hahaha



Haha!!! Jag dör. Det här var det sjukaste jag sett. Så dåligt. Hur orkar man...

/Karin

Ulla-lena



Exakt om en vecka flyttar vi! Det är ju galet. Då ska även denna figur följa med, Ulla-lena heter hon. Just nu bor hon på Ebbas mormos vind men vi ska hämta hem henne. Eller nåt.
Jag köpte även en matchande matta igår med flamingos på. Det här kommer bli urfint!
Igår fick jag julklappar av Björn. Typ tio stycken. Han fick bara tre. Haha. Men jag fiicckk...  Wall-e, underkläder, jeans, en bok, en till bok... och sen kommer jag inte på.
/Karin

ÖREBRO

Här är lite bilder från när vi spelade i Örebro. Ronja som är med och har klubben tog dom. Haha.










Aja, dom var väl jättefina.

/Karin

Julefröjd

Höjdpunkten på julen och vad som blivit lite av en tradition:
Att se Madde i bild minst tre gånger på Allsång på skansen på juldagen.
Jag hoppas det blir så i minst tio år till..  Det här med att ha dyrkat Håkan kommer ju förfölja en hela livet!

/Karin

Julefrid



Nu är det lördag och jag har kommit hem från gotland och vid det här laget ska ju jag sitta i kassan men jag kan inte. Har fått nån slags nackspärr. Det gör himla ont, eller igår gjorde det så ont att jag dog och idag gör det bara ont.
Jag rör mig som han i Boston tea party. Han med veckans macka (i polotröja på bilden). Liksom väldigt stelt... Haha.
Men men. Det kommer nog bli bättre.
Julen var bra. Blir bara lite dårhus när hela familjen ska samlas i ett hus mitt ute på landet. Alla blir sjukt irriterade på varandra hela tiden.
Men jag fick bra julklappar. Till exempel en robot.
Nu ska jag bara ligga i soffan hela dagen och njuta av tystnaden. Ska nog kolla på SATC-filmen och köpa donkenmat. Livet!
/Karin

BERLIN!!

Imorgon åker jag och Olle till Berlin, där ska vi vara fram till 1januari och fira nyår och ha kul. Petter och Yasmin kommer ner på måndagen!! Skönt att slippa Stockholm faktiskt, sen när jag kommer tillbaka så börjar jag jobba och flyttar in i nya lägenheten! hurra.

Såhär såg det ut när jag var i Berlin sist med tjejerna, det var grymt. Vi åkte till barcelona sen också..grymt var det. Jag önskar att man gjorde mer små resor hit och dit med sina nära och kära, resa är ju det bästa som finns. Och sommar var det då också...oooh sommar. Snart är det Indien som gäller!!



/Madde

Bakispizza

mmmm jag och Olle var iaf hos Linus idag och åt pizza, Olle fick låtsas vara bakis. blää jag fryser och skakar. haha



Aldrig mer!!

Herregud, seriöst nu..ska aldrig mer dricka. Okej kommer väll göra det snart igen men fyfan. Förlåt för alla er som jag träffade inatt på Strand eller Spybar. Förlåt om jag sagt eller gjort något dumt, det var inte meningen. haha Jag minns ingenting från inatt iaf och det känns lite konstigt och lite läskigt. Aja förlåt iaf. Jag drack nog lite mycket. buhu jag mår dåligt.
Det var säkert bara för den där enliters red stripen jag drack på strand, fan skulle gått hem direkt efter strand och inte åkt till spyan. fyfan. haha.








/Madde

hundvattenkokaren

Olle och hans släkt har alltid någonslags tävling varje år där varje person köper en julklapp för max 100:- eller något och sen ska man slå tärningar och sen ska man vinna varandras julklappar och typ sno andras om man slår en sexa eller liknande så iår iaf kom Olle hem med ett paket röda servetter och det mest fantastiska jag sett, nämligen en Hundvattenkokare.
Jag är helt kär i den och Olle gav den till mig så jag kan ha den i min nya lägenhet, jag kommer bli glad varje morgon när jag vaknar!!!! Karin, du med! lovar.

Såhär ser den ut:



Man håller den liksom med ett slags handtag och sen är själva kokaren hunden. ooohhh älskar den.

/Madde

God Jul

Idag är det julafton, men det har nog redan alla märkt. Vore konstigt annars. Jag har iaf precis kommit hem till Olle efter att ha varit hos mamma och ätit massa julmat, öppnat massa julklappar och druckit massa glögg.
Sitter mest och kollar på när Olle spelar sitt nya xbox spel han fått, annars är det bra. Nu längtar jag mest till Berlin, ska bli så kul!
Jag kom föresten nyss på att jag har sett ut som Blair i Gossip Girl hela dagen, känns bra. haha nä men aja God jul på er alla!
Hoppas ni mår bra.








1. Fick bok (Scar Tissue) och Kamera (golden half) från Olle imorse. Lakan från Olles familj.
2.Golden half, bästa kameran.
3. Nikolaj skulle bara vara med på bild, så det fick han.
4.Klappar under granen.
5.Dricka glögg. gott
6.Mamma och sin jäkla tomteluva, haha.

/Madde

Making pizza

Herregud snacka om att vara trött, var uppe 09.30 imorse och då hade jag bara sovit tre timmar och nu ska jag alltså iväg och jobba i 6timmar, jag hoppas jag orkar. Kan hända att jag ramlar ihop, jobbigt läge isf.
Men alltså det är ju sista natten ikväll så jag hoppas att jag kan försöka stå ut, gud gud gud jag vill verkligen att klockan ska vara 05.30 nu nu nu. snälla.
Aja idag har jag iaf hängde med Olle, Linus och Carl hela dagen. Vi har handlat julklappar till Linus och Carls familjer, haha jag gick mest runt och sov, men jag fick en julklapp av Linus..New kids on the block på vinyl!! hur bra är inte den!!! hurra.
Sen har vi iaf gjort hemmagjorda pizzor och det blev himlagott, nu sprang dem iväg för att dricka öl/vin på Little persia och själv stannar jag här och försöker få tiden att gå.










Haha på sista bilden kollar alla på Olles pappa när han gör Korv typ, jätte tyskt. haha och juste vi drack club mate också, jag blev mest ännu mer trött än pigg av det. Aja snart är det julafton. oooh va kul. hejhejhej

/Madde

ps

Obs, jag försöker förstå busstabellen för gotlands kollektivtrafik och jag fattar ingenting. Vad är grejen med att det går typ en buss om dagen och ingen alls nästa dag. Vad är deras problem. Måste alla ha körkort? Tänk om man inte hunnit skaffa det då????!!!!!! Herregud. Nä, det här förstod ju inte vi direkt sommaren 2007 när vi försökte ta en buss till andra sidan ön. Nä vi fick lifta. Livsfarligt. Mmm.. Kunde ha varit en mördare. Tacka vet jag SL..... Eller nåt.

/Karin

Björnen sover

Mmm.. Jag ligger och sover. Är i ide som det heter. Nämen, jag vet inte.
Det bästa med att det är jul är att man inte behöver få dåligt samvete för att bara ligga i soffan och äta choklad. Även fast chokladen är äcklig, typ snäckchoklad. Typisk present pappa får av jobbet på julen. Gud.
Jag bloggar inte för jag fastnar på youtube för lätt, sen kollar jag på How  I met your mother hela tiden. Som sagt så känns det som ens kompisar när man fastnar för en serie. Så nu heter mina nya kompisar Marshall, Lily, Robin, Ted och Barney. Haha. Inte särkilt fantastisk serie men ändå. Lite småtrevlig sådär.
Idag åker jag till gotland. Det ska bli skönt. Där kan man verkligen bara ligga i soffan och äta choklad. Stånga, som det heter där vi har hus, har ju inte så mycket mer än en golfbana och ica att erbjuda.
Och just det, youtube. Berättade vi hur fantastisk Robyn var på Rätt till vård-galan? Gjorde vi det? Det var iallafall hur bra som helst. På andra plats var Weeping willows bäst med Broken promised land.
Här kan man hur som helst se när robyn är bra:



Aaa, som en docka såg hon ut. Så himla fint.
God jul!

/Karin

Leopards

ååååhh jag bara älskar mina leopard tights, eller strumpbyxor är det nog. Hur kan man inte göra det liksom, jag känner mig som ett litet djur i dem. älskar älskar!



tänkte bara säga det så ni vet lixom. somsagt jobba nu. hejdå!

/Madde

Söndagsmys

Idag skulle jag helst bara vilja vara hemma och söndagsmysa men icke, jag ska och sortera post! haha men jaja Imorgon är sista natten jag behöver göra det sen ska jag aldrig sätta min fot där igen.
Idag har jag iaf varit hemma hos mamma och klätt julgranen och tagit 100bilder på hunden, men upptäckte att han älskar att bli fotad, satte sig snällt framför kameran och kollade in i den...hmm han trodde nog att han skulle få godis om han gjorde det tillräckligt många gånger.
Känns iaf skönt att Julafton är snart så man kan få ge alla sina jäkla julklappar, skönt att man är klar med allt.
Nu- jobba. godnatt på er som ska sova. tänk på mig om ni går upp 05.30

/Madde

Love actually

haha det är kul att jag går in på min egna blogg hela tiden bara för att se ifalll Karin kanske har blivit helt ändrad och lagt upp flera inlägg men nää det är som vanligt här på bloggen, jag skriver 10 karin skriver ett. (jag skriver bara det här för att jag villl att Karin ska skriva mer och oftare så att Karin själv ser det och tänker oooooh nu ska jag skriva mer och oftare inlägg)

Jaja, över till något annat, Magic Numbers spelningen blev av tillslut och jag som aldrig har sett dem tidigare kunde inte annat än älska dem, herregud alla måste gå och se dem, aaa faktiskt ALLA, dem är ju fantastiska. Värt band att se iaf och sen är dem så gulliga också..lite pluffsiga och sådär. Dem delade ut godis till alla också..som dem köpt på ICA haha, knäppt.
Nu har jag iaf varit hemma hos Olle och kollat på Love actually med hans familj, mysig film det där ju. Sista jag såg den var jättelänge sen. Nu när jag kollat klart inser jag att jag verkligen behöver kolla min syn, får så himla ont i ögonen, jag borde verkligen göra det snart men jag orkar ju inte. Usch..jag har verkligen ont.


Jag lämnar datorn nu och beger mig till sängen för att läsa nya ELLE jag köpte idag.

/Madde

Debaser istället för Magic

Magic numbers töntarna ställde in igår bara för att sångaren inte kom på sitt jäkla flyg, han borde få smisk. haha nä men aja dem kommer iaf idag så då ska vi kolla på dem klockan sex.
Igår gick vi iaf till Debaser slussen istället och kollade på lite band som spelade, bla Peter Moren från Peter Björn och John och hemliga gästen som var Markus Krunegård. Väldigt bra faktiskt.
Såhär såg det ut:







/Madde

ooooops!

Haha, SJUKT! Idag satt jag framför datorn och typ nanana nu kan jag kolla lite på tråkiga facebook ,  på alla bloggar som finns och en hundrade gång på Hm.com, för att titta om det fanns nåt kul. Och självklart lade jag dom skorna Madde håller i här under, fast i grått, i "varukorgen" och tänkte beställa. 
 Men sen av nån anledning orkade jag inte och tänkte att jag kunde göra det senare.
Jaa, ibland hörrni, då blir det ju så knäppt att man tänker lika. Nu kan jag ju inte köpa dom direkt! Snart bor ju vi ihop så då kommer allt sånt här komma så naturligt.
Synd bara att vi inte har samma skostorlek!

/Karin

Julklappar

Hallå jag längtar faktiskt endå lite till julafton, mest för att man får äta god mat, har fortfarande inte fått ätit någon julmat men jag kan vänta. Jag har redan fått en julklapp, en resa till Berlin över nyår av OlleBolle, snäll va!? men aja, jag tycker faktiskt att det är roligare att ge än att få men det kanske bara är jag.
Annars har jag och Karin haft ett hemligt super duper möte med Audiofon Jade och Linnea idag, haha nä men vi planerade lite bara, kan nog bli bra.

Idag har jag iaf handlat Those Dancing Days på vinyl, såhär ser den ut:


Och sen har jag även fått hem dem här i brevlådan som jag köpte på internet för endast 129:-, kanske lite uttjatade men vafan jag måste också få kunna känna mig fin, fast jag adlrig kommer använda dem så kan jag få glo på dem.
Såhär ser dem ut:



Juste, köpte ett par cowboyboots på Din sko idag också, äsch dem var så billiga. Man måste ju köpa klappar till sig själv också förstår ni väl.
Nu ska jag och Olles familj på Magic Numbers på strand, ska bli kul.
Föresten, ringde mamma idag för att jag skulle lämna en sak till henne. då sa hon att hon var på Berns och kollade på Lady Gaga gratis. Jag vill också kolla gratis. Hipp mamma. haha

/Madde

stackars mig

Nu ska jag gå och jobba, nu ska ni gå och sova. Jag är riktigt trött efter fjärde dagen i rad nu när jag jobbar så här.
Skulle helst av allt bara vilja lägga mig på sängen och sova, måste säga att jag tycker lite synd om mig själv just nu.....

/Madde

Sofo nights


Från vänster, Karim, Linus Bramford och Olle Kirchmeier

Ett annat gäng som var pigga på att svara på frågor var tre härliga killar vi stötte på i de mysiga fotöljerna inne på Grandpas. Tamer Karim, Linus Bramford och Olle Kirchmeier, alla 19, gav gärna lite insiderinformation on Grandpa.

Tjena killar, läget?


-Jodå det är fint!

Låter kanon! Så, hänger ni här ofta?


-Ja, vi är som möbler här, säger Tamer.


-Det är faktiskt sant, svarar Linus och vänder sig till Tamer. Om man sålde möbler, undrar vad du skulle kosta då?


-Jadu, jag skulle nog vara ganska så exklusiv kan man säga!

Haha vad gulliga ni är. Men vilken butik är bäst, den på Söder eller Kungsholmen?


-Alltså den på Kungsholmen är mycket större, men här är det en speciell känsla. Vi hänger här mycket oftare. Atmosfären är så avslappnad, vi trivs verkligen!

Vem skulle vara idealpersonen som kommer in genom dörren här?


-En mediaarbetare som bor på Söder, säger Linus direkt och alla skrattar.

Har ni köpt någonting här nyligen?


-Japp, jag har köpt en väckarklocka, svarar Olle.

Så slutsatsen är att ni är nöjda med affären?


-Det är klart, allt är relativ billigt. Sen när man är stammis stöter man ofta på folk man känner.

 

 


haha det här är någon intevju som någon gjorde när vi var på sofonights på grandpa och typ allt är påhittat i den här intevjun, liksom att Olle köpt en väckarklocka och att Tamer heter Kerim i förnamn, haha jättekul. Aja den finns här också


http://www.piccaboo.com/default.aspx?requestedUrl=http%3A%2F%2Fwww.piccaboo.com%2Ftxt%2Fmagazine.aspx%3FmagazineID%3D658ad94c-777e-4aba-b6a9-53d653491aef

 

/Madde


Jag har blivit med jobb och lägenhet

Hallååå, hur glad är inte jag? Jag har fått lägenhet på åsögatan OCH JOBB I SKRAPAN!!!!! hallelulja, jag behöver inte röra mig längre än fram och tbx mellan lägenheten och skrapan. Aja börjar ialafall att börja på Monki i januari! Jag är väldans glad ska jag säga er. Känns liksom som att det mesta har löst sig...som Olle sagt hela tiden. Men jag har inte velat lyssna på honom för det har känts så jobbigt att gå och tro fast man inte vet.
Men nu är jag superglad, ooohh nu kan alla skriva grattis till mig för jag är bäst och gladast just nu!!!!!!

/Madde

Magic Numbers

Diskussion med Olle om Magic Numbers efter som vi ska gå och se dem imorgon på Strand så pratade vi lite om dem.

Madde: - hur många ggr har du sett magic numbers?
Olle: - fyra ggr, en av gångerna åkte jag ju ner till köpenhamn och kolla på dem!
Madde- haha fan vad nördigt, varför det? (han hade ju liksom sätt dem 100ggr till och så mycket gillar olle inte dem)
Olle- Men jag var ju ung (helt seriöst)
Madde- hahahaah va? du är ju ung nu!!!!!
Olle- ??? ja men oooooooh

hahahah så jäkla kul att olle dödsseriöst säger att han var ung, haha. som om han var 30år nu och tänkte tbx på den gamla goda tiden, jaja jag tyckte det var kul!


Foto: Olle Kirchmeier

/Madde

Bra Jullåt?

aaa, såhär i juletider kanske man är trött på "tom tom tom tom tänd ett ljus.." osv så då tycker jag, för att komma in i rätt julstämning, att man ska sätta på den bästa av alla jullåtar som finns. Menar självklart fairytale of new york med the pogues. Det kanske är lite uttjatad men ändå. Himla bra.
En annan version av låten finns av håkan och plura från nalen 2003. Den kan man ju ladda ner eller något.
Mmm.. God Jul!!!



julmys

Igår hade vi ialafall julmys hemma hos Felicia och Rebecka i gubbängen där vi var ett helt gäng och drack glögg och åt pepparkakor och lussebullar, vi bytte även julklappar med varandra och det kom upp en hel del roliga paket som ingen av oss kunde sluta skratta åt. haha.





/Madde

Nattjobb

Den här veckan som är nu och fram till måndag kommer jag inte vara så aktiv direkt, jag är helt slut efter att ha jobbat natt 23.30 - 05.30 två dagar. Nu är det bara 4 dagar kvar och jag längtar verkligen tills på måndag när det är sista dagen, då ska jag fira! Jäkla julkort hit och dit är inte direkt det roligaste jag gjort och inte direkt det häftigaste jobbet jag haft men det är bannemig det jobbet jag får mest pengar ifrån på så kort tid. aaa sådeså, men men jag intalar mig själv att jag måste stå ut och orka fast jag helst vill ligga hemma och gosa med Ollegrisen.

Så, önska mig lycka till så ska jag försöka skriva så fort jag kan, Karin får skriva lite mer den här veckan, det klarar du väll? haha

/Madde

To the left



13 maj! Globen! Hallå! Jag vill gå! Jag försöker få med Björn. Hm. Julklapp till mig själv? Haha.
Jaja........
/Karin

December rain




Haha, bakisdag på reimers. Typ första vårdagen för nåt år sedan.


Åh fy vilket äckligt väder det är hela tiden. Var ute nyss och det regnade iskalla droppar. Jag vill dö lite när jag vaknar och det regnar och regnar och regnar. Jag dagdrömmer jämt om våren och sommaren under vintern. Har fått för mig att livet alltid blir fantastisk under den tiden, vilket det självklart aldrig blir. Kanske något enklare bara.
/Karin

BD Forever igen


Foto: Marlon Bruna Göthberg

På stan skriver om Paula Bruna som var gift med Anders Göthberg som vi skrivit om innan. Hon ställer nu ut tavlor som en bearbetning av sorgen, porträtt av Anders alltså. Läs mer här.

/Karin


Party all over again

Igår var det fest igen, var hemma hela veckan men orkade inte vara hemma en dag till så gick ut med Olle, Petter och Linus till Debaser medis och såg skinnskateberg, sedan till gamlastan och drack öl och sedan till spybar för att sedan gå hem och sova till 16.00 dagen efter. party alltså. Föresten har jag kommit på att det är ganska tråkigt att vara full, jag blir bara arg och bitsk och säger onödiga saker. Förlåt alla jag sa onödiga saker till. Gillar er egentligen. haha









/Madde

Det går bra nu

Jag är ganska glad nu faktiskt, jag och Karin var precis och skrev kontrakt för lägenheten på åsögatan vi ska flytta in i, det känns liksom overkligt. Vi trodde ju att vi inte skulle få den men nu är den vår och det kommer bli så bra. Det bara bubblar i mig av glädje och sen är det inte långt kvar till Indien, bara åka iväg och slippa tänka på allt. Fast kommer ju sakna min älskling Olle men han ska bli jobbnarkoman den månaden så han kommer klara sig och sen så ska jag jobba den här veckan som kommer, på natten typ 21-04.00 varje dag men då får jag lite pengar iaf och det är ju bra. Sen väntar jag på svar från ett jobb men om det skiter sig så har jag ett annat jobb som jag kan få om jag vill. Tror det mesta kommer lösa sig faktiskt. Vi får se.

Snart ska jag kolla på wallander och sen ska jag städa och lägga upp bilder från igår här.
HEJDÅ

/Madde

Lusselelle

Idag är det Lucia och jag har fortfarande inte fått en endaste liten julkänsla i kroppen, nä inte ens druckit glögg har jag gjort bara för att ingen vill baka eller dricka glögg med mig för alla gör det på andra håll, släktingar, andra vänner, jobbet bla bla bla så jag får tycka synd om mig själv. Kanske lika bra.
Idag har jag iaf varit i lite affärer med mamma, Ikea och sådär och man blir så pepp på att flytta när man hittar saker man vill köpa men måste vänta tills man har en lägenhet att samla allt skräp i. haha Jag och Karin kommer ha så kul och våran lägenhet kommer bli finast. Vi ska ha flamingos överallt. haha

Jaja, ikväll ska man väll gå ut, orkar inte sitta hemma en dag till. Blir nog Debaser eller något liknande. hurra!!

/Madde

Hunden

Inatt bytte jag ut min pojkvän mot våran hund, världens finaste JACK. Det var faktiskt väldigt mysigt att sova med något lurvigt som inte snarkade men när jag vaknade hade han gått och lagt sig nere vid mina fötter så när jag vaknade råkade jag sparka han i huvudet och när jag insåg att det var Jack jag sparkat fick jag panik och kunde inte somna om så jag gick upp klockan 08.00 (Jack klarade sig). Det är rekord den här veckan, och alla andra veckor också iofs.
Nu väntar jag bara på att jag ska få gå hemifrån och åka och träffa Felicia och Karin och ha Indien möte med dem. Sånt måste man ha om man ska ut och resa i stora vida världen.

men ooohh Klockan går så jäkla sakta. måste komma på något att göra ett tag.


Foto: systers kompis typ, vet inte. haha

/Madde

Toxic



Ja jo, jag har ju varit lite sjuk dom senaste dagarna. Har därför inte kunnat göra så mycket annat än att glo på tv.
Har sett nya britney-dokumentären och jag måste ju erkänna att det kom en och annan tår där mot slutet. Hon är ju så himla konstig och mår inte alls bra. Blir därför lite sorgligt allting.
Sen har jag upptäckt ett jättebra program på E!, My perfect life med Victoria Silvstedt, men det är en helt annan historia.

/Karin

Masker

Idag har jag vaknat alldeles försent som vanligt, blir galen på mig själv. Ställer klockan men Olle vaknar och stänger av den så jag inte hinner vakna. dumma. haha.
Annars har jag hängt med Linus hela dagen, vi har haft möte. det var kul sen har jag bara hängt hemma hos min mamma hela dagen och ätit och glott på tv. Skönt att vara hemma hos mamma ibland, träffa hunden och bara inte behöva göra någonting..men hallå man längtar ju till nya lägenheten!!!!! 

Jag har fått någon kärlek till masker av alla slag, jag vill ha dem på mig på samma gång, jag vet inte varför men det är så fint eller nä egentligen inte men vill bara gå på maskerader och fina baler varje dag nu, ska nog ha en på nyår bara för att...haha

Oh vad fint, ska köpa! haha. Nu ska jag leka med hunden. hejdå.

/Madde

Magnus min gamle gamle vän



Alltså den här perioden och delen av mitt liv som jag Karin och Mange hade tillsammans är nog en av dem bästa i hela mitt liv, vi gjorde allt tillsammans i typ tre år och det var fantastiskt.
Karin har jag ju kvar vid min sida dag in och dag ut men Magnus har nästan försvunnit helt ur mitt liv, vi hörs knappt på telefon längre och ses nästan aldrig och nu förtiden när vi ses känns det inte som att vi har något gemensamt längre. Det är hemskt tycker jag, Magnus var en av mina bästa vänner och trots att jag har andra vänner så kunde jag alltid prata med Magnus på ett sätt som jag inte kunde med någon annan och gud vad jag saknar det, med risk för att låta för känslomässig och för klyshig här i bloggen men jag antar att Mange läser den här bloggen och jag vill bara att du ska veta hur mycket jag faktiskt saknar dig. Det kan alla som läser den här bloggen få veta. Gud alla minnen, jag skrattar bara jag tänker på det.
Man tror liksom aldrig att det riktigt kan bli såhär men hur man än försöker att hålla kontakten så går det inte riktigt, allt bara rinner ut i sanden på något konstigt sätt. jaja ni förstår vad jag vill komma fram till.
Magnus du har alltid en stor plats i mitt hjärta.

P.s Ses snart? (haha)

/Madde

Name the pet




Eftersom att både jag och Karin är musikfreaks så borde det kanske skrivas mer om musik eller åtminstone någongång ibland så jag tänkte att vi skulle börja med att tipsa om bra musik och sådär som vi vet kanske en eller två ggr i veckan. Det blir väl kul? tycker jag iaf. Så idag börjar jag med att tipsa om  "Name the Pet" som är Hanna Brandén som faktiskt råkar vara min vän också, jag måste ju ta åt mig lite credd eftersom jag hjälpt henne på traven att få skivkontrakt men hon är faktiskt väldigt duktig och jag tycker ni ska gå in och lyssna på henne mer här : http://www.myspace.com/namethepet
Hon kommer nog bli riktigt stor snart! puss på Hanna.

/Madde

Ångestkvällen

Haha, sjukt att man nu för tiden börjar prata om nyår i mitten av november. Just bara för att det inte ska bli misslyckat. Ganska löjligt, då det alltid blir det på ett eller annat sätt.
Var på middag i Gubbängen för några helger sedan och nyåret 06/07 kom på tal. Haha. Vi kan aldrig sluta prata om den festen när vi väl börjar. Och skratta. Pratar självklart om palatsetfesten. Lyckad och lyckad fest, mest bara konstig. Allt och inget hände. Äh, det var grymt.
Iallafall så hittade jag dom här bilderna på min gamla photobucket. Dom är usla men säger så mycket. Hm... Undrar fortfarande vem korven är.

/Karin








döda tid

Om man inte har något att göra, som jag nästan aldrig har dvs. (hallå jobbet jag var på intervju på, ring mig ring mig!) så kan man faktiskt gå in på den här sidan flashback och läsa olika trådar, igår tex satt jag och läste "skvaller om den svenska indiepop scenen" folk skrev allt skitsnack och allt som dem påstod var sant om artister och annat som har med det att göra, mycket är väll bara skitsnack men mycket är säkert sant också, jag gillar iaf folk som pratar skit och skvaller om indiepop människor. eh jaja tips iaf om man sitter hemma och stirrar in i skärmen. Min pojkvän är inne på den sidan varje dag om han inte varvar med sitt jäkla kamera forum. jaja nu ska jag återgå till att döda tid med att stirra in i skärmen. jippi

/Madde

Koma

Örebro! Vilken stad! Det var nästan som hämtat ur ett Ensam mamma söker-avsnitt när vi korsade torget för att hitta donken. Så idylliskt och litet och aa. Det var fint.
Klubben vi spelade på var som sagt inget man kunde jämföra med i Stockholm. Inte som baba liksom... Mer svennigt.
Vi var mycket fascinerade av tjejerna med lacktights som man kan se här nedan. Haha.
Efter att ha druckit vodka till klockan sju på söndag morgon blev jag jätteförkyld så jag har bara legat i soffan i tre dagar. Fy. Antar att man är för gammal för sånt där.
Kan i och för sig vara ganska skönt att få en paus från vivo och körkort och julen och träning och allt jag nu håller på med.
Kan vara skönt att slippa tänka!

/Karin

Örebro örebro örebro



Såhär såg det ut i Örebro när vi spelade hela kvällen, det var väldigt annorlunda från när vi spelar i Stockholm. Det enda alla ville höra var typ Hiphop och RNB men sånt spelar ju inte vi så vi fick köra 100 gamla godingar på rad. haha men sånt är kul också, det är ju roligt när folk blir glada och dansar hela natten. Det blev iaf väldigt lyckat tillslut och efter spelandet hamnade vi på massa konstiga efterfester som inte tog slut förns 06.00 på morgonen men sånt ska man ju göra ibland också. Tack Ronja och Jonas också för allt. Ses snart igen örebro....eller vad vet jag.

/Madde

fest fest fest fest fest








Resten av bilderna har jag lagt upp på facebook, insåg såhär i efterhand att dem inte var så roliga som jag hade hoppats på men endå, det är kul att jag börjat ta med mig kameran ut mycket nu och dokumterar allt jag gör. Det är bra så alla som är intresserade kan se vad jag gör.
Dem här bilderna är iaf från förra veckan då jag var lite överallt med lite blandade människor, tex Little persia, Spybar, Debaser medis (klubbland) och movitz. Mycket roligt.
Nu är det ny vecka och nya ståhej som gäller. eller vad vet jag!

/Madde

Seg som en snigel

Jag har blivit så seg på senaste och inte orkat lägga upp några bilder från ihelgen fast jag tagit massor och det varit roliga utekvällar osv men lovar att jag ska fixa det imoorn eller så. (Linus, det kommer) haha men jaja såg iaf att Signe baby lagt upp bilder på stureplan.se och i hennes blogg från i onsdags när vi var där så jag tänkte sno några av dem som smakprov och lägga här medans, sen ska jag få tillbaka mitt maraton bloggande och blogga varje dag och lägga upp bilder på konstiga saker. det blir ju kul. (Karin är ju då som ni sett sämst på att blogga) haha.





Foto: Signe siemsen imilk.blogg.se


Godnatt
/madde

Forever forever

När vi endå skriver om Broder Daniel så tycker jag att alla som någonsin lyssnat på Broder Daniel eller haft dem som sina idoler/har som sina idoler eller som tycker vad som helst om dem borde gå in här http://www.barstol.nu/fran-forsta-stund-hade-han-en-stor-inverkan-pa-mig/ och läsa intervjun med Paola bruna om Anders Göthberg som Herman dill gjort.
Väldigt fin tycker jag. Efter att jag läste den satt jag bara och stirrade in i skärmen tills min pojkvän undrade om jag somnat med ögonen öppna.

/Madde

forever


fest alla gånger



nu förstår ni, är vi i Örebro. Vi har spelat på en svennefest och det var kul. Ingen cool musik här inte. Eller typ indie. Fick inte ens spela familjen eller mgmt. Bara Ace of base eller Spice girls. Men det var roligt ändå. Nu ska man ju sova. Hej dååååååå

/Karin

party hit och party dit

På den gamla goda tiden så gjorde man ju somsagt alltid "listor" som man hittade på skunk, såsom årsbästa listor och vad har du gjort idag listor. Det är nog på tiden att jag och Karin gör en sån här i bloggen. Jag tror vi ska göra en tillsammans någondag , det kan nog bli kul.
På tal om kul så hade jag kul igår, var med Linus, Petter och Carl och drack öl och sen gick vi till Spybar där vi stannade hela natten, det var så länge sen jag var kvar där till fem och är man med rätt sällskap kan det faktiskt bli riktigt skoj.
På senaste tiden har jag velat gå ut mer och mer som jag gjorde förut, typ varje dag och gå på allt. Vet inte varför men kan nog ha att göra med att Olle älskling jobbar varje helg på nätterna och jag tycker det är tråkigt att sitta hemma så då passar jag väll på, kanske. Äsch vet inte men i vilket fall som helst har jag hittat tillbaka till partyMadde i mig. kan ju kanske bli kul..haha nä så mycket party är jag nog inte. Bara jag som inbillar mig men alltså det beror nog på att jag inte har något jobb kom jag på nu.


Foto från den gamla goda partytiden. haha skoja

Läste precis nya Sonic, så fort jag läser en musik tidning eller något liknande så blir jag så stressad över all musik jag faktiskt missat. eller som jag missar dagligen, musik man inte ens vet eller vetat om finns. Usch den tanken gör mig arg, liksom tänk all musik man aldrig kommer få höra som är så bra. haha konstiga tanke.

Föresten har jag ont i ryggen, ramlade inatt när vi skulle åka hem på bussen och slog i hela ryggen, kan inte röra mig så jag har suttit i sängen hela dagen. ledsen.
Snart kommer Olle, längtar.

/madde

De ofrivilliga



Kom nyss hem från bio, såg de ofrivilliga. Bra film. Både tragisk och Komisk. Kul också att min vän Vera Vitali var med. Roligt att se henne in action så att säga. Gå och se den!

/Madde

FEST-IGEN!!



På lördag ska vi spela i Örebro. Yes. Äntligen får vi åka på turnée! Eller mini-turnee kanske man ska säga. Såhär skriver iallafall dom som har klubben om oss:

"På övervåningen är det dags för två tjejer som vi haft ögonen på länge nu. Och äntligen är det dags för dem att göra Oh! Jays!-debut! MADDE & KARIN bor i Stockholm, i somras drev de klubben UppUppUppNer på Trädgården, och när vi frågade dem vad de spelar så lät det såhär:

- Hej Madde, du, vad brukar ni spela när ni spelar?
- Hej Oh! Jays!! Vi spelar mest pop och indie men också en hel del gammalt som man glömt bort att man gillar!

Det låter väl bra?
Vi tycker i alla fall att det låter superbra."


MÖSSA



Det här blir man ju lite irriterad av. Allt jag vill ha är en fin pälsmössa. Här är mamma i en för hundra år sedan, men den har hon slängt. Typiskt mammor.

/Karin

This is the year

Årets sista månad har börjat och i och med det kanske man ska göra alla dessa "års bästa-listor" som man alltid gjorde på skunk härom åren.

Året 2008 har för min del bara varit förvirrat. Vet fortfarande varken ut eller in och står och stampar på samma plätt som för ett år sedan.

Men kanske kanske att det går mot ljusare tider. År 2009 kommer jag ju förhoppningsvis ta mitt körkort, som jag kämpar med två gånger i veckan.

Vi kommer vara en månad i Indien, kanske att vi hittar oss själva? Haha.

Och den största förändringen; jag och Madde flyttar ihop i världens bästa lägenhet på Åsögatan. Vi har ju alltid avundats folk som bor innanför tullarna, eller ens har en lägenhet.

Sen var det ju där med jobb och utbildning. Men äh, det löser sig!


/Karin


ett bra av två

Idag är det 1 december och jag och Karin har fått ett bra besked, det betyder alltså 1 av 2 för mig, jag vill ha två bra besked den här veckan men så kanske det inte blir...men jag är väldigt glad för det här iaf, jag och Karin ska flytta ihop och bo tillsammans på åsögatan på söder. Det kommer bli jättekul och jag tror vi är väldigt bra på att bo ihop eftersom vi är så lika.
Vi har redan börjat planera hur vi ska inreda och vad vi ska köpa och sådär. haha men vi flyttar inte in förns i januari fast det är ju snart. HURRA för oss!! (Jag slapp sova i en kamel)
Nu är det julklappsmånad, då måste man börja köpa julklappar..tur att jag redan köpt två. bara tre kvar...tror jag. men endå jobbigt när man inte vet vad man ska köpa.




När vi tog dem här bilderna så var det vinter. och kallt.

/Madde

RSS 2.0