Indienpicsigen










Indienpics

Indien, ja alltså Indien har vi ju inte pratat om så mycket me det var ju fantastiskt och alla som har facebook kan kolla på våra bilder där tycker jag men lägger endå upp några bilder här..kan ju va kul.








BroderDaniel forever igen

Jahapp, tisdag och både jag och Karin är lediga. Vi har haft möte med söta Linnea och Jade på Vurma för att planera framtida klubbar och djspelningar, sånt är bra för då blir man peppad och glad.
Efter det gick jag och Karin en promenad in till stan för att kolla 50% rean på megastore och för att sedan shoppa saker till våran lägenhet på hemtex, det var kul. Nu har vi lagat mat och ligger på varsitt håll i lägenheten och kollar på tv och på våra datorer, guud så kul!

Juste på den senaste tiden har vi även fått en härlig maddeKarin hatare, otroligt komiskt tycker vi på alla sätt och skrattar högt åt det. bara en notis sådär.

Men hallå idag fick jag en present av min älsklingsOlle, nya BroderDaniel boken. blev så glad för ha velat ha den. bästa killen...jippi


/Madde

Gammal och grå















Min mormor hade med sig massa gamla bilder i julas. Det var ju kul.
Bilderna föreställer när jag blev moster, när mamma leker modell som kanske 16-17åring(?) och när min syster hamnat på taket.
Ha det bra

/Karin 

trött på kylan

Trött på den jäkla kylan och snön och allt vad det är, nu vill jag ha sommar. nu nu nu. vill vill vill. Man orkar ju knappt gå utanför dörren för det är så nedrans kallt. ledsen...Idag var jag iaf utanför dörren och gick på stan som tydligen hela sthlms befolkning gjorde idag då det var löningshelg, det sög. haha. Jag blev nästan lite rädd när jag gick in i affärer för att folk var så galna och slet i allt. jaja...fick iaf med mig lite saker hem men egentligen inget som jag behövde. som vanligt.herregud. jag är sämst på att hålla i pengarna men måste kanske försöka med det eftersom jag inte har några pengar kvar nu och april har ju faktiskt inte ens börjat. ojojoj.

JAG VILL HA SOMMAR NU NU NU!!!!!!!!

Ikväll ska jag iaf träffa Felicia och vet inte om någon mer ska med men aaa vi ska iaf till riche på någon grej och sen audiofon tror jag...fast jobbgit att åka dit. lååångt. haha

/Madde

Mattan som försvann




Här var jag och Madde jätteglada för att vi hitta en fin plastmatta för kanske 20 kronor. När vi kom hem la vi den på balkongen men nu har den försvunnit. Antar att den blåst bort. Vilket antiklimax att släpa hem en matta från Indien som blåser bort efter en vecka. Nä, det känns ju inte alls kul.
Men men, kanske att den dyker upp. Fortsättning följer.

 / Karin

Huvudvärk

Buhu...jag har haft konstant huvudvärk enda sedan vi kom hem från Indien..jag blir lite orolig men endå så är jag en såndär människa som tror att allt kommer gå över bara man väntar någondag och det roliga är att hittils har det varit så (pepparpeppar) att sjukdomar och småsaker har gått över utan att ha behövts ringa doktor(när jag väl ringt doktorn har dem bara sagt något idiotiskt)  så nu orkar jag inte tro att min huvudvärk är något seriöst men det kan det nog gått och väl vara...hmm ledsen. Jag tror att det har lite att göra med min dåliga syn jag börjar få nu också, det är något jag ska kolla upp iaf. synen. jobbigt.



Idag har iaf mamsen varit här och lämnat en byrå till mig, känns skönt så man kan få lite ordning i det här rummet, ser ut som ett bombnedslag. hmm..och sen har jag jobbat. och vet ni? jag har även köpt en av dem fina permanentvaction klänningarna (inte den på monki som varedna människa i sthlm kommer ha på sig, blää hatar den nu) utan en finare från granpa! JAJAJA!
men jaja...och nu ska jag va hemma och kolla på Vicky Cristina Barcelona..kommer itne riktigt igång med filmtittandet. haha är så seg med att komma igång med saker och ting. vill skriva massa saker men jaja...ska lägga upp lite Indien bilder här snart också!

/Madde

Bara en grej

Och på tal om popcirkus igen. Ikväll var det Moneybrother och Håkan. Mina bästa artister kanske runt år 2003, fortfarande grymma men då var jag besatt... Iallafall, har inte moneybrother gått och blivit tråkig? Han låter så himla lam. Vadå ny låt? Dålig kopia av den förra nya låten som ingen kommer ihåg vad den hette.
Jag hoppas verkligen inte att han tappat det. Hans första skiva blood panic är fortfarande en av dom bästa skivorna jag har hört så det skulle vara tråkig om han aldrig blev sådär bra igen.
Jaja, snygg är han ju iallafall. Alltid något.


/Karin

Obs! Om du vill se Moneybrother sjunga Håkan och göra det jättejättebra, kolla här!





BobDylan

Ikväll var jag och såg Bob Dylan i globen med min kära Olle, det kändes stort och det var väldigt bra, han verkade piggare än vanligt men tyvärr var inte jag piggare än vanligt så att sitta ner under tvåtimmar i ett mörkt jättestort rum var lite jobbigt just ikväll för det enda jag ville var att sova och det ska jag få göra nu också...jippi.
Men känns fantastiskt att ha fått se BobDylan iaf, fantastisk liten gubbe det där..kul också att fått se han med Olle...det kändes bra.

Men nu ska jag sova, efter att ha jobbat hela dagen så undrar jag hur jag ska klara av den här veckan..jag är fortfarande helt skev i kroppen. Konstant huvudvärd (kanske borde kollas upp), jätteont i magen (kanske också borde kollas upp), trött hela tiden, hunrig hela tiden...gud jag vill bara sova. godnatt



/Madde

Våffeldag minus två dagar

Skönt att vara hemma som sagt men oskönt väder. Kom igen, kan vi iallafall få slippa snön. Pleaase.
Annars är min kropp lite ur balans efter resan. Typ somnar klockan åtta på kvällen och vaknar sju på morgonen. Ganska bra i och för sig. Enligt mina föräldrar så är man ju typ en bättre människa om man går upp tidigt. Alltid nåt då..
Den här veckan ska jag äta middag hos mina systrar två dagar, hos mina förädrar en och på kalas en dag. Det är ju bra. Har inga pengar.. Det där med planering har aldrig varit min grej om man säger så.
Nu, våfflor!!

/Karin

Dags att sova


Foto:Jaqueline sadness

Igår såg det alltså ut såhär på Ace, jag måste säga att jag gillar mig själv ganska mycket på den här bilden..haha Karin ser mest ut som en liten fylletant där i bakgrunden..näääääee men jaja det var ju iaf en bra kväll. Hoppas på att få lite mer spelningar snart. Vi ska iaf spela på The sweptaways releasefest på kägelbanan och sen i uppsala och sen en annan privatfest. det är ju skoj!
Men alltså...nu har jag kollat på Beck, det har jag saknat i Indien men trist att det var den sista ikväll, buhu. Nu har man inget att se framemot på söndagar längre...Nu ska jag sova. Jobba första dagen imorgon efter den här semestern. Nu ärman helt enkelt tbx till verkliga livet...Godnatt

/Madde

hemma igen

Dumma oss, vi har blivit slöa och trötta efter Indien. Men nu äntligen har jag satt mig framför datorn för att försöka få upp lite bilder från Indien som jag först måste redigera men sen så...

jaja nu är vi iaf hemma och det känns jättekonstigt måste jag säga. Igår spelade vi på ACE och det gick ju aldelelles utmärkt, det var kul att få spela skivor igen och nu när man varit borta ett tag inser man verkligen hur mycket man gillar det och jag tror att jag och karin måste utvecklas lite i det snart, bli lite bättre och proffisgare helt enkelt. jaja.
Här i stockholm snöar det ju iaf..precis som det gjorde när vi åkte. Allt är sig likt...aaa förutom att det ska öppna ett Lidl på folkungagatan, det var konstigt. haha
Men alltså en annan sak...alla vårkläder som kommit in, jag blir galen!! Jag vill köpa massor med saker men har inte råd just nu eftersom man inte får lön nästa månad heller...ledsen. men det var det nog värt ..att va i Indien alltså.
Men nu ska jag sluta prata massa strunt...jag skriver mer inlägg sen när jag har något vettigt att säga.

/Madde

INDIEN GOA KERALA

Hej hej
Vi har inte dott utan lever livet i Kerala. Har har vi akt en bat och haft lite angest av att bo pa en klippa utan racke. Haha. Fast storsta delen av tiden har vi inte angest. Men jaja..
Innan har vi varit i Goa och bott pa fyra olika stallen. Har i Indien ar alla lite knappa men det ar kul. Det ar massa grejer man vill kopa med sig hem men plats har man ju inte i sin lilla rygga.
Bilder kommer nar vi kommer hem for Matte och Fellan har inte med sig sladdar till kamerorna. Men desto roligare blir det ju nar alla bilder kommer pa en och samma gang, eller hur!! BIldfest.

Nu hoppas jag att alla klarar sig en vecka till utan oss och nar vi kommer hem blir det valkommen hem-fest pa Ace lordagen den 21 mars!! SES!!

MVH
Maddekarin

RSS 2.0