hejdå 2009 hej 2010


Idag är sista dagen på 00-talet, och det är väll bra. Har ingen anledning till att säga att det är dåligt så det får vara bra, in i 10talet bara. yesyes.
Just nu sitter jag Olle och Karin och kollar på dirty dancing och vilar oss lite inför kvällen..jag tror det kommer bli en bra kväll, en riktigt jäkla bra kväll för att vara exakt. Alla våra nära och kära kommer hit på middag och sen kommer det komma massa fler folk förhoppningsvis och vi ska skåla, dansa och va glada hela natten/morgonen. Jag tror det här kommer bli ett bra nyår, det har varit ett helt ok år också!! Undra vad 2010 har att erbjuda. Jag skulle vilja göra en såndär lista med bilder för varjemånad men jag fattar inte hur man hittar bilder för varje måbad..haha orka leta igenom alla.

Vi hörs kanske senare annars nästa år!!! peppeppeppeppe

/Madde

Jag+Martin+Hästpojken+BD forever+Håkan Hellström = Sant




Jag fick bra saker på posten idag. HästPojken cd , Broder Daniel forever på Dvd och Håkans live dvd från Peace&Love. Sånna här saker måste ett sånt fan som jag ha. Det hoppas jag ni förstår...Sånt här gör mig lycklig. Men samtidigt får jag ont i hjärtat för det är så fint. ooohhhh vilka killar alltså.

/Madde

Årsbästa!

Här är en liten årsbästa lista, eftersom alla andra gör måste jag också göra. Jag har missat 1000saker men orkar inte tänka så mycket. haha 1år är lång tid juuu.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, massor tex började jobba på Monki, Åkte till Indien, Hade klubb på Debaser, Spelade skivor på Hultsfred och Popaganda och hängde backstage på alla ställena + Way out west. Var även med och pratade i Radio...
2. Höll du några av dina nyårslöften? Nää hade inga, inte så bra på sånt men ska ha i år!!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej
4. Dog någon som stod dig nära? Nä, vill inte va med om det igen.
5. Vilka länder besökte du? Berlin, Indien och Italien...tror det va dem?
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? mer resor och mer spontanitet..
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Måste ju vara månaden då jag va i Indien!
8. Vad var din största framgång 2009? Att jag kunde va borta i 1månad från Olle och att jag blivit expoansvarig på mitt kära jobb..
9. Största misstaget? Tänker jag inte säga här, får ont i hjärtat när jag tänker på det.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nä inget stort förutom magsjuk i Indien och mitt jäkla nageltrång som aldrig slutar göra ont.
11. Bästa köpet? Måste ju vara något av alla mina kläder...typ mina höga sommarskor jag köpte på rea som är supersköna och resan till Indien!!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder. jag är sämst. Kan inte sluta shoppa...och alla dessa hyror. blää
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja massor!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Halo med Beyoncé
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? tror de va ganska samma nivå, mitt humör går ju upp och ner hela tiden.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Njutit mer av sommaren, utnyttjat min balkong bättre och gjort mer spontana saker..
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Druckit en sista shot fem i fem.
18. Hur tillbringar du julen? I år på jobbet några timmar sen hos mamma och sen hos Olle.
19. Blev du kär i år? Inte mer än jag varit innan i Olle.
20. Favoritprogram på TV? Bästa tvserie är iaf Mad Men och på tv...typ allt med Gordon Ramsay, och Ullared och massa sånt där. haha
21. Bästa boken du läste i år? Shantaram?
22. Största musikaliska upptäckten? Miike Snow
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? hmm vet inte, En Elle prenumeration typ? haha
25. Något du önskade dig men inte fick? Nää man önskar sig ju typ inget längre. Bara konstiga saker
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Spelade skivor på BabaSonic tror jag?
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Finns det säkert men orkar inte älta saker..
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Snygg!! Och nu mot slutet lite mycket svart kanske. haha
29. Vad fick dig att må bra? Olle, min familj, vänner, att jag trivs på mitt jobb..
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Sånt får man inte säga när man har kille..haha
31. Vem saknade du? Pappa. Alltid. Saknar hela tiden. <3
32. De bästa nya människorna du träffade? Måste vara mitt Monkigäng...Emma, Sandra, Sara, Amanda, Bea...osv

/Madde

HÄSTPOJKEN + MARTIN = SANT.



Gammal bild på Hästpojken, dem två är ju inte hästpoken längre, nu är det ju han Adam men ooohh precis lika bra endå, om inte bättre. Fy sjutton vad bra nya skivan är, jag köpte den direkt när den kom ut och igår hade dem releasefest på Lilla Hotellbaren och gud vad bra det var. Alltså jag blir mer exalterad av svenska artister än utländska, jag vet inte varför egentligen men det är något speciellt. Att dem är så nära en på något sätt..oooohhh musik alltså.
Jaja det var grymt kul igår iaf, vi drack öl..några för många öl och det gjorde jag även i söndags, drack för många öl men liksom det känns som jag har jullov och jag har inte ägnat en tanke åt mitt jobb och det känns så jäkla skönt..att liksom bara kunna koppla bort jobbet och ha fritid. Idag har vi införskaffat en jäkla massa grejer till nyår också, öl och champagne, massa saker för middagen och imorn blir det matinförskaffning! Och imorn ska vi även börja packa och styra upp våran lägenhet inför nyår och flytten. yesyes.

/Madde

surpuppa / Yes i am.

Ikväll heter alla något med "FEEESSTT!!" eller något liknande i sina statusar på Facebook, min status lyder "stannar hemma ikväll och tycker synd om mig själv". Och det stämmer verkligen..alltså jag vet att jag bara har mig själv att skylla och att jag gjort mitt val men ibland fattar jag inte vem inom mig som gör valen åt mig för hade det har varit för 1år sen bara hade jag inte tvekat att gå ut trots att jag ska upp och jobba 8 imorn, har jag blivit vuxen "jag har pojkvän jag måste jobba får inte bli för bakis tjej"?? Isf spyr jag. För det här är inte likt mig, inte någonstans men vädret, opepp plus att jag ska jobba imorn får mig att känna såhär. Kanske inte så konstigt men alla andra är ju ute..Jag har inte ens min kille att gosa med. Dessutom borde jag känna att jag vill gå ut för jag har inte varit ute med mina vänner på himla länge och liksom de borde ju överväga men jag tror jag känner att dem är bättre vänner med varandra än med mig. Jag har hållt mig lite utanför på senaste (vet inte varför) inte orkar höra av mig eller prata med någon, jag har liksom inte brytt mig så mycket. Varför vet ej, men trors jag inte är det så känner jag mig konstant lite ensam och utanför. Bry er inte om det..inte för att ni skulle men jag är bara knäpp i huvudet. Det är jag verkligen...
Aja jag tänker ta igen mig förhoppningsvis redan imorn efter jobb och julmys hos Olles Mormor. För sen vettni..då är jag ledig enda fram till Nyår, typ det bästa som kunde hänt!! wiiiee.
Nu ska jag kolla på Greys Anatomy. mina enda vänner är tbx.
/Madde

Skoooooooooooooooooooorrrrrrr

Här har ni dem! Mina nya babies!!!!! oohh va somriga, till bruna ben. Såg att jag bloggat om dem tidigare, nu är dem mina. Tack igen älskling.
/Madde

Finns det några snälla barn?

God jul på alla, idag är det Juldagen..då ska man gå ut och dansa, det ska iaf jag och mina vänner göra ikväll...på Vänner och Bekanta på Strand. Tror det blir trevligt, något som är mindre trevligt är att jag ska jobba imorn klockan 9.00 men äsch, ibland får man offra lite, mmm faktiskt.
Julafton igår var väldigt väldigt lugn, jobbade på dagen sen va ja hos mamma med min syster och väntade på jultomten, han kom inte förns 20.00 på kvällen..men när han väl kom blev alla glada. Jag fick presentkort, film och dvd box och massa saker från Ittala och ett par whyred skor från älskling. Dem ska jag ha i sommar!!
Jul alltså, vet inte om det är min grej...nästa år hoppas jag att vi ska åka till Polen för där är det galet på Jul! Vi får se, det är långt kvar...först är det ju nyår som ska firas hemma hos mig och Karin och sen ska vi flytta till Hornstull, jag är kär i våran nya lägenhet!!!!!
Nu ska jag chilla lite till under varmt täcke. wiiie. Älskar att va ledig!!
/Madde

Dirty Projectors / I love u



Nya favvobandet. Börjar dagen med dem, för att sedan gå till jobbet. Dagen innan julafton, något som är ännu värre...jag jobbar på julafton. Sorgligt men sant.

/Madde

förtidig Julafton


Idag bytte jag och Emma julklappar, vi bara råkade byta. haha två dagar förtidigt men vad ska man göra..lilljulafton liksom! (säger vi) Jag fick iaf Markus Krunegård biljett av henne!!! bästa ever, vi var ju och såg han precis på söra teatern men nu ska vi se han på Strand....i April. haha men är redan peppad!!!!!

Det var allt jag ville säga. orkar inte skriva något annat. Jag och Olle ska kolla på film, dricka julmust och äta apelsiner.
/Madde

Uppdatering.



Uppdatering: Jultomten på personalfesten var Peter Wahlbeck. Jag dör, seriöst. 1000ggr om. Han var fullare än alla andra och jag inte sluta älska det. Så jädra klockrent!!!
Och Snapsen vi fick, skinkvodka? spyr när jag tänker på det. HA HA HA

/Madde

Hey world im tired / Black & Blue.



Just precis nu så fryser jag så satans mycket, jag borde inte frysa men gör det endå..jätte mycket. Hela min kropp är ledsen..är det ett tecken på att jag håller på att bli sjuk? jag vill inte vakna upp imorn och va sjuk. Snälla rara..vill inte vill inte vill inte. Ska dricka Kanjang nu och imorn bitti. Yes.
Idag har vi fått nycklar till våran lägenhet i Hornstull, allt känns väldigt konstigt med den..haha eller alltså inte med själva lägenheten mer att man inte riktigt fattar att man måste flytta. Liksom orka? haha..jaja jag ska va glad över att jag får bo någonstans faktiskt..så ska inte klaga så mycket. Undrar bara när jag och min O ska flytta ihop...

Ehm jaja, jag har jobbat. Man märker verkligen att alla har lov nu och typ hets handlar julklappar..fyfan alltså. Alla var galna idag iaf..fast jag kan tycka sånt är lite kul. När det liksom är galet..som på sommar rean, haha jag stod bara och skratta hela tiden. Det var verkligen GALET!!
Sen har jag hunnit varit hemma hos mamma också, man blir verkligen glad av att träffa sin mamma och sin syster när man som gjag typ aldrig gör det. Väldigt tragiskt när jag tänker på det..borde träfffa dem mer. Jag visade hund filmen för mamma, hon grät floder. Jag fick ont i hjärtat. Igen.
Men sen hade jag fått post i massor, tråka räkningar men även Nya Elle tidningen med prinsessan Madeleine (ska läsas snarast) och hade även fått DANIEL GILBERTS skiva av Isse på Dolores. Att få skivor hemskickad till sig själv när man inte fått förvarning om det är det bästa som hänt typ. Man blir så himla glad..Jag älskar musik och skivor, alltså om ni inte vet vad ni ska köpa till mig eller så blir jag alltid lika lycklig för Skivor/vinyl. oooohhh musik.
Nu måste jag sova och sluta skriva en novell.

Godnatt / Madde

Personalfest!!








Juste så var det helg också, det enda jag tänkte på förra veckan var personalfesten som va i fredags, Monki-weekdays på Tvålpalatset. Vilken jäkla bra fest! Tack för att jag fick vara med säger jag bara, tror inte jag mått så bra på länge och haft så kul. Det var Hatttema och alla var galna. Vi fick champagne och öl i överflöd, måla kroki av en man, äta skaldjursbuffé, dricka snaps av en tomte, dansa ihjäl oss (det gjorde jag) oooohhhhhh bästa festen!!! Sen i Lördags jobbade jag till 20.00 för att sedan gå hem och däcka i soffan med emma <3 med Donken, film och coca cola.
Idag har jag känt mig sjuk i halsen så mest hängt hemma, med Emma igen. haha får aldrig nog för att sedan äta Lax med Olles familj och nu äntligen dags för Paradise Hotel och pussar!!!

/Madde

inga ord.

Last Minutes with ODEN from phos pictures on Vimeo.


Vill ta livet av mig när jag ser den här dokumentären. Böla som jag vet inte vad, så fin och så sorglig.

/Madde

Årets manliga artist



Alltså jag dör, så himla kul. Iaf under tacktalet..det efter orka jag inte kolla på. hahah Håkan liksom, kommer alltid va Håkan <3

/Madde

tänker för mycket / hela tiden.


Foto: minns ej. förlåt.

Jag vill också vara en sån människa som kan tänka alldeles alldeles helt själv, alltså jag menar inte att jag tar hjälp av någon annan men klart jag lyssnar på folk. Ibland för mycket, ibland för lite. (Kanske ofta för lite än för mycket)
Jag vill vara en sån människa som folk gillar och inte snackar skit om, en sån människa som folk gärna ringer när dem vill prata, mår dåligt, vill ses eller vad som helst. En sån människa som folk tycker är världens roligaste och som alltid säger dem absolut roligaste sakerna. En sån människa som andra inspireras av och en sån människa som alla pratar om för att hon alltid är snyggt klädd och har världens utstrålning, en sån människa som andra inte ens vågar ragga på eller flirta med för dem vet att dem inte har en chans , en sån människa man inte ens vågar titta åt för att hon är så vacker..en sån människa jag aldrig kommer..

Ibland har jag lite för mycket tid för mig själv och mina tankar. Men ibland undrar jag vart mitt liv är på väg?
Från och med idag ska jag sluta ha på mig mjukiskläder, jag ska va snygg, hela tiden. Det är det enda jag vill just nu, Vintern gör en så himla blek och ful. Sommar, snälla.

/Madde

Hästpojken / Igen


lånad från svt.se/psl

Kan fortfarande inte sluta lyssna. De bästa är att lyssna på den så fort man vaknat och gått upp. Idag vill man ju verkligen inte gå ut, för nu är det verkligen hur mycket snö som helst men jag tror jag måste, köpa julklappar liksom..om jag hittar några.

/Madde

Kan inte sova trött.

Jag är så himla trött men jag liksom orkar inte gå och lägga mig, är inte det väldigt konstigt? Jo fast jag har på senaste tiden kommit på hur konstig jag faktiskt är, känner inte någon mer konstig människa än mig själv. Det är helt sjukt hur mycket saker man håller för sig själv, hur mycket jag inte berättar för någon...hmm. jaja..

Sitter och surfar runt lite och fastnar hela tiden på Djungeltrummans nya hemsida...inte för att den är bra utan för att det är det sämsta jag sett. Är det någon som tycker den är bra? Alltså min favvo blogg Martin Eliassons blogg är där och alltså det var ju dubbelt så bra innan. Jag kan bara inte förstå, hur tänkte dem?

Nä nu ska jag sluta lyssna på Jonathan Johansson och försöka sova kanske? mmmm good idea.

P.S första inlägget på länge utan bild, men jag orkar inte hitta någon.

/Madde

Konstig känsla / måndagsfunderingar.


photo by me. In Berlin.

Måndag, Snö..hur mycket som helst, eller nja nu ljuger jag. När jag vaknade imorse så kändes det som att det var hur mycket som helst men det var det ju inte såg jag sen när jag gick ut, inte alls mycket snö. haha men kändes så bara för att det inte snöat på 100år.
Inatt och natten till onsdag ska det tydligen snöa hur mycket som helst, fryser bara jag tänker på det. Jag är verkligen inte snö klädd. Hur är man klädd då?

Jaja, enda tills nu har jag haft det fantastiskt! Det har blivit någonslags tradition att jag och Emma har sunk måndagar (iaf när det gäller maten vi äter) haha så idag blev det pizza. Så himla bra bara för att man egentligen inte får! Och sen har vi hängt..men det är så konstigt vilken tomhet man känner efter att en människa som Emma gått, jag var himla gla men helt plötsligt blev jag helt ledsen.
Jag har världens konstigaste humör förtillfället känner jag, lyssnar på Olle Ljungström och fick typ världens jag hatar mitt liv känsla. varför?
Jag orkar inte ta tag i saker, jag har ingen inspiration, jag orkar inte städa, jag orkar inte diska, jag orkar inte komma på saker, jag känner inte igen mig. Usch blir rädd för mig själv.
Fast jag blir säkert glad igen snart, känns som det händer 1000saker den här veckan.

/Madde

Lucia / Uppsala / Söndagshäng.


Sitter hemma hos Olle och är ganska så jätte seg, den här helgen har jag bara levt på kvällarna känns det som. Eller jag har bara spenderat min helg på klubbar, ganska kul men när man vaknar dagen efter typ 15.00 och är helt förstörd är det inte lika kul. haha.
Annars så var Uppsala igår så himla kul, det var liksom så konstigt allting..det här med nationer och allt folk men det är väldigt kul att göra något annorlunda ibland och sen fick vi ju åka taxi hem också och bara den resan var superfestlig. haha.

Just nu vill jag mest bara hitta massa nya musik, jag vill höra saker jag inte hört förut, jag är så himla dålig på att hitta ny musik! Så om någon har tips så tar jag gärna emot dem med öppna armar!
Annars så ska jag nog sluta googla mig själv nu och slita bort Olle från hans himla tvspel så vi kan hänga lite istället.
Glad Lucia på allihopa iaf!

/Madde

Last Christmas






Foto: Olle K/Rockfoto.nu

Herregud, slutar aldrig förvånas över hur duktig min kille är på att fota. Han får bilderna att se så levande ut. Och kolla igår, vi körade så fint. Minne för livet. Dem här bilderna måste man skriva ut och ha på väggen. jag vill alltid va kör tjej. haha ska bara lära mig sjunga..men kul va det.
Kolla fler bilder på rockfoto om ni vill, finns bilder på djuret där också!!

/Madde

Mössaaa



Helt plötsligt blev det dags för pälsmössa, buhuuuu. Jag vill inte.

/Madde

Dem lyckliga dagarna / I wish





Foto: Olle K

Det här vädret gör att jag aldrig vill röra mig utanför mitt hem, herregud. Jag vill ha värme och glada miner. jag vill att inget ska vara svårt, få bbort alla tankar från huvudet, bara leva om och om igen och inte behöva bry sig om saker. Är så trött på alltid behöva tänka en gång extra.

Igår var magiskt, Djuret och those dancing days var så himla bra. Vi körade på Those dancing Days och det var också helt magiskt. Henrik Burman + Viktor sjödin i baren var också grymt.  Jag + Karin + Linnea+ Jade är världens bästa kvartett!

Ikväll blir det Uppsala till 04.00 på morgonen, jag hoppas jag kommer överleva. Just nu fryser jag bara.
/Madde

Lifes´s a beach! Lifes´s a beach! Lifes´s a beach!



Alla underbara människor! Ikväll kör vi alltså Life´s a beach på Debaser Medis, jag kan inte sluta tjata om det för jag tror att det kommer bli en sådan jädra bra kväll!
Those Dancing Days kör live, Djuret är förband, Vi står i djbåset och Henrik Burman med vän spelar i restaurangen!
Vi lovar att det kommer bli en överraskning också som ni kommer kunna skratta åt länge, eller hoppas iaf. haha
Det är gratis innan 22 så kom förbi!!! Jag vill träffa alla nära och kära och allt vad det är!!! Jag tror på den här kvällen, imorn drar vi till Uppsala och spelar också så denna helg är en hejdundrans helg!!!!

SES IKVÄLLL!! /MADDE

Tattoo me / Please.




Foto: minns inte hemsidan , sorry.

Såna här bilder gör mig himla inspirerad, inte naket utan mer känslan. Äsch sånt här går ju verkligen inte att förklara det finns ju bara inom sig...men jaja Som ni ser på bilden högst upp så har hon en robot tatuerad på armen, det känns lite som att det börjar luta åt att jag kommer att göra någon liknande på min arm. Vi får se, kanske kan bli en bra 22års present! Herregud, 22år? och jag har inte gjort något av mitt liv. ångest.
Men iaf tatueringar, jag vill ha fler..jag har 3stycken uttänkta i huvudet som jag vill göra..måste bara spekulera lite mer på det här, men ska jag göra någon så kommer jag göra det innan det blir 30grader varmt ute som när jag gjorde min förra tattoo. Hoppas på att min älskling kanske ska tatuera sig mer också!!

/Madde

Att vakna / Att inte vakna.


Foto: www.aboutsmc.com

Imorse när jag vaknade så dog jag nästan, det första jag tänkte var "den här dagen kommer bli väldigt lång" Och yes, det har den varit..och herregud att jag ens överlevt. Alltså jag har haft det värre förut men liksom guud, äsch orkar inte ens förklara..ni fattar säkert. haha. Jag är iaf väldigt glad över att vara hemma nu äntligen och jag har hunnit med att kolla på mammas pojkar och även äta lite god mat, nu väntar jag på Olle..vi har inte setts på 2dagar, det suger..vi ska ha myskväll! Sånt gillar vi..och eftersom jag är ledig imorgon känns det som att jag redan tagit helg!!
Jag funderar på om jag ska göra en ny blogg, en som känns lite mer jag..den kanske ska heta "Madde minus Karin" haha nää men aaa ni fattar, jag ska försöka börja ta tag i mitt fotande eller iaf inspirationen. Jag och Olle ska sammarbeta, vi ska bli ett sånt där häftigt par som jobbar ihop. eeh eller nåt. haha

Anledningen till bilden över kanske jag ska komma till också. Vet inte om ni minns när jag och Karin var med i Radio och jag blev intervjuad för Metro osv, det var ju för den här smc grejen! Och nu har dem tydligen satt ihop någon bok om det här och vi har inte fått se bilderna än och jag dör lite för ag tror våran bild är himla pinsam..haha jag hoppas att jag kanske är lite snygg iaf. hade jag vetat att det var för en sån här sak så hade jag ju varit super snygg liksom...eeeh aja. Om ni vill se den innan oss kan ni gå förbi Marie Leaveau ihelgen, det hänger tydligen bilder där på oss. hjälp!

P.S glömde säga att Asha Ali igår var super bra!

/Madde

onsdag, snart helg/ Finally.



Börjar dagen med massor med Asha Ali, har även lyssnat på p3 populär och det här med att Bear Quartet avsagt sig sin grammis skrattar jag ihjäl mig åt, jag älskar när artsiter ska vara så himla "speciella" det finns ju inget bättre. haha Vet inte om jag skrattar för att det är så pinsamt eller för att det är såå bra. jaja Skratta gör jag iaf.

Nu ska jag gå till mitt kära Monki och slå in alla kläder som julklappar och lägga i affären, eller nja några iaf. Ibland är det kul att va expo ansvarig..jag önskar att jag kunde visa er min fina tröja jag har, den är sååå fin. Från monki..kom in igår typ 6stycken. Helskumt..hoppas det inte kommer fler så får bara jag ha den i hela världen typ...skulle va nåt.

Aja jag är redan superpeppad på ikväll, jag vill dricka öl..många öl tror jag. Lyssna på Asha Ali och va glad. Snälla får jag det? tack!!!

/Madde

Innan vi faller.


Foto: Ashaali.com

Sitter och glor in i datan, samma visa varje dag när man kommer hem från jobbet (förutom att jag handlade mat idag) annars ramlar jag in genom dörren, tar något att äta, däckar i soffan och fastnar framför dåligt program eller som idag ett bra program (Hells Kitchen) såklart! haha och sen släpar jag benen efter mig in till min säng för att däcka och ha en precis likadan dag som dagen innan. Kul va? haha nää jag ska inte klaga..jag har det ganska bra förutom att vissa folk är så jävliga mot en när man jobbar i butik att man vill skrika åt dem...men icke icke.
Jaja igår efter jobbet kollade jag på Jonatahan Johansson på lilla hotellbaren och den hemskt dåliga Simon Norrsveden, bläää på han alltså. Men Jonathan, herregud vilken jäkla röst han har..man smälter direkt.

Som jag sagt förut, att göra saker på veckodagarna är det bästa som finns! Imorn efter jobbet ska jag och Ebba till Strand för att kolla på Asha Ali. (Förlåt Annapop att jag inte kommer förbi dig och säger grattis men jag älskar dig endå, du får en present istället!? DEAL? haha ) Men hörrni, Asha Ali va...vilken människa hon är också. Jag har typ aldrig sett henne live förutom en låt eller kanska va två...men aaa jag har höga förhoppningar iaf!

En annan sak jag kom på idag, jag kan inte jobba i klädbutik där jag älskar kläderna..haha alltså så fårt vi får ett nytt plagg som jag typ dör för så får jag ett sånt HA BEGÄR i mig att jag inte kan motstå det, jag ser framför mig vad jag ska ha till och hur snygg jag kommer va. Men vafan, man får ju personalrabatt såå eeeeh jag får köpa. Eller hur? Äsch somsagt Nudlarna, jag återkommer till er snart. haha

Nu ska jag däcka. /Madde

Söndag&loppis.

Varför kan jag inte sluta lyssnar på nya Hästpojken? Jag är helt uppe och svävar i några moln eller så...haha
Kom på en sak nu, att jag skriver ofta "haha" efter mina meningar och jag vet inte varför..jag kan inte sluta göra det...och det är inte för att jag är osäker för det är jag inte utan mer att jag vill visa att när jag skriver något konstigt så tycker jag att det är kul...eller? eeeeh nä vet inte. Struntsamma.
idag var det Loppis iaf, var ganska jobbigt att gå upp 8 när man somnade efter 03.00 men vad sjutton, ere fest så ere. näää men det var inte fest, det var mest en massa öl bara och jag gillar öl så det passar bra. haha
Meeen iaf, loppisen..den var trevlig men jag förstår inte hur man inte kan göra mer reklam om anordnar något som är beroende av att folk kommer och sådär...inget kommer ju någonsin slå våra loppisar. Dem har ju varit galna hittils iaf. haha
Men det var kul och vi tjänade en slant var...alltid skönt att bli av med saker som andra har bättre nytta av.
Nu är jag hos Olle, vi är nördar. Som alltid.
/Madde

fest?hoppa sönder tak? dansa? sova?


Photo by Petter? Iaf jag och världens bästa kille på bilden.

okej, Jean fucking Atci håller på och hoppar sönder mitt tak och sitt golv här, fattar inte vad han gör varje kväll. haha. han är galen...eeeeh aja, idag är det lördag, fest lördag. haha jag har aldirg någonsing njutit så mycket av mitt sällskap som nu. haft en himla rolig dag på jobbet idag..haha
Annars sitter jag mest och äter nudlar igen, tredja dagen i rad...super ledsen. Haha jag måste va dum i huvudet som hellre köper kläder än lever..jaja. har lite pengar kvar. de löser sig somsagt..

Ehhhhhhh ikväll ska jag nog dricka en eller två öl. gott. Sen imorn är det Loppis på Strand!! Ni kommer väll???
Det är mellan 11-17 och det kommer nog bli superfestligt...hoppas jag! Jag kommer iaf va där och va superfestlig. haha

/Madde

blommor

[ingenting] "Dina händer är fulla av blommor" from Labrador Records on Vimeo.

Väldigt bra låt, väldigt fin video. Passar perfekt den här dumma fredagen!

/Madde


mmmm gud så kul.


Pete har ställt in på Debaser, det var det enda jag hade lust att göra ikväll, gå ut med min kille på Debaser och se Pete men nejnej, såklart inte. Istället sitter jag ensam hemma, på en fredagkväll och känner mig ensammast i världen. Har precis insett att jag typ inte har några kompisar, inget att göra när jag inte jobbar..och att jag är bitter. Vilket liv..
Det här va liksom det som fick mig att inse...att jag tycker synd om mig själv. Mmmmmm.
Aja blir väll kanske bättre imorn eller så men nu tror jag att jag är ensammast i världen, och liksom imorn..jag ska jobba sen typ gå hem. Oooh vilken rolig helg. Seriöst. jag börjar gråta nu..orkar inte. Skjut mig.

P.S Tur att Westlife är med på Idol, gjorde hela fredagen!

/Madde

Horseboy.

Börjar dagen med den här låten, så himla himla bra. Man kan inte sluta lyssna, den sätter sig direkt i hjärnan...oooh känns väldigt bra att kära Hästpojken äntligen är tbx.
/Madde

What you gonna do Katie?



Gissa vem jag och Olle ska se på Debaser imorn? självaste Pete Doherty!!! Man dör ju lite även fast jag inte tänkt på det så mycket så jävlar vilken show det kommer bli och Pete har ju alltid funnits i ens hjärta. Gud alltså blir lite nervös när jag tänker på hur nära man kommer va han...pepp!!!
Aja ville bara dela med mig av detta och kanske göra någon lite avundsjuk...haha sånt gillar ju jag. eller nåt..ooohh nu blev jag jättepepp på att se han imorn! Hoppas det är bra!

/Madde

Lifes´s a beach!


Foto: Olle Kirchmeier + Grafisk design Carl Du Rietz

Yes, på Fredag nästa vecka är det dags för bästa klubben Lifés a beach att köra igång, dock bara en kväll men den kvällen kommer bli hejdundrandes bra vill jag lova!
Those Dancing Days spelar live med Djuret som förband och sen blir det fest hela kvällen lång. huraa hurra hurra!!
Och fin flyer va? bästa någonsin kanske..haha
Men jaja ni får iaf lova att komma...då blir jag glad.
/Madde

Eliaz and the wizzkids/and picture yesyesyes


Foto: Olle Kirchmeier/Pär Hugo Kjellen

Bilderna ovan är bara två av en himla massa bilder som min kära pojkvän och hans vän och kollega har tagit för en julkalender till Eliaz and the wizzkids, var precis på deras releasefest på högkvarteret, Himla trevlig, gick dit och drack öl efter en himlans massa shopping på weekday/Monki. Kanske inte det bästa jag gjort att göra av med alla mina pengar nu men vadfasiken, jag får överleva..haha det löser sig. På ett eller annat sätt.
Nu är det onsdagsmys som gäller, yesyes.
/Madde

Julian Julian Julian.....



foto: Olle Kirchmeier, rockfoto.nu
Alltså Julian igår...inte det bästa jag sett direkt. Tror nästan alla jag pratade med tyckte det var dåligt, jag tyckte mest att det var konstigt och helt sjukt dåligt ljud. Och hela spelningen var bara samma rakt igenom...guuudd plus att Julian inte ens var snygg. Liksom va? vad hände? han måste kamma till sig.
Idag har vi fotat oss till våran klubb vi ska ha nästa vecka, bilder kommer snart! Annars har jag mest plockat ut saker till loppisen på strand på söndag som vi ska vara med på! festfest..
Nu ska jag snart iväg på VIPKväll på weekday/Monki och shoppa loss för ett bra pris. hejsvejs

/Madde

förändring.


Photo: Berlin by me.

Yes då fick man en lägenhet helt plötsligt, då har man alltså någonstans att bo i något år eller så. Känns mycket bra.
Vi kommer att bo i Hornstull framöver, tror det kommer va grymt på sommaren och vad fasiken hornstull är ju grymt över huvudtaget liksom..men endå lite sorgligt att flytta från åsögatan och nu kommer jag ju ha mer än 1minut till jobbet...haha kanske 10typ. men endå! jaja jag är glad, vi firar med ny lägenhet och säger hejdå till våran gamla på nyår! Wiiiieeee.
Nu kommer Olle med mat till mig, gott.
/Madde

JulianFuckingCasablancas


foto: www.myspace.com/juliancasablancas

Idag är det 1december, jag är ledig. Så himla skönt men ikväll ska jag gå på JULIAN CASABLANCAS på Göta källare, alltså seriöst, måste vara världens snyggaste kille. Borde vara alla tjejers frikort, haha. Nää men Olle jag älskar dig men alltså The Strokes liksom, bara där dör man ju, och ikväll kommer jag dööö, alltså inte dö på riktigt utan mer av Julians röst och snygghet. Jag är också lite peppad på att se hur GötaKällare är. haha ska bli mycket intressant. Ooooohhh Juliaaannn, come to mama!

/Madde

RSS 2.0