Bästa lediga dagen!

Alltså bästa dagen idag! Ledig och hängt på gröndalsklipporna med Felicia och Sandra och solat och badat. Badade två gånger och jäklar vad skönt det var! Så himla peppad blev jag. Det ger så himla mycket att vara ledig en dag när man jobbar och bara få njuta, speciellt när ens vänner också är lediga! heja heja! Nu ska jag snart möta upp felicia igen och gå till skinnarviken och ha picknick och dricka vin!
/Madde

Babbel om ingenting

Bild 1: Jag och Aron på Midsommar lånad och fotad av Alexander. Bild 2 Jag och Aron hälsade på hundvalpen som snart ska bli deras hund. SÅÅÅ GULLIGA!!
Jävlar vad varmt det är ute alltså, så varmt att man inte orkar vara utomhus. Okej man ska inte klaga nu..absolut inte och jag älskar värme men den här värmen bara kom från ingenstans. Man blir ju lite bitter också när man är på jobbet hela tiden MEN imorgon är jag ledig. Hurra!! Hoppas att jag kommer iväg och får bada!! Tur att jag är ledig den dagen då det ska vara som varmast också! Sen ska jag jobba jobba jobba och sen åker jag till Göteborg!
Gillar det här att fast jag jobbar hela Juni och Juli så får jag lite minisemster när ja åker till gbg titt som tätt. Kul kul! Jaja, ikväll har jag iaf hängt med Ebba och lite folk och druckit öl och sen har jag ätit middag med Olle!
Alltså gud vilket ointressant liv, haha. Bara babblar om ingenting alls. jaja nu vill jag sova. Godnatt
/Madde

Dagen efter

Dagen efter midsommar, ingen lever. Inte vi heller. Midsommar igår var grymt, hoppas ni andra också hade det fint! Nu ska jag och Aron till uppsala och pussa på hundvalpar. Hoppas jag inte somnar.
/Madde

Stress,svett och öl.

Ingen bra start alls på den här morgonen. Vaknade med en jäkla huvudvärk och hade typ livsångest av någon konstig anledning, ibland är man allt bra skum. Hade ingen frukost så gick hemifrån och köpte midsommar dricka till mig och Aron. Sprang sen hem och svettades ihjäl och skulle hoppa upp på cykeln för att cykla till jobbet när jag insåg att all jäkla luft i däcken pyst ut. Blev sur och sprang ner till bussen och hann precis med den. TUR! Väl på jobbet var jag väll också ganska grinig men sånt får man koppa bort, förutom den jävla huvudvärken jag går runt med konstant. Om den iten försvinner efter jag fått mina nya glasögon så kommer jag bli galen. Jaja nu har jag precis kommit hem från Babylon där jag drack öl med Felicia. Godnatt! /Madde

Sommaren regnar bort

I mitt huvud är jag redan inne i slutet av augusti, närmare bestämt 20 augusti då jag flyttar till Gbg helt och hållet. Fast jag kommer va här på Popaganda och sådär men ändå, känns så konstigt när man planerar saker och skriver ner saker i sin almanacka osv, känns som man hela tiden ligger före i huvudet än på det datumet man verkligen är.I mitt huvud har det tex varit midsommar nu 10ggr om. haha. Men juste, midsommar..det blir nog en hyffsat lugn, trevlig, fin OCH regnig midsommar i år. Men vad sjutton, bara man är med folk man gillar så blir det ju bra fast regn och kaos. Alla dessa högtider som ska vara så stora och galna, man orkar ju inte.
Jaja, som vanligt- dålig på att uppdatera. Det är bara för jag känner att jag inte har något superskoj att berätta plus att jag är trött på den här datorn. Men som tur är så köpte jag en ny dator idag, elller min kille i Gbg köpte en ny dator till mig för dem var slut här i Stockholm så han fick åka ut till mediamarkt i gbg 1timme innan dem stängde och fick haffa dem två sista datorerna till honom och mig som fanns kvar. Galet men så jäkla värt.
Annars kan ja berätta att vi hade Life´s a beach premiär på Debaser, det var grymt. Dock hade jag feber men jag var med ett tag ändå, jag har jobbat (suprise) våran Sommarrea har börjat och det är ju alltid lite kaosigt, blev ihelgen överraskad av min kille som kom upp hit till sthlm utan att jag visste om det för att säga hej och hänga med mig. Så himla fint! Vi var o kollade på Katakomb och Naima train på Sommar och det var kul men sommar är verkligen inte ett ställe för mig. Medelåldern var kanske 17?! Nä usch. Jag drack en jävla fireball shot och blev dum i huvudet av den och fick en snefulla hela resten av kvällen som resulterade i sura miner från mitt håll när vi åkte till trädgården efteråt. Men men det var skoj ändå.
Jag känner mig helt förvirrad i huvudet och tror jag måste gå och sova. Hejsvejs
/Madde

Rainbow + HighValley


Har hängt i Högdalen idag, kollade ut genom fönstret och fick syn på en himlans stor och fin regnbåge. Tog upp mobilen och fotade såklart. Ser helt idylliskt ut. Jag tyckte det var fint iaf. Jävla regn Sverige.
Godnatt / Madde

THE VERY BEST PÅ LIFE`S A BEACH!!

DEN 9 JULI GÄSTAR THE VERY BEST OSS PÅ LIFE`S A BEACH PÅ DEBASER SLUSSEN FÖR ETT GRYMT DJ-SET. JAG ÄR SÅ JÄVLA JÄVLA PEPPAD!!!!!!!!!!!!!!!! SÅ SKRIV UPP DET DATUMET I KALENDERN!!
/Madde

Breakbot- Fantasy

Blev så löjligt förtjust i den här låten nyss. Och i videon. yesyes
/Madde

Inget att säga

Har egentligen inget intressant alls att skriva. Jag sitter hemma och är väldigt förkyld och har väldigt ont i halsen, ska strax gå och jobba ändå. Sitter och har klädångest fast jag har ca 1000 plagg att välja mellan, att man aldrig skärper sig. Har enbart jobbat väldigt mycket efter jag kom hem från Göteborg, är avundsjuk på folk som är lediga och som kan hänga ute i solen.
Imorgon har vi premiär för Life´s a beach på Debaser Slussen. Kommer bli superkul! Kom dit! Anton Kristiansson spelar live!
Annars...somsagt inget intressant. Hörs snart!
/Madlen

Och lite mer bilder...

/Madde

Göteborg, andralång och skogsfest.

'
Jag är förtillfället fast i Göteborg. Fick ingen tågbiljett hem i Söndags så jag stannar till imorgonmorgon. Inte mig emot. Känns dock sjukt konstigt att åka "hem" till Stockholm igen när jag varit här i typ en vecka i streck..Det är så konstigt att ha två olika liv, ett i gbg och ett i Sthlm. Jaja.
Dem dagarna jag spenderat här har jag iaf hängtrunt en hel del, varit med Anna och Alex, druckit öl med bla Chris och Annie (bild 1), Spelat skivor på Weekday på södra larmgatan, varit på andralånggatanfesten (bild 2) som var välsigt sjukt. Hur mycket folk och kaos som helst och djs överallt och jag vet inte vad. Det var galet och jag tyckte nog nästan att det var mer jobbigt än kul. Men kul påhitt! Hängt med Tobias och Amanda, druckit för mycket öl, varit på två olika svartfester i Skogarna i göteborg som var grymt grymt grymt. Fikat i vattentornet, Druckit mer öl med Sara och massa roliga grabbar, ätit söndagsmiddag med Arons familj, varit på picknickfestivalen och haft det så jävla jävla grymt.
Jag trivs nog nästan lite för bra i Göteborg..men jag saknar alla mina fantastiska vänner hemma i Stockholm. Fattar inte hur jag ska klara mig utan mina brudar här i götet. Men får lösa sig på något sätt. Mitt liv kommer förändras så mycket i höst men förhoppningsvis på ett bra sätt.
Nu ska jag och Aron äta chips. Godnatt /Madde

ROBYN + RIHANNA


Robyns dans och video som är tagen i en tagning, grym! Och Rihanna alltså...grym låt och grym tjej.
/Madde

RSS 2.0