EU-valet... eh..

Eh, jag gjorde Dns test inför EU-valet och jag blev piratpartiet. Jag vill inte rösta på dom. Det låter så dåligt. Pirat liksom. På andra plats kom folkpartiet. Känns inte heller riktigt bra. Gud. Ska nog bara rösta på någon i Miljöpartiet. Svårt det där!
Det blev värmebölja precis som jag sa. Och till skansen gick vil. Och hej och hå... Det var jag och min systerdortter Anna och Mio och Melvin som är 4 år. Dom tyckte att allt var tråkigt. Det var ju sisådär. Men skönt väder var det ändå. Idag har jag jobbat. Det var mindre kul. Nu är det söndag och det betyder Söndagsparty.
Ha det bra.

/Karin

orkaaaaar inte

Idag skriver alla bloggar om minoutfit.se festen igår och säger att det var det bästa som hänt dem..hmm jag säger att Igår var Ok, inget mer. eller liksom det var grymt att få stå på en scen och spela skivor istället för det lilla trånga rummet men folket och hela stämningen på allhuset är ju väldigt skumt men jaja, skumt kan va kul också.
Idag var inte lika kul, vaknade och mådde så sjukt illa..Inte för att jag var bakis (tog det lungt igår för ovanlighetensskull) men pga av för lite sömn tror jag. Helt sjukt och spydde nästan. Sjukt att jag jobbade hela dagen och kände mig helt borta. Kul också att det känns som att jag kommer få jobba hela sommaren när det är typ 100grader ute. fyfan jag är så trött på allt.
Det här kommer nog bli min deppigaste och tråkigaste sommar sen jag var typ 10år. gud. undra vad som kan få mig att ändra uppfattning...

ikväll är jag hemma. vet inte vad det är med mig, känner mig helt slut. Olle och dogdeball gänget har fest på slussen, trist att jag inte orkar gå ens annars hade jag varit där och umgåtts. hmm morsdag imorn kul för mammor, grattis. Jag ska hem till min mamma och krama henne.
Föresten på tal om igår, djungeltrummanfesten på oasen..jag lackar på att martin tydligen spelade bad cash låtar. gud orkar inte ens förklara..men liksom bad cash-bästa. Föresten varför ser nordpolen ut som nä vet inte vad..guuuuudd orkar inteeeee
Mitt favvoord den här sommaren, lovar!


haha kolla vilken kul bild ja hitta, helt galet. Från baba när jag fyllde år tror jag..jättekul ju.

Godnatt /Madde

Fredag och dans

Idag är det fredag, klockan är alldeles för tidigt för mig men ska man jobba så ska man..Igår hade jag mest ångest hela dagen för jag kom på mer och mer saker jag gjort och sagt i tisdags haha men endå så slog det mig efter en väns ord "vafan du är bara ung en gång" och ja, hellre gjort allt man inte ska göra nu än sitta när jag är 30 och få 30års kris. såå vafan vi kör, fast på ett lite mer chill sätt framöver..eller något. jaja Ska försöka pallra mig till jobbet nu och bli lite pigg, Ikväll spelar jag och Karin med Daniel Öhrn på Ace hjärta fight club på allhuset, Simon norrsveden kör live. komsi komsi om ni vill..



/Madde

Bästa klubben

Trädgården kommer som sagt inte äga rum på Flemings i sommar. Istället kommer det heta klubb Oasen.
 Jag tror tyvärr att jag dissar det stället redan nu, då På stan skriver :

"– Ingen annan satsar på den stora massan. Vissa vill bara komma in, dricka drinkar och hitta ett ragg. Vi ska ha hög raggfaktor för det vill folk ha, säger han.

Vad gäller musiken kommer Oasen inte att ha någon resident-dj utan i stället olika gäster. På uteserveringen ska det spelas beach house och sommarhits, på klubbgolvet blir det klubbmusik fast av det mer kommersiella slaget. Dessutom kommer det att finnas ett så kallat "rallygolv" där det spelas schlager och oldies."

Sjukt. Men som tur är så kommer Trädgården öppna på ett annat ställe...

 

/Karin


drömmar

Idag är en såndär bitter dag för mig, allt känns bara fel och jag är trött på allt och alla. Tur att jag ska jobba snart annars hade jag legat hemma och gråtit hela dagen eller något.
På senaste tiden har jag också börjat drömma sjuka drömmar..jag drömmer liksom om saker som skulle kunna hända i verkligheten och ibland när jag vaknar vet jag inte om det jag drömt har hänt eller om det bara var en dröm. det är helskumt..
Jag har också kommit fram till att jag ska köpa mig ett par joggingskor och börja springa minst 2ggr i veckan. Jag ska även dricka mindre när jag går ut..och massa andra saker. jag ska börja styra upp mitt liv...det här funkar inte.
Dessutom är jag så jävla trött på Stockholm just nu att jag bara vill spy på allt och alla, det är så tragiskt allting på något sätt..
usch jag börjar gå in i en depression känner jag snart...herregud.
jaja dags att jobba och försöka va trevlig.



/Madde

orkestertjej

Gud snart har den här dagen passerat och jag känner att jag inte riktigt lever..haha måste kanske göra mig lite mat tror jag. Men frågan är om det finns någon mat..jag orkar inte gå och köpa något. Tråkigt att man missat Deportees releasefest ikväll men jag är aldeles för död för att gå till riche. dessutom har jag bakisångest så nejnej. Vågar inte gå utanför dörren...Usch hatar att va ensam när jag är bakis, får panik. Längtar efter olle..

Såhär häftig var jag igår.


foto: Marith/rodeo.net

/Madde

klipp dig och skaffa dig ett jobb

Lite så känner jag mig nu..fast ett jobb har jag och klippa mig behöver jag inte...tror jag. haha
Vet inte riktigt vad jag håller på med nuförtiden och hur jag känner just nu...Igår var vi på f12 och det var ju skoj, inte så mycket folk som det brukar vara och sådär..men jag och Karin blev alldeles för fulla, tyvärr. haha vi triggar ju varandra att dricka mer och mer och det blir ju helt galet tillslut. Inatt slutade det med efterfest hos oss (?) Vi tyckte det var en grym ide så det blev så men jag fattade inte vilka som var här och det var mest kaos..men kul, tror jag. haha
Men alltså jag tycker faktiskt att man ska ha efterfester och vara lite för full ibland..inte för ofta men någongång då och då för då inser man sen att det kanske inte är så vettigt och lika kul som man alltid tror när man tänker på det och jag ser faktiskt inget fel med att vi hade efterfest och att jag fortfarande är full typ men endå så blir jag lite arg på mig själv för senaste veckorna har jag blivit lite för full för ofta och det är just det jag inte vill så nu framöver ska jag lugna mig lite och det kommer inte bli någon mer efterfest här inte..nejnej haha sjuk grej alkohol är. vafan jaja..nu måste jag städa upp den här jäkla röran här..hoppas alla som var här hade kul. antar att jag hade det...men inte säker sen sa jag nog väldigt mycket till folk vad jag tyckte om dem men skitsamma..förlåt om det var dumt, jag är dum. jag är en konstig människa..jaja.

JAG VILL INTE STÄDA. fan varför slösar jag bort min lediga dag med att typ inte göra något..kan lika gärna jobba varje dag istället.

/Madde

Sommartisdag

A men nu ni, nu är det sommar. Vi är lediga och ska ut och fota oss med badbollar. Sen ska vi köpa kläder. För det är det vi gillar mest. Helst vill jag ha en randig klänning från Whyred men den finns inte längre tror jag. Min otur med whyred fortsätter och är ganska sjuk. Varje gång jag vill ha nåt därifrån så är det slut. Fast det kanske bara betyder att jag är som alla andra. Trist.
Det sägs att det är en värmebölja på väg. Ja tack. På lördag ska ju jag tex. till skansen. Med två galna 4åringar. Jeeesus.
/Karin

fullproppad helg

Allitd när jag jobbat alla veckodagar på rad och är ledig ihelgen så blir jag galen och måste göra saker hela helgen, typiskt mig att inte kunna ta det lungt men iaf så i fredags gick jag med till Strand med Ebba och massa killar, det var skoj. tror jag..eller något. blivit lite konstigt när jag har gått ut senaste tiden men jaja...är man dum i huvudet så är man.
På lördagen så åkte jag och Karin och träffade Mange och gav han sin födelsedagspresent- att vara med oss en heldag. haha så vi åkte båt till fjäderholmarna och sen åt vi mat och sen bowlade vi (jag vann såklart) och sen åt vi middag och drack hemma hos oss och sen gick vi till Debaser Slussen och sen gick jag och karin till spybar. haha..mycket och där men jaja.
Det var en himlans bra dag igår iaf, jag gillade det. Blev lite mycket där mot kvällen/morgonen men vafan..är man ute i klubbstockholm så är man väll. men man blir ju iretterad och förbannad på allt folk som är dumma i huvudet men jaja. Vi fick iaf komma in i gubbrummet, det bästa som hänt. haha Det är liksom knäppt att om man kommer in på spybar så måste man försöka komma in i ett jävla rum till för det är ALLA man känner och där får man inte komma in om man är tjej...eeeh eller något. det är ju jätteknäppt. typiskt Carl m.

Idag har iaf jag och Olle hängt. äntligen. Vi lämnade tbx mina mathew williamson byxor jag köpte på H&M för dem sprack när jag satte mig ner när jag var ute i dem..helt galet, så jag fick pengar tbx iaf. Sen åkte vi in till stan och gick till debaser humlegården där jag drack Coca cola och Olle öl och sen åkte vi hem och åt grillat...härligsöndag.
Nu kollar vi på six feet under och nördar oss med varsin dator. Gud vilket långt inlägg. förlåt.





/Madde

Måste. Klippa. Mig



Lykke Li-knuten i all ära, men måste nog ta och säga adjö till den för den här gången. Jag är den alltid trogen men man tröttnar ju fort. Vill klippa kort kort kort och göra det jätteljust. Nu är det ju som sagt sommar och allt.
Nästa vecka.... Lovar.

/Karin

sega dagen

Mitt nya favvote är chaitet från friggs. Det är en nyhet i mataffären. Madde undrade om jag hade köpt det för alla modebloggare älskar det teet. Sa ju att dom bara hypar skumma saker. Jag kommer aldrig att förstå.
Idag mår man ju som man förtjänar. Håhåjaja. Men som sagt, grym kväll igår. Det var som att vi var 18 år. Cool fest, F12, Spy bar.. Jo, man tackar.
Sen är vi mycket glada för vi har fått erbjudande om en väldigt bra och kul grej. Mer om det senare!
Idag har jag och björn ätit thai och gått från söder till skogskyrkogården. Det har blivit sommar!!!

/Karin

sommarkänsla


Foto:Marith/Rodeo.net

Såhär såg det ut igår..lyckades hamna på bild också, känns ju bra! Blev en jäkla runda iaf..först Nudiefest i deras butik där det även var massa gratis öl, sedan gick vi till debaser i humlegården och efter det till f12 där det var ficks och sist spybar sjävklart..jag och Karin lyckas ju aldrig gå hem i tid. haha men vi hade kul, jag anna felicia och Karin.vilket järngäng. haha nä men det var trevligt faktiskt..och jag blev nog lite mer full än vad jag insåg, Har insett det idag att jag var ganska full men det var ju kul det med..Idag har jag jobbat och nu är jag äntligen hemma i soffan och har ätit pizza. Längtar efter Olle. Inatt insåg jag hur glad jag är över att jag har en pojkvän..tack godegud för att min kille är så himla bra också.
Sen fick man ju sommarkänslor också, f12 betyder ju sommar och det var himla varmt igårkväll..jättehärligt. jag va glad!

Men jaja...man får ju endå bakisångest såklart om man heter Madlen..jag får ju alltid det. oh det är nog det sämsta med att ha varit ute och druckit..men jaja sånt man får leva med. Gud känns som söndag idag..ganska skönt iofs.
Nu ska jag kolla på dålig tv. haha

/Madde

deppigt värre

men alltså oooh jag orkar inte, den här veckan är ju helt sjukt deppig. kolla vädret liksom? vad är det frågan om...gud får panik haha..Jag måste härifrån..eller jag måste liksom göra något oväntat tror jag, jag måste göra något utöver det vanliga. Fast nä jag vet inte vad jag vill få sagt me det här imlägget men jag är bara jäkligt trött och deppig.
Jag ska jobba nu..ingen lust alls. Blir så trött på alla männiksor som inte kan bete sig i en affär..ofta man kastar kläder man provat i en hög på golvet typ. puckon.
Ikväll ska vi kanske till debasers uteserveringen och på nudiefest på skånegatan..haha eller något sånt. jag vill bara va hemma idag och glo..som Karin..hon får alltid glo. lyllos!

men jaja hejdå.

P.S igår köpte jag världens finaste cykelkorg men jag har ingen cykel..någon som har en till övers? helst en tantcykel..snällaa!!

/Madde

Drömmen


Foto: Electrolux home

Snart fyller jag år, eller i juli. Då önskar jag mig en sån här. Kan jag få det snälla. Kostar typ bara tio tusen. Som hittat. Min mamma nämnde något om att hon skulle köpa en sån när dom flyttat från farsta tiill kungsholmen. Herregud. Tack för den. Säkert bara för jag flyttat hemifrån...
Idag har jag kört runt i två och en halv timme med min kusin Bettan. Hon är 50 år och är min kusin. Det är konstigt. Fast det var väldigt kul att köra för hon blev inte arg om jag glömde blinka. Dessutom åkte vi till Rusta och det är ju lite av ett favvoställe.
Sen måste jag berätta om vår klubbpremiär på Debaser. En grej jag och Matte glömde bort, att en kille gjorde en koreografi till Blue monday med New order. Då haka halva dansgolvet på så det slutade med att det såg ut som ett 70talsdisco där alla dansar samma dans. Väldigt lökigt men kul. Mer sånt!
Nu ska jag vara leeeeedig. Hej så länge

/Karin

ute på vift


foto: Olle Kirchmeier

Jaaaa...vad ska man säga? Våra tygpåsar är tydligen lite överallt..här på 7eleven haha

/madde

imsevimsemadde

Sitter hemma och lyssnar på Olle Ljungström...Det var faktiskt min Olle som fick mig att börja lyssna på honom och vilken kille alltså..har laddat ner dokumentären av honom, ska kolla på den någondag snart..yes.
Annars idag har jag blivit ganska deppig av vädret och mest gått runt på söder med Karin, men först hade vi möte på ett tantfik i gamlastan och det var ju roligt. Drack kaffe med grädde...inte så gott men jaja. Jag råkade även gå in på H&M med Karin och till en början kollade vi bara lite och hittade inget skoj men sen när Karin gått och jag gick där inne själv då hängde dem där jävla Mathew Williamson byxorna där som jag tycker är grymt snygga på en galge och bara ber om att jag ska köpa dem eftersom dem är exakt min storlek och sitter som en jävla smeck. Amen jag får ju panik och ber dem lägga undan byxjävlarna men NEj då får man inte lägga undan dem jävla mathew kläderna så då står jag där med dem i handen och tänker...och plötsligt slår det mig att jag får ju 25% i personalrabatt på stället så då vetni...då kör jag. men har fortfarande inte bestämt mig..jag ska visa dem för Karin och olle och se vad dem tycker...men jag börjar ju bli lite kär i dem...fan ta mig. jag har ju köpförbud. jag är sämst när det gäller fashion...haha skoja. eller? jajaja.

Fan jag är hungrig och vart är min kille? hmm...

/Madde

inte bakis och fint väder

Söndag, fint väder och jag är inte bakis. Känns bra...fast jag tror jag ska dricka en öl på balkongen..jag behöver nog det. Olle har däckat precis i min säng efter att ha varit på fest/efterfest tills typ klockan 12.00 idag..herregud. Han och Debaser alltså,.. vilket gäng.
Noze alltså..herregud vilka mobboffer, jag har ändrat min uppfattning om dem totalt..synd, gillade ju dem. haha
Ikväll ska jag och Olle till David min låtsaspappa eller vad man ska kalla han...vet inte vad han är nuförtiden men jaja han ska bjuda på lasagne och tvspel tror jag..hans lasagne är fantastisk så jag tackar inte nej. Mest orolig över Olle..han lär ju aldrig vakna nu..jaja löser sig.

Det är så varmt att man nästan kan sitta naken på balkongen..fast det är nog lite ofräscht..haha hoppar det.


foto: Olle K

/Madde

Sommarklubben #1



På måndag blir det plötsligt okej att gå ut på måndagar för då öppnar f12 igen. Dom som ska stå för underhållningen är det här gänget och vilken underhållning sen. Titta vilken glädje dom utstrålar. Sommar hurra, liksom.
Festa med killar? Gå till f12 vetja.
Skämt åsido, kommer säkert bli grymt det där..
Herra

/Karin

I AM...



Usch, jag bangade Beyonce. Hon var tydligen grym. Asch då... Det var ju synd.
Men imorgon ska vi på Noze. Det blir ju kul. Vi ska ha förfest med snittar och champagne. Jag, Fellan och Madde. Madde ska bli jättefull.

/Karin

tankar om idag

Ibland brukar Madde flika in mitt i en diskussion om att jag kanske ska skriva blogg nångång men då säger jag bara visst visst jaja.
Jag ska nog göra ett löfte om att jag ska börja skriva varje dag. Det skulle ju vara något. Mina små inlägg gör ju allas dag lite bättre, jo men jag vet.
Idag har jag tänkt på varför modebloggar hypar fula saker och försöker vara tvärtemot hela tiden, jag har tänkt på att den enda bra modebloggen finns på mama.nu, att det är lite sorgligt att folk köper H&Ms samarbeten med märken bara för det är märken. Jag var nämligen på H&M idag och kläderna från Matthew Williamson var så himla fula. Jag dog lite.
Sen har jag också tänkt på att jag har, precis som Madde, klädpanikångest. Allt är fel, fel och fel. Vill inte ens köpa nya. Allt i alla affärer känns fel.
Det var nog allt. Nu ska jag bege mig till Friskis & Svettis och sen ska jag inte göra någonting. Som hela den här dagen alltså, det kanske märks.

Hej då
/Karin


sommaren i city

Jag blir lite ledsen när jag tänker på sommaren i år, jag kommer jobba hela sommaren och knappt åka någonstans alls. Jag älskar spontanresor lite hit och dit, små resor till olika spännande platser och jag önskar att jag fick åka någonstans i år igen men icke. Jobba hela jäkla sommaren står på schemat och sen ska jag till hultan med dodgeballen, fårö med olle några dagar och sen way out west. det är liksom det enda..jag blir faktiskt lite ledsen när jag tänker på det. Jaja jag får väll helt enkelt sikta in mig på att vara snygg hela sommaren och leva på det istället..haha stackars mig.
Jag vill ju bara åka iväg en liten pyttestund, en torsdag-söndag liksom...skulle ju inte vara helt fel. fan. fan fan fan.
Nu- jobba. I endast nya kläder..oooh jag älskar nya kläder. haha

Jag försökte mig på att ta en modebloggs bild med photobooth men vafan..hur gör man. haha



woooww jag ska lätt börja ta dagens outfit liksom hallå kolla snyggingen. nää men ok. gå och jobba madde. hejhej

/Madde

NózeNózeNózeNóze

Förlåt för mitt tjat men jag är så sjukt peppad på Nóze på fredag så jag dööör. haha det kommer bli så jäkla grymt!
Jag tänker vara full och glad och snygg och bara dansa och leva livet. gud har inte varit såhär pepp på en spelning på länge..
Gud det kommer bli så bra...haha har liksom peppat sen en vecka tbx. Jag är evigt tacksam Robert Broden den dagen en sommarkväll då han spelade Nóze-remember love låten på stället "sommar" på Odenplan och jag bara var tvungen att veta vilka det var...nu vet jag och nu ska jag se dem. grymt kommer det bli...hahaha skrattar åt mig själv för jag är så jäkla överpeppad. huuraaaaaaaaaa
Dem kommer spela på debaser medis så kom dit om du har vägarna förbi...



/Madde

Love Child

jag gillar ju verkligen fibes oh fibes och nu när det har kommit en video till love child låten så kan jag ju inte annat än att lägga upp den här!! Kolla kolla Kolla


/Madde

tatuering på g

Idag fick jag äntligen sova ut och sova riktigt länge..det är så himla skönt när man väl får göra när man annars jobbar i veckan och måste gå upp tidigt.
Annars har jag hunnit göra en hel del saker idag känns det som..men det bästa jag gjorde (som jag lovade mig själv igår) var att gå in på Salvation tatoo och boka tatueringstid! I juli blir det av, så lite mer än en månad kvar men oj vad jag är nervös..men jag tror det kommer bli grymt. Inte helt hundra än på hur den ska se ut men när jag gjort den så kommer det upp bild här i bloggen! yesyes. Usch det kommer göra så ont har jag en känsla av...kommer ha svårt att tänka på annat nu...
Annars så var det VIP rea idag på weekday och monki för alla som jobbar där och herregud vad jag köpte med mig saker...det var liksom inte meningen men nu har jag verkligen en ny garderob..känns som att jag har kläder att använda i ett år framöver..ganska skönt faktiskt! haha..jag och kläder herregud.
Nu sitter jag framför tvn och har ätit falafel...kollar på konstiga program. gillar att ligga i soffan och slöa. Imorn är det dags att jobba igen...hurraaaa

/Madde

this time tomorrow

Jag har alltid varit en människa som har haft svårt för att ta första steget eller liksom det beror på lite vad det är men när det gäller töntiga saker så som att tex fråga någon om hjälp, ringa någon och fråga om något jag tycker är jobbigt(jag tror att personen i andra ändan ser mig och kommer se igenom mig typ) och för att gå in på ställen jag tycker är jobbiga fast dem inte på något sätt är jobbiga. jag är liksom feg på ett sjukt sätt som inte märks om man inte känner mig eller vart med mig vid dessa tillfällena..och egentligen skulle jag ju bara kunna göra allt det här men det tar liksom emot och jag måste verkligen bli bättre på det...
Imorn då jäklar....jag försökte idag men det gick ju inget bra så imorn får jag försöka på nytt..ja det får jag.
Idag har jag varit ledig och tvättat och städat och sen haft möte med audiofon. det kommer bli en bra sommar tror jag..förutom att jag ska jobba. blä. men hmm...jaja ikväll ska jag till Berns iaf och kolla på saga gärde när hon sjunger. kan bli trevligt.

Idag är jag tyvärr inte så intressant. nä faktiskt inte. Jag har också druckit för mycket kaffe men det är ju najs kanske..haha
nej nu ska jag sluta svamla.

/Madde

tygpåse

Alltså vi har ju gjort tygpåsar till våran klubb och det är den finaste och somrigaste tygpåsen du kan ha i sommar så om du vill ha en så får du säga till så får du den för 60:- , fantastiskt va?!?!





/madde

nothing to worry about

det enda jag lyssnar på just nu


OK Avbryt
Peter Bjorm and John- Nothing to worry about...LYSSNA

/Madde


wowwowwow

Mina tankar såhär dagen efter jag druckit alkohol brukar ju vara storartade..haha inte. men iaf så kan det ju vara kul att dela med sig av dem här ibland..och idag tänker jag mest på hur sjukt det är att jag idag är 21år och hur mycket jag gjort och gör idag. Eller liksom ofta är jag ledsen och lite nere för jag känner mig oupskattad och inte vet jag vill bli/göra senare i mitt liv men vadfan...egentligen innerst inne så vet jag ju det. Musik, jag vill ju jobba med musik..och lite gör jag ju det nu..eller liksom dj och klubbarrangör är ju inte fyskam men det är så tråkigt att om man ska bli något eller märkas så måste man verkligen stå ut i den här staden och typ vara konstig och galen och jag orkar inte det alltid. haha nä men nu vet jag inte vad jag pratar om men det jag ville komma till är hur grymt det var igår på premiären av uppuppuppner på debasermedis och hur bra allt var och att det var så mycket folk och att alla kom fram och sa hur duktiga vi var. jag blir glad, ja det blir jag. Jag blir glad över att jag och karin såklart...at vi har fixat det här, att vi faktiskt har en klubb på debaser som är en av de största ställena i stockholm där man kan ha klubb. jag tycker det är sjukt när jag tänker på det och jag blir väldigt glad.......Det är ju faktiskt så att man behöver lite uppskattning ibland och när man väl får det då och då av folk som säger snälla saker osv så blir man väldigt glad. jag blir sjukt glad.
Det var iaf grymt igår och oj, vad ska man säga. supernöjd! nästa gång blir på debaser slussen. Och vet ni jag är också supeeglad för jag är en av åtta arrangörer till våran supersuccé loppisen! Idag var den på strand och det var så himla bra...jag blir så glad. Det är liksom jag som arrangerar det...näää nu blir jag förvirrad. det blir för mycket på en gång. haha

TACK till alla som var på debaser igår och på Loppisen idag. ni är grymma.

/Madde

Uppis

Snart är det dags...premiären för våran klubb på debasermedis på lördag och på söndag för våran loppis! sjukt peppad på allt.. nästan lite överpeppad. haha men det ska bli grymt kul! Idag ska jag och Karin fixa lite inför lördagen och sen ska jag försöka få ordning på sakerna jag ska sälja på loppisen..vi får se hur det går. ska förbi mamma också och sen på kvällsmöte på Monki...ojoj fullspäckat program



/Madde

kläder kläder och ännu mer kläder

Igår försökte jag och Olle få min iphone att fungera. I början såg det ljust ut, den funkade och jag kunde ringa från den osv men efter ca 1timme så dog den...då hade jag firat med glass helt i onödan. känns sådär...jag saknar den. Hatar mobilen jag har nu..blää.
Alltså dem senaste dagarna har jag haft sån jäkla klädångest (ja tillomed jag som har 10000plagg i garderoben) Alltså jag är ju en sån där människa som älskar kläder..inte på ett modebloggssätt utan liksom att exprimentera och ha på sig helst en ny outfit varje dag i veckan. Jag älskar att pröva olika kombinationer osv...Får panik och känner mig ful om jag haft samma kläder på mig två ggr i rad. men iaf så när vintern ska övergå till vår/ tidig sommar så får jag alltid panik för jag har ingen inspiration alls. Liksom senaste veckorna har jag köpt massor med kläder men jag bara får det inte att bli bra och det här gör mig galen..ingen förstår nog riktigt men jag får verkligen panik. Imorse bytte jag kläder 10ggr för att sedan sätta på mig något fult och tråkigt och ihelgen började jag gråta för att jag verkligen inte visste hur jag skulle få mina kläder att se bra ut..låter jävligt fjantigt men för mig är det inte det..jag älskar att känna mig snyggtklädd och känna att jag samtidigt trivs i det..Olle blir iaf galen på mig just nu tror jag..han får stå ut med alla mina utbrott..senast idag. haha..Men men hoppas det blir lättare snart till sommaren för då kan man ju bara sätta på sig en klänning och se bra ut..

jag hade lovat mig själv att inte dricka en droppe den här veckan förns lördag men vafan...sitter och dricker en öl nu och ska till debaser medis med olle för att kolla på Juan Maclean...electro indie grejs. blir kanske bra...vi får se. ska nog ta det lungt iaf..för imorgon är jag ledig och då jäklar är det saker som ska fixas..tror jag fått magsår.

Om jag hinner imorgon ska jag nog boka tatueringstid också..men jag blir alltid så nervös när jag tänker på det så får se..



/Madde

Tisdag min söndag

Eftersom helgerna + måndagar alltid betyder jobb och skivspelande för min del så är tisdag alltid som en söndag.
 Jag vaknar upp och hela kroppen är helt seg och jag vill bara sitta hemma och glo in i en vägg. På vivo under helgerna sitter jag alltid och skriver långa listor vad jag behöver göra på tisdagen då jag är ledig, men självklart glömmer jag alltid listorna i kassan och glömmer helt bort vad det var jag skulle göra när jag väl blir ledig. Dagens i-landsproblem, jo tjena.
Men idag har jag iallafall hunnit med att rensa garderoben till loppis och kollat upp lite grejer. Bla en grej vi ska göra med Mange, då vi gav honom en överraskning i födelsedagspresent! Det ska bli kul.
Och förresten var jag på Glasvegas med min syster och hennes kompis i söndags. Det var sjukt bra. Det var  över förväntan och när konserten var över ville jag bara se dom igen och tur då att dom kommer till Way out west! Just det! Måste fixa det och komvux och körkortsteori och skatteverket. Nu kom minnet tillbaka. Hej så länge. /Karin

tinitus i hjärtat

Varit helt död sen jag skrev sist men ihelgen spelade vi skivor på Cirkusfesten och det var ju kul fast väldigt konstigt måste jag säga..haha men alla var nästan utklädda vilket var kul! Jag var orkesterledare och Karin var en konstig rysk balettdansös eller något. haha
Allt var kul till en början men sen när jag skulle gå på toa (var inte full) då flög min kära iphone ner i kisstoan och dog, kaputt, gick sönder så efter det har jag varit ganska ledsen...liksom min stackars Iphone. Usch men nu har Olle lagt den i en påse med ris ihopp om att den ska torka och börja funka igen...hmm vi får se men jag tror inte på det.
Jaja...annars har jag väll mest varit full och trött ihelgen..haha Igår var jag, Felicia och Ebba på Andrew Bird på strand och det var jättebra. Väldigt mycket folk och väldigt varmt men som tur var fick vi stå i gamla djbåset uppe i taket och kolla så det var ju bra.
Nu är det en härligjobb vecka framför mig igen...känns sådär. Jag har typ blivit lite nere på senaste tiden fast jag inte vet varför..typ ångest för massa saker och jag hatar det. Usch ibland kan jag bara vara för mycket...speciellt när jag har druckit, men endå så lär jag mig inte av mina misstag. jaja...har iaf bestämt mig för att försöka skärpa mig lite framöver.
Lite ledsen över att jag missade Bobhund spelningen i lördags också..fan vad bob hund är bra alltså..dem kan man ju aldrig se en gång för mycket. det var sjukt när jag såg dem på grönan när jag var typ 15...den spelningen var helt galen. Känns bra att ha sett iaf! aja lyssna på nya skivan ni som inte gjort det....

Ihelgen har jag iaf två grymma saker att se framemot. Våran premiär för våran klubb och sen loppisen! mer info om dem kommer i veckan!!!



/Madde

vår och lite noja


foto:Olle kirchmeier

Alltså jag blir så stressad när man jobbar nästan varje dag. Man har ju faktiskt ingen tid till att styra upp saker och ting. Idag insåg jag att jag aldrig hinner fixa med något för jag hinner aldrig vara hemma. jag hinner liksom inte ens städa...fick lite panik av tanken bara...orkar inte förklara men liksom panik på att det känns som att det är så mycket man borde styra upp men som man aldrig hinner. det är sorgligt.
Igår var Karin och jag i barkarby och kollade, outleten var inte så kul tyvärr men det var ju Ikea så det var ju bra. Ikea är alltid bra.
Hallå jag har kommit på vad jag ska tatuera nu...yesyes. ska bara gå och boka tid. jag är sjukt pepp. hurraaaa.

Visst är min klänning på bilden fin också..köpt den och en som är blå och vit randig och jag tror att det kommer bli mina favortiter ett tag..så himla skön och fin. hurra. jag gillar kläder...haha det märker alla som har varit här. "vem är vattenfallet av kläder framför väggen" MIIITTTTT jajajaja

godnatt.
/Madde


Olle ljungström

Dem senaste tre dagarna som varit har jag varit konstant alkoliserad känns det som..haha i tisdags var det ju Riche grejen i onsdags var det club killers som i övrigt är den bästa klubben jag vet. så himla bra...alla jäkla töntiga untz untz klubbar kan ta sig i rumpan..aaaa faktiskt. Killers alltså vilken klubb och gud så det är bra. älskart! Och det var en kul kväll men blev full igen och igår var jag på Olle ljungström som var helt absurt men så himla fint. men liksom väldigt sogrligt. Olle satt ju i rullstol för han hade ramlat ner från en stege när han skulle ställa upp böcker på en hyller eller något sånt. ganska sjukt att bryta båda fötterna. usch. ledsen men gud vad bra det var!
Och efter det gick vi till LP sen debaser och sen på någon konstig hemmafest på mosebacke...gud idag har jag mått så jäkla dåligt när jag jobbat. helt sjukt faitkst...trodde jag skulle dö mer eller mindre och imorn ska jag jobba igen men är så sjukt opepp faktiskt. men på kvällen ska vi spela skivor på cirkusfesten....blir kuul.
Nu måste jag sova trött och sur för att det inte går att ladda ner musik. orkar inteeee. jäkla skit.


/Madde

RSS 2.0