Beyoncé - Party

Bästa förutom att André 3000 är utbytt mot J.Cole, ;((((
/Madlen

Halloween för ett år sedan.

För ett år sedan var jag utklädd till Edward Sissorhands på halloween, det var kul. Jag var full och tvingade alla att rösta på mig som bästa utklädda så att jag vann. Bra gjort Madde. Men nu var det ju Haloween igen och det var inte lika spännande som förra året. Jag vart full men inte utklädd, kanske var det lika bra. Och ställt tillbaka klockan har man gjort också, den här dagen har verkligen varit den längsta någonsin känns det som. Men helgen blev bra tillslut iaf och det var kul att Karin var här. Vi hamnade på Yaki-Da två dagar i rad och jag hann jobba lite också. Imorgon är det lov, men det kommer det inte kännas som, det kommer kännas som alla andra veckor. Plugg och mycket ensamhet. FAST med ett roligt inslag- STOCKHOLM!!! Första gången jag lämnar Gbg och Aron sen jag flytta hit, det kommer vara konstigt. Men ska bli himla kul att träffa alla igen och träffa mamma och sådär, nej nu ska jag tvinga Aron att kolla på How ta make it in america med mig innan sovdags.
/Madlen.

Jag gånger tre

Haha, nu råkade det här bli ett inlägg med bara tre ego bilder på mig men vad sjutton, det är ju kul o se hur jag ser ut kanske. haha
Jag har iaf haft sjukt mycket i skolan på senaste och typ bara pluggat, ska iväg nu och träffa min grupp också och plugga ännu mer, kul. Nää men det går ju bra, fått VG på typ allt och nu ska jag skriva en ny hemtenta. Herregud, det tar aldrig slut. haha Idag kommer iaf Karin hit och jag har aldrig varit gladare känns det som. Saknar henne så himla mycket. Jag och Aron ska följa med dem ut och äta ikväll på ett ställe som heter familjen som ska vara väldigt bra!
Annars har det nog inte hänt något speciellt, varit ute lite och blivit full i onödan, haha om man kan bli det i onödan? försovit mig till föreläsning och haft ångest. Köpt nya deportees vinylen och typ köpt ett par assnygga skor som jag vill bo i. Nästa vecka har jag lov och ska åka upp till kära Sthlm på torsdagen! Så himla pepp! Nu måste jag springa!
/Madlen

Play och Submarine

Dem har två filmerna har jag sett senaste veckan, båda två är väldigt bra filmer men på väldigt olika sett. Men gå och se dem om ni inte sett dem! Var somsagt och såg Submarine häromdagen på Haga bion i Göteborg, vilket ställe alltså. Så himla fin och mysig biograf med tillhörande bar/restaurang som vi hängde kvar i efteråt!
Igår var jag på Arons klubb på Yaki-Da där NGUZUNGUZU (tror ja dem stavas) från LA djade vilket var SÅ SJUKT BRA! Synd bara att Göteborgarna här inte fattade det och om ett år när Nguzunguzu blivit hypade så kommer väl alla svansa efter dem, höhö.
Idag var jag i skolan och var såå sjukt trött och sliten, jag fick tillbaka min hemtenta iaf, den första jag någonsin gjort i hela mitt liv och vet ni vad? jag fick VG! pepp!!!!
Jaja, imorgon spelar jag på Yaki-Da med Emelie och Anna från Debaser! Kom dit vettja!!!
/Madlen

<3 Deportees- Island & Shores

<3 Deportees nya skiva. Jag älskar er!

Jonathan Johansson- Stockholm

Stockholm, behöver man säga mer?

Göteborg- Köpenhamn

Precis hemkommen från Köpenhamn, varit där med Aron fredag-söndag. Jag gav det till han i present och det var ju minst sagt en lyckad present. Både jag och Aron gillar Köpenhamn dock tycker jag staden är lite obehaglig på något sätt ändå, jag skulle liksom aldrig våga gå själv där någonstans men det är väll bara för att man inte känner sig hemma. Vi hamnade iaf på vicefest när vi var där och sedan på någon klubb, vi har gått runt jättemycket, varit o kollat i christianaia och varit på massa konstiga gator och hängt överallt. Nu har jag blivit sjuk och ska lägga mig och vila, ska lägga upp lite bilder snart!
/Madlen

Nuet

Antingen så längtar man tillbaka till någonstans eller så önskar man att man kunde göra det, eller gjort det och tänker på vad man ska göra framöver. Eller iaf jag, jag tänker aldrig på det som hönder för stunden. Jag vet typ inte vad spontanitet är och gör inte ofta något spontant utan planering. Jag är en planerar människa, bra ibland men också så jävla jobbigt och trist ofta. Nej jag måste börja leva lite mer i nuet, ta för mig mer av det som finns just nu. Måste måste måste.
/Madde

Göteborg - du blir aldrig min stad.

1. Jag har sån fruktansvärd jävla hemlängtan (OCH ja jag vet att jag kan åka hem men har inte kunnat och kan inte förns i november pga att jag jobbar helger och går i skolan på vardagar...) 2. Jag känner mig inte som mig själv här, vet inte varför men känns som ingen förstår sig på mig till 100% som alla mina brudar (höhö) hemma. 3. SAKNAR ATT CYKLA PÅ MIN SNABBA CYKEL SÅ MYCKET ;((((( 4. jag saknar att göra allt det jag tyckte var kul och min glada sida och peppade. Spela skivor, arrangera klubbar, göra konstiga saker osv osv. 5. Känns som att halva jag är kvar hemma i Stockholm, jag är absolut INTE en sån som inte kan ändra mig och se positivt på att vara här i gbg men det är något, antar att det är att jag saknar alla och inte riktigt känner mig hemma. Jävlar vad svårt det här är i perioder alltså...
Jag känner mig som en neggig, jobbig, sur stockholms bitch. Sorry, absolut INTE det jag vill vara. Åh ryck upp dig Madde.

You better learn.



Dem här två är inte fyskam att lyssna på. Men Okej. Dags att gå och lägga sig. Godnatt

Botaniska och Stockholmsbesök

Senaste veckan har varit väldigt mycket av allting bara, knappt hunnit tänka. Och nu sitter jag här och skriver igen när jag är stressad och kommer skriva något trist och ointressant inlägg men jaja.
Sandra kom hit från Stockholm vilket var helt fantastiskt! Hade så himla kul, har liksom inte haft så kul sen jag flyttade till Göteborg. Usch saknar verkligen mina vänner! Vi promerade iaf i botaniska trädgården som är helt fantastisk!! Sen har vi gått ut och druckit massor öl, pluggat massa (jag hade en hemtenta som jag lämnade in igår så har hållt på med den x antal timmar) Nu är den dock inlämnad men nu är det massa andra uppgifter istället. I lördags spelade jag och Aron skivor på weekday efter en väldigt festlig kväll dagen innan så var vi ganska så slitna när vi stod där. haha men det var kul.
Nu har jag precis fixat till mig efter att ha somnat mitt på dagen, hmm tror inte det här med att sova på dagen är min grej. Jag mår illa konstant efter det. Kanske bara ska dricka kaffe nästa gång, haha. Nu ska jag och Aron hem till hans familj och äta kanelbullar!!!!
/Madlen

RSS 2.0