Glory days

Igår var jag och Madde på en afton med Bruce Springsteen på Debaser Medis. Det var ganska... intressant. Lite flippat sådär. Att Kleerup var med livar ju alltid upp tillvaron. När det var han var han såklart grym, vilket inte så många verkar tänka på i dessa tider, att han är en grym musiker. Men han ska ju såklart spexa när det väl gäller. Typ som att ställa sig på trumsetet och slänga upp Annika Norlin (Säkert) på axlarna. Men men... Han är grym.
Säkert som sagt, gjorde en grym tolkning av Glory days, annars var det inte särkilt bra, mest kul att se. Typ 90-talsartister som Eagle eye cherry och stephen simmonds(!?). Den hemliga artisten var ju även ett antiklimax då jag tippat på Moneybrother eftersom han ofta låter som Bruce. Men nej nej nej, så fel man kan ha. Istället!! Jill Johnson. Haha!
/Karin

pengarproblem

Usch fy och blä, något som jag har grym ångest över är pengar just nu. Har sjukt mycket problem med att försöka få det att gå ihop med pengar innan och efter Indien så jag kommer nog bli tvungen att ta från mitt sparkonto och det gör mig arg....hmm men alltså jaja. jag vet faktiskt inte. jag kommer typ få magsår snart för att det enda jag har i mitt huvud är hur jag ska klara mig och hur jag ska kunna betala det och det och det. idiotiskt. Hatar pengar. Och inga nya kläder kan jag köpa heller, gör mig ännu mer arg. kommer inte kunna göra det på typ 3månader känns det som. buhu. aja...gud får verkligen panik. faktiskt.

/Madde

Popcirkus

Nu sitter jag här hemma i lägenheten igen...ensam! Jag börjar bli van att vara ensam, känns som att jag lever i en ensam värld...känns väldigt konstigt. men aja...haha. Olle kommer iaf och sover med mig sen, det är ju bra det iaf. buhu gillar inte att vara ensam...gillar bara när flera är runt omkring mig...faktiskt.
Aja, jag har iaf ägnat mig åt att jobba idag och sen har jag glott på PopCirkus på svt2!! Hur bra var inte det? nää men seriöst, ett vettigt musikprogram kan man faktiskt behöva här och jag gillade faktiskt Popcirkus väldigt mycket. Vet inte varför men det var liksom kul och intressant att kolla på...Kanske pga av Kristian Luuk och Per sinding larsen iofs.
Olle skrev upp mig där på listan ikväll men icke, orkade inte röra mig dit. Bättre att kolla live hemifrån ju. Nästa vecka ska iaf jag och Karin gå när Sebastian Tellier är med, det blev ju samma dag som popcirkus så dem satte ihop det. haha men efter så ska faktistkt Tellier ha en seriös spelning också. Kommer bli awesome!!


foto: lånat av Psl.se

/Madde

Resfeber någon...

Nu har jag varit och vaccinerat mig och det kändes ju lite onödigt men det är ju nödvändigt givetvis. Kostar lite mycket kan man ju tycka. Sen har jag kollat runt lite på internet på hotell i Goa och läst reseberättelser. Det gör en sjukt peppad. Tre(!!!) veckor kvar. Gud. Resfeber............
Fast mest tänker jag på att jag slipper gå till vivo på en månad. Det är ju som en dröm.

/Kaaarin

host host

Åh, jag är förkyld igen. Mina förkylningar liksom avlöser varandra. Det är ju jättehärligt.
Igår var jag hemma hos Björn och vi kollade på en jätteläskig dokumentär på femman om en kille som såg ut som ett träd. Jag lovar. Han hade grenar på händerna och på fötterna. Han bodde i en liten by och dit kom en amerikansk läkare som skulle hjälpa honom men när läkaren hittat den rätta behandlingen för trädmannen så ville han inte ha den. Jättekonstigt. Men HÄR är iallafall en bild på honom. Jag vågar inte lägga upp bilden för då kommer jag bli så rädd varje gång jag går in på bloggen. Haha.
Nu ska vi till IKEA. Jippi. Köttbullar!!
/Karin


Bruce Springsteen!!

WIIIIIEEEEE!!!! Min älskade pojkvän har köpt biljetter till mig och han till Bruce på Stadion i sommar!! Så himla snäll, ooohh bästa! Jag har velat se han länge, kommer bli grymt ju!! Yeeeey!
Och han har släppt en ny skiva också, den ska jag lyssna på! Yeeeey igen.


/Madde

oh my goood



Hahahahaha, det här är tydligen från spybar i torsdags, eeeeh ja då kan man ju förstå att jag var så full som jag var och inte minns något. Tillexempel minns jag inte att den här bilden har tagits på mig, haha ganska skrämmande. hmmm Funderar på vart Signe tog den och när..herregud. Jag måste chilla ner på drickandet. Det här kommer inte funka.
Men aja, en bild blev det ju iaf, dock är jag ledsen att mitt hår förstördes, jag hade ju allt på en sida och resten helt kammat. Buhu :( det var ju den som var fin kvällen till ära. jaja den förstördes väll när jag ramlade ner från högtalaren.

/Madde

filmkväll

Idag är det söndag och igår spelade vi ju på debaser, det gick himla bra och det var jättelyckat. Blev typ fullt vid 12 -01 någongång och alla dansa som galningar!
Vi fick fans också som ville gå med i våran grupp på facebook, kuuul! haha. Nu har vi blivit så vana att spela så det liksom bara flyter på när vi väll gör det, väldigt kul!
Ikväll har jag varit ensam och övergiven så jag passade på att sno karins film WALL-E och kollade på den! Och oooh så bra den var! Himla fin film. Man blev liksom lite glad av den...så det kändes som ett bra filmval kvällen till ära.
Jaja nu ska jag ta ett bad sen hoppa i säng, imorgon ska vi gå och fixa visum och sen ska jag jobba hela dagen.




/Madde

lägg det bakom dig

Jag känner mig fortfarande helt låg och bakis idag, vet inte vad det är med mig (eller jo lite kanske) men vafan, jag borde sluta grubbla och förlåta mig själv och se det som ett misstag som jag aldrig skulle gjort om jag inte hade haft ett ton alkohol i mig liksom...för just i det här fallet var det faktiskt så. mmmm aja. jag blir bara så ledsen på mig själv.
Men nu måste jag helt enkelt försöka lägga det här bakom mig, ikväll spelar vi ju på debaser, nya tag! jag ska försöka dricka måttligt. hmmm...Idag letade jag efter skor till indien och hittade ett par men herregud, det var den sämsta servicen jag någonsin fått. Idiot affär liksom...jag var nära på att slå ner dem som jobbade där. Men köpte inte skorna utan kunde inte stanna kvar där och sen när jag gått ut insåg jag att jag borde köpt dem så Olle skulle gå tbx men när han gick tbx så hade dem stängt för att "kassan inte funkade" mmmm seriös affär, verkligen. ska spy på dem nästa gång. Men ska iaf köpa dem där jävla vandrarsandalerna...Eller Olle ska. Jag kommer slå någon om jag går in där.

Jag känner mig lite såhär, som vi var dagen efter nyår förra året. haha


/Madde

fredag och ångest

Hej allihopa!
Inatt spelade vi på Spybar ocvh det gick hur bra som helst förutom att jag blev alldeles för full. haha
Men det var väldigt skoj och alla skulle börja spela skivor tydligen och allt blev lite av ett kaos tillslut men men...Nu har vi spelar där också, känns bra att adda det till spelningslistan!!
Imorgon spelar vi på DebaserMedis, blir kul! Kom dit. Grattis innan 22.
Ikväll blir jag bara hemma, orkar inte...har sån jädra ångest och mår asdåligt. Är lite ledsen också...Jag ska skära ner på öldrickandet, helt enkelt dricka lite mindre när jag spelar. och varva med vatten! ska pröva imorgon!!
Nu ska jag vänta tills Kakan kommer hem, vi har mycket att prata om.

/Madde

Stress

Åh, jag har haft turen att köra bil när det varit snöstorm och snorhalt ute den här veckan. Dom enda två gångerna liksom. Tackar för det.
Nu sitter jag i Farsta men måste hem hem hem! Uuuh, vad ska man ha på sig ikväll liksom... Aaaaa stress. Jag har lite lite ont i magen för att precis när jag går upp imorgon är det direkt på begravning. Men det kommer jag klara. Det kommer vara himla sorgligt förstås... Men men. Hem var det ja...
SES IKVÄLL!

/Karin

Hjälp

Hjälp! Ny musik! Jag är sämst på sånt. Att "hitta ny musik". Hur sjutton bär man sig åt?! Slutar oftast med att man hittar något hypat band på någon musiksida och lyssnar och tycker det är skit mest bara för det är en hype. Typ Glasvegas. Det går bara inte att förstå hypade band, oftast alltså.
Men jag antar att det kommer komma till en bara man väntar lite. Det löser sig liksom. Brukar göra det!
Nu är jag helt ensam hemma i lägenheten. Det är första gången och jag gillar det. Det är så himla mysigt här eller det skulle kunna bli hur fint som helst. Behövs bara bäras iväg kartonger som skräpar. Yes, en storstädning skulle inte sitta helt fel. Åh, vad tråkigt. Jag vill ju bara kolla på stjärnorna på slottet men min dator vägrar. Åh.

/Karin

MaddeKarin @ DebaserMedis

Vi spelar på DebaserMedis på Lördag också, på någon spotifyfest..kan nog bli kul. The Kid, Emmon och Empire Dogs spelar och vi djar på stora dansgolvet. kuuul!
Kul också att Olle jobbar fast roligare för mig för jag har roligare jobb, får spela min favoritmusik och får vara full..haha mycket roligare. nää men kom dit på Lördag om ni vill. Det är gratis innan 22.00 och efter kostar det en hundring, men det är ju löningshelg sååå....komsiii



/Madde

Tatoo

Idag har min kära Olle gjort en tatuering!! sååå fin! förstå hur avundsjuk jag är? oooohhh, det enda jag pratat om på jobbet idag är vad jag ska tatuera mig, herregud. MÅSTE HA EN NUNUNU!!!! förlåt att jag tjatar men om min kille har en så ska jag också ha en...sådeså. Måste bara komma på något grymt.
Föresten ni glömmer inte SPYBAR imorgon va? bli nog gryymmmtt!!

PUSS
/Madde

John.me

LOVE IS MY DRUG IS MY HEROIN.....STAY WITH ME HONEY....nanananananananana

KAN INTE FÅ UR DEN UR MIN HJÄRNA, JOHN M.E JOHN M.E AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH!!

/Madde

Flight of the C

hallåå bara så alla vet, Flight of the Conchords säsong två har börjat nu så man kan ladda ner, så bra!! Jag och olle kollade igår...har saknat dem killarna en del liksom. haha Bästa.
Hmm en ny serie jag ska börja kolla på är six feet under, ska tydligen vara bra. jaja. godnatt



/madde

dagen idag

Äntligen har jag lagt mig i sängen, Är helt slut efter att jag jobbat...speciellt i fötterna. blä! Men jaja idag har jag iaf jobbat och det börjar ju gå bättre och bättre, fortfarande lite snurrig i kassan och så men sånt kommer väll med tiden.
Annars så har jag köpt en kalender idag eller almanacka, hmm vad är skillnaden? haha iaf så nu kan jag ha lite mer koll på mitt liv och tider jag jobbar och så men kommer säkert glömma bort att jag har den som jag alltid gör med kalendrar efter en vecka typ.
Imorgon ska iaf min kille tatuera sig och jag döööör av avundsjuka. Det kommer bli såååå snyggt och jag måste också, nununu. vill ha vill ha vill ha.
Jag har kommit på en till sak, att alla 1000plagg i min garderob går typ inte att ha på sig för jag har glömt bort hur jag brukar ha på mig dem, typ till vad och så. haha så nu vet jag inte hur jag ska matcha mina kläder och med vad...jätteskumt. Insett att alla går bara att ha till svarta jeans. tråkigt. herregud INGA KLÄDER ATT JOBBA I. jaja tur att vi drar till Indien snart...eller nä läskigt. hur ska jag klara mig utan Olle? Förstår inte det faktiskt. buhu

/Madde

YNGST PÅ SPY BAR



En gång i tiden var vi 18 år och häftigast i stan. 18 år är vi ju inte längre men kanske ännu häftigare i stan, kan man ju drömma om.
När vi var 18 var det bästa hänget Spy bar. Vi var kanske där två gånger i veckan, ibland tre. Ibland brukar jag tänka tillbaka på den tiden och undra vad vi höll på med, men så kommer man och tänka på hur kul vi hade. Vi var ju unga faktiskt.
Och var vill jag komma med det här? Jag vet faktiskt inte men på torsdag är det iallafall vi som står i Vita baren och spelar skivor.  Det var ju något av en dröm för två år sedan. Se där!

Oj oj oj..

Nu har det gått ett tag sedan sist! Jora! Men det känns som att det är så mycket att göra hela tiden så att man blir snurrig i huvudet. Fast såklart är det inte alls mycket att göra.
Förra veckan firades Madde med pompa och ståt på baba. Det var en väldigt rolig kväll för vi var så peppade. Ibland när man spelar för ofta kan det kännas himla tjatigt med alla låtar vi spelar. Men när man tagit ett uppehåll ett tag blir det jätteroligt och att spela skivor blir då det bästa i hela livet.
Sedan har jag inte gjort så mycket, typ jobbat. Den närmaste veckan blir desto mer att göra för nu har jag tagit mig i kragen och ringt bilskolan. Wiho. När kommer jag ta det d'är körkortet egentligen?! Ja, det undrar man ju.
Förresten är det exakt en månad kvar tills vi ska till Indien. Finns mycket att fixa tills dess... Fixa Fixa.

/Karin

p3guld

Sådär, nu har jag äntligen kollat på p3guld-galan på nätet, lätt den bästa galan! Jag blev himla glad efter att jag kollat på den, vet inte varför men allt var så bra och all musik och alla som vann och allt. P3 är bäst. Synd att inte Those dancing vann, hade velat se deras tacktal, skulle nog vara kul. haha Gulliga tjejer..men dem kommer säkert få något pris längre fram i livet.
Men det spelade iaf en kille som hette John me på galan och han tyckte jag var himla bra, så lyssna på han ni som inte har gjort det. och juste Håkaaaaan, ohhh Håkan. Jag är så stolt över mig själv att jag varit en sådan nörd när det gäller Håkan och kanske är innert inne. haha men han är ju sååå fantastisk.
jajaja nog pratat om P3 och musik....
Jag jobbar mest, ska jobba 7dagar i rad nu, kommer nog vara ganska körd i slutet av veckan. mmm sen ska jag stänga själv också..jag är ganska pepp. haha nää skoja jaja. blir nog bra!


bild: djungeltrumman.se




pussochkram /madde

BRUCE

OOHHHH jag vill verkligen gå på en afton med Bruce Springsteen på Debaser medis den 29januari. Kan nog bli riktigt bra, hmm men har inte pengar nu så får vänta till lön med att köpa tickets. eeeeh juste Sebastian Tellier den 4februari, wihooo. Hade glömt. eeeeh Karin du får det i försenad fördelsedagspresent av mig för du har ju inte fått någon och inte betalat så Varsågod!! (Alltså Tellier)


                                       

/Madde

bla bla bla

Hallåhej, idag är det fredag och jag och Linus sitter hemma hos mig och glor på tv, mmm kul. Fredag och jag är trött och seg men ska jobba hela helgen och typ veckan efter det så ganska skönt att ta det lungt. eeehm jaja.
Igår fyllde jag år och fick presenter och åt tårta, det var kul! nu får jag köpa sprit i AMERICAA!! woooowww cooolt. haha nä men jajaja. Det händer inget spännande just nu faktiskt förutom att jag mest tjänar pengar på tradera auktioner. haha.

/Madde

Full som en kastrull

Jag vet nu varför Karin aldrig skriver i bloggen, det är för att hennes pappa läser den. haha näää men jaja det är för att hon är lat helt enkelt eller kanske för att hon jobbar hela tiden, det gör inte jag. eller jo ihelgen och nästa vecka och veckan efter ska jag jjobba en himla massa.
Igår spelade vi iaf på Babasonic, det var kul som vanligt. Alla uppskattar musiken. haha och sen blev vi apfulla och gick till spybar, borde inte gjort det. Jag stod mest och va jättefull och va känslig och typ grät och sa konstiga saker. (signe måste tycka jag är störd) hon träffar mig alltid på spyan när jag är aspackad och svamlar saker och typ gråter. haha men jaja sen skulle jag smsa men det gick åt helvete. minns inte vad jag skrev och vad jag ville få sagt men något var det. haha. kulkul
Juste jag gick in i en stolpe också..ledsen.
Blä jag ska sluta dricka så jävla mycket, det får bli mitt nyårslöfte att bara dricka med måtta och inte bli stupfull. och sen ska jag sluta gå till spybar också. haha eller något. jaja nu ska jag bada och fylla år.
Pusshej

/Madde

GRATTISSSSS



GRATTIS TILL MIG!!! JAG ÄR HELA 21ÅR IDAG! WIHOOOOOOO!!! HAHA

Blä jag är bakis. haha

/Madde

Baddräktsommar

Jag känner på mig att i sommar kommer jag hellre vilja ha baddräkt än bikini, eller alltså jag gillar ju bikini mycket mer egentligen och kommer ju använda det men nu har jag redan köpt hem en från H&M på internet och sen ska jag få en av Olle i Paket. haha det vet jag för jag var somsagt med och valde. Men dem två baddräkter är jättefina och jag kommer vilja ha dem hela tiden, säkert i Indien också...då vill man inte visa sig. haha nä men aja. Gud bara babblar...men kom bara att tänka på det. Föresten är det väldigt farligt för mig att sitta och kolla på kläder på hemsidor för jag beställer bara hem saker hela tiden, dumma mig!



/Madde

Buhuuuu

Buhu jag känner mig just nu lite förvirrad och lite ledsen för jag inte riktigt vet vad som ska hända med en sak men aja, vi får se hur det går. Borde inte tänka på det så mycket men jag kan inte bara låta bli. Blir så arg....hmm och iretterad. Dumma tant.

Aja på Torsdag fyller jag år iaf så imorgon ska jag ha lite kalas på ett ölhak och sen ska jag och karin spela på Babasonic så ni får gärna komma dit om ni har lust! varsågod! Det blir nog skoj. Baba är ju liksom Baba. haha
Ehm aja jag fyller iaf 21år, det är ganska mycket...eller? jo men jag tror det. en Vuxen ålder. bläää. Idag gick jag iaf på stan med Olle och fick välja Presenter. hittade knappt någonting förutom lite kläder :D Kläder funkar alltid. Hurra!

/Madde

Igår var bra bra bra

Igår var superkul! ååååhhh det var så himla kul och det var en jättebra kväll. Jag och Karin spelade 10låtar som vi tyckte beskrev 2008 ganska mycket, kanske blev fler än 10 eller färre, minns inte riktigt men oj va skoj det var att stå där upp i djbåset som var ovanför marken och hoppa och dricka öl och spela bra musik i 30minuter.
Jättebra kväll och jättebra arrangerat av Robert och långKalle iaf! jaja dem verkade tycka vi gjorde bra ifrån oss iaf såå...
Idag sov jag till typ 15.00 och vaknade och kollade ut och såg bara massa mörker, usch jag vill att det ska bli sommar..mycket roligare. Jaja nu är jag hemma hos Olle och han spelar bara tvspel som vanligt och jag sitter mest och glor...

/Madde

Strand ikväll

Ikväll är det fest på Strand!! se till att vara där, det kommer nog bli riktigt kul..det känner jag på mig!
Annars så har jag inte gjort något speciellt dem här två dagarna som varit, jobbade igår och idag har jag mest sovit. haha
Igår hade jag, Ebba och Karin fest i våran lägenhet. Vi drack gin&tonic och skvallrade som små tanter, mycket trevligt!

Aja ses på Strand. hejhejhej
/Madde

flytta hit och dit

Sådär ja, nu har vi flyttat in som sagt. Det är finfint! Fast vi skulle behöva åka till IKEA en sväng och storhandla. Men det kanske inte riktigt går när man har några hundra på kontot. Får vänta lite helt enkelt.. Liksom en soffa skulle ju inte sitta helt fel.
Det känns faktiskt jättekonstigt att bo på söder. Känns som att man aldrig behöver gå utanför dörren, och då blir man stressad att man aldrig går ut, men sen kommer man ju på att det är ju exakt såhär man alltid velat ha det. Gud. Alltid ska ju något vara fel. Nä, det är fantastiskt.
Imorn ska alla gå till strand för där spelar vi. Vi har ännu inte utsett dom fem bästa låtarna. Eller vi fick tio låtar eftersom vi är två. Pju. Återkommer om det.
Och 14 januari, Baba!! woohoo..

/Karin

Saker

Fotade lite fina saker här hemma, och fula saker. nää men aja, kan ju vara kul att se.
Idag har jag iaf träffat Hanna över en fika, strosat runt lite själv och sen tillbringat resten av dagen i lägenheten med Annapop och Linus. Jag och Linus har ätit köttbullar också, gött! Nu kollar vi på the office, bästa!








/Madde

Aktion

Yoyoyoyo gå in och kolla på mina otroligt fina saker jag lagt upp på tradera, lovar att ni vill ha allt. wihoooo



http://www.tradera.com/search/result.aspx?alias=plastartikel gå in där så kommer alla aktioner upp, have fun!

/Madde

Nintendo 64




Såhär ser det ut hemma hos oss nu, Olle och Karin sitter och spelar JamesBond på nintendo 64 och jag lägger upp saker på tradera och Björn gör något där borta vid sin dator. Haha väldigt kul iaf. myspys.

/Madde

fix och trix

Karin är och jobbar och jag tycker nästan det är lite skrämmande att vara själv i lägenheten nu när man är lite beredd på att karin kommer vara här hela tiden liksom, haha men snart kommer hon hem. Känns bra.
Nu har iaf jag städat klart mina saker och fårt iordning lite, men jag känner att jag inte riktigt kan fixa allt förns vi åker till Ikea och köper allt vi kommer att behöva, massor kvar att fixas liksom.

Men nu när jag städade och sådär så hittade jag en låda med massor med gamla kort och kände mig helt gråtfärdig, vet inte varför riktigt, så sjukt mycket man varit med om egentligen och sen hittade jag massor med kort på pappa och sådär, jaja ska göra något fint med dem iaf.

Linus kom förbi här idag (Jag och Linus hålller på och lägger upp 100av mina gamla kläder på tradera så jag blir av med skiten och eftersom han inte har något jobb så får det här bli hans jobb medans) haha kan länka till alla saker sedan så kan alla som vill kolla (och gärna köpa saker) men iaf, Linus tog med sig sitt nintendo 64 hit och jag blir helt lyrisk när jag får ett nintendo 64 i handen, det är så jädrans bra, lätt det bästa tvspelet som någonsin funnits. Om någon har ett och vill sälja det säg till mig. Mariokart på det är liksom det bästa som hänt. jajaja. nu ska jag äta pasta med pesto.

Föresten olle är på Grammis och fotar och har sig, det är orättvist. jag vill också vara så häftig som han. hihi jaja
Puss på er allihopa.

/Madde

Åsögatan

Hej hallå allihopa, nu har vi äntligen flyttat till åsögatan och det är den bästa lägenheten i hela världen..aaa bättre än alla andras. sådeså. Allt gick bra igår och det gick väldigt snabbt också förutom att det var någon jävel som snodde min mammas väska när vi lämnade flyttbilen i typ 5minuer. idioter.


'


/Madde

flytta

Nu bär det av till Statoil för att hämta flyttbil, haha vi har nog råkat hyra en alldeles för stor flyttbil men jaja, det blir säkert skoj.
Mot Åsögatan!!!

/Madde

Das fotoautomat

                                                                   


Vi fotade ju såklart också i en fotoautomat i Berlin, där blir bilderna sådär långa istället för 2brevid varandra och 2under som här i Stockholm. I berlin är det där klassiska fotoautomat bilden kvar. Vi hoppade iaf in i en när vi väntade på tåget och sen när tåget kom så hade inte bilden kommit ut än så jag Petter och Yasmin började springa och Olle stod kvar och väntade och sen när bilderna kom så grabbade Olle tag i dem och sprang och hoppade in i tåget, det var ganska kul just då iaf. haha

/Madde

goldenhalf lll



Jag älskar att det är tre bilder på den här, och den känns som tagen ur någon slags film eller något..jaja gillar den iaf och älskar min goldenhalf gose kamera. haha Bästa julklappen

/Madde

goldenhalf ll



Jag har iaf tagit alla bilderna
/Madde

goldenhalf l

Nu har jag tillbringat kvällen med att scannat in bilderna från min goldenhalf kamera, och hur mycket älskar jag den inte? Alltså ganska många av bilderna blev fel exponerade men några blev bra. Här kommer några iaf :





/Madde

pengar hit och pengar dit

Idag har jag och Olle försökt att gå på stan och kolla rean men Olle får panik när jag ska pröva 100saker och jag får panik för att han får panik på mig och för att det är så kallt ute så det gick inte så bra, men jag lyckades göra av med 600:- på 3klädesplagg från weekday, hmm om det var bra eller dåligt orkar jag inte tänka på just nu. Tror det väger mer åt det dåliga håller än åt det bra hållet för nu har jag bara 1000:- att leva för den här månaden och efter imorgon lär jag inte ha något kvar. haha..Juste jag och Karin måste ju köpa mat. äsch pasta varje dag får funka. jajajaja.

Nu ska jag spela det bästa spelet jag haft någonsin på mitt nintendo ds, super mario bros. bästa grejen!!



/Madde

Sämsta månaden

Varför är man alltid pank i januari? Man lär sig liksom aldrig. Typ "ååh, jag måste köpa svindyra julklappar till alla bara för att och jag måste köpa nya kläder till nyår bara för att". Så nu står man ju såklart här och är lite bitter. Men det är bara att stå ut!! Eller hur. Gröt? Gott?
Nu har vi kirrat flyttbil och allt ser ut att bli bra inför imorn. Känner mig till och med lite peppad inför att bära flyttkartonger. Ja, se där.
Aaaaa just det! FEM låtar, 2008. Det ser ut att bli en svår fight det här... Hmm... Vi återkommer med listan.
/Karin

Tattoo meee

Nää alltså vet ni? Jag vill tatuera mig, nu nu nu. Jag vet inte vad och jag har sämst fantasi i hela världen så jag kommer aldrig få göra det men jag vill endå göra det nuuu, så snyggt.
Bästa är att Olle ska göra det en vecka efter jag fyller år, oooh han kommer bli så snygg. haha men jag vill också.
Oohh hur kommer man på vad man ska tatuera sig liksom? jäkla skit att jag ska ha så dålig fantasti då och så fort jag kommer på något går jag bara och nojjar mig. typiskt mig.

GE MIG TATUERING!!!

/Madde

daydream nation

och justee, blev ju glad imorse när jag träffade på Felicia och Robert och Robert frågade om jag och Karin ville spela våra 5bästa låtar det här året, eller liksom låtar som betytt mest på deras årsbästa fest med daydream nation på Strand nu på lördag och det vill vi ju såklart , så kom förbi vettja!!!

Såhär ser startfältet ut nu iaf:

Ane Brun
Rebecka Rolfart, Lisa Pyk Wirström, Cissi Efraimsson, Mimmi Evrell, Linnea Jönsson (Those Dancing Days)
Dante Kinnunen (The Concretes & Dag För Dag)
Niklas Lundell (Way Out West)
Peder Mannerfelt (The Subliminal Kid & Fever Ray)
Henrik Burman (Psl)
Madde Schneps (maddekarin.blogg.se)
Karin Sandström (maddekarin.blogg.se)
Magnus Hedenberg (SEB)
Jonas Kleerup (Galleri Kleerup, Tranan, Kleerup)
Marika Johansson (Sonic, grandpa & dotshop.se)




Kan bli kuuul.

/Madde

hej och hå

Hallå hallå, idag har varit en ganska bra dag skulle jag vilja påstå. Gick bra på jobbet och sådär men somsagt, jobbigt att vara ny bland folk som jobbat ihop ganska länge men aja, vi får hoppas att dem gillar mig. haha
Annars fick jag och Karin nycklar idag till lägenheten fast blev såklart lite strul bara för att liksom, men hoppas det löser sig imorgon.
Den här veckan är jag ganska mycket ledig och hoppas på att vi kan få iordning så mycket som möjligt i lägenheten, ska tillbringa hela tisdagen, från tidig morgon till kvällen, blir nog bra det där!

Hallå det är kul att skivbolagen har fått lista dem artister dem helst vill jobba med eller alltså signa under 2009 och dem får bara lista dem artister dem aldrig jobbat med och såhär blev resultatet:

Hetaste artisterna 2009

1. Lars Winnerbäck.

2. Håkan Hellström.

3. The Hives, Anna Ternheim.

4. Deportees, Bob Hund, Ola Sahlén.

5. The Knife, Mapei.

6. Taken by Trees, Dungen, Kent, The Soundtrack of our lives, Sonjagon, Kleerup, Kristian Anttila, Early to bed, Mando diao, Cardigans, Takida.

7. Hajen, Salem Al-Fakir, Markus Krunegård, Lykke Li, Florence Valentin, Pretty Whores, Gaby & the guns, Little big adventure, Helene Sjöholm.

8. Veronica Maggio, Joel Alme, Titiyo, Adam Tensta, Ane Brun, Leila K, Air France, 1900, In flames, Miss Li.

9. Studio, Ida Redig, Tinitus & Ted, Lowood, Name the pet, Robyn, Säkert.

10. Sahara Hotnights, Carola, Twin flower band, Maia Hirasawa, Sidewalk, Masshysteri, Ulf Lundell, Nordpolen.

 

Jag älskar att Namethepet är med, det är ju då alltså min vän Hanna Brandén som jag förövrigt saknar mycket och måste styra upp en träff med snarast. men aja det var ju kul iaf.

/Madde


NYÅR











Bästa kebaben i världen var den som var i våran lägenhet typ, eller precis utanför dörren till höger. Jag och Olle åt där hela tiden kändes det som, även på nyår liksom. Bästa man kunde äta var Halloumi i bröd, sjukt gott.
Annars var det bästa min kate moss klänning..haha nä skoja. men aaa jag gillar ju den.
Sämsta var smällare jag fick på benet, fortfarande blått. usch jag blev skiträdd då, trodde benet sprängdes bort.

Nu ska jag hoppa i säng, ska jobba imorgon och sen är jag ledig ganska länge. På tisdag flyttar vi...tror det blir grymt.

/Madde

Ein döner mit brot danke

BerlinBerlinBerlinBerlinBerlinBerlinBerlinBerlinBerlinBerlinBerlinBerlinBerlinBerlinBerlinBerlinBerlinBerlin








Vi var på Tempelhof, flygplatsen som är stängd nuförtiden. Vi hade tur när vi var där och blev insläppta av en vaktmästare som visade oss runt.
Sen var vi på massa kul affärer bla en secondhand affär där man kan handla för kilopris, men jag var så trött när vi var där och orkade inte kolla så mycket annars är den säkert en guldklippa.
Vi var också och kollade på Judiska monumenten med Alex och hennes två vänner.
Juste...vi åt middag i tv tornet också som är 400meter ovanför marken.

/Madde

Ich bin ein Berliner...eller något

Berlin var iaf grymt, somsagt kallt och sådär men endå kul. Gillar inte att fira nyår i Stockholm så det var kul att göra något annat och inte behöva bry sig så mycket om vart man hamnade. Vi var på något Champagne ställe och sen var vi på en bro där alla sköt raketer från händerna och sen var vi på något annat ställe.
Men först lite turistbilder, sen Nyårs bilder.







Jag och Olle åkte parishjul, hittade något konstigt nöjesfält där allt lös och blinkade och sen kom Petter och Yasmin några dagar efter oss.
Sista bilden var jag bara tvungen att ta för jag tyckte Petter liknade långben med mössan han hade på sig. haha

/Madde

trötter

Gud, jag är så trött att jag inte ens orkar sitta upp, mina fötter värker och jag orkar inte tänka, eller jag kan inte tänka. Mitt huvud är som en degklump. Jag som tänkte lägga upp bilder från Berlin och sådär. Jag är liksom helt slut efter att ha jobbat två dagar, hur ska detta gå.
Måste lägga mig ner nu, ska försöka återkomma senare med lite bilder.

/madde

Kras kalas

Oj! Jaså jaha, så var det ett nytt år igen då. 2009. Jag tror det kommer bli bra. Jag tänkte göra en årsbästa-lista för 2008 men jag var helt tom i huvet. Jag kommer inte ihåg någonting. Typ bästa film. Jag såg aldrig dom filmerna alla tycker är årets bästa. Jag har inte kommit ikapp helt enkelt. Men jag kanske kommer ihåg lite..
Jag vet att det bästa i år var att vi fick ha klubb på trädgården. Och Björn. Och att allt var bra liksom. Årets bästa skiva var Håkan, så är det varje år när han släpper skiva. Årets låt var Tro och tvivel. Kanske nån med mgmt också. Jag kommer nog iallafall alltid tänka på 2008 när jag hör mgmt. Bästa hänget var kanske Louie. Där var vi minst tre dagar i veckan.
Men nu ni, nu har jag packat nästan allt och nu har jag bara tre dagar kvar i Farsta. Yes!
Nyår! Just det. Jag och björn var jättefina. Bilder kommer nog senare. Felli tog en himla massa! Men vi var iallafall först hemma hos Felica och Rebecka i Gubbängen. Sen åkte vi till Bäcker på söder. Det var ett lyckat nyår helt klart. Synd bara att jag alltid ska dricka allt som finns. Gud, är fortfarande bakis liksom. Men men, så ska det nog va.
Nu ska jag och madde dricka öl och prata om dom två senaste veckorna när vi inte träffats en enda gång. Kanske om lite framtidsplaner och flytten och så. Hej så länge
/Karin


Back from Berlin

Hej allihopa!
Jag kom hem igår från Berlin, väldigt skönt att vara hemma och få sova i en mjuk säng, fick nämligen sova på en stenhård bäddsoffa i Berlin men jag överlevde iaf.
Berlin var grymt men iskallt, vi hade mycket kul och jag ska visa bilder sen som jag tagit.
Nu ska jag gå och jobba min första dag på Monki. Hoppas alla hade ett bra nyår, det hade jag. eeeh förutom att jag fick en smällare på benet och nu är benet blått. AJ!

/Madde

RSS 2.0