Segertåget

Maskinen va, inte att leka med! Så jädra bra!!

Hang the DJ!



Foto: Marianne Evrell.

Imorgon spelar jag och Karin skivor på Ace! Vi kör mellan 00.00-03.00 ungefär. Det var väldigt längesedan jag var där, när jag hade min 18åriga gå ut varje dag period så var jag där väldigt mycket, ett kul ställe när man var liten och galen..iofs dem flesta tycker nog att jag fportfarande är liten men jaja. Jag är stor och galen nu också kanske.

Imorgon lördag iaf, på ACE! vi ses där. hejhej

/Madde

Jag är hellre blind än ser mitt liv utan dig.



Jag vet inte vad det är med mig men jag tror jag blivit kär på nytt, eller något sådant. Jag har blivit en liten jag vill va med min kille hela tiden tjej och det känns fantastiskt. Att ha Olle vid min sida varje dag är det finaste jag varit med om och det bästa. trots att jag inte alls är värd honom på något sätt så är jag så glad över att han står ut med mig. Oh gud jag ska inte göra det här till något känslomässigt inlägg som jag alltid lyckas med (haha) men herregud, jag har det ju så himla bra egentligen förutom allt som inte är bra då...såklart. Haha. Ja jag vet jag är konstig men det är ju sån jag är.
Hörrni imorn är det helg, och jag ska jobba sköna tider imorn på jobbet och sen tänkte jag gå till debasermedis och kolla på Theodor Jensen och Bye Bye Bycicle. Tror det kan bli en perfekt fredag..perfekt är det att jag är ledig den här helgen också! Jag hade planerat att städa ikväll men det enda jag kunde göra var att äta en glassbåt till middag (?) och sen kollade jag på madmen. Nu måste jag däcka. Jag är helt slut.

Det enda jag kan tänka på är våren. och Olle. Är jag inte fantastisk? haha

/Madde

One life Stand.


Hot Chip- One life stand.

Hot Chip alltså, Hot Chip är ju verkligen och kommer alltid vara Hot chip. Så himla bra hela tiden, blir aldrig dåligt. Har sett Hot Chip en gång på Debaser Medis för kanske 4-5 år sen känns det som. Det var bra men inte så bra som jag hade hoppats, jag hoppas dem kommer hit snart igen, då vill jag att det ska va riktigt bra.

jag har precis ätit, när jag itne har matlåda på jobbet äter jag mat från italienaren, bästa maten. Nu ska jag dricka kaffe innan jag ska gå ut i butiken igen. Föresten, någon som läst idiotartikeln på Dn På Stan idag om musik i olika butiker? Jag är iaf sur. Inte ok. Jag hoppas det finns en förklaring. haha jaja nu ska jag sluta babbla om inget.

/Madde

Tyst från mig, nu igen.


Foto: Mimmi Evrell.

Jag har en sån där himla blogsvacka nu igen. Dåligt av mig. Jag vet.. Men nu ska jag försöka ta upp det igen, haha eller något. Men som vanligt har jag nog inte gjort så mycket senaste dagarna, jobbat, varit ledig, shoppat upp lite pengar och druckit öl. Tobbe från gbg var ju här igen och då måste man dricka öl, så vi drack öl i måndags och blev nog lite mer glada av den ölen än vad vi trodde, haha men måndagsöl gillar vi. Alla dagar är bättre att dricka öl på än fredag och lördagar. Faktiskt. Sen blev jag bjuden på middag av Ebba igår också, vi åt himla god mat, drack vin och sen gick vi till momma och drack öl, sen ska jag dricka öl igen på fredag och lördag så jag är en öl tjej den här veckan. kul kul. Eller nåt.
Nu sitter jag och försöker få upp Olle så vi kan göra något ätbart innan jag ska gå och jobba. Yes så hej så länge.

/Madde

pictures of me and pictures of you.


foto: hipsterbloggen.

Jag och Olle har förflyttat oss från hans familjs villa i Enskede till min lägenhet i Hornstull, jag har liksom bott hos Olle sen jag kom hem från gbg i torsdags, har inte orkat förflytta mig. Tycker det är ganska skönt när det blir så några dagar och man behöver liksom inte bry sig så mycket alls, i stort sett ingenting faktiskt. Jag borde sluta bry mig så mycket 2010, fast något säger mig fortfarande att det här året kommer bli så himla inte mitt år. Det kommer bli alla andras år men inte mitt.

Senaste två timmarna har jag och Olle ätit Ben&Jerrys, sura bilar, druckit trocadero och zappat mellan Johan Falk och långfilmen på trean samtidigt som jag har rotat igenom en svart sopsäck med gamla foton från när jag var liten och från när jag var galen poppare. Det livet var så himla bra, man brydde sig verkligen inte. Speciellt inte jag..jag tyckte bara jag var häftig..och alla fina gamla bilder från när man var liten och ens föräldrar var hippa och hade snygga kläder....ooh ska försöka scanna in lite bilder någongång i framtiden...

/Madde

vår vår vår vår vår


foto: Minimarket.se

Behöver jag säga mer? Alltså jag vill se ut som hon som har vita byxor, prickig tröja och skorna...hörrni jag älskar skorna. om jag inte får ha dem på mina fötterna blir jag ledsen, tror jag kommer älska dem, dem kännns som perfekta för mina små fötter. Fast jag hatar mina fötter, speciellt min dumma dumma tå. buhu. Men hörrni tänk vår...

/Madde

Deportees, Grattis.


foto: deportees.se

Haha väldigt pixlig bild men tyckte den var så fin, här äter dem tydligen vegoburgare innan efterfesten på p3guld galan!! Vilken grej va, att Deportees vann!!!! ooohh ni skulle sett mig, jag skrek för jag blev så förvånad och lycklig och bara flög upp från soffan. Herregud alltså, deportees fyfan vad bra dem är! Ville bara säga det iaf, liksom gratta.

/Madde

Kan köpas för pengar, för pengar.


foto: olle k.

Dumma mig, ja alltså för jag inte bloggat. Ibland blir det så..att man inte orkar eller som nu tex, att jag jobbat 6dagar i rad varav två av dagarna bestod utav att vara på Monki / Weekday Konferens i Göteborg, det var mycket roligt och intressant men även mycket på en gång och lite jobbigt till och från då brist på sömn var mitt stora problem. Men har äntligen fått sova längre idag än till 08.00, jippi! haha.
Men annars var det kul i Gbg för vi fick se hela SS 2010 kollektionen och det var ju inte fy skam, kan säga att det kommer komma mycket fina saker! Och sjukt mycket kläder..men jag längtar så jäkla mycket till våren nu, alltså det är nästan sjukt hur mycket jag längtar..Det är nästan så att jag är beredd på att frysa ihjäl för att få ha typ skinnjacka eller någon tunnare vårjacka. buhuuu. eller mockajackan kanske. oooohhh längttar <3 Fast å andra sidan får jag också lite ångest av vår för alla kommer vara så jävla snygga och jag lyckas aldrig med det där riktigt, att vara riktigt smashing snygg och det vill man ju...buhuuu.

OOOh alltså söndag, herregud vad skönt. Igår var jag och Olle på Daniel Gilbert på Debaser Medis och sålde Merch, Merchet gick sådär att sälja men spelningen med Gilbert var riktigt bra!

Det enda jag gjort den här månaden är att hålla mig långt långt borta från allt vad affärer innebär, jag har varit pank hela månaden typ och har nog aldrig längtat så mycket efter pengar som jag gjort den här månaden och imorn kommer dem äntligen!!! Hurra!

/Madde

Fall Hard.


Shout Out Louds- Fall Hard.

Är på jobbet och har lunch, har ätit min matlåda med makaroner och köttbullar, gott! Nu funderar jag på om jag ska koka kaffe eller inte. Svårt beslut måste jag säga..
Idag är jag för övrigt jätte trött, nästan så jag inte lever. Och Imorn eller rättare sagt inatt klokcan 06.00 åker jag och Emma till gbg på Conference med Monki och Weekday. Det blir nog trevligt och tröttigt, haha. Alltså att man är trött hela tiden.

Annars så är det här nog inte min vecka riktigt, den här veckan känns liksom kall och grå och bitter. Jag är fattig och sur och arg och vill inte lyssna på vad någon säger, haha grintjejen typ. förlåt!
Tobbe är här iaf, från gbg, världens bästa Tobbe. Han bor hos oss och ikväll ska vi kolla på p3 guldgalen och äta mat! jag längtar!!

Nu måste jag jobba, men kolla på videon ni <3

/Madde

TAACCKKKKKKKKKKK 100000 ggr ooomm


Wohooooo!!! Jag håller förtillfället på att laga Bea, pommes och kyckling till mig och Kakan. Kakan har precis vaknat och verkar lite borta men snart sååå, snart så kommer hon igång hoppas jag för ikväll ska vi spela på Strand i typ 20minuter på Daydream Nations dj maraton där man ska spela sina favoritlåtar..jag och Karin har många så vi kommer väl typ halvera alla låtar och försöka spela så många som möjligt!!! Sååå kom till Strand ikväll det är gratis mellan 22-23!!!

Men hörni! Nu till gårdagen...alltså vilken fest!! Och vilken dag, bästa dagen på länge!! Jag jobbade och var superglad och fick tårta och ett paket och var lycklig så som man är när man fyller 22år , haha. Sen åkte jag hem och det enda jag hade planerat var en liten middag och sådär för lite folk men icke, när jag kommer hem har mina fina vänner fixat en överraskningsfest till mig!! Och en sån himla fin sådan!! JAg blev väldigt ställd och chockad men så himla fint!! TACK TACK TACK fina vänner! Jag älskar er. Och tack för allt fint jag fick och hela kvällen, liksom allt var så bra här hemma sen gick vi till club killers och det var minst lika bra och oooohhhhh idag är jag så himla glad och så himla pepp!!!
Och alltså att Club Killers var på min födelsedag var det bästa som kunde ha hänt, jag ÄLSKAR club killerssssssss!!

Jag hoppas vi ses ikvälll för ikväll är jag pepppppp som aldrig förrr!!!!! PUSSSS

oj hinner inte skriva, måsta ta uuuttt mateeeen
/Madde

hipp hipp hurra till mig själv


wiiiieeee har precis vaknat för vet ni?? jag fyller år idag!!! 22år! usch stor man blivit..men men nu ska jag gå till vurma med Olle och äta god frukost, sen ska jag jobba och sen ikväll ska vi va lite folk här för att sedan gå till Club Killers. Jag ska bli firad av mamma och sådär imorn! Hinner inte riktigt idag....jag vill öppna paket! haha.

Ha en bra dag! Det ska jag ha som 22åring!!

/Madde

reading the book.


foto: någon i gänget. Från när vi var i Berlin förra vintern!!!

Jag kom nyss på att jag inte har varit utanför dörren sen i Tisdags, kanske lite dåligt av mig eftersom jag tror att jag kommer må lite bättre så fort jag kommer utanför dörren men liksom varför ska man gå utanför dörren om man inte måste? Olle har lagat lasagne till mig idag och då blev jag glad sen har vi kollat på MadMen säsong 3 som har börjat sändas på kanal9. jippi! bästa serien!
Nu ska jag nog fortsätta läsa boken jag påbörjat...alltså att läsa borde jag göra oftare, jag har liksom glömt bort hur det är med bokens värld. Man blir ju faktiskt helt fast om det är en spännande bok dvs...jag tror det är bra för mig att läsa för jag har känt på senaste att jag tappat det där lite. läs o skriv sakerna..så yes plus poäng till mig..kanske borde va sjuk oftare? haha

Godnatt.
/Madde

succéduon.



Inatt kollade jag och Olle på Anders och måns succéduon som har premiär idag, men det fanns på svtplay igår såg vi så vi smygstartade och herregud. Dem är ju världens bästa Anders och Måns...så jäkla roliga. jag dog 100ggr om. <3†

Jahapp så blev man hemma idag också, Emma tyckte det var bäst och eftersom hon är min mamma på deltid så måste jag lyda henne. haha <3 jag var lite smått beredd på att jobba men om jag anstränger mig för mycket så kanske det bara blir värre. Men imorn, då skiter jag i halsen..då ska jag jobba på dagen och sen ska jag åka hem och bara vara glad och full! Det är min plan...eftersom jag fyller 22år imorn! Herregud, ens liv bara försvinner....jaja jag har bestämt kläder till imorn iaf, haha. Det är sånt man hinner när man är hemma och inte har något bättre för sig, alltså tur att internet finns. haha och tur att jag inte har feber eller så...bläää

Idag håller jag iaf tummarna för Emma och att hon får lägenheten hon vill ha. hoppas hoppas hoppas.

/Madde

En gång i tiden var....




En gång i tiden var jag i Indien, då var ens liv problemlöst. Jag saknar värmen och att inte ha några måsten. Speciellt nu när det är såhär kallt och vidrigt här hemma..jag önskar det var varmt. Igår när jag och Karin tvättade så hittade vi terassen, inte direkt liten..det kändes som om man bodde i ett slott. Lite av en dröm sådär. Att bo i Hornstull på sommaren tror jag kommer bli mer än bra, helt fantastiskt faktiskt. Jag längtar så jäkla mycket. I sommar ska jag försöka gå i hyffsat höga skor och snygga kläder hela tiden. ooohhhh snygg alltså. älskar! haha

Nu ska jag försöka vila lite. men kan inte riktigt slita mig från datorn när jag hittar massa fantastiska bilder på sommar och sådär....ni vet hur det är..

/Madde

jag vill bli frisk jag vill blir frisk.


foto: Olle k.
Eftersom jag varit sjuk idag har jag hunnit bli ordentligt rastlös så jag har kokat litervis med te i omgångar och sedan gått igenom dem sista av flyttkartongerna och försökt få någon slags ordning på dem och jag känner mig just nu ganska nöjd, sen har jag även sorterat ut lite kläder jag måste sälja, försökt att komma på vad jag ska ha på mig ihelgen. Känner för att va gorgeous när jag fyller år men även på lördagen när vi spelar..nu när jag suttit inne i två dagar och glott känner man verkligen för att klä upp sig..jag har även diskat och tvättat lite för hand och hunnit se några avsnitt the city! Nu ska jag bara köra en snabb damsugning imorn så känns allt superbra! förlåt för att jag skriver om extret tråkiga saker men jag har inte varit med om så mycket kul idag så ni får stå ut med det..

Jag hoppas verkligen att jag är frisk imorn, känner mig piggare nu och hoppas att magic halstabletterna jag fick av olle kanske gör susen.

/Madde

dansa med vapen



Börjar dagen med Maskinen- dansa med vapen. Jag gillar verkligen den här låten..man kan liksom inte stå stilla när man hör den, fast jag måste stå hyffsat stilla nu eftersom min hals är fucked up..om man säger så. Har ondare i den nu än jag hade innan och det gör mig arg och lite ledsen..för det enda jag vill är att va frisk tills fredag och helgen. Har liksom inte tid att va sjuk när man fyller år och ska ha festhelg..så jäkla typiskt..kan inte jag få blir sjuk som alla andra när man endå inte har något bättre för sig..nää icke icke. Sen när man har ett jobb också som man känner ett ansvar för när man vet att man är kort om personal och man känner på sig att folk är iretterande på än för att man är hemma och är sjuk men vadfan ska man göra liksom..jag gör mitt bästa. Jag är typ aldrig sjuk heller så den gången jag är det borde jag få vara det utan att ha ångest..men det har jage ndå. Jag är ju sån som person, tänker inte så mcyket på mig själv tror jag..mest på andra hela tiden. mmmm
Nu ska jag iaf försöka bränna lite låtar tills lördagsspelningen på strand. Någon som har förslag på hur man blir frisk? hur man får bort en golfboll från halsen? ge mig!!!

P.S du som skrev att det fanns pistollampor på steriksplan, kan du snälla säga mig vart på steriksplan dem finns?

/Madde

what Katie did



Var ju på Pete Doherty igår på Debaser Medis, äntligen kom han och det var faktiskt en riktigt bra spelning men dock lite tråkigt att han spelade utan band och att det var väldigt långt men Pete alltså, hur kan man inte gilla han. Väldigt bra helt enkelt. Idag har jag dock åkt på någon sjukdom i halsen, jag får ju alltid ont i halsen, väldigt ont också men ofta inget annat..så idag har jag bara vart hemma och glott och det lär jag väll bli imorn med. Måste vila upp mig inför helgen..
Olle visade mig den här filmen ovan från Svt. Pete alltså...<3
Jag filmade lite igår också, ska visa er sen!!

/Madde

Pistoler



En gång för kanske 1-2 år sen gick jag förbi den här konstoga lampaffären på götgatan där brevid noodle hpuse och det där och varje gång när jag gick förbi där så stod det en pistol lampa i fönsterrutan och jag tittade alltid lite på den när jag gick där och tänkte att den var så himla snygg. Och någon vecka efter så minns jag att jag kollade priset och att den inte var så himla dyr men sen helt plötsligt så bara glömde jag den och sen när jag kom på det några veckor efter att jagglömt den så var det försent..då fanns den inte kvar och jag tänker liksom på den fortfranade idag och ångrar så jävla mycket att jag inte köpte den. Den såg precis ut som nummer 3 på bilden ovan. Mitt hjärta bankar liksom lite snabbare när jag ser den för den är så jävla snygg. Jag älskar pistolsymbolen. Liksom inte att jag älskar pistoler så men symbolen. ooh Clubkillers symbolen är liskom den snyggaste symbolen jag sett och för någondag sedan fick jag ett halsband med en pistol på och jag bara dog. Om någon vill göra mig glad får den gärna hitta denna psitollampa och köpa till mig eller något annnat fint med pistol på...ooohhhh älskar!!!!! Vill så himla gärna ha!!!!!

/Madde

Ny vecka, ny ålder.


foto: Jag och karin förra året kanske? Av Olle.
Nu har ännu en helt passerat 2010 och förutom att den har varit svinkall så har den inte varit så spännande, Jag har jobbat och legat hemma i sängen och värmt mig, igår gick vi ut en sväng också men det var inte så superfstligt eftersom det var kö till typ alla barer i Stockholm och man kände sig som 15 igen men vadfan, öl som öl. Jag hade trevligt sällskap och då spelar det kanske inte så stor roll. Jag längtar mest till nästa fredag och lördag för på fredagen fyller jag 22år och då ska jag gå till club killers och på söndagen spelar jag och Karin skivor på Daydream Nation där deras favvodjs ska spela sina bästa låtar och då är vi med såklart!
Annars så ska jag mest bara frysa ihjäl i veckan, avverka mina sista dagar som 21åring, Ha 22års ångest, bli full, vara glad och lycklig när alla är snälla mot mig på min födelsedag och jobba ska jag också göra.
Det blir även premiär för att ta buss 66 till jobbet för första gången..kan ju bli något. Kommer säkert komma försent varje dag bara för att jag glömmer bort att jag bor i Hornstull. haha eller nåt.
Nu ska jag kolla på Madmen och pussa på min kille.

/Madde

Miike snow - Silvia.



Grym låt, grym video. Ni vet hur mycket jag gillar den kombon.
/Madde

Nu ni, nu jävlar.



foto 1: åsögatan by olle. foto2 Jag kollar i min håkanlåda by Karin.

Hörrrnii shit vad alla verkar peppade nuförtiden, bara man går in på facebook är alla galna, speciellt med resor hit och
dit och det fick mig att tänka på en sak..Nu får man sluta vara bitter och ledsen för ett tag för nu när man är ung och dum fortfarande så tycker jag man ska ta tag i det man faktiskt vill göra innan man blir gammal och måste göra viktiga saker..haha nää men alltså resa, det är min prio nu. jag vill resa till 100ställen med Olle eller någon annan och ha det super bra och i sommar vill jag bila i Sverige till massa konstiga ställen man aldrig varit på och lite bra festivaler och bara leva livet. Skita i allt man måste göra, bara göra det man egentligen vill men är förr rädd för.
Jag tror också jag ska ta tag i det här med körkort, för det är något jag verkligen vill..och vet ni vad mer? Jag tror jag ska försöka sluta fyllesmsa, det vore något. Typ inte ha med mobilen ut eller bara låta bli den. Jag ska iaf försöka.
Jag vill bli en bättre människa, en mer spontan människa..istället för att säga nej så ska jag va med och göra konstiga saker...Det kan väll kanske bli nåt.

Igår flyttade vi till Hornstull, Nu har vi sovit här en natt. Jag tror jag trivs faktiskt! Jag är ledig idag så jag ska passa på att packa upp massa saker..Karin är och köper frukost så efter den och lite kaffe så ska jag börja packa upp och fixa. Hornstull..jag tror det kommer bli grymt.
Nu ska vi bara till åsögatan och städa ur lägenheten lite mer sen ska vi lämna den för alltid!!!
Buhu nu bor man inte längre 1minut från jobbet..men äsch i sommar ska jag cykla dit varje dag endå!!!

/Madde

Skor skor skor heja heja heja




Skor är inte allt här i livet, skor är inte allt här i livet, skor är inte allt här i livet, skor är inte allt här i livet, Skor är inte allt här i livet, skor är inte allt här i livet, skor är inte allt här i livet, skor är inte allt här i livet,Skor är inte allt här i livet, skor är inte allt här i livet, skor är inte allt här i livet, skor är inte allt här i livet,Skor är inte allt här i livet, skor är inte allt här i livet, skor är inte allt här i livet, skor är inte allt här i livet,Skor är inte allt här i livet, skor är inte allt här i livet, skor är inte allt här i livet, skor är inte allt här i livet........JO SKOR ÄR ALLT HÄR I LIVET!!!! DET ÄR DÄRFÖR LIVET ÄR SÅ FABULOUS!!! HAHAHAH Jag är så rolig. meeen oooh seriöst, jag vill ha dem där skorna också, Acnes skönheter kan man ju dö för och minimarkets skönheter ska jag försöka köpa till mig, hoppas på att dem inte är allt för dyra.

Förlåt, jag är inte så ytlig som ni tror (eh jo) haha men jag måste få prata lite om skor här för Olle blir galen på mig och säger att jag inte kan få alla skor i världen och då blir jag ledsen så då skriker jag av mig här. det är väll bra? jaja just nu är det bra iaf. Nu ska jag sluta babbla. haha

/Madde

Livet börjar en dag



Foto 1: Minimarket.se foto2: Olle K av mig i somras på debaser humlegården

Idag är det måndag, jag vakna för ett tag sen men har inte riktigt kommit upp ur sängen än, det är ju så jäkla svårt när det är såhär jäkla kallt ute. Det blir ju automatiskt kallt inomhus. Jag vill ha sommar eller åtminstne vår nu nu nu. Jag fattar inte folk som gillar vintern, det är ju inte ens mysigt. Näää usch. Bara dåliga saker, på sommaren finns det inget dåligt. Då kan man dessutom va snygg också, det kan man ju verkligen inte va nu. haha
Aja jag ska iaf börja dagen med att bära tbx ett bord jag lånat från jobbet och sen så ska jag nog gå lite på stan med min älskling innan jag börjar jobba i eftermiddag, ska jobba 3timmar. KÄnns konstigt att jobba igen när jag typ haft lov i en vecka. haha Jaja godmorgon iaf.

Juste jag är lite småkär i Minimarket skorna ovan, dem svarta! Älskar superhögplatå fram. Det bästa!!

/Madde

Ensam är den värsta känslan.


Foto: hispterbloggen. minns inte namnet just nu. favvobloggen iaf.

Bilder som den här bilden ovan gör att mina fingrar börjar klia, igen. Dem gör det ofta på senaste. Såna bilder som den ovan gör mig så jäkla inspirerad, jag får en sån känsla i min kropp som är så svår att beskriva, jag vill bara fota en sån känsla, snart. Men jag kan inte få mig att ta tag i det. Har inte någon som kan hjälpa mig och det suger, det här året har inte riktigt startat som jag hade velat. Hade egentligen inte tänkt mig starten på något speciellt sätt men det känns bara som att det mesta går emot mig och jag har faktiskt inte känt mig så ensam som jag gör nu på extremt länge. Förutom Olle så känns det som att jag inte har någon längre. Alla hamnar längre och längre ifrån mig, vet inte om det är mig det beror på att det är mitt fel eller om jag faktiskt kanske inte är så intressant som människa.
Just nu har jag så ont i magen att jag bara vill spy, jag vet inte varför men jag har en känsla av att det här året kommer förändra mycket. Vad vet jag inte men något är det, alla runt om mig är så glada hela tiden, dem har så mycket ideér, så mycket dem vill göra, så många planer och så mycket att se framemot. Jag däremot , just nu orkar jag itne ens tänka på morgondagen. Jag orkar inte känna mig ensam längre, jag orkar inte känna mig som världens minsta människa.
Snälla prata inte med mig om det här, jag orkar inte. Jag har hållt hela mitt liv inom mig, jag har aldrig pratat med någon om något. Jag vet att jag borde men jag är inte den sortens människa och jag vet att det håller på att äta upp mig inifrån..men när jag är redo, då är jag redo.
Just nu- jag gillar bara att skriva av mig. offentligt eller inte. whatever.

/Madde

säg mig, vad vi väntar på?


foto: Olle K, jag i berlin.

Jag och Olle har ta det lungt dag idag, jag gillar sånna dagar. När man inte har något planerat och inte vill planera något. Jag tror fortfarande att det är jul och att typ inga affärer har öppet och att man inte kan göra något annat än att va hemma men så är det ju inte fast jag önskar att det var så, lite iaf. haha Jag har varit ledig i typ 1vecka nu och det känns som jag har jullov. Känns konstigt när man typ jobbat ihjäl sig tidigare men jag borde inte klaga, bara njuta. Så det ska jag göra nu..resten av dagen. Jag och Olle ska gå och handla mat och sen kolla på någon film eller se klart våra 4sista avsnitt på Greys Anatomy, den serien alltså. Efter varje avsnitt har jag tårar i ögonen, fortfarande en av mina bästa serier!! Jag älskar bra serier..mer sånt!

Nu ska jag fortsätta youtuba Bad cash quartet och Hästpojken, jag har blivit galen. I Martin Elison. Ibland har jag sånna perioder. Just nu är det en sån period när deras nya skiva har kommit, den är ju så jävla bra alltså!!

P.S kollade debaser hemsida precis för att kolla lite bra spelningar, det kommer lite bra snart men kom på att jag och Olle ska gå och se Pete Doherty på debaser 11januari. Eftersom han inte kom sist. pepp!

/Madde

nytt år, nya händelser.

Foto: Therese Nilsson
Nyår i år var nog lite mer galet än ett nyår ska vara..eller jag vet inte, hur galet är det meningen att ett nyår ska vara? för alltså det här nyåret var galet..men jag är en galen person så jag älskar galet..jag kommer aldrig sluta vara galen.
Nyår började iaf med middag med dem närmaste hos oss, förrätt varmrätt och efterrätt. Sen runt sisådär 06.00 på morgonen blev det varmkorv med bröd. haha
Innan 00.00 slaget kom det ett gäng på 20pers, det var kul och galet. Allt var galet, sen kom det fler folk och sen vet jag inte längre. Jag stod på den där hyllan på bilden och dansade sen blev det bråk i trapphuset och sen ville jag sova. Allt var perfekt förutom 3 hiphop killar som var dumma i huvudet, förstår inte varför dem skulle komma dem var idioter. Hade sönder saker i trapphuset och slogs och däckade nere på gården. Liksom va? jaja det var synd eftersom grannen blev galen dagen efter men vad kan vi göra? inget. Men skitsamma. Jag och Karin lämnar åsögatan på Onsdag för Hornstull. Jag tror det kommer bli bra, riktigt bra. Sommar i hornstull kan ju inte bli bättre. Min födelsedag i Hornstull borde bli bra och att bo nära både vurma och Strand borde resultera i bra saker. Jag tror egentligen inte så mycket på 2010, jag vet inte varför..kanske för att vi fick en dålig start men vad sjutton. 2010 kanske kommer rocka! Jag hoppas det, jag hoppas jag får skratta mig igenom 2010. Det är det enda jag vill göra, skratta och va glad.
/Madde

RSS 2.0