trädgårdsfest

I fredags spelade vi ju på Trädgården, vilken fest va! Gillar trädgården alltså, bästa stället! Det gick iaf väldigt bra och det var väldigt festligt, resten av helgen har bestått av jobb jobb och jobb. Tre dagar kvar sen semester! heja heja heja!
/Madde

Ja ja ja ja ja

Okej varför är jag så dålig på att blogga när jag typ kollar facebook 180ggr om dagen, twittrar, mailar och gör allt sånt där annat. Jag vet inte, mitt liv känns inte så jävla kul att jag vill dela med mig av det, kanske därför. Eller alltså jo mitt liv är kul men jag jobbar ju mest nu och typ sover och kollar på pinsam realityserie som jag inte tänker nämna vilken så att ja, det är så mitt liv ser ut.
Går in i slutspurten på min sista vecka på monki i skrapan, onsdag är sista dagen sen är det semester och sen flytt och gbg som gäller. Konstigt men så är det. Ikväll spelar Lifes a beach på trädgården under bron och det kommer ju bli superfestligt!! Kom dit vettje! Jag jobbar sedan alla dagar tom onsdag. Somsagt har inte så mycket skoj att berätta, har umgåtts med Arons familj idag och visat dem de bra sidorna av Sthlm, hehe. Svinvarmt, hälsat på hemma hos mamsen, djat på lillahotellbaren och ja lite så.
Nu måste jag snabbstäda innan göteborgaren kommer.
/Madlen

fint.

Ok, mycket konstiga inlägg här. Jag har alltså jobbat hela veckan, gått upp 07.00 varje dag och nu är jag helt slut i kroppen. Imorse vaknade jag 9 och hoppade upp ur sängen då jag trodde jag försovit mig. Sen somnade jag om som tur var, nu har jag ätit thaimat till frukost (?!) och ska åka till jobbet för att jobba 4timmar innan jag sätter mig på ett tåg till Gbg. Det var kul att åka tåg i början men inte nu längre, nu får ja bara panik och vill vara framme. Tur att det är x2000. Kommer hem söndagkväll igen, sen är det bara en och en halv vecka kvar sen slutar jag på Monki och tar mitt pick och pack och flyttar till Götet.
Igår var iövrigt en finkväll, hängde med Ebba och några andra vänner från gymnasiet i en bokaffär med takeaway mat, vin, öl och musik. Det var fint.
Nu måste ja springa till bussen. hejhej/ Madde

The best i ever had

Drake- you the best i ever had

hulstfred 3

Heja heja, Hultsfred vi ses nästa år!!!!
Nu åker jag till Göteborg över helgen!!! ha de götttt
/Madlen

Hultsfred 2

Hulstfred var riktigt bra iår, fast det var folktomt. Det var nästan bara skönt. Jag hade riktigt roligt iaf, Spelade skivor i cirkus sale tältet och på dansbanan på festivalområdet. Kollade på Starslinger, Lil B och Morrissey (och hundra band till) Dansade, drack öl, hängde i våran villa på festivalområdet osv osv...
/Madlen

Hultsfred 1

Snodde massa bilder från Aron, jag är fortfarande helt slut efter way out west och orkar inte ens ladda över bilder från min mobil till datorn och lägga upp här. Orkar bara inte, men ska försöka imorgon eller så.
Hultsfred var iaf superkul, berättar mer när jag lägger upp mina egna bilder. Inte lika kul att komma hem och behöva gå upp 07.00 dagen efter. Jobbar 8.00 nästan hela veckan, orkar inte. Är mest ledsen och deppig den här veckan. Trött och alla jag känner är bortresta, känner mig väldigt ensam och nerstämd. Alla har semester, jag får semester i Augusti när jag slutar på Monki också. Eller när jag tar tjänstledigt rättare sagt. jaja hörs imorgon förhoppningsvis.
Godnatt / Madlen

HULTSFREEEDD!!!!!!

"Drop In var 60-talets första musikprogram på SVT med gäster som Beatles och Lill-Babs. Idag är Drop In ett klubbigt gäng från Stockholm och Göteborg. Och precis som namnet antyder är vänner och bekanta välkomna för ett gästspel om andan faller på. I klubben ingår Aron McFaul (Dillas Corner/Yaki-Da /Gbg) MaddeKarin (Life's A Beach/Sthlm) och Emelie Bååth (Debaser/Sthlm). Du vet är att det kommer bli dans dans dans!"
Minns inte om jag postat denna tidigare men skitsamma, Imorgon så bär det av till Hultsfred..ganska nöjd nu såhär i efterhand att jag åker imorgon bitti och inte åkte idag med tanke på att det har öst ner regn där hela dagen men men...Imorgon spelar vi iaf skivor i Monki tältet och på lördag djar vi i ett tält på festivalområdet, yellowarea. Kom dit om ni är där eller ska dit! Vi kommer iaf ha fest där!!!
/Madde

Beyonce year of 4

Mini dokumentär med Beyoncé, hur kan man inte älska henne? Så bra så bra så bra!!!!!
/Madde

Life´s a beach rule the world

Igår alltså, vilken drömkväll. Vi körde ju Life´s a beach på debaser slussen och vilken succé det var, bästa kvällen på Life´s a beach typ...någonsin? Det var så stört bra, aldrig riktigt fått den känslan som jag fick igår.
Det var grymt väder, jätte många vänner och bekanta var där, vi djade på scenen både inomhus och utomhus vilket gjorde allt mycket bättre än tidigare gånger, det var kö hela kvällen, THE VERY BEST ÄGDE dansgolvet inomhus och allt var hur grymt som helst. Bästa bästa bästa!!!!
Och imorse hade Karin födelsedagsbrunch hemma där vi alla var bakis och slitna men det var grymt att vakna och få supderdunder start på dagen med American pancakes, scones, ägg och bacon, jucie, kaffe och bloody marys. Dock jobbade jag halva dagen men men, fick möta upp gänget sen igen för att äta pizza och hänga på våran terass. Nej nu är jag så trött och sliten att jag inte orkar tänka mer. Jobba jobba jobba hela veckan för sen på fredag drar jag till Hultsfred.
/Madde

Semester från allt

Under sommaren tar folk semester även från internet, det tycker folk är tråkigt men jag tycker det är skönt. Funderar på att inte använda internet alls förutom att kolla upp viktiga saker under min semester, skulle vara skönt men också kanske inte skönt alls. Fast jag skulle klara mig ganska bra, jag blir mest bara iretterad på facebook och twitter, sån är jag. Iretterar mig på saker som jag verkligen INTE borde lägga ner någon energi på alls. Dumma mig, ibland eller ganska ofta blir jag trött på att  vara jag. Stressar upp mig sjäkv för saker hela tiden, så konstigt egentligen när alla i min familj och alla mina vänner är lite "det löser sig" eller tar saker och ting som dem kommer. Men nej nej inte jag, jag får för mig att styra upp saker åt andra också medans jag knappt ens fixat det jag måste fixa själv. Jag är märklig.
Jaja, igår var jag ledig igen. Spenderade min lediga dag som min förra lediga dag, cyklade till Gröndal där jag, Sandra, Felicia, Mimmie och Olle hängde och badade. Avslutade dagen med öl och grill i parken där vi bor..skinnarviken. Så himla bra ledig dag! Idag har jag jobbat, imorgon ska jag jobba och sen ska jag jobba varje dag fram tills nästa vecka då vi åker till Hultsfred. Pepp! Dock synd att vi missar torsdagen fast å andra sidan vet jag inte om jag hade orkar vara där 3nätter. Man börjar bli gammal alltså. haha
Nu ska jag sova. Imorgon är det jobba och sen LIFE´S A BEACH MED THE VERY BEST!!!!!!! KOMMER BLI SÅ BRA!!
/Madde

Klagar inte.

SÅ ATT EH, KLAGAR INTE! HEHEHEHEHE
/Madde

Trädgården, livemusik, Gbg och förändring.

Förra veckan bestod av mycket häng på trädgården, livemusik från oo00oo och öldrickande från en nyupptäckt terass på södermälarstrand som är fantastisk!
Helgen bestod av Göteborg. Kom fram fredagkväll och fick akut hoppa in som DJ med Aron på Yaki-Da då hon som skulle spela ställde in. På Lördagen gick vi på Sneaker swoop loppis och jag hitta ett par air max som passade mig perfekt, efter det la vi oss i en park och lyssna på sommarprat för att sedan möta upp Tobbe och Amanda och gå till Villafesten! Det var helt ok, aldelles för fulla och stod mest på samma ställe och pratade med 100 olika människor. Villafesten fortsatte till en efterfest av något slag på Yaki-Da igen där jag tog en shot för mycket. höhö. Kom hem tillslut och spenderade söndagen med att bada från klipporna ute vid saltholmen och för att sedan gå på Tacos fest i majorna hos Familjen mcfaul!
Stannade måndagen och hoppade in extra på Monki, hängde lite med Anna och Alex för att sedan spela Minigolf i 4 (!!) timmar med Mcfaularna igen. Grym helg och nu känns allt tomt.
Jag förvånas än en gång av den här känslan som kommer så fort jag kommer till Stockholm. Jag blir deppig, jättestressad och känner mig så fruktansvärt ensam. Insåg att jag har lite saker att ta tag i plus att den här månaden måste jag börja tänka på att jag ska flytta och att jag även ska jobba hela Juli. Men tror bestämt jag skjuter upp "ta-tag-i-sakerna" lite till.
Nästa vecka åker järngänget (Jag, Karin, Aron och Emelie) till Hultsfred och Djar och har det grymt! Nu ska jag sova. Godnatt!
/Madlen

RSS 2.0