MADDEKARIN @ YAKI-DA!



På lördag spelar jag och Karin skivor på Yaki-Da, dansgolvet! Är så himla peppad, tror det kommer bli grymt!! Så om någon är i Göteborg så får ni hojta till! Spelar 23-04!!

Idag har jag varit i skolan, fattade ca ingenting från lektionen men aja. Det löser sig. Resten av dagen har jag tillbringat med min kära Aron, ätit lunch och gått på pensionärsbio. Gå aldrig på bio 15.30 på en vardag, haha det var sjukt att alla i salongen var oldies och pratade mer än ungdomar och hade mobilerna på högsta volym. Aja...
Imorgon kommer Karin! Hurra!

/Madlen

Arons Dj-skola!

Aron har lånat hem två skivspelare och en mixer så han har dj-skola med mig så jag kan utvecklas jag med inom mina dj-skills eftersom man inte hinner lära sig så mycket när man spelar inför dansgolv hela tiden. Självklart blir jag iretterad och arg emellanåt men så himla kul att lära sig mer! Vi måste lätt köpa hem två spelare inom en snar framtid!
Annars har jag varit i skolan idag, hängt med Hanna från jobbet, shoppat byxor och tröja på secondhand och hängt hemma och djat! Nu är jag så trött att jag ser i kors så borde verkligen gå och lägga mig i tid någondag. Man kanske borde gå ut och ta en springrunda imorgon, känner mig som en stor tjock padda nuförtiden. bläää Det här med att plugga var verkligen INGEN bra idé. haha
/Madde

Jul och inte allt för mycket pepp

Senaste veckan har bestått av att ligga hemma alldeles för mycket, ha för mycket dötid och ha för mycket tid över att tänka och få ångest över livet. jaja sånt som händer. Hoppas på att jag inte ska vara lika deppig den här veckan som kommer. Om man bortser från att jag varit bitter och deppig så har jag också spelat skivor på yaki-da med Jacob och Viktor vilket var väldigt roligt, Ätit middag hemma hos Arons Farmor, Hängt på Yaki-Da med Daniella när Aron spelade skivor, jobbat lördag och söndag och ätit supergod hamburgare på Rover och nu sitter jag hemma och ska göra en snabbstädning och fixa lite julmysigt här hemma så gott det går med några ljus och glögg.
/Madde

Zoo Kid goes King Krule

Zoo Kid som är ung och sjukt grym har kickat igång sin karriär på riktigt men nu kallar han sig King Krule. Lyssna! Han är grym!!
/Madlen

Yaki-Da

Ikväll spelar jag skivor i Kaffebaren på Yaki-Da tillsammans med Jacob och Viktor som annars  har Klubb Boris! Det blir kul! Kom dit, hör av er för lista!!
/Madlen

Mycket men samtidigt ingenting.

Längesen jag hörde av mig här. Förra veckan efter att jag kom hem från Stockholm satt jag bara och skrev på min hemtenta, som var ganska svår faktiskt. Vet inte alls hur det gick men förhoppningsvis får jag ett G iaf. Stella tog med mig på p3 live session här i Göteborg också där Mattias Hellberg och Junip spelade live. Jag fixade även en ny iphone4s som jag precis har börjat använda och ihelgen jobbade jag som vanligt. Hade även köttbonanza hemma hos familjekomppisar till familjen McFaul vilket var mycket trevligt. Slutade med för mycket vin och öl så vi hamnade på Publik, Stearin och Yaki-Da.
Igår blev det även spontankonsert på Brew House som jag, Aron och Joel blev medbjudna på. Det var Aloe Blacc som spelade, trevligt söndagshäng men ganska dålig spelning faktiskt.
Den här veckan känns som det blir mycket läsa, göra inlämning och spela skivor på Yaki-Da på Överfeeling på onsdag. Kan bli skoj!!
/Madlen

Älskade bästa Stockholm

Foto: Olle Kirchmeier
Nu är jag äntligen i Stockholm! Hurra!! Känns konstigt men känns också som vanligt, dock kände jag direkt när jag kom hit att jag blev helt stressad direkt. Stockholmare alltså <3 haha.
Jag har hunnit träffa Karin, Ebba och Felicia och det var det bästa på länge. Saknar verkligen mina vänner här.
Imorgon ska jag dja på Monki mellan 15-18 på Hamngatan och på Lördag ska jag och Karin dja på Debaser Medis mellan 00-01 och på Söndag på Debasers personalfest! Det blir festligt!!!
/Madlen

Lov är inget för mig.

Som jag minns lov så var livet på topp och man kunde ligga i sängen hela dagarna men nä nä nä inte när man är "vuxen". Fyfan, har så sjukt mycket plugg att jag drunknar i allt. orkar faktiskt inte.
Smet hemifrån och fixade en ny iphone 4s idag iaf, får den om en vecka. Det är ju kul! Men nu måste jag läsa så jag kan skriva något på min jävla hemtenta. ÅÅÅHHHH
/Madlen

RSS 2.0