11th Dimension


Julian Casablancas- 11th dimension

Hittade ingen video till den  här låten, det har säkert inte gjorts någon än men struntsamma man kan lyssna på låten iaf...väldigt bra låt. Och väldigt bra artist..Han kommer hit och ska spela på göta källare ( ? ) haha men man kanske borde gå...jaja lyssna och bli peppade.

/Madde

shoes, shoes and shoes


Foto: Bonvintage.com

Alltså jag får andningsnöd eller vad man säger när jag ser dem här, jag tror att om jag skulle få äga dessa skor så skulle hela mitt liv vara perfekt. Det är liksom dem där skorna jag saknar...alltsååå guud jag dör gång på gång på gång när jag ser dem här...snälla gud ge mig ett par. Tillsdess får jag vara bitter och ha dumma skor...

/Madde

Frreeeddaaaaggg


Foto: jag i Berlin. synd bara att kamerasnöret kom framför linsen. haha

Idag är det fredag, jag tänkte att jag skulle gå upp jättetidigt idag eftersom att jag låg helt däckad i min soffa hela dagen igår och rörde mig aldrig därifrån förutom att äta middag men så blev det inte, fortfarande lika morgon trött. Jag vill vara en morgonpigg människa...hur blir man det? jaja Babasonic i onsdags var skoj, lägger upp lite bilder sen!
Ehhhm annars så ska jag jobba idag och imorgon, Imorgon ska jag även till Landet där Audiofon har klubb och min kära Pojkvän ska spela skivor...
Annars är jag nog ganska pepp idag, fast kommer bara vara det tills jag kommer in i affären klockan 12.00 och får panik för att folk äärrr psycckooooo. haha, sorry att jag klagar men det har verkligen gått till en gräns nu.
Och sen är jag också glad för jag ska få min Iphone snart som jag har väntat, alltså guuud den historien är låång och sjuk men ni kanske minns att jag tappade den i toaletten för väldigt länge sen? Och efter det har det varit massa grejs men nu ska jag äntligen få en ny och jag behöver inte betala något för den! Det är det bästa...Jag och Olle hade liksom våra iphones innan ens Sthlms befolkning fattade vad det var men nu har tydligen alla en...men det gör ju inget jag var först, mest det jag ville få fram...haha SKOOOJJJAAA. jaja nu måste jag äta.

/Madde

Plötsligt händer det...



Hihi som idag tex, gick på stan lite och har huuuur länge som helst velat hitta min strlk i det finaste underklädes kittet någonsin från H&M och just min strlk har varit slut i 100år men yeeesss ka ching, ett set kvar i min strlk och det var liksom som att det var gjort för att jag skulle hitta det, dock inte rövat det så hoppas det sitter lika bra på som det är fint...jaja glad blev jag iaf!!!! hihi. ANnars har jag varit ledig idag, sånt är skönt...lunchade på Louie Louie med Olle och Ofelia för att sedan köpa mina drömglas på Granpha! seriöst....jag har gått och tjatat om dessa glas för Karin enda sedan vi fikade på vurma för 100år sen och nu hittade Karin sånna på Granpha..jag blev helt lycklig. Liksom mina babies! aja..ska nog köpa 2till imorn om det finns kvar..så har jag 6stycken. Känns som ett bättre antal än 4, hmmm
Annars inget kul att berätta förutom att jag nu ska gå på Moneybrother med Olle familj minus Olle. haha han får stanna hemma...jajaja. Ses kanske där annars kan ju ni som vill gå på mitt jobbs fest på Monki sergel gatan och kolla på klänningar och dricka champagne....jag ska inte gå. näääää

/Madde

Man kan inte alltid få allt här i livet...eller?



Foto: PVs hemsida

Alltså guuud insåg precis att jag bara har ca 2000:- att leva för resten av månaden. haha ganska komiskt. Jag var ju ute och va på semester förra månaden så nu blev det lite lön och efter man betalat hyra och räkningar och köpt någon enstaka sak man vill ha så blir det inte bättre när man öppnar sin telefon räkning och ser att den är på 1000:- liksom öööh va, vad har jag ringt någonstans? orkaaaaaa. Säkert massa när jag varit full. typiskt mig..tur att jag ska få min Iphone snart och nytt abonnemang!!
Aja bara så ni vet, jag tar emot middagsbjudningar och sånt med stora armar. Stackars mig :( måste göra något slags storkok på någon maträtt. hmmm....

Aja annars, som ni ser där uppe..bilderna. guuuud älskar pemanentvacation, gud som jag har tjatat om det men liksom det blir ju aldrig fel. Första klänningen på bilden har jag i randigt, vill nästan ha den där mörka med..och dem vit/röda tightsen. Dem ska jag köpa. snart..liksom guuuud. älskar dem. Och en såndär vit tröja har jag redan men strumpbyxorna...var är dem ifrån?? JAG MÅSTE HA DEM! Snyggaste strumpbyxorna jag sett, måste gå på stan och leta..om någon vet var dem finns så säääg till. då blir jag glad.

Nu måste jag sluta, Olle ska ha datan.

/Madde

Too Bored to die, ännu en gång.


Foto Olle k

Seriöst inte min dag idag, måndagar..ibland älskar jag måndagar men dagar som denna hatar jag måndagar. Dagar då man går upp alldeles för tidigt, när man jobbar i klädbutik och hela sverige har höstlov typ och bara måste handla ALLA sina kläder i just våran butik, när människor beter sig som att dem kan göra vad som helst när dem vill, när folk inte fattar att man inte jobbar som någon jävla person som plockar upp kläder efter dem som dem kan slänga lite överallt, när man har så ont i huvudet hela dagen att man inte vet vad man ska ta sig till, när det luktar bebisbajs i hela affären, när småbarn tror att Monki är en jäkla lekplats och skriker som aldrig förr....eeeh ja jag kan hålla på i evigheter men ni förstår kanske vad jag menar...jaja idag har iaf varit en icke så bra dag för min del. Imorn är jag ledig, vet inte riktigt vad jag ska göra men iaf vila upp mig lite och egentligen borde jag gå till vårdcentralen med min nageltrång men får se om jag orkar...sånt är såååå boring. jaja

Måndagar somsagt......

/Madde

Hurricane



Börjar dagen med Asha Ali- Hurricane, så himla bra vettni! jajaja Jag sitter med ruffsigt hår, mjukis kläder och ett stort glas juice och gör inte så mycket alls faktiskt. Fryser mest..tittar ut och inser att jag nog stannar hemma tills jag blir tvungen att gå ut. faktiskt.
Igår var det fest! Idag blir det mer fest..haha vi var på weekdayfesten inne i stan där det inte var alls så mycket folk så vi fick massor med öl och bubbel, dock vet jag inte om det var bra eller dåligt faktiskt..haha Sen gick vi till kåken där det var efterfest och sen en snabbis in på spybar för att inse att vi inte ville va där mer än nödvändigt. Herregud alltså...vad har hänt med det stället. jaja.. Jag och Karin insåg igår att vi inte vet var man går ut om vill va lite spontan, det går liksom inte..haha tråk Stockholm.
Jaja men det var ganska kul igår faktiskt dock kanske lite för full men vad gör det en löningshelg som denna? haha
Nu ska jag vänta tills Karin kommer hem sen ska vi till södra teatern och glo på konstiga artister i 6timmar ungefär och sen bär det av till Strand där Daydream Nation och Louie Louie har fest! Komsi komsi...
/Madde

no more lullabies

Fuck, skulle ta bort mitt nagellack och måla om men glömde, och nu orkar jag inte....men halllå det jag ville ha sagt var att på lördag ska jag och Karin sitta på södra teatern och glo i 350 minuter, vet inte riktigt vad vi gett oss in på men va sjutton, det kan ju bli trevligt. Mycket bra artister! Sen ska vi gå ut o dansa och dricka upp alla pengar vi fått i lön. kuuul vaaaaa. Vi ska iaf gå på något som heter No more lullabies och såhär står det om det på södra teaterns hemsida:

"24 svenska artistkollegor spelar i tillsammans 350 minuter för att markera den internationella klimataktionsdagen, 24 oktober. Under kvällen spelar varje artist i 10 minuter. Framträdanden varvas med minutlånga filmer som har det gemensamma temat klimatet och människan.
Medverkande artister är:
Asha Ali, Robyn, Ane Brun, Louise Hoffsten, Promoe, Tomas Andersson Wij, Nina Ramsby, Benny Andersson, Elin Ruth Sigvardsson, Emil Jensen, Jaqee, Kristofer Åström, Loney, Dear, Nicolai Dunger, Deportees, Wendy McNeill, Tobias Fröberg, Rebekka Karijord, Those Dancing Days, Ossler, Bob Hansson, The Tiny, Nina Kinert, mfl."



/Madde


Dålig på vardag.



Hihi, såhär blev mitt hår. Mycket fint tycker jag, jag är supernöjd och herre vilken förändring...det är liksom mer än hälften som försvann och sen är det uttunnat och osv..jaja nu ska jag sluta tjata om mitt hår. Men det är sååå skönt att ha fått bort den där kalufsen.
Ehm efter klippning har jag jobbat, yeesssss och nu sitter jag mest hemma i lägenheten och glor. Gud vad jag glor mycket, typ det enda jag gör. Men liksom hallå vad ska man göra då? alltså jag vet inte vad man gör om man inte inte gör något så att säga...om någon har förslag får den gärna säga till.
Hmm...jag har blivit sugen på att börja fota lite igen men vet inte om jag vågar...får se. Har ju ingen som vill agera modell, eller? någon? äsch inte ens någon som läser här...

nu ska jag kolla play! herrrrrå
/Madde

aldrig ensam.

Börjar dagen med den här låten och videon som min kära pojkvän varit med och filmat! Han är så duktig han...




Väldigt bra låt måste jag säga..av kära Jonathan Johansson!

Nu ska jag klippa mig. hejdå!
/Madde

Natt efter natt.



Hihi, gillar att posa. vet ni väll, sån jag är egentligen. En riktig jävla poser, vill att alla ska ta kort på mig hela tiden. Alltså egentligen, fattar inte folk som är kamera skygga, vad är det att vara rädd för? okej om man har en dålig dag ibland men alltid..liksom äsch.
Jaja har precis fått nattamat av min man, det var gott och fettigt. hehe nu ska vi kolla på natttv ( något program som går på någon av alla kanalers play) och sen ska vi sova. Imorn Ska jag klippa av mig håret, en bit faktiskt. En lång page har jag tänkt mig, tror det blir bra. Orkar inte med mitt extremt långa hår. jaja vi får se imorn, kanske en bild eller så om det blir fint.

Godnatt
/Madde

Du är allt jag ser och hör.



Ok mycket MK tjat men vad sjuttton, det här får bli en nattvisa..sånt är väll alltid trevligt. Idag bokade jag och väärldens bästa Emma biljetter till Markus Krunegård på Södra teatern i november. Vi ska gå på spelningen när han spelar Prinsen av Peking skivan, hurra! Holywood Hills va, kommer tröttnat på den innan det är dags vill jag lova. haha men kommer bli bra iaf. Mer ny musik av bra artister...nu nu nu.

/Madde

Svart är ingen färg och det är så man känner sig.



Såhär ser jag ut idag, Svarta jeans, svart tshirt, svart mössa och dr martens. inte svarta dock, mörkröda. Kul va!
Min första dagens outfit bild, haha mer sånt va!
Nu ska jag gå till jobbet, jag ska jobba 3timmar..fixa lite och sådär och stänga. Annars har jag mest suttit hemma idag, fixat lite och sådär. Lyssnat på mycket Markus Krunegård..jag älskar somsagt hans nya skivor. Specielt Prinsen av peking, kan inte sluta lyssna. Kommer bli mycket citat framöver därifrån kan jag ju säga. Annars längtar jag mest tills jag får komma hem och läsa Elle ikväll, sånt gillar jag. Läsa Elle alltså. jaja Hejdå blogg Hej Monki.

/Madde

Ingenting är vettigt 03.30






Bild 1+2 Name the pet. Bild 3 Olle och Emerentsia spelar skivor. Bild 3 Anna och Karin dansar. Bild 4 Mina skor, varför bilden blev till vet jag inte.

Såhär såg det ut i fredags på Debaser Slussen när rockfoto hade fest och Name the pet spelade. Jag var vädligt full och stod mest brevid Olle i djbåset och sakta men säkert försökte ta över skivspelandet som inte verkade gå så bra har jag insett såhär i efterhand. Karin och Anna var med och dansade. Det var en bra kväll tror jag, fast den där sista ölen kanske man skulle ha skippat. Det brukar bli så, jag och öl är inte bästa vänner. Blir ofta lite rörigt när vi ses men det gör inget. Det är kul endå.
Nu är det en ny vecka, jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Längtar tills helgen igen tror jag. Då behöver man inte göra något. Mitt liv är väldigt ointressant nuförtiden. haha

/Madde

tankaromkonstigating/somvanligt

Alltså gud, jag tänkte först att jag skulle skriva massor idag men helt plötsligt fick jag en konstig känsla i magen och blev lite ledsen..ibland alltså, jag är verkligen upp och ner. Hela tiden, varje dag. Orkar liksom inte..Allt känns bara så jäkla tråkigt och trist och jag har liskom slutat bry mig om saker som jag egentligen borde bry mig om, saker som är viktiga..jag bryr mig bara om konstiga saker som skor,kläder och spelningar. Jag har blivit knäpp, och tom. Jag känner inget just nu, vet inte om jag orkar känna något heller. Ibland fattar jag inte heller varför jag ska skriva här när jag känner såhär men aaaaa skitsamma. Gillar att skriva av mig...

Återkommer imorn om läget då tror jag. Nu ska jag mest drömma om dem här skorna, dem är mina största drömmar just nu, på riktigt. ge mig 4000:- och jag köper dem direkt.


Dem är från chloe by sevigny och det är även fotot jag lånat.

/Madde

Hollywood Hills.



Herre alltså, när man jobbar så mycket som jag gjort på senaste tiden så blir man lite knäpp i huvudet och liksom lever nästan bara på jobbet och jag klagar inte! Jag har inte haft såhär kul på länge som jag har nu och nu när jag är expoansvarig så finns det alltid saker att pyssla med, och man kan ju bara utvecklas vad jag vet. Om jag någongång skulle säga att jag är stolt över mig själv så vill jag nog säga det nu! Jag är stolt över mig själv!
Jaja på tal om jobbet så har jag och Emma blivit galna och det enda vi lyssnar, pratar om och sjunger på är Markus Krunegårds nya skivor. Herreee vilka grymma skivor! Jag ska sååå lätt gå och se honom på Södra teatern när han ska spela där 2ggr i rad, vill nästan gå på båda! haha..Jaja nu sitter jag och dricker öl själv men det gör inget, har ju Mackan i bakgrunden också liksom!

Snart ska jag möta upp min sambo Karin och gå till DebaserSlussen på rockfoto fest! Lite band och sådär och jag är superpepp, vet inte varför men aaaa kuul ju. hörs snart!

/Madde

Me as a little girl

När det är såhär kallt så tänker man på värme. och Sommar och att åka utomlands och liksom hallååå, hur bra hade man det inte när man var liten? Då fick man åka iväg ofta. Eller det fick iaf jag, eller ganska ofta, iaf någongång per år och det tycker jag är en bra deal mellan föräldrar och barn. haha Jag var iaf väldigt cool när jag var liten...liksom kolla bara! Och kolla hur svart jag är och hur kritvit min syster är (liksom hennes mage har samma färg som hennes tröja) Älskar det! haha Man kanske skulle åka någonstans snart? guuud vad skönt det skulle va.


/Madde

Shoesandnothing

Brrrr vad kallt det är ute, seriöst. Det snöade tydligen imorse? det missade jag helt, då sov jag. Va ledig idag så orkade inte gå upp tidigt i onödan när man ska upp 7 imorn. Guuuud, jobb alltså.
Idag är det enda jag tänker på Expo Expo och lite mer Expo, bara för jag ska exponera imorn första gången och my god, jag har blivit expo knäpp. men det blir nog bra, Jaaa det blir det.
Jaja idag har jag iaf inte gjort något vettigt som vanligt, det enda vettiga jag försökte göra var att kolla när jag får min Iphone men då var det ingen som svarade så jag lämnade ett message. Får se om det var bra eller dåligt gjort..
Fattar inte varför man aldrig kan få saker i tid utan alltid måste vänta 1år ungefär. usch fy och blä!
Eeeeehm jaja vad ska jag berätta mer? nää jag vet inte, alltså jag tycker alltid det är lika kul när man går in på bloggar och läser att dem varit på presskontor och man får se saker från sitt jobb liksom..Känns lite som "haha" för min del. Vet liksom inte hur jag ska beskriva men jaja...dem här skorna fanns tex på linn gustaffsons blogg på Pause.se (lånade bilden) och hallloooo dem ska jag ha! come to mama liksom! Alltså skor, jag får inte nog. När min kille köper tillbehör till sin cykel så köper jag skor! Vi passar så bra ihop! haha


Bild: Linn Gustaffson Pause.se

/Madde

MUSIKTIPS med maddekarin



Eftersom vi kanske ska kunna det här med musik så måste det tipsas om musik ibland. visst?
det här är [ingenting] som släppt en ny skiva nyligen, "tomhet idel tomhet" heter den och det kanske låter lite bittert men icke, jättebra är det.
lyssnaaa...


tung i huvet




1. maddeanna efter spelning på debaser förra helgen 2. yasuragi. drömmen: sushirullband

aa. men tjena, nu gör jag lite comeback här igen.
de senaste två veckorna har man varit rik och kunnat göra hundra grejer. gillar verkligen pengar. kanske ska bli rik... vore en bra idé. gifta sig rikt? inte så dum den heller.
igår var det iallafall söndag och det betyder världens bästa program: ensam mamma söker. jag och madde dör varje söndag. det är så bra. killarna har ring i örat och skinnsoffa och tjejerna är så himla töntiga. men ändå, så himla fint.
nu känns det som att jag gått och blivit sjuk och planeringen den här veckan är övningsköra och plugga teori. så himla tråkigt men visst, måste väl.
ha det bra

/Karin




Onödigttänkande.


Foto: Madmen från google.se
Hmm...Alltså hur lyckas man hålla kvar hela sin lön så det räcker hela månaden ut tills nästa lön kommer? jag är så otroligt jättedålig att hålla i mina pengar att jag nästan borde få hjälp eller något. Alltså nu har jag iofs lyckats köpa 2 dyra skor på mindre än en vecka men iofs så är det något annat klädesplagg jag lagt mina pengar på dem andra månaderna, men liksom bara en sån sak som att handla mat fattar jag inte. När jag går in i en mataffär för att köpa juice kommer jag ut med en hel kasse fylld med saker som jag tänker att jag kommer behöva...liksom jag fattar verkligen inte hur man lyckas? Jag funderar på om jag kanske blivit lite knäpp, så kan nog fallet vara..jaja Jag älskar mina nya skor iaf, det är ju alltid något!

/Madde

Musikförfolksomintekanbetesigsomfolk

Gud jag sov så länge idag så nu känns det som att jag aldrig kommer att kunna somna, vet dock inte riktigt vad jag ska roa mig med, vågar liksom inte gå in på svtplay eller någon av dem andra kanalernas play för då fastnar man ju och kommer aldrig kunna slita sig!
Jaja den här helgen har varit bra iaf, jag har inte jobbat och jag har blivit mer eller mindre frisk efter min lilla förkylningsvecka.
I fredags hade vi iaf middag här med Audiofon och det var mycket trevligt, sen gick vi till DebaserMedis där dem skulle spela i baren och herregud alltså, jag tror jag skippar att gå dit i fortsättningen när det är Heroine, inget ont om klubben men jag och Karin kände oss bara ganska felplacerade, haha. Men medis är ju medis också..Sen blev det inte så mycket mer efter det, vi skulle gå vidare men gick hem istället. Och sen i lördags åt jag frukostbuffé på String och tog en liten runda på söder med Felicia för att sedan äta middag hos oss igen och sen gå på Bob Hund som var otroligt jätte bra! Hur bra är inte Bob Hund liksom? älskar!!! Och rock Thomas som är närmare 40, han ser ju väldigt bra ut...haha Jaja en bra helg och jag har inte ens varit superfull någon av dagarna, det kanske är bra? Vad vet jag..nu ska jag försöka sova eller något liknande.





Bild 1 Audiofon på medis. Bild 2 MaddeKarin ser skumma ut Bild 3 & 4 Bob hund.

/Madde

Aliceinwonderland

Jag längtar, vet inte varför jag har fått någon grej för den här filmen men liksom, känns som att den inte kommer vara så svår att gilla och liksom Tim Burton och Johnny Deep har ju funkat lite för bra hittils så yesyesyes. jag lääängtar väldigt mycket.  Ser det inte fantastiskt ut?

/Madde

BOB HNUD


Foto: Olle K/rockfoto

Idag ska jag börja dagen med att städa sen ska jag och Karin ha middag här hos oss med våra kära vänner Jade och Linnea, det blir nog spännande sen ska vi nog till debaserMedis där dem ska spela skivor mitt i natten, haha!
Men hörrni imorn, vet ni vad som händer imorn? då är det världens bästa liveband på strand! BOB HUUNNDD!!!
Jag är så himla glad och peppad för att gå och se dem imorn, tror det kan bli FANTASTISKT! faktiskt..Det är jag, Karin, Olle och Staffan som ska gå, pepp pepp pepp.

Nej nu ska jag dricka upp min juice sen börja städa innan det är dags för mig att gå till jobbet!

/Madde

Tonightistheday






Bild 1,2,3 = Ikea. Bild 4 = allt vi slängde efter att ha städat. haha våran lägenhet var en soptipp innan.

Jag och Karin undrade precis vad vi gjort den här veckan? Och vi kom fram till att vi hade varit hemma hela veckan ungefär förutom när vi gått till respektive jobb eller liknande, jättekonstigt. Vi har liksom legat i våran soffa och ätit mandariner varje kväll, minst 10 per dag. Alltså Mandariner, vilken grej! haha. Allt känns lite juligt nu fakiskt, tända ljus hemma, myskvällar, mörkt ute osv. Idag har jag och Karin varit i barkarby och kollat outleten och Ikea såklart. Kom hem med lite skit som vanligt, man lyckas alltid att få med sig skit hem. haha och imorn är det fredag, hur hann det bli fredag så snabbt? Jag fattar verkligen inte alls vart den här veckan försvann..och nu regnar det ute också, fast det är iofs lite mysigt.
Och vet ni vad? vi har haft storstädning här på åsögatan också, fast nu är det bara mitt rum som ska städas ordentligt och jag är ganska dålig på att ta tag i det men snart så, snart kommer det!

/Madde

sjuklingochhemmamys



Idag har jag tillbringat dagen sjuk hemma i soffan och det kände jag att jag verkligen behövde, Jag har inte legat hemma en hel dag på jag vet inte hur länge och guud vad skönt det är. Väldigt underskattat. Något jag däremot inte gillar lika mycket är att somna på eftermiddag och vakna någon timme senare för att inte riktigt fatta vad man gör och vart man är, hatar den känslan. Fast skönt att ta igen sömn, det var längesen!
Jag börjar redan känna mig lite bättre efter att jag köpt upp apoteket på alla fökylningsmediciner som fanns, Kan Jang och sådär. Mycket mumsigt vettni. haha
Såååå imorn ska jag och Karin åka till Barkarby och hänga, kolla Ikea och kolla på outleten. Hoppas jag inte hittar något för jag har inte råd. haha, jaja nu är Olle här så nu ska vi lägga oss och kolla på någon serie.

Föresten, hur bra var inte sista avsnittet av Entourage? Jag dog lite, liksom herregud vilken bra serie det där är. Älskar den verkligen..Ari Gold liksom, hur kan man inte älska han? Och sen kollade jag klart på Madmen säsong 2 idag också, buhuuu ska börja kolla på True Blood som alla andra gör men jag känner mig inte så pepp endå. Vill ha mer Madmen och Entourage, nu nu nu.

Godnatt! /Madde

Whentheycome



Jag förstår inte varför fler inte uppskattar Deportees musik mer, alltså dem är ju så himla himla bra. Jag verkligen älskar Deportees, kanske kan bero lite på också att när jag och Karin praktiserade på Dolores så överröste Isse oss med Deportees dag in och dag ut och vi var med under perioden innan deras skiva skulle släppas och fick lyssna sönder alla låtar men det var det värt! Här är videon till nya singeln When they come.

/Madde

host host host



Förkyld, hosta och snor, blä. Varför blir det alltid såhär när det byts till annan årstid, man liksom vet innan att det kommer hända. Nu verkar ju ALLA va sjuka också, booooring. Men hoppas jag inte får feber iaf, då klarar man sig liksom!
Idag har jag jobbat, som vanligt men somsagt det är något nytt som hänt, jag tycker liksom att det är kul att gå till jobbet fast det är iskallt ute och allt är lite bittert nuförtiden, allt känns nytt. Det är ju bra. Haha.
Annars har jag mest legat i soffan och kollat på tv och ätit mandariner och choklad. Gött! Karin får agera mamma som tar hand om sjuka barnet. Hurra!
Nu är det Hells Kitchen, alltså Gordon Ramsay! Vilken man va! haha

/Madde

Båtenbakom

KINGS OF CONVENIENCE- BOAT BEHIND



Amen alltså guuud, jag dör. Hur mycket längtar man inte till sommaren? Och till att typ va fri och inte göra någonting alls och bara åka runt i hela Sverige och Världen och inte ha några måsten alls och bara leva.
Alltså Kings of C nya skiva, jag dör vad bra ! Liksom bara den här låten och den här videon säger väll allt. Synd att jag missade dem på Nalen, men såg dem sist dem spela på Nalen och det var verkligen grymt gånger 10000.
Blää blev en känslosam kväll nu, tror jag måste lägga mig och sova nu. Aldelles för mycket på huvudet.
Det är så mycket jag saknar i mitt liv. Jag kan knappt själv hålla reda på allt.

/Madde

Detkommerblibra, jadetkommerdet.



En jäkla lång måndag har det varit för mig, jag har ju varit lite upp och ner senaste tiden över vad jag vill göra av mitt liv och vart jag ska börja men självklart har jag inte kommit fram till något vettigt , för liksom hur vet man sånt. Saker sker väll bara ibland och möjligehter ploppar upp som jag förstått det. haha hoppas jag på iaf, men i vilketfall som helst så har jag fått lite mer ansvar i min affär jag jobbar i och är nu expoansvarig och jag tycker verkligen att det är himla kul. Det är inte många som vet det och inte många som vet vad det är och faktiskt inte många som bryr sig när jag säger det men jag är verkligen glad över det. Och jag hoppas att jag kommer utvecklas och bli bättre och bättre på det. Vet inte hur jag kom in på det men tror det var för att jag började berätta om min dag och den började klocckan 9 i sickla med att hänga om hela den affären och det var riktigt lärorikt och skoj och efter det var jag i min butik och jobbade som vanligt till 20.00 ikväll så nu är jag himla trött och lite sliten och dessutom lite sjuk sååå den här måndagen har verkligen startat hårt men det är bra för då kan de bara bli bättre.

Jag borde gå och sova, jag är dålig på sånt. Det är sjukt mycket jag borde göra som jag aldrig gör. Jag är en ganska dålig människa, men ibland gör jag saker som är helskumma också. Som precis så skicka jag ett sms som gjorde att jag ville börja gråta. Vet inte varför men ibland när man varit vänner med folk som betytt något och som man hjälpt en himla massa och som man inte är vänner med längre så gör det ont. iaf på mig, jag är en extremt känslosam människa. Det vet alla som någonsin pratat med mig. Jag gråter hela tiden. Och säger vad jag tycker också, oftast men inte elaka saker. tror jag. haha

Orkar inte skriva en novell ikväll. såååå Godnatt
/Madde

A horse is not a home

Foto: Felicia från popaganda
Wiiieee har söndags slappat hela dagen, så himla skönt. Var på Vurma med Karin och Anna och sen har jag bara legat i soffan och kollat på tv och läst en extremt dålig tidning, vill inte säga vilken men alltså herregud, jag blir så provocerad av sånt där att jag kan bli galen. usch fy och blä. Men jaja nu ska jag inte tänka på det mer. 
Igår var skoj, vi hade superfest i lilla baren och jag tror många gillade våran musik, snart är det nog dags att spela på något super dansgolv. är superpeppad på att dja för dansgolv där alla gillar vår musik och dansar sig galna. Tur att vi är grymma, tur också att hela Stockholm djar idag. jag bara älskar det. eeeeeh eller kanske inte. haha men något som är tur är väll att vi spelar Indie och pop typ och inte dåliga remixer av varje låt som är mycket bättre oremixad. aaaa det är bra. 
Jaja idag fick jag Name The Pets cd på posten, har inte hunnit lyssna men ska göras snart. är nyfiken. Gillar att få gratis skivor. mer sånt tror jag va! haha 
Och vet ni föresten, I förrgår blev min kronan cykel snodd, super ledsen är jag, på riktigt så om ni ser en röd kronan cykel någonstans får ni säga till. Ledsen! 
Jaja nu ska jag kolla på någon serie med min kille, kan ju bli skoj. 
/Madde

Varje steg är ett steg tillbaka

foto: Olle Kirchmeier
Herre alltså, här sitter jag ensam i min lägenhet och väntar på att klockan ska bli 22.00. Inte har jag klätt på mig och inte har jag fixat till mig, nää sitter och dricker en öl och lyssnar på INGENTING - Hallelulja på högsta volym. Fyfan vilken grym låt! 
Ikväll vettni ska jag och Karin spela som Life´s a beach minus Jade Linnea ( ? ) Haha vi vet, skulle liksom lika gärna kunnat stått MaddeKarin men iaf vi spelar på DebaserMedis i Baren ikväll när Klubben Loftet har fest! 
Jag är sjukt sugen på att spela faktiskt, baren på medis är kanske inte det roligaste stället men liksom..om man får spela så säger man inte nej. Det ska bli trevligt att spela lite och dricka öl! Jag gillar öl. haha 
Jag är ganska trött och har lite ont i huvudet egentligen men liksom hallå..strunt i det nu. Den här veckan har gått så himla fort, jag har bara gått upp varje dag för att jobba och sen i tisdags var jag på Jazztisdag som vanligt och i Onsdags var det släktmiddag hos Olle och sen Club Killers 7års kalas på Strand! Så himla skoj! jag gillar verkligen Club Killers. Måste gå varje gång, ja det måste jag. jaja annars vet jag inte vad som händer, ingenting som vanligt förutom att det är svinkallt ute, fy usch blä. 
Ses ikväll om ni kommer förbi, för er som hinner läsa så är det gratis innan 22. KOM! 
/Madde

RSS 2.0