Vår, var är du?

Foto: Olle Kirchmeier
Hej! Idag har jag varit ledig och mest önskat att det ska bli vår.Det har liksom känts lite som det ändå, när det är sol och itne snö på gatorna. Åååååhhh vår. Alla är så glada när det är vår, jag med tror jag. Men idag har njag iaf städat, diskat, ätit frukost länge och läst DN. Så jävla värt med DN på morgonen. Sen har jag varit i stan med Karin och allt som fanns i butikerna var skitfult och såg ut som allt man har. Så jag gjorde knappt inte av med några pengar alls och vet ni? Nu ska jag till Tranan med Karin, Anna, Felicia och Ebba och äta middag. Det fick jag i födelsedagspresent av dem. PEPPPP!!! VÄrsta girls night out. haha åååhhhh bra dag ändå.
Är så jävla glad också för jag har fått hem min Kanye West vinyl som jag och Olle beställde. Alltså den är grym. väldigt snygg och lyxig. Nää nu MÅSTE jag klä på mig.
Hörs snart. HEJ!!!!
/Madde

Ariel

Än en gång, Ariel Pink. Så jävla bra <3

Hemmahelg



Lite såhär känner jag mig varje dag nuförtiden. Trött morgon, dag och kväll. Känns som att dem flesta runtomkring mig är det också. Det måste vara den här tiden på året, man är ju inte jättepepp direkt måste jag ju erkänna. Men förhoppningsvis blir man det snart igen. När det blir vår (om det blir det?! ) och när det börjar hända roliga saker och sådär. Just nu känns inte mycket roligt, hela den här helgen har jag tillbringat hemma på heleneborgsgatan med karin och Felicia framför tvn. Och ska jag vara ärlig så har det varit så fruktansvärt skönt, underskattat att vara hemma på helger istället för att gå ut och bli full. Man borde vara hemma på helger och bli full på vardagar istället. Hehe.
Jaja idag är det söndag och jag har varit på Söndagsmiddag hos David med mamma. Det var mysigt och gott. Imorgon är det en ny vecka igen och jag tror den kommer bli grym. Ska jobba mest men däremellan så ska jag få lön, gå på födelsedagsmiddag  på tranan med mina brudar, jobba massor och ha en grym helg förhoppningsvis.
Så helt enkelt, vi hörs i veckan. Nu måste jag sova. Godnatt
/Madde

Those dancing days


Foto: Gavin Watson

Ok. Jag vet mycket tjat på senaste om those dancing days men alltså efter igår när dem här 5 fantastiska brudarna var med på p3guld och uppträdde live så kan jag inte annat än att tjata lite mer. Hade egentligen tänkt att lägga upp deras nya video men det funkade inte av någon anledning så en fin bild får gå lika bra. Men jag måste bara säga det, att även fast jag itne är deras bästaste kompis så är jag ändå vän med dem och när jag såg dem igår på p3 så rös jag x antal gånger och jag kände mig så jävla stolt. Vill inte låta töntig eller något sånt eller skrytig men alltså på riktigt, blev och är så jävla stolt. Har nu hört 3 låtar från nya skivan och om hela skivan kommer vara på den här nivån så kommer det bli det enda jag lyssnar på ett tag framöver. Ni är så jävla grymma!!!! PUSS på er.

/Madde

Lilla Hotellbaren







Såhär såg det nu när jag och Kakan spelade skivor på Hotellbaren. Det var en fin kväll, dock blev det en sjukt lång dag för mig så var väldigt trött mot slutet av kvällen. Men gillar Hotellbaren ändå, mysig bar med trevlig stämning. Kommer bli en gång i månaden för mig med olika band och djs som spelar med mig. Blir fett!
/Madde

Little Majorette


Foto: Littlemajorette´s myspace

Imorgon är min första dag som resident på Frit´z Corner på Lilla Hotellbaren. Det ska bli jätteroligt både för att det är kul att det kommer vara återkommande varje månad+ för att imorgon ska jag spela med Karin + för att Little Majorette ska spela och dem är mycket bra tycker jag! Sååå för all del, kom förbi. 19-02 är det som gäller, fri entré och mycket trevligt onsdagshäng trots lite pengar som säkert många har nu! Men komsi komsi.
/Madde

Indien






Att det här vädret vi har i Sthlm gör att man blir deppig är fan inte konstigt. Jag saknar Indien så himla mycket. Livet var så fantastiskt där, man hade så mycket energi både där och när man kom tillbaka. Felicia, Karin dags för en ny resa snart?! ÅH GUD VAD JAG SAKNAR ALLT VI GJORDE DÄR..trots att det var jobbigt ibland. Men i det stora hela var det så jävla underbart!!!!

/Madde

Liver är inte som man tänkt sig



Är ledig idag, då jag inte har några pengar och ingen lust med någonting så bestämde jag mig redan igår för att rentutsagt kasta bort den här dagen. Vem bryr sig? inte jag! Inser att jag än en gång inte vet vad man gör när man inte jobbar, sjukt att mitt jobb är min vardag och resten känns konstigt. Eller klart det inte är konstigt att det är min vardag men liksom, vad gör man annars? Usch får otroligt mycket ångest av sånna tankar. Sen har jag också insett en till sak som gör at jag får ännu mer panik. Det jobbiga är mest att jag inte har en aning om hur jag ska lösa det och att det typ inte kommer gå men aja. Det får väll lösa sig, på något sätt antar jag. Eller så får det inte göra det men då kommer jag mer eller mindre gå under jorden.
Herregud, inte bra att skriva ner mina tankar här när dem är sjukt ogenomtänkta och jag bara babblar på om konstiga saker. Sorryyyy.

Jag fryser. Igår efter jobbigt gick jag på bio med Karin, vi såg winters bone. Helt ok. Idag vill Felicia ta med mig på bio, det är kul men det är inte kul när det finns noll filmer att se. Varför är det så dåligt bioutbud? Hmm..

Fick reda på idag också att jag och Karin ska spela på "barnvagnsmarschen" 8 mars på typ norrmalmstorg. Kan bli intressant, mitt på ljusa dagen ska jag dundra på med bra musik för alla mammor. Vi ska spela Girl power musik. Kan ju bli spännande.

/Madde

Arcade Fire- the suburbs


Jag är alltså 23 år nu


Foto: Olle K

Hej! Jag fyllde år igår, jag är alltså numera 23år. Det känns sådär, jag är en människa med höga krav på mig själv så får alltså också väldigt lätt ångest över saker och ting jag inte gjort eller presterat osv..Jag vet många tycker det är töntigt och säger att det inte är något att ha ångest över men jag har det och så kommer det vara ett tag antar jag.
I vilketfall som helst så spelade jag, Karin och Aron skivor i fredags på debaser och det var väldigt roligt. Jag firade ordetnligt där efter tolvslaget och var alltså en aningen bakis igår på min födelsedag men det gick bra ändå, hade fika på dagen här för att sedan gå hem till Ebba på kvällen för att få en dunder middag och hänga med mina närmsta vänner. tack ni är fina, jag är väldigt tacksam.

Nu har jag huvudvärk efter att jag druckit alkohol i dagarna tre. Jag sitter ensam i min säng, har ångest och är fruktansvärt hungrig. Ha en fin söndag, jag ska försöka.

/Madde

Nyår 2





Nyår 1








baby i´m yours!


Listen baby


Foto: minns inte.

Jag vill så gärna att det här ska bli ett bra år, utan massa jobbiga saker som händer fast iofs hur kommer man undan jobbiga saker? Hela mitt liv består ju av jobbiga saker som händer. Dock tror jag det här kommande året kommer bli så sjukt olikt alla mina andra år. Det gör mig rädd, väldigt rädd. Samtidigt som jag ser framemot vad som ska hända.
Ni får ha överseende med mycket bittra inlägg från mig, ni får förstå att jag har det jobbigt. Och att mitt humör går från topp till nere på botten på 1sek ibland.
Förresten, alltid den här tiden på året vill man ju antingen fly från den här staden eller så vill jag planera min framtid och min sommar och allt kul jag vill/ska göra. Det är ju det enda som får en att bli peppad! Dock har jag ingen aning om hur min sommar kommer bli. jaja..det får väll lösa sig. Nu ska jag städa upp alla mina kläder från golvet, förstår inte hur jag alltid lyckas.

/Madde

MaddeKarin!!!!!



Kommande spelningar:

14 Januari - MaddeKarin på Debaser Slussen

19 Januari - MaddeKarin på Fritz's Corner - Lilla hotellbaren

11 Februari - MaddeKarin - Strandbaren

19 Februari - Life´s a beach på Debaser Medis

11 Mars - MaddeKarin - Strandbaren

Det går bra nu


Foto: Olle Kirchmeier

Nu har jag äntligen landat lite efter att jag kommit hem från Göteborg som jag var i ihelgen. Det var kul, väldigt kul. Det är skönt att vara där för jag glömmer bort livet i Sthlm och glömmer därmed också bort alla måsten här i livet. Och måsten är ju det värsta som finns ibland, eller ganska ofta.
Efter Gbg har jag bara jobbat och blivit förkyld. Det är tråkigt, jag blir ofta förkyld den här tiden på året.
Idag är jag ledig, så fruktansvärt skönt att vara ledig och inte behöva göra något speciellt, har tvättat, fixat, ska städa upp lite senare, jag och Karin har styrt upp MaddeKarin spelningar och våran grupp på facebook och en twitter, gå med i den! MaddeKarin heter vi där!
Den här våren kommer nog bli bra trots allt, jag har lite egna projekt på gång också eller en Onsdag i månaden är jag resident Dj på Fritz corner på Lilla hotellbaren och jag kommer även hålla lite i trådarna med Jonas på Fritz Corner på Fasching. Väldigt roligt och pepp!

Nu ska jag gå och handla. Imorgon och på fredag ska vi ha Monki Konferens och det brukar vara kul så blir ett skänt slut på denna veckan för att sedan spela skivor på Debaser Slussen på fredag och på lördag vettni, då fyller jag år. Och usch vilken åldersnojja jag har. JA jag vet, "23" är väll ingen ålder men vad sjutton. Jo för mig är det, jag blir stressad av sånt.

Hejsvejs / Madde

JJ



Den här låten får representera den här veckan! TAck och hej!

2011

Foto: Olle kirchmeier
Gott nytt år och god fortsättning. Känns as konstigt att det helt plötsligt är 2011 och ett helt nytt år. Jag har inte hunnit göra någon sån årsbästa lista över 2010 eller om hur 2010 har varit men jag tror inte jag vill det heller. 2010 har varit alldeles för mycket lycka samtidigt som det varit alldeles för mycket olyckligt och ledset. Dem senaste månaderna har ändrat hela mitt liv och det känns sådär om jag ska vara ärlig. Jag är ledsen ena sekunden och glad andra. Men egentligen innerst inne är jag nog mest ledsen hela tiden.
Alla säger att dem tror att 2011 kommer bli ett JÄTTEBRA år osv osv, jag tror att 2011 kommer bli mitt sämsta år hittils och jag tror jag kommer vara mest ledsen och bitter det här året. Vi får se. Varför måste man förutspå året nu, det blir som det blir. Om jag har ett nyårslöfte? Njaaa, ta tag i saker jag försökt ta tag i 100 år och kanske tänka lite mer på mig själv i första hand + träna asmycket så fort Våren kommer.
I övrigt var mitt Nyår fantastiskt. Jag ska berätta allt när jag lagt in bilder ifrån det från datorn + när mina vänner lagt in sina bilder också.
Idag efter jobbet drar jag till Göteborg, vad fan ska man göra i Stockholm liksom?
PUSS!!

RSS 2.0