Mammut

Kollade precis på Mammut av Lukas Modysson..jag blev helt tagen av den filmen, vet inte vad jag ska säga. Inga ord. Det enda jag kunde göra var att smsa ett "jag saknar dig" sms till Olle. Vet inte men känns som att det beskriver min känsla just nu ganska mycket. Jag började helt plötsligt sakna saker. liksom allt, Pappa, min familj, Olle , Karin, vänner jag inte träffat på länge men som jag älskar, Indien, typ allt..jag vill ha alla samlade här nu. Fan alltså, den här sommaren suger. Och jag känner att jag har typ massor saker att göra men som aldrig görs och massa saker att styra upp. herregud.


Nu ska jag sova. godnatt. /Madde

Olle ljungström<3

Alltså jag har inte varit någon trogen lyssnar av Olle utan började lyssna på han i år efter att min Olle spelat han dag in och dag ut kunde jag inte mycket annat än att börja och efter vi varit på hans spelning på rival så går det ju inte att älska han. Allt är ju lite deppigt runt han men endå, så himla fint. Och just precis nu så kollade jag på Olle ljungström dokumentären och herre min gud. vad säger man efter att sett något sådant? nää precis, jag har inget att säga. hmm...


/Madde

backtobuisness

Igår var ett riktigt galej må jag säga. Jobbade hela dagen sen gick jag hem och mötte upp Olle, Petter och Yasmin för att gå till trädgården och vara där tidigt för att se Bye bye bicycle spela live. Dem var bra! Sen hängde vi där ett tag, bättre den här gången än gången innan. yes! Sen gick vi till DebaserSlussen och hängde där och där var det kul för det var massa kul människor där som man gillar och då blir man glad! Hurra. Sen blev jag ledsen för min plånbok blev stulen så jag fick tröstäta för andra gången med hamburgare. det var gott. Och sen fick jag sova i mina nya leopardlakan då blev jag glad igen. hurra!
Och nu har jag precis vaknat efter att ha däckat på soffan efter en arbetsdag. usch usch...livet är inte lätt ibland. Hehehe



foto:Olle kirchmeier

/Madde

Trädgården

Råkade komma in på trädgårdens hemsida efter att jag suttit och kollat på Olles trädgårdenkort för det här året (Jag och Karin som haft klubb där fick inga kort utan våra vänner vi skrev upp på en lista fick kort istället, superkul men man blir ju lite bitter..men tänker fixa det där. Rätt ska vara rätt) Och stället trädgården är på nu är ju verkligen grymt men lite skumt. jag ska ge det fler chanser men alltså när jag var inne på hemsidan så hittade jag massa bilder från förra året och alltså man saknar ju riktigt trädgården en del. Det var så himla bra där, och absolut sommarenshäng. Trist när grymma saker försvinner. jaja Har iaf grymma minnen därifrån. Nu ska jag och Olle ge oss in på sista säsongen av six feet under. Buhuuu så himla sorgligt. 




foto:Olle Kirchmeier

/Madde



Fibesohfibesiloveyou

har precis jobbat hela dagen och precis hunnit äta pasta med Mange hso mig. Nu dricker vi öl, jag Olle och Mange. Dem kollar på dålig tv och jag vill gå ut på balkongen..kommer bli där själv snart. menmen jag har gärna fest själv, det är kuuul! haha
Men hallå en bra sak, Fibes oh Fibes Christian kommer till debaserslussen i september, 2sep för att vara exakt och vilka ska inte spela skivor då? jooo Lifes a beach såklart!! kommer bli så jäkla grymt. är peppad till 10000. yesyesyes.
(vi träffade ju fibes chris på Hultsfred och han kom fram till oss och sa att vi var dem bästa djsarna någonsin) HAHA! JUSTE DET!


men nu äre feeesttttt, eller jag ska iaf ha det!!!!

/Madde

LitegrannaPhoenixochvin

Det första jag gjorde idag när jag kom hem från jobbet var att diska och hälla upp vin i ett glas. Alltså jag har varit så pepp på vin hela dagen och nu äntligen va. känns som jag är full redan, efter typ ett glas. älskar det! haha jag kommer däcka snart.
Karin åkte till Barcelona idag, ledsen :( Hon bara kommer hem och vänder i dörren. taskig tjej. Jag har iaf köpt en varsin Phoenix biljett till mig och Karin tills dem spelar på Debasermedis i höst! Igår shoppade jag också massa konstigt på internet, typ leopardlaken (älskar dem) och leopardhanddukar (älskar dem) och typ ett par skumma skor (älskar dem). haha. fan ta mig. jag har köp förbud nu, förutom 75% rea. för det är värt. haha
jaja nu ska jag sluta babbla och dricka mer vin....eller. jaaaaa fest fest fest! älskar fest!


/Madde

liteModebloggsmetin.

Jag blir så jäkla peppad när jag känner att man har noll inspiration till att jobba och typ alla ens vänner går på semester och själv får man va kvar i reakaoset och slita och slita och efter att jag kollar runt lite på internet och kommer in på eleneore nygårds (som är varumärkesansvarig på Monki) ytligheter.com och ser den här bilden hon har lagt upp på Monkis höstkollektion och jag bara känner hur min mun blir gladare och gladare och hur min inspiration kommer tbx och sen skulle jag kunna babbla på i evigheter om det här men hallå kolla själva liksom........


Bild: lånad av elenore ytligheter.com

/Madde

Bradagidag

Jag och Olle är ju för roliga, sitter just nu med varsin dator brevid varandra och är tysta och glor in i varsin skärm, medans han kollar på kameror och tråkiga bloggar kollar jag på kläder och skor och roliga bloggar. haha vi är så roliga.
Idag har vi iaf varit på stan och gått runt, köpte lite kläder för ovanlighetensskull men alltså nu är det faktiskt köpförbud för mig i typ en månad framöver, det här funkar ju inte. Nösta gång jag är ledig ska jag rensa ut hela min garderob och tradera allt jag faktiskt inte använder. ska fixas!
Jag hann också träffa på Karin en snabbis på stan med Mange, hon åker till Barcelona imorn så det är det karinfritt hemma igen. Hurra! fest varje dag. haha nää det är faktiskt tråkigt när Karin är borta. bästa Kakan.
Nu ska jag och Olle laga mat- falukorv. Sen ska vi kolla på filmen "burn after reading" och sen på nya entourage avsnittet. pepp!!!!

såhär ser jag och olle ut.

Såhär ser en av klädeesplaggen ut jag köpte idag (tröjan alltså) älskar den!! och älskar REA!!!

/Madde

måndag och ledig

Idag är jag ledig, äntligen. igår på jobbet var det kaos ggr 100. Det var bara jag och Sara i affären och kanske 100kunder åt gången så det var ganska hårt att hänga med men jag måste säga att vi var grymma fast jag ibland ville gå och sätta mig i ett hörn och gråta. haha ungefär så ja. Men igår när jag kom hem så lagade Olle massa god mat till mig och sen hade vi det bara bra, sånt gillar vi.
Vet dock inte vad jag ska hitta på idag, vi får se men det skulle va kul att göra något och inte bara strosa runt, fast det gillar jag med iofs. lite sugen på att kolla runt men då kommer jag bara köpa onödiga saker och jag har inga pengar så egenligen inte..
jaja bla bla bla, ha en bra måndag för det ska jag ha!

/Madde

godnattrastlösheten

Alltså gud jag har inte varit såhär rastlös på länge trots att det enda jag vill är att sova så snart ska jag sova, bara ett till avsnitt av madmen. jatack!
Tänkte visa lite bilder från hultsfred när vi spela dodgeball. Olle Kirchmeier har ju då tagit alla bilderna för ovanlighetensskull.
Vi tog ju guiness rekord i största dodgeballmatch också, innan oss hade weezers det, bandet alltså. haha galet. jaja godnatt också.







/Madde

det här roar jag mig med just nu


ensam, negativ och positiv på samma gång.

Först tänkte jag att oooh vad skönt det ska bli att va hemma själv, ligga på soffan och bara glo på dålig tv och bra tvserier men nu känner jag mig ensamnare än någonsin. Det är ganska tråkigt att va hemma själv en lördag kväll när dem flesta man känner är ute och har kul och man vet att man skulle ha himla kul men samtidigt så vet man att man är trött, är lite tröttbakis frånn gårdagen, trött i kroppen efter att ha jobbat hela dagen, ska jobba imorn och har världens största blåsa i munnen som gjort ont i en vecka nu som man bara vill slita bort..ja allt det känner jag nu men endå så känner jag " gud vad tråkigt jag har, måste göra något" hatar den här känslan. Jag vill dessutom ha semester som alla andra och bara inte göra något, jag känner att jag mer eller mindre kommer bli deppig snart om det ska va fint väder och jag ska va inne på jobbet hela dagarna.
Jaja nu ska jag inte överrösa er med negativa saker...Igår var vi hemma hos mig lite folk och sen på trädgården. Alltså sjukt grymt ställe dem hittat och det kändes ju inte som Stockholm men tyvärr var det lite väl ljust och sjukt skumt folk. Det var liksom Ibiza typ pumpa pumpa. jaja..jag sandra och maria hade sjukt kul iaf och jag har nog inte skrattat så mycket på länge.

Nu ska jag koka potatis och lyckas och äta sill och kolla på Madmen och sluta va deppig. yes
/Madde

tvserier

Jag har precis kollat klart på säsong 4 av Six feet under och har nu bara en säsong kvar, jag är lite rädd för att börja titta på sista säsongen. Enda sedan jag började titta har Six feet varit som en bästa vän för mig i smyg, (låter jättenördigt men det är sjukt hur besatt man blir) Jag har inte kunnat slita mig från min andra familj. Alla som inte har kollat på Six feet har verkligen missat något, det är den bästa serien på länge. Längtar tills jag hittar någon annan som är minst lika bra. I viilketfall som helst har jag beslutat, eller Olle har beslutat att jag ska kolla på Madmen först innan jag börjar på sista säsongen av Six feet och det ska jag göra. Madmen är också en grymserie men på ett helt annat sätt...vet inte varför jag berättar det här men det är ju kul att veta vilka serier som är grymma, skulle iaf jag vilja veta om jag inte redan visste hehehe. Så kolla in six feet under och madmen så blir du lycklig.


/Madde

Lifes´s a beach i mitt hjärta

Igår var så himla kul. Alltså hur mycket älskar man inte att man får va med i sthlms ute/klubbliv och arrangera saker? jag blir så peppad och glad när folk uppskattar ens saker man gör, ens klubbar, musiken man spelar osv. Ibland inser jag eller ibland, ganska ofta inser jag att det är ganska sjukt det jag håller på med. Spelar musik, musik som jag älskar, som jag brinner för och som jag inte skulle klara mig utan för andra människor som precis som jag älskar den sortens musik. Jag får inte klaga, jag borde inte få klaga för det här skulle jag bara kunna fdrömma om att få göra när jag var 15 och stod längst fram på en Håkan Hellström konsert med stjärnor under ögonen och grät av lycka bara för att jag fick se han live, höra hans musik live osv.
Gud mina tankegångar är så konstiga när jag är bakis eller vad jag nu är..jaja i vilket fall som helst, jag var full och lycklig igår, jag fick vara med mina vänner och bekanta. jag hade väldigt kul..jag längtar tills nästa gång. Jag älskar Life´s a beach!!!


/Madde

ibland är dåligt väder bra


Foto: rockfoto.nu

Alltså jag tror jag börjar bli duktig, eller jag vet inte men har bara en känsla i kroppen att jag kanske är på väg att styra upp mig lite mer för varje dag som går emn jag vet inte. Ibland undrar jag varför inte jag kan va den mest pedantiska människan på jorden och ha kolla på allting och lägga allt i fina högar och ha en sorterad garderob men icke, jag tror iofs inte jag skulle passa som det men idag hörrni, tvätt, jag har ringt samtal till polis och försäkringsbolag eftersom min väska blev snodd, hoppas jag får nya saker! Sen har jag städat och fixat i rummet och nu ska jag bara diska lite sen ska jag hem till min Kille och få mat.
Imorn eller på torsdag ska jag nog ta tag i min garderob ch rensa ut allt jag inte vill ha som kanske går att sälja och kanske lägga upp på tradera elle så, kan ju bli kul.
Det är ganska bra att inte ha visakort i någradagar nu också, då får man inte för sig att gå ut och kolla på stan bara för att.
Nä fan jag gillar att bara va hemma ibland, så himla skönt...men snart är det tbx till jobblivet och då menar jag verkligen jobblivet, kommer jobba ihjäl mig medans alla jag känner är lediga. KUUUULLLLLL

P.S VEM HAR MIN STHLMBOOGIE FILM? jag vill ha tbx den.

/Madde

Hemma bara

Idag har vi hemmadag på Åsögatan. Vi har tvättat och ätit pannkakor och nu sitter vi i varsitt hörn och glor. Kanske man ska göra sig lite kaffe.. Mmm. För när man är ledig så får man slappa. Annars dör man, typ.
I helgen var det som sagt hultsfred och det var himla kul. Jag hade inga som helst förväntningar eftersom det skulle bli regn och vi skulle sova i tält. Hur kul kan det bli tänkte jag. Men nej nej, jag har nog inte skrattat så mycket på flera år. Kvällen vi spelade skivor var bara för kuuul. Men så blir det väl med gratis öl mitt ute i skogen. Alla slappnar väl av på ett annat sätt än vad dom gör hemma.
Imorn är det dags igen. Life's a beach, baby!! Dessutom har vi bokat tågbiljetter till Way out west idag. ROBYN KOMMERR!!

hej dååååå

/Karin

GRATTIS KAKAN!!!

Idag fyller min sambo,dj-kollega,vapendragare,bästa vän hela 21år och det måste ju alla få veta sååååå GRATTISSS KAKAAAANNNNNN!! du är bäst. hej och hå.


/madde

back in Stockholm

Hej och hå. Inatt kom jag, Olle , Linus och petter hem från Hultsfredsfestivalen. Vi skulle ha åkt hem idag men vi insåg igår att det var mer värt att åka hem redan inatt så det gjorde vi och gud vad det är skönt att få komma hem och sova i sin egna säng..men helt festivalfri blev man inte eftersom Olle,Linus och Carl var ute och festade och kom hem och forsatte festa här till 5 på morgonen så jag absolut inte kunde sova. menmen...dem verkade ha haft kul iaf. 

Hulsftred var iaf riktigt kul. Bodde i en ganska äcklig villa typ 30pers och spelade dodgeball på campingen varjedag. Jag Karin Linnea och Jade spelade ju skivor på backstagebaren också och det var verkligen så himla kul, hoppas vi får komma tbx nästa år. Kollade på lite band också men hängde nog mest backstage...så jäkla värt med backstageband. haha älskar det! jaja får berätta mer sen om festivalen och dodgeballen när det kommer lite bilder och sådär. Min väska med kamera och saker i blev ju snodd så jag är lite ledsen....buhu. 

/Madde

I LOVE YOU TATTOO!!!



DET HÄR ÄR MIN TATUERING! JAG ÄR GLAD ÖVER ATT DEN BLEV SÅ BRA OCH JAG LÄNGTAR TILLS DEN HAR LÄKT SÅ JAG KAN FÅ TA PÅ DEN OCH PILLA PÅ DEN. hihihihi. hallååå jag älskar den. jaa det gör jag. hurrraaaa

P.S jag ska göra massa tatueringar till

/Madde

tackagudattdetärsöndag

Idag är det söndag och jag har jobbat hela helgen och druckot öl hela helgen. jag ser ut som en öl nu. hur nu det ser ut..jaja mer öl ska det bli också eftersom vi ska till hultsfred nu iveckan. ja det ska vi, jag, Olle, Petter och Linus åker bil på tisdag natt/ onsdag morgon och sen kommer Karin och Jade och Linnea ner på torsdagen och då ska vi spela skivor och va jätteglaada (snälla vädergudarna låt det bli en aning fint väder) Skulle va typiskt om det regnade. jaja..

Igår var vi iaf hemma hos oss och åt midddag och drack massor, jag Magnus och Karin sen kom Olle sen mötte vi upp Klara och Alex och sen gick vi till Debaser Slussen och drack mer öl. jag tror jag hade kul..det var mest en vanlig trevlig kväll.
Nu sitter jag mest och peppar för att va ledig i en och en halv vecka och för att åka till hulstfred och för att nya säsongen av entourage kommer snart. JIPPIII!

P.S Karin har lovat mig att skriva ett inlägg minst varannandag här på bloggen...om inte varje dag så ehm vi får se hur det går. Och hon sa att om hon inte höll det så skulle hon dansa naken på våran balkong. mmmm lovar

Nu är det dags för six feet under

/Madde

2 bra saker

Jag sitter hemma just nu själv och är så nervös att jag tror jag kommer ramla ihop snart..haha Idag är det två grymma saker på schemat. Först ut är min tatuering som jag tjatat om så länge..herregud alltså. Jag har väntat i typ två månader sen jag bokade tiden och nu är det äntligen dags fast herregud att jag skulle va såhär nervös kunde jag inte ana..haha Det är liksom helt sjukt när man tänker på det..en nål i huden..bläää men det kommer bli såå fint (Hoppas jag) annars blir jag ledsen. fast det är ju inte värre än dem som gjort tribals när dem var 15 och har dem idag..haha döööörrrrrr tack gode gud att jag inte fick för mig att tatuera mig när jag var 15. jaja idag kl 15.00 händer det..haha jag vet inte om ja ska skratta eller gråta..tror jag kommer skratta.

Och den andra saken är BRODER DANIEL FOREVER filmen som visas idag. jag olle och Karin ska gå, och efter det debaser slussen efterfest sen ska jag jobba hela helgen med en tatuerad arm..haha kommer va så sjukt att äntligen ha gjort det. Jag tar bild sen när den inte är så sårig och lägger upp, och om den blev bra såklart..haha



önska mig lycka till.
/Madde

Sommarrr I love youuu

Jag dör vad sommaren är bäst. Framförallt när det är 30+ hela hela tiden. Stockholm blir en helt annan stad och alla är  snygga och snälla. Det är bara för bra.
Den här veckan har vi badat, varit på debaser två gånger och igår var vi på strand och såg Ram di dam. Det var grymt.
Idag händer det vi tjatat om i ett år nu. Vi ska nämligen gå och se BD forever på bio! Jippi. Sen är det efterfest på Debaser Slussen. Jag ska önska No time for us minst tio gånger.
Nästa vecka är det alltså Hultsfred. Jag åker tillsammans med Audiofon ner på torsdagen och hem på lördagen. Hoppas det inte regnar för vi ska bo i tält! Haha.
Sen är det tydligen semester för min del. Då bär det av till gotland, Barcelona och Grekland. Sommaren har inte ens börjat alltså....

/Karin

vilken dag

Igår var en aldelles perfekt dag att vara ledig på tycker jag..först sol och bad (skitkallt) men det fick bli första doppet för i år iaf, och kanske sista..haha nää. Men vi var iaf på långholmen, jag Karin och Ebba och efter det åkte jag och Karin och träffade Staffan och Olle. Vi satte oss på debaser slussens uteservering och drack öl,vin och pims (sistnämnda är helt sjukt gott) Det är typ som sangria fast mycket godare..haha, efter det bestämde vi oss för att åka hem till Olle och grilla så det fick det bli, och det var grymt!! jag älskar att grilla, så himla gott. mer sånt!! hurra!!

idag har jag jobbat och varit svimfärdig hela dagen det var inte så kul, nu kommer felicia med falafelrulle och coca cola till mig. sånt gillar jag också. Och hon vill gå ut ikväll, till kåken säger hon men det får vi se hur det blir..haha


/Madde

RSS 2.0