Livet är en himla bergochdalbana.



bild 1 : Olle K, bild 2 : linus b

Jag vet egentligen inte alls vad jag ska skriva nu eller vad jag vill få sagt för någonting för just nu är jag så sjukt tankespridd att jag inte vet vart jag ska ta vägen..ja ungefär så. Jag vet liksom inte vart jag ska börja riktigt och vart sjutton börjar man då liksom?
Ibland önskar jag att jag bara kunde ta tag i saker och typ egentligen inte bry mig så mycket om onödiga ting och inte heller älta saker så mycket. Alltså grejen just nu är att jag är lite inne i en sån där period där man eller iaf jag har en knäpp känsla i mig som säger att livet är fantasiskt och jag har så mycket att se framemot osv men samtidigt när jag lever mitt liv och vaknar på morgonen och inser att jag borde styra upp saker men som jag aldrig aldrig aldrig hinner så blir jag lite rädd för mig själv. Fan att jag ska vara så jäkla dålig på att förklara. Skitsamma jag har väll fortfarande ångest antar jag.

P.s 1 Hur fan sparar man pengar?

P.s 2 Jag ska åka och hälsa på pappa på kyrkogården snart. Borde göra det oftare. Men ni kanske förstår..hälsa på pappa i jorden är inte det bästa som finns. fy nu fick jag ont i hjärtat. saknar så jävla mycket.<3

/Madde.

Jag är jag.



Martin Elisson och Hästpojken och Bad cash Quartet. Tack gode gud säger jag bara.

/Madde

Dålig på vardag borde vara duktig på vardag


Foto: Olle K / Rockfoto.nu

Igår var en fantastisk dag och jag ska lägga upp bilder från den snart..när jag orkar lägga in dem i datorn! Det är ju ett sånt projekt va. haha. Igår började jag dagen med att möta upp Emma och åka ut till Skärholmen på utflykt. Det är ju ett sånt ställe man inte är på ofta så vi åkte dit och plöjde igenom alla affärer. Det var skojigt men också lite jobbigt då det var så sjukt mycket folk och hetsigt, haha. Men jag köpte iaf 2par palladiumskor som jag letat efter så länge och dem var dessutom på himla bra Rea så nu är jag superglad...dem är så sköna och jag vill aldrig ha några andra skor på mig..ungefär så iaf. Sen var vi på Ikea också och åt kötbullar och hade det fint.
På Kvällen drack vi vin och sen gick vi till Strand och kollade på fantastiska Markus Krunegård..det var en så himlans bra spelning och det bästa var nog att jag fick stå brevid Mauro Scocco under hela spelningen och gossa med han. haha eller jag råkade armbåga honom men vad sjutton...Mauro är ju alltid Mauro liksom. Sen blev man för full och gick hem. Bra dag och bra kväll. Väldigt bra helg i övrigt..

I fredags fick jag liksom vara på grönalund..dock frös jag ihjäl men det är en annan historia. Gillar lediga helger. Jobbande helger är ganska så dåliga faktiskt..fast man gör inte av med så mycket pengar å andra sidan..haha
Nu ska jag och olle gå och handla söndagsmat..mummssss

/Madde

Solen är tillbaka!

Äntligen kom solen tbx, det är så himla mycket lättare att gå upp på mornarna när solen lyser in genom fönstret...man blir så peppad. Idag har man ju fått lön också! Fantastiskt...nu ska jag försöka hålla i mina pengar ett tag och inte spendera dem på massa skit. Det är så jädra trist att vara pank sista veckan varje månad..som jag alltid lyckas med. Nu ska jag iaf bege mig till jobbet sen ska jag till gröna lund ikväll med AnnaPop..jättepeppad är jag! Och sen är jag ledig hela helgen!!! wiiieeee. Nu måste jag springa till tbanan...hejsvejs
/Madde

Onsdagkväll.



Nu blev den här bilden väldigt stor och klumpig och konstig men struntsamma..jag kollade igenom mina mappar på datorn..som så många gånger förut och hittade den här bilden..alltså mitt hår och min frisyr. Jag dör lite faktiskt..usch vad jag vill ha så! Fast jag samtidigt vet hur jobbigt det är med så långt hår men jag tror kanske att snyggheten övervinner..haha det är ju såååå fint. iaf på bild, inte till vardags. ooohhh jaja. dröm iaf. Något jag också hittade var bilder när jag har bikini på mig...eeeeh va? vad händer där liksom? inte ok någonstans. Varför har ingen sagt att jag måste börja träna på allvar..herregud. Tänker inte gå runt som någon anka det här året...nu jävlar alltså!!!

Idag har däremot inte varit någon dröm, det har varit snö ute på riktigt ju och tack gode gud att jag varit inne och jobbat för herrgud alltså..hade dött om jag varit ledig och typ legat under täcket och gömt mig hela dagen..
Nu ska jag försöka kolla på trueblood och vänta tills min man kommer hem. ska pussa lite på han innan jag går och lägger mig. hejsvejs.

/Madde

tomten är far till alla barnen


foto: jag

Ja men alltså..det är ju sånt här som gör en deppig, snö igen. Jaa jag vet det brukar snöa i april men inte när det har varit supervarmt typ och helt jätte vårigt...näää usch. man kan inte undgå att bli lite nerstämd..Och all min pepp och inspiration försvann direkt..öööhh inte ens klädpepp har jag, så jag tar på mig mina gamla trasor och skuttar iväg till jobbet. Eller näää inte skuttar...typ gråter mig fram till jobbet..haha
Idag hade man velat ligga gömd under täcket hela dagen fast tjäna pengar när det snöar är ganska bra det med...sooo lets go for it . Ha en bra dag allihoppaaaa!!!

/Madde

Minus vs Plus


Foto: rockfoto.nu

Just nu, bra och dåliga saker.

- Jag har ångest och tänker för mycket.
- Jag har bara 20:- kvar på kontot till löning
- Håller på att bli sjuk
- Jag är dålig på att hålla ordning och mina kläder tar över mitt rum
- Jag har ingen cykel
- Jag får inga dj spelningar

+ Vår
+ Ledig ihelgen
+ Jag och Ebba har börjat springa
+ Olle
+ Ska kolla på Markus Krunegård på lördag

( Fler minus än plus...hmm säger det något om mig kanske? jaja..)

inget vidare...eller



Jag vet, usch vad jag är dålig. Berättar inte vad jag gör eller vart jag håller hus men vet ni? jag gör inget alls av värde. haha nä men inget superspännande...faktiskt. Jag har haft väldigt mycket ångest senaste veckan och har nog tänkt alldeles för mycket på för mycket dumma och jobbiga saker. Ibland är det så..och det är inte mycket man kan göra åt det. Men igår tog jag tag i mitt springande också..eller jag och Ebba gjorde. Vi bara körde liksom, nu är det dags att börja springa så nu ska vi springa som aldrig förr. Imorn kl 10.00 är nästa springningspass och jag har aldrig varit mer peppad. Sådeså. Jag ska springa bort min ångest förhoppningsvis. Vi får se hur det går.

Idag har jag varit ledig, vi har haft Life´s a beach möte, jag har hittat alla mina sommarkläder som jag glömt att jag hade och jag har promenerat med min kära pojkvän...jag har också åkt hem till mamma och ätit middag och legat i hennes soffa. Nu ska jag däremot städa. Man kan inte ha de superkul hela dagen. nejnej

/Madde

Skrattar högt.




Idag va, äntligen var det vårvarmt på riktigt..eller iofs,det kanske bara var för att jag hade min skinnjacka och typ powerwalkade till jobbet på 20min som jag typ dog av värmeslag och blev tvungen att slänga av alla mina kläder så att svetten i nacken kunde försvinna...ööhh jaja i vilketfall som helst blir man ju sjukt peppad av solen, jag inser alltid så fort jag gått hemifrån att jag alltid glömt mina jädra solglasögon och jag som älskar solglajjer vaaa. Men är så nojjig att dem ska gå sönder, jag har liksom ett par favoriter som jag köpt på tshirt store (lite otippat sådär) men som gick sönder 4ggr förra sommaren för den jädra skruven ramla ur så fick nya varje gång. Och nu har jag två par, ett par som är sönder och ett par hela. Tror jag ska gå o laga dem som är sönder någonstans så jag kan ha två par med mig om ett par går sönder....öööhhh. Gud vad konstigt skrivet det här blev. Haha jag skyller på att det är måndag, jag är knäpp på måndagar...eller nej, jag är knäpp allla dagar. På mitt knäppsätt. Herregud.
Jaja imorn är det en ny dag, en fantastisk dag förhoppningsvis..jag ska gå och se Jonathan Johansson på Södra teatern och förhoppningsvis gå därifrån med ett leendé på läpparna..

Favvobilderna ovan förresten..mjauuu liksom. /Madde

Och vilken kväll det blev.

Foto: Linus Bramford.
Igår hade vi Life´s a beach igen på DebaserMedis, och VILKEN kväll det blev. Little Children spelade förband åt MotoBoy och Motoboy var ju helt jäkla fantastisk. Min älsklings Olle och Linus var ju också helt fab ute i baren! Och vi då? ja alltså vi, Lifes a beach..vi är ju för sjutton bästa klubben. Det var så himla roligt och så himla bra. Jag gick runt och log hela kvällen tills jag blev för full för att hänga med i vad som hände. Kändes som att jag bara sprang runt runt hela tiden...Och alla ens vänner var där <3 så himla fina vänner man har. Alla liksom kom och dansade och stöttade oss och var lika glada dem med. Jag är så himla glad över att jag får ha klubb med världens tre bästa tjejer..Jade, Linnea och Karin! Vilka drömtjejer..I sommar kommer bli så jäkla roligt. Jag längtar så himla mycket..
Ni som inte var där igår..eller kanske inte kom in för den sjuuukt långa kön, er tycker jag synd om. Ni missade en fantastisk kväll, fast det är ju iofs inte ert fel att ni inte kom in. haha
Nu ska jag och bästa Olle äta pizza tror jag...usch jag känner mig helt öl tjock. Öl och snabbmats tjock..Den här veckan är kanske veckan då jag börjar springa? Nu jäklar hörrrni!!
/Madde

Fest



Ni kommer väll ikväll? Peoplefest på Strand! Gratis! Jag spelar Covers mellan 23-23.30

/Madde

playing games.






Igår spenderade jag min lediga dag med att först hänga med Sandra, vi satt ute i solen och fikade och sen gick vi runt runt runt. Sedan mötte jag upp Ebba och vi gick hem till Ebba och hängde med Niklas och Magnus. Vi åt godmat och sedan spelade vi Alias, ett superroligt spel. Fast sjukt stressande men fortfarande väldigt roligt. Dock lyckades alltid mina lag förlora, vet inte om det berodde på mig eller alkolholen haha men något berodde det på iaf. Jag kan inte riktigt tänka just nu och kan därför inte formulera mig så bra haha men gud vad det är värt att spendera sina vardagar med vänner och roliga aktiviteter än att bara ligga hemma och inte göra någonting. Jag gillar vardassysslor. Nu ska jag försökta göra mig iordning för att sedan bege mig till jobbet..den här dagen känns som att den kommer vara en väldans låång dag. Kom och säg hej vettja!

/Madde

Godmorgon

Godmorgon! Vaknade tidigt men somnade om och vaknade nu för en stund sen. Undrar vad den här dagen har att bjuda på, jag ska fixa några saker på söder sen ska jag nog hem till Ebba och hänga. Ska även försöka bränna lite låtar och fixa och dona inför torsdag då jag spelar covers i en halvtimme på peoplefesten på Strand!
Hmm...jaja nu är det dags för frukost och sen ska jag försöka få njuta pyttelite av den lilla vårsolen som visar sig där ute.
/Madde

pasteller.

Foto: jag
Trodde jag sovit i flera månader när jag vaknade upp till ett snötäckt Stockholm. Fick lite panik, en slags andnöd men insåg att det har ju faktiskt snöat i april förut men endå, det är så jobbigt när man liksom packat ner vinerjackan, tagit fram gympaskorna, målat naglarna i våriga pasteller och ställt in sig på vår i sinnet. Det är så svårt att tänka om då, och föresten så vill jag inte tänka om. Jag håller mig inomhus idag, ser inte någon mening med att gå ut. Skulle ha jobbat i 3 timmar idag, istället tänker jag gossa ner mig och kolla på film. Tror det är det enda vettiga en ledig röd dag som denna.
/Madde

Jag hoppas så innerligt




Foto: Olle Kirchmeier (hultsfred 2009)

Jag får andnöd när jag ser dem här bilderna. Jag vill lägga mig ner på marken och gråta och skrika samtidigt. Av lycka för att jag har förväntningar och för att jag känner att det är så nära nu. Och av Ilska för att jag är rädd att det inte kommer bli lika bra det här året som innan, att inget kommer vara sig likt och av rädsla. Något inom mig gör mig orolig. Jag ignorerar det och hoppas så innerligt på det bästa. Gråter på riktigt när jag ser dem här bilderna, kanske för att Olle är världens bästa fotograf och bästa kille och kanske för att dem här bilderna säger så mycket. Jag kan inte förklara mer, men känslan finns inom mig. Ja gud ja vilken känsla.

/Madde

Man tänker sitt


Foto: olle K (jag i berlin)

Min påsk har varit lugn, eftersom jag har jobbat hela helgen har jag tagit det vuxna beslutet att sova och mysa och inte festa...det enda som kommer nära att festa var igår när jag var på påskmiddag hos mamma och däckade vid nio av trötthet och två glas vin och en shot. Men vaknade till liv sedan och åkte till Strand för att glo på hiphopare typ. Kom i säng tidigt och gick även upp alldeles för tidigt för att det skulle vara söndag idag. Ingen vilodag för mig inte..
Ehm annars har jag bara jobbat och ätit aldleles för mycket godis, jäklar vad jag måste springa bort allt godis..men det kommer bli bra, peppar mig själv och att springa nu när det börjar bli vår koommer bli mycket bra tror jag.
Har även ätit hotellfrukost på hotell diplomat med familjen Kirchmeier. Det var väldigt trevligt..ehm jaja har inget skoh att berätta mer. Snart ska jag och Olle kolla på filmen "man tänker sitt" och ta det lungt innan det är dags att sova.

Jag har någon konstig vårkänsla i kroppen som gör att jag bara vill ställa mig utanför husdörren och skrika det högsta jag kan och sedan springa runt runt runt...ööhh eller något liknande. jaja Hoppas ni haft en bra påsk.

/Madde

Glad Påsk



Glad påsk. Jag är på väg till jobbet, är ju inte som alla andra som har ledigt idag och igår, nejnej men vi stänger 18 iaf, det är ju något bra! Jag tror det här kan bli en bra fredag, bara man har humöret uppe och att man försöker älska livet lite mer än vanligt. Jag vet inte vad jag ska hitta på ikväll men eftersom jag ska med Olle och hans familj till lydmar imorgon tidigt och äta hotellfrukost och sedan jobba hela hela helgen så ska jag nog ta det ganska lungt men något kul vill jag kanske göra.
Hoppas ni får en fantastisk påsk och äter mycket sill, det ska jag göra. oooohh alltså Sill, kan ju vara det bästa som hänt!

/Madde

Situations get fucked up


Foto: Olle K

Sitter hemma, känner mig ensam ledsen och förvirrad men samtidigt fylld med kärlek, glad och hoppfull. Vet inte riktigt vem jag vill vara eller hur jag vill känna mig förtillfället. Mest av allt vill jag bara vara någonannanstans än där jag är idag. Ena sekunden är jag nöjd över livet och nöjd över hur jag har det, jag har haft det svårt hela mitt liv och fått kämpa mig igenom varenda liten grej..jag tänker "jag har det bra, det finns så många som beundrar mitt liv" Samtidigt som jag andra sekunden vet hur mycket mer jag vill få ut av livet, hur mycket mer jag vill lyckas, se världen och göra saker jag inte vågar göra egentligen.
Hur jag ena stunden inser hur dum i huvudet jag är och hur jag ångrar en massor med saker jag gjort för att sedan tänka "man lär sig av sina misstag". Det svåra med mig är att jag är min egen "du måste gå till någon och prata om dina problem med". Det kanske är det som är mitt problem iofs, när jag gjort något jag vet jag gjort fel så analyserar jag det direkt. jag liksom vet att det borde jag itne gjort men gör det gång på gång på gång endå. Bara för att jag tycker att jag förtjänar att göra så mot mig. Jag är ganska konstig men också ganska fantastisk. Det är tråkigt att jag beter mig som jag gör bara, mycket tråkigt. Jag tror jag kommer stå ensam kvar där tillslut. Ensam med alla mot mig.

Lyssnar på Elliot Smith och gråter. Gråter tills jag kommer somna. Tills jag kommer på något vettigt att göra.
/Madde

Ni missar väll inte?


Foto: Olle K

Friska viljor

Friska viljor - Old Man
Nu var inte det här någon video utan bara en låt med en bild till haha men ändå, på något sätt kändes just friska viljor väldigt rätt nu när det är påsk och allt och iaf jag blir väldigt peppad när jag lyssnar på dem. Så lyssna!
/Madde

April april

Foto: Olle K
Sitter hos Olle, han är och övningskör och jag försöker styra upp lite saker bara för att känna att jag verkligen gör någon nytta. Varför är det alltid så? varför måste man alltid göra något viktigt hela tiden? eller göra något som inte innebär att bara sitta och glo på dåliga youtube klipp eller kolla på bilder som ger en inspiration? Jag får ångest så fort jag latar mig istället för att jobba eller göra saker jag borde göra men vad sjutton, idag är det första dagen på påskhelgen och även 1april. Jag undrar vem som lurar mig idag..i vilket fall som helst så tänker jag vara ledig idag, tänker göra det som faller mig in just för stunden. Bara för att det känns så bra. Just idag.
Ikväll vill jag gå till Strand och kolla på Samling+friska viljor, men ingen verkar vilja gå med mig. Det gör mig deppig, mest för att det inte finns så många i min omvgining som bara kan strunta i sina planer för att göra något spontant och roligt dem inte hade tänkte sig från första början. Klart jag har några såna männiksor runt omkring mig men aldelles för få. jag behöver fler, jag är en spontan människa..eller iaf är det en spontan människa jag vill vara.
/Madde

RSS 2.0