Som ett dåligt skämt.


Photo: Självpoträtt

Hittade den här bilden på mig när jag letade i massa gamla mappar efter fina bilder, gud vad jag älskar att jag fotar saker ofta och speciellt mig själv. Mest för att det är så himla kul att se minnen och hur saker förändras, speciellt jag. Men när jag ser den här bilden så dunkar mitt hjärta lite hårdare, jag undrar varför i helvete jag klippte av mig håret.. Det är ju helt fantastiskt på den här bilden. Jag vill äta upp mig själv. haha inte ofta jag älskar mig själv men när jag väl gör det kan jag väll få säga det..ooohh fina långa hår. Men vad fasen jag gillar ju att förändras och snart är det lika långt igen...

/Madde

Helgen vecka 48 har tagit slut.




Miike Snow av mig.

Yes helgen är över och vardagen är tbx, min otroligt bittra och tråkiga vardag...hmm just nu sitter jag hemma och äter nudlar och väntar på att jag ska jobba i 3timmar. fest! Jag har kommit på att jag bara ska äta nudlar i typ en månad, tror jag kommer spara massor med pengar faktiskt..eller? haha anledningen till detta är att precis insåg att min lön typ redan är slut. haha fråga mig inte vad jag gör av med mina pengar. Jaja, efter jobbet idag ska vi kolla på en lägenhet..får se hur det går, hoppas den är fin!
Och juste Miike Snow ihelgen, det var galet. Det var fullt klockan 22 och för att ens ha chans att komma in så trängde Sandra och jag oss fram och det var en jäklans tur du. haha
Men aaa Miike snow var bra men jag personligen tyckte det var ,dubbelt så bra på popaganda. Jag var i sån extas då och det kändes som att jag var i himmelen när den konserten var slut. Jag blev lite besviken faktiskt men alltså det var ju bra men inte så bra som jag hoppats på. Och att spela alla hit-låtar i början tycker jag inte är ett så bra upplägg faktiskt..jaja.

/Madde

Drömmar om/Framtiden/yesyesyes



Så himla himla himla pepp på både ikväll och på nästa vecka då jag ska se både julian casablancas och Pete Doherty på en och samma vecka, herregud vilken lyx liksom! haha och sen ska jag Karin och Ebba ha ett bord på en artist loppis på söndagen och veckan efter ska vi ha klubb med himla bra band och jag och Karin ska åka till uppsala och spela också..helt plötsligt blev allt väldigt väldigt kul igen! älskar den känslan!

Idag har man iaf hängt runt med Sandra på stan hela dagen, det var kul. råkade köpa lite saker men sånt är ju kul. faktiskt.
Men nu måste man fokusera på ikväll tror jag..eller? kanske lite iaf. öl och järn så det skriker om det. haha

/Madde

Miike baby snow



Äntligen helg, lördag idag..och jag är ledig hela helgen! så himla skönt. yesyes. Veckan som gått har varit mycket jobb, nästan lite för mycket så jag blev lite galen där mot slutet. haha ska va skönt att va borta från affären ihelgen!
Nu ska jag iaf gå och träffa Sandra och äta lunch sen ska vi nog bara gå runt lite, var länge sen jag bara fick gå runt. haha nu har man ju pengar också..ett tag iaf! Måste gå förbi systemet en sväng också..
Jaja det jag vill komma till är att jag ska gå och se Miike Snow ikväll. Jag dör lite..eller näää mycket. Liksom jag vet inte om det kan slå popaganda! Popaganda spelningen var verkligen så himla himla grym! Jag hoppas det blir lika bra nu...kanska bättre. hihihi nu blir ja sådär fnissig igen.

P.S Karin hade hittat en svart/vit randig kavaj/blus på seconhand, när jag såg den i vårat hem hoppade mitt hjärta nästan ur. så hila fin! Jag måste, bara MÅSTE låna den xantal ggr av henne. känner att den liksom är jag så himla mycket.

jaja Miike Snow ikväll, debaser medis. vill ni se mig dö, eller full va där! haha
/Madde

Dålig på vardag. Duktig på feeeesstt.








Såhär kul hade jag och mina vänner det i lördags, alla var så himla fina! jag vann pris för bästa utklädnad. haha jag var himla på pickalurven då så gick mest o fråga alla vilka dem röstat på. haha det är nog bara jag som kan göra en sån sak när är påverkad, blir så konstig. haha ska sluta va konstig på fyllan. men lite fin vaaaa. jaja kul var det iaf. jag vann 3star wars filmer!!!!!

/Madde

randen


photo: monkigirl.se

jag blir helt fnissig när jag ser den här. Liksom som ett litet barn. haha jag är konstig jag.

/Madde

Det är så tråkigt och trist utan dig

photo: Madlen av Madlen.
Guuud ska bli så himla himla himla skönt att få pengar imorn så ni förstår inte, kommer säkert göra av med dem direkt men ska försöka hålla i dem lite..måste ju räcka till julklappar, haha eller nåt! 
Idag är en himla oppepande dag, kallt grått trist. Alla ligger hemma och är sjuka känns det som eller så gör alla konstiga saker, jobbar eller något annat. Jag har precis städat bort mattan med kläder från mitt golv. Snart ska jag ta ett bad, sen kolla på Hells Kitchen ikväll. Jag kan bara inte förstå hur livet kan kännas som det går i repris dag på dag på dag. Inget är annorlunda. Mina dagar ser precis likadana ut nuförtiden. Det gör mig otroligt uttråkad och oppepad. Men snart dags för ändring kanske?
/Madde

natt efter natt efter natt.....

Oooops nu blev det ett sånt där uppehåll igen, haha alltid när det är helg. Mycket som händer då...eller inte. nää men var ju på fest ihelgen med filmtema, jag var edward siscssisorhands haha lär mig aldrig hur det stavas men det var superfestligt! Jag drack 100öl och mådde som man mår efter 100öl också..haha men det var ju skoj! 
Sen har jag inte gjort så mycket...bara varit, har inte haft några pengar så då är det ju inge kul att gå utanför ens hem...Igår var jag iaf på Markus krunegård på Södra teatern med Emma, så himla himla himla bra! Alltså verkligen...vilken spelning. Ikväll spelar han också men den ska jag inte på fast jag egentligen borde...oooohh <3 och alla låtar va såååå bra ! dör lite när jag tänker på det...fan vad jag älskar att kolla på bra band när det är så tråkigt hela tiden annars i ens liv!!!
Foto 1: Adam Olenius gästar markus k, foto2: Those dancing days gästa!
/Madde

Filmtema


bild: google

Alltså på Lördag så ska bästa Felicia och bästa Rebecka ha hemmafest hos dem och vet ni vad temat är? Film tema och vet ni vad jag är? jooo jag är superpeppad. Jag har aldrig varit såhär peppad på en fest tidigare. haha
Det kanske är det bästa som hänt nu när det är så himla tråkigt och trist att gå ut, liksom hemmafest, kul folk, bra musik och man får klä ut sig men vad jag ska vara tänker jag inte avslöja...ska börja fixa min dräkt nu. haha
Ska ta med mig kamera och ta massa bilder på lördag också, det blir nog skoj!!

pepp pepp pepp

/Madde

Arctic Monkeys



Den som inte har hört den här låten får ta och lyssna på den nu! Såå himla bra !
Man blir så pepp av bra musik när det är höst och deppigt, wiiiee! Aja jobbat idag, jobbat hela veckan och imorn ska jag också jobba! Kuul va, men nu har jag iaf exponerat hela affären så kom förbi om ni vill se ett mästerverk, haha skoojjaa! Nu ska jag och Olle laga lite nattmat och sen mysa ner oss i sängen och kolla på lite saker...

/Madde

Deportees - Will you talk (if I listen)




Ok imorgon är det dags! Deportees på Södra teatern! yesyesyes. dem är så himla himla bra. Jag tror bestämt att årets skiva..iaf svenska skiva är Deportees, varje gång jag lyssnar på den dör jag! Man kan lyssna på den om man är ledsen, om man är glad , om det är förfest eller om det är efterfest...ooohh kommer bli så himla bra!

/Madde


FOGGYDAY/TODAY



Me by Olle K.

Idag har jag varit ledig, gud så skönt det är att sova ut. Liksom när man väl gör det så är det så himla skönt..inte ha några måsten och inget man måste göra. Jag vill mest bara göra av med pengar och köpa massa saker men ganska svårt när man inte har några..haha
Idag har jag iaf spenderat 4timmar på favvocafét LouieLouie, haha tiden gick så fort och det kom massa kul folk hela tiden så jag kände inte för att röra mig någonstans...haha Sen höngde jag och Ebba och rensade igenom saker för en loppis vi ska va med på, hoppas man får lite pengar dåå och sen åt vi pannkakor! Himla bra middag! pannkakor alltså!! jaja, ikväll måste jag sova tidigigt, ska upp typ halv 7 och exponera i butiken! kuuuul!

/Madde

MIIKE SNOW/LYKKELI/KNOCKED UP



amen gud, jag dör lite..alltså förlåt att jag tjatar men kan inte sluta..fyfan vilket bra performance och vilken kombo!
Jag dör lite igen, oooh! och nu dör jag igen, och igen och igen..haha ja ni kanske förstår vad jag vill få fram...

/Madde

UTOMLANDS/VÄRME/IWISH



Indien by me.

Känns så himla tråkigt att man inte har någon resa eller något kul inplanerat nu när det är så hima kallt, grått och trist här...jag känner mig verkligen sugen på att åka någonstans..bara en vecka eller så skulle räcka bara det är riktigt varmt och skönt, förstå vad mycket energi man skulle ha sen när man kom tbx..oooh börjar längta till Indien igen faktiskt..vilken jäkla lyx det var..oooh jaja man kanske får kolla på sista minuten eller något sen..pepp

/Madde

GUDFADERN/YESYESYES



Nu har det tydligen varit helg igen, mina helger är så konstigt nuförtiden..vet inte om dem går fort eller om dem går långsamt..vet knappt vad jag gör heller.
Den här helgen började iaf med att jag och Anna var på DebaserMedis där The Mary Onettes spelade och vi hängde lite, sen i lördags följde jag med Olle till fotomässan där det kändes som om jag gick runt runt runt 1000varv och blev helt förvirrad men det var trevligt och jag fick med mig en David Lachapelle affisch hem, både jag och Olle var lite sugna på att köpa riktiga tavlorna istället men icke, lite för mycket pengar..haha sen på kvällen gjorde vi egen pizza och kollade på Gudfadern, jag skäms otroligt mycket över att jag faktiskt inte sett gudfadern så nu var det verkligen dags, vi såg bara första delen men efter 3timmar orkar man inte riktigt börja kolla på en till 3timmars film men snart blir det dem andra också för herregud vad bra den var!
Och idag då....bara hängt hos min mamma. ätit mat och segat i soffan, skööönt! Nu peppar jag som sjutton för ParadiseHotel..det var det enda jag kollade på när det gick förra gången...2005 eller när det var, med Olinda. haha men nu ni...ojojoj. och det bästa är ju att om man missar på tvn så är det bara att kolla på play! wiiieeee

/Madde

CUPKAKES


Foto: cupkakes by me

Igår bestämde jag och Ebba oss för att göra cupkakes, här är resultatet. Haha vi gick crazy och gjorde dem helt jättekonstiga, det ser ut som att två 10åringar har gjort dem men för att vara första gången så var det ganska bra gjort...haha Vi hade väldigt kul iaf men nu vet vi exakt hur vi ska göra nästa gång..ett väldigt bra tips om man vill ha kul och inte har något att göra i sisådär 3timmar, haha! Nej men det var kul att vara med Ebba också..bästa fina Ebba!

/Madde

fredag den 13e



jag av photobooth

Haha det här himla photobooth alltså, det går ju inte att inte hålla på och fota sig själv när man liksom kan..haha jag är iaf expert på det.
Idag är det fredag och inte vilken fredag som helst utan fredag den 13e...hmm undra om det har någon betydelse..hoppas inte för jag känner att det här kommer bli en bra fredag endå, jäkligt stressig fredag men endå en mycket bra..Ska gå o jobba hela dagen nu, till 20.00 ikväll..Hatar att sluta 20.00 på fredag, bläää. Dessutom har vi nytt kassasystem så det är lite kaos där just nu...haha men det blir nog bra.

/Madde

VARMARE BREDDGRADER/INDIEN


Foto: Indien by me.

Jag drömmer om varmare breddgrader, amen gud vad jag tjatar tänker ni men det går ju inte att inte tjata när hela Stockholm ligger sjuka i någonjädra svininfluensa .
Indien i Februari var ju fantastiskt, när man tänker tbx på det nu så känns det inte som det har hänt..känns lite som en dröm för allt som hände där var egentligen så konstigt. haha men oj så kul vi hade!
Och kolla vilka fashionskor jag har...haha dör lite när jag tänker på det men skönt var det iaf..och våra backpacker ryggsäckar som vägde flera ton när vi skulle åka hem..haha Vilken syn, synd att inte Stockholm-Arlanda var där och filmade.
/Madde

Liztomania




Foto: jag.

Lite bilder från Phoenix som jag tog i Lördags kan ju sitta bra nu när det är så grått och kallt ute eller vad vet jag.
Nu sitter jag och kollar på Stockholm- Arlanda, ett av favvo programmen! Äter lite godis gör jag med annars ingenting...förutom fryser. usch vad man fryser hela tiden. Jag vill inte va kvar i Stockholm....kanske borde spara lite pengar och boka en resa? nääää vad vet jag.

/Madde

Lever. igen.


Foto: Olle på flygplats by me.

Helt plötsligt fick jag hela min livslust tbx, och en himla massa inspiration...bara sådär. Är det inte fantastiskt? Nu måste jag bara göra något bra utav det förstår ni....oooh jag vill fota massor massor och styla en himla massa också så nu ska jag ta tag i min fotograf till pojkvän och styra upp tror jag allt..oooh sen vill jag göra massor av saker..vet inte riktigt vad egentligen men jag vill somsagt så mycket mer än där jag står idag och det kan ju ingen annan än jag styra upp sååå jaa...

Nu ska jag kolla hells kitchen, skriver kanske efteråt.

P.S Fick min Iphone idag, så himla glad!!!

/Madde

Hela livet var ett disco


foto: hittat på google. haha

Tänk om...alltså om ens liv var ett disco hela tiden..gud vad skönt det skulle vara, liksom det är för mycket allvar nuförtiden, ingen som kan slappna av och alla ska bara vara bättre än den andra och är man inte häftig och med rätt personer så är man utanför osv osv...liksom guuud, jag orkar snart inte mer. Därför har jag bestämt mig för att mitt liv framöver ska vara ett disco hela tiden..det låter väll bra? Om någon vill va med! säg till...alla får va med...

guuud, livet alltså. varför är det så konstigt? och svårt men endå enkelt? Ibland tänker jag för mycket och liksom jag fattar inte..eller allt är så konstigt. men nu ska jag sluta spekulera faktiskt..Någongång kommer man dit man ska komma..ödet. Jag tror på det där ödet faktiskt...kanske lite för mycket.
/Madde

If i ever feel better...

Foto: Pär kjellen rockfoto.nu
Haha klockrent att jag skrev mitt senaste inlägg om våran hund...haha jaja ibland vet man inte vad man ska skriva vettni...men något jag vet är att jag är trött idag, min hals gör ont...känns som jag har en golfboll där i och att helgen var riktigt rolig! 
Efter att jag jobbat hela lördagen så kom Tobbe hit till Sthlm från gbg och vi hade förfest hemma hos oss som började väldigt tidigt..haha så ni kan ju förstå hur den kvällen slutatde..men som Karin sa " Ska man vara full så ska man fan vara full, inget mellanting för det är inget kul" haha...jag tror jag måste leva efter det för att inte få tokångest..haha fast egentligen..orka ha ångest? Alltså jag orkar inte..ja jag var skitfull, jag sa säkert dumma saker och jag var sur och grinig mot kvällen men jaha? vad spelar det för roll...jag tror jag hade kul..haha Och hallåååå PHOENIX!!!! vilken jädra spelning..kan vara en av dem bästa spelningarna på länge...dog flera ggr om! så himla himla bra....!!!!! Jag och Karin gick upp på scenen mot slutet och dansade lite..det var kul men konstigt. haha inte ofta man står på scen med Phoenix...haha
Nu peppar jag för att kolla på Ullared snart på Play! såå himla bra. Jag ska dit , snart snart snart!!!
/Madde

JackJackJack


foto: min syster

Från skor till något helt annat i mitt liv som är viktigt, haha min mammas hund, Jack! Liksom kolla man smälter bara man ser den, den är sååå gullig. Mamma och min syster har adopterat den från irland, ni vet hundar som behöver hjälp....så himla fint. Just jack var dem inte snälla mot..hans förra hem alltså..vi tror han blev slagen eller så..men nu är han glad igen. oooh saknar han, han är så himla gullig.Ser ut som en hyena....gosegose

/Madde

ledsenledsenledsen och ledsen


SUPERLEDSEN ÄR JAG...hittade precis mina drömskor, leopard kilklacksskor som verkade perfekta..ca 900:- och dem skulle komma inom en vecka på posten..ok att jag inte har några pengar men endå, skulle beställa hem dem men nääää precis när allt är klart så står det "out of stock" VAAA? liksom när hände det...jävla skit. Jag behöver skorna, det enda som kan göra mig glad just nu...aja hoppas dem kommer in snart igen annars kommer jag gå runt och va ledsen vill jag lova..liksom leoparrrdddddskor, hallå drömmen!
Om någon kan/vill göra mig glad så är jag öppen för förslag oookkkkk. aja...annars har jag mest jobbat idag, hela dagen faktiskt..sen träffa jag olle och gick och åt på östgötakällaren, de va gott. Imorn är det jobba sen Phoenix konsert som gäller...wiiieee. jag ska bli full för jag gillar att va full...eller jag vet inte men jag tror det, ibland iaf..fast nu är jag mest förkyld men jaja...det löser sig.

godnatt/ Madde

WolfgangAmadeusPhoenix


foto: Phoenix myspace

På lördag är det jag och Karin som går och ser Phoenix på DebaserMedis..jag är väldigt peppad. Phoenix är ett väldigt bra band och jag har sett dem en gång innan och det var på Hultsfred och då var dem väldigt bra men jag kände inte riktigt att jag fick någon speciell upplevelse av den spelningen och nu har dem ju släppt sin nya otroligt grymma skiva såå peppen är stor. Tror det kommer bli grymt. Sen kommer Tobbe hit ihelgen också från Gbg så det blir festligt..haha

Annars har jag insett att jag ska gå på himla mycket spelningar och Konserter framöver..Det som står på schemat är

Phoenix - 7November DebaserMedis
Deportees - 17 eller 18 Nov minns inte Södra teatern
Markus Krunegård - 23November Södra teatern
Miike Snow- 28November Debaser Medis
Julian Casablancas - December
Pete Doherty - 4 December DebaserMedis
( The Knife musikalen på Dansens Hus)

Och massa mer säkert...jaja
/Madde

Sometimes Happy sometimes Not.




Ibland är man glad , ibland är man ledsen och ibland är man trött...idag är jag trött och väldigt seg. Var uppe med tuppen 06.00 imorse för att ha inventering på jobbet...herregud alltså, vilket jobb va. haha sen har jag mest gått runt och varit trött..man känner verkligen av sånt senare på dagen..och det är ju tråkigt för när jag kom hem var Karin och Felicia hemma hos oss och hade ölfest..haha nää men dem var peppade på att göra något så nu är dem ute och dricker öl och här sitter jag, försökte peppa till mig lite men gick verkligen inte..min kropp säger nejnejnej och jag börjar känna mig sjuk igen också så det suger lite..
Juste det gick föresten bra med tån, ska ha alsolsprit på den i några veckor och låta nageln växa igenom huden..haha mysigt va. spyr bara jag tänker på det liksom..men jaja. får försöka stå ut. Med tanke på att det värsta jag vet är tår och fötter lär det bli ganska svårt men ska göra allt för att det ska bli bra..gör så himla ont nu liksom..

P.S är det någon som har en lägenhet att hyra ut till MaddeKarin så är det bara att säga till, vi är ganska hemlösa snart..haha

/Madde

Wintertime the roughest time.



Foto: Olle K

Dålig bloggning på senaste, så himla tråkigt. haha nä men alltså jag tycker det är tråkigt på riktigt faktiskt för jag gillar att skriva och jag har insett att jag har blivit extremt dålig på att skriva och stava på senaste tiden för att jag knappt gör det längre...sånt gjorde man ju hela tiden i skolan och jag var väldigt duktig på stavning och sådär men nu vet jag inte vad som hänt...trist va...men sånt gåt väll att öva upp men jaja jag gillar iaf att blogga, känns som att jag skriver till mig själv om hur jag haft det på senaste..haha eller nåt. Men jaja i Fredags jobbade jag sen var jag och karin hemma hela kvällen och kollade på Idol och åt Taco, himlans bra med hemmakvällar! Sen i lörrdags jobbade jag och sen gick vi till Audiofon på landet där min Kille och Linus spelade skivor. Det var skoj men jag vet inte vad det var med mig riktigt, jag var nog inte så pepp på att gå ut som jag trodde...det var något som kändes fel och tror att det kan ha varit att jag var på Kyrkogården efter jobbet på lördagen för att hälsa på Pappa och blev nog lite nedstämd efter det...
Jaja...imorgon är jag ledig och ska gå upp tidigt för att gå till vårdcentralen för att få besked om mitt nageltrång, det är helt sjukt nu..jag kan knappt gå på foten...jätteledsen. Och jag hatar att gå till doktorer och liknande...usch och fy för sånt. men jaja nu ska jag och Olle kolla på Ullared, hehe.

/Madde

Snow Miike eller Miike Snow faktiskt


Foto: Olle Kirchmeier

yesyesyes. Snart smäller det och gud vad jag kommer va lycklig. Det ska bli den bästa kvällen på länge och jag vill vara lycklig och allt ska vara perfekt. Det ska jag se till. Såg miike Snow på Popaganda i år och herre min gud vad grymma de var där, jag kissade nästan på mig. Jag stod och gapade och hoppade i omgångar...oooh blir alldeles glad när jag tänker på det...Kommer säkert va sjukt mycket folk så måste va där i tid. 28 November. DebaserMedis är det som gäller.

/Madde

RSS 2.0