Theophilus London - Humdrum town

Helt glömt att lägga upp! Så jävla bra. Tack Aron för att du introducerade mig för han! fett!!!!

Gott nytt år!!

Såhär såg det ut förra året på nyår! Riktig klassiker. Idag ska man alltså fira att det blir ett nytt år, jag har lite blandade känslor för det. men det blir säkert superfestligt!! Vi ska vara här hos oss och det kommer ju bli grymt såklart bara det inte blir kaos som förra året. haha. Nu ska jag gå upp ur sängen och äta frukost för att sedan börja styra upp den här dagen. PUSSSSSSSSSS OCH GOTT NYTT ÅR ALLA VÄNNER OCH BEKANTA!!!!! <3

CEO - illuminata




Skinnjacka.



råkade hitta min dröm skinnjacka igår på Rean. ÄNTLIGEN!!!!!! Från Jofama och allt. Nya fina lilla skinnis, jag älskar dig och vi kommer ha det så bra ihop. Mitt nya är tydligen jackor.  Det enda jag köpt senaste tiden är jackor i alla dess former och färger. LOVE IT!!!

/Madde

Juldagen




Tjejorna var glada och peppade och efter x antal öl gick det SJUKT BRA för Karin att ta sig hem. <3

Hejdå livet, HEJ KAOS!




Som ni alla vet så har ju den fantastiska mellandagsrean börjat nu, och som några kanske vet så är rean på Monki en väldigt bra rea (om jag får säga det själv) och en extremt kaosig rea. I min butik jobbar vi typ 2 om dagen så när det är fullt med folk i butiken, kläder som flyger överallt och lång kö till kassan så kanske ni förstår att det blir väldigt kaosigt och vi som jobbar blir extremt förvirrade. Haha men det är väldigt kul också, dagen går så jävla snabbt och jag glömde bort och äta och jag vet inte vad.
Ihelgen var det julafton, har jag typ redan glömt bort det. men det var fint och jag hade det bra med min fina familj och fick fina klappar!! Juldagen var det fest och utågng på kvällen. Var på vänner och bekanta på Strand, superfestligt. Också kul!
Nu har jag precis lagat matlåda för dem kommande tre dagarna som kommer och sen jävlar är det Nyår. Vi ska ha middag hos oss och sen lite fest. VÅGA INTE KOMMA OINBJUDEN. haha.
Nu ska jag städa och fixa lite sen ska jag sova tidigt. älskar att sova. tidigt. <3 Imorgon börjar helevetet klockan åtta!!

/Madde

Down by the water



Everybody´s gotta love someone
But I just wanna love you dear
Everybody´s gotta feel something
I just wanna be with you my dear

I know it´s hard
I know it´s hard
I know it´s hard to be in this position

If they stop loving you
I wont stop loving you
If they stop needing you
I´ll still need you my dear
If you fall asleep down by the water

baby I´ll carry you all the way home
You gotta believe me

When I say
When I say the words forever
And whatever comes your way,

Oh we´ll still be here together
I know it´s hard
I know it`s hard
But I understand you
Just take my hand

Två nya vinyler



Julklappar innan julafton är dem bästa, eller det vet jag ju inte än men gav Håkan på vinyl till mig själv och The Drums vinylen fick jag av bästa Olle! Bästa bästa bästa. Måste bara rota fram min vinylspelare som kommit bort på något märkligt sätt. Hmm.. Idag och igår och hela veckan har jag jobbat långa dagar varje dag i julhetsen. Idag gick jag till UrbanDeli efter jobbet med Olle och Linus och åt och hade julklappsbyte där. Jag åt fiskgryta, supergott!
Nu sitter jag hemma i en tom lägenhet och känner mig lite förvirrad, sitter mest och läser låttexterna från båda albumen för att se om det är något jag missat när jag går runt och sjunger på låtarna. haha, älskar när man läser igeonom och inser att man gått runt och sjungit helt fel. Jag fryser och är trött. Borde sova men är typ lite rädd. jaja Godnatt.

/Madde

Fleet Foxes- white winter hymnal



Godmorgon alla glada och morgonpigga! Jag börjar om två timmar men måste hinna hämta ut ett paket på posten innan och lämna en julklapp till Ebba. Igår fick Karin en julklapp av mig. Jag är en ganska så snäll kompis hoppas jag.
Längtar efter dem här tre dagarna som kommer, att få vara ledig och sova och mysa hemma hos mamma! yeyyy! Och på söndag ska jag shoppa gärnet. haha! Kolla på den här videon o lyssna på låten så kommer man i lite stämning.

/Madde

Stockholm, varför är du så kall?




Haha här är bilder från förra årets personalfest vi hade. Det var verkligen DRÖM personalfesten. Nu ihelgen hade vi julfest igen men den blev inte lika utspårad, iaf inte på plats. Vi var på folkbaren och åt julbord (jag blev så fruktansvärt mätt på all sill, lax och potatis så när kött och korv tallriken kom in så kunde jag inte äta en endaste grej) Satt bara och glodde på den. Drack cava och julöl istället. Sen spelade jag på Fritz corners julfest, det var kul sen minns jag inte så mycket mer. Hamnade på trädgården under bron och sen åkte jag hem. Ångesten söndag-måndag var inte att leka med. Haha.
Att det är -19 grader ute kändes verkligen idag. Helt stört vad kallt det var, plus att jag gjorde världens vurpa på Götgatan gjorde det hela inte mycket lättare. Tappade Andan och ville bara gråta. Höll mig och gick hem med vad som kändes som en bruten arm. (Men jag klarade mig med bara blåmärken såg jag hemma)
Nu har jag kollat på Swedish House Mafia och känner att dem tre grabbarna kanske inte var världens skönaste människor. Haha. Inte som MaddeKarin liksom. På fredag är det julafton och jag känner ingen julstämning alls. Fast min chef har lovat att fixa det imorgon på jobbet med lussebullar, julmust , mandariner och jag vet inte vad. Saknar tiden då man var liten och bakade och hade sig (Ja jag vet att man kan göra det nu också men känns inte så jättepepp tyvärr)
Nu ska jag sova. Godnatt
/Madde

living the dream

Foto: Emma Svensson rodeo.net
På riktigt. jag dör. The Drums får jag leva mitt liv med er? Jag tror jag skulle bli lycklig då.
/Madde

Mellan dig och mig

Foto: Olle K
Nu är det en sån kväll igen, då jag tycker synd om mig själv. Eller egentligen inte tycker synd så mycket utan jag är mer fruktansvärt ledsen. Har inte känt mig så älskad eller omhändertagen på senaste av nära och kära som jag vill. Många tror eller dem säger att dem vet att jag är stark och klarar mig. Men jag vet att jag inte är så stark som dem tror och att jag inte vet om jag faktiskt klarar mig. Att alltid vara den som hör av sig/frågar hur någon mår/ ringer någon och allt sånt som jag tar som en självklarhet att göra, när man alltid är den som gör det då tröttnar man tillslut. Tyvärr har jag aldrig tröttnat för jag antar att jag är för snäll och inte orkat bry mig så mycket om att få sånt tillbaka av andra, men nu, nu när jag på riktigt mår otroligt dåligt då är det fasiken hårt att inte få något tillbaka. Javisst..jag klarar mig säker på ett eller annat sätt men att klara saker själv. Det är fruktansvärt jobbigt.
Jag vet, jag skriver väldigt privat här. Vet inte varför men det blir som någonslags "skriva av sig sida för mig" sen att jag inte vet vilka som läser heller gör det mycket lättare. Jag tänker inte så mycket på hur jag ska eller får skriva.
I skrivande stund har jag precis sett klart dokumentären av Wikileaks på svtplay. Innan jag började kolla på den grät jag så mycket att jag på riktigt inte visste om jag någonsin skulle sluta med det. Har gråtit varje dag i en 2veckors period nu. Både skönt och jobbigt. Fast med jobbigt. Mitt liv är jobbigt. Säkert inte mer jobbigt än någon annans men jag är inte så pigg och glad direkt. Ehm iaf efter att jag kollat på wikileaks grät jag ännu mer, eller snarare under dokumentären. Dem visade klipp som var hemska, brutala. Jag ville spy.
Jag inser hur ensam jag är. Eller det är inte rätt att säga att jag är ensam för det är jag inte, jag har vänner och familj men ändå så känner jag mig så fruktansvärt ensam. Jag tror det är för att folk tar mig för givet. Sluta med det. Nu ska jag gå och  borsta tänderna för att sedan gå och lägga mig. Troligen mer eller mindre storböla mig till sömns. Men vad gör det.
Jag säger godnatt. Och hoppas på en mer glad dag från mig imorgon.
/Madde

HALO

DRÖM!!!!!!!!!

viska i mitt öra

Den här veckan har varit sjukt kämpig, gått upp väldigt tidigt i stort sett varje dag, jobbat och prkatiserat varje dag och knappt sovit. Iofs så har det varit så typ dem senaste månaderna men ändå, nu är det så mörkt och deppigt ute också så orkar ju verkligen inte gå upp ur sängen. Men imorgon är jag äntligen ledig sen ska jag gå på julfest på Debaser kontoret, det kan nog bli skoj! Sen blir det jobb och Monki julbord på lördag!
Jag har inte riktigt fattat att det är jul nu, eller liksom julafton..har ni det? Jag har 0:- så jag måste vänta tills lönen kommer så jag kan köpa lite julklappar. Den kommer den 22a va? eller är jag helt ute och cyklar? Hoppas inte.
Nu är jag så hungrig att jag håller på och dör, så nu ska jag gå ut och rota i köket efter mat, sen ska jag läsa nya Elle som damp ner i brevlådan idag. Hurra!
/Madde

It will all end in tears


Foto: Emma Svensson / radarzine.se

JONATHAN PIERCE JAG ÄR KÄR I DIG.

Nej men alltså, The Drums igår. Det var stört bra, ja jag vet att jag tjatar men vad ska man göra. Det bara blir så ibland. Idag har varit en konstig dag, jag har mest sett ganska ledsen ut tror jag, eller vet jag. Ibland är det så, ska försöka rycka upp mig lite iaf, trots att det är stört svårt.
Nu ska jag sova, lite sömn behöver jag. Godnatt
/Madde

Fullspäckat schema



Hej alla gullisar. Ihelgen har jag varit ledig och det har varit så himla skönt, vi ha rhaft göteborgsbesök här, varit på Födelsedagsfest hemma hos Anna och för Anna som fyllde 22 år, jag fick vara popcornansvarig..eller fick och fick jag utnämnde mig själv till det tills jag nästan spydde av alla popcorn. Sen har jag varit full, hängt, varit på Beckmans julmarknad, ätit Pizza, druckit öl igen på Strand, varit på en Teaterfest på fridhemsplan och bara varit glad typ. Bra helg med andra ord som kommer bli bättre ikväll efter The Drums på Debaser. Längtar!!!
Nu ska jag sova lite middag, haha. Ha de gött, hej.

IKVÄLL


Foto: Emma Svensson/rockoto.nu

IKVÄLL ÄR DET ÄNTLIGEN 12 DECEMBER OCH THE DRUMS PÅ DEBASER MEDIS!!!! SÅ HIMLA PEPPAD!!!!

/Madde

Mom and dad





Pappa jag saknar dig. Något så fruktansvärt.
Mamma du är världens bästa. <3

/Madlen

Robyn feat röyksopp - none of dem



Att dela med sig av bra musik gör ingen illa. Även fast alla redan hört den här x antal gånger så är den FET!!!

Om man inte vill rycka upp sig, vad gör man då?



Foto: Gavin Watson, bilder från hans hemsida.

Är hemma och är sjuk. Igår var jag hemma hela dagen, idag med. Har typ inte gjort något alls, verkligen bara varit sjuk. Skönt men också stressande då det får mig att börja tänka mycket. Och jag borde inte tänka så mycket. När jag jobbar och gör annat så hinner jag inte tänka så mycket och tror därför att allt är bra eller inte bra men så bra som det kan vara just nu. Fast nu när jag skriver det, gud inget är bra alls just nu. Känns som jag har ett hål i hjärtat.
Imorgon är det helg, jag ser inte framemot helgen alls, ingenting faktiskt. Jag ska försöka jobba stägning imorgon och sen gå på glöggfest hemma hos Linnea. Jag hoppas jag känner mig bättre för måste jobba på lördag. Lördag kväll och Söndag kommer nog vara deppiga dagar. Men vi får se. Jag ser liksom inte framemot att träffa folk / gå ut/ skratta eller något sånt alls. Ser inte det roliga i det riktigt. Trodde aldrig jag skulle känna såhär, men det är så jag känner. Ni tänker säkert "ryck upp dig flicka lilla" och ja det skulle jag kunna göra..men om man inte vill rycka upp sig? Om man inte ser någon mening med det. Är det illa? Ja jag tror det är ganska illa då.
Nu ska jag och min fru Karin äta potatis och purjolökssoppa.

/Madde


Fuckarias



Favvotjejerna alla kategorier, Those Dancing Days har släppt sin första singel från nya albumet for free, så alla som vill kan ladda ner den. Det är fett. Plus att låten är grym och dem är grymma. Kolla på videon här som Mats Udd gjort med bästa Olle Kirchmeier och Petter Brandt. heja heja!
http://www.spin.com/articles/exclusive-those-dancing-days-debut-first-song

/Madde

Kolla inte, lyssna bara.


Ingenting kommer bli bra


Foto: olle k

Jag vet verkligen inte vem jag är. Jag har aldrig känt såhär i hela mitt liv, jag kan gå från att vara lycklig och glad till att vara den mest deppiga människan på jorden på ungefär en sekund. Det gör mig rädd, feuktansvärt rädd.
Jag har inte varit såhär rädd sen jag förlorade min pappa. Jag vågar inte ens visa för någon hur rädd jag är, och ibland tänker jag "sluta nu Madde, oroa dig inte..allt löser sig, allt kommer bli bra" men helt ärligt, jag vet faktiskt inte om allt kommer bli bra, på riktigt riktigt länge. Jag vet inte ens hur jag känner, förutom att jag känner mig något så fruktansvärt Ensam. Ensam är det värsta jag vet, jag får panikångest när jag tänker på ensamhet. Jag får ont i hjärtat av det. Nu ska jag gå och lägga mig ensam. Herregud.

/Madde

RSS 2.0