Telephone



Jag skäms. Jag har blivit Lady Gaga besatt. Nya Telephone låten är den enda låten jag lyssnar på idag. Helt fantastiskt. Jag sätter punkt där, ni får tycka vad ni vill. haha
/Madde

Till tidig morgon skiljer oss åt.


Foto: Olle K

Hejhejhej! Jag har som vanligt varit dålig på att skriva av mig ihelgen men jag är inte förvånad. Ihelgen har jag varit ledig, det har varit mycket skönt och jag har haft en toppen helg men endå en jävla skithelg. Nej men det har blivit lite mycket av det goda kan man säga.
I fredags åt jag middag med Mange och Sandra och hade det jätteroligt och bra. jag och Mange bytte kläder med varandra och jag fick låna världens bästa 501or av Mange. Dem bor jag i nu! Mange undra varför jag inte berättat att halva min garderob består av stora byxor och overzizade tröjor. Jag skrattade högt tills svar!
Sen hamnade vi iaf på färgfabriken där kvällen slutade i kaos kan man säga, nej men lite för mycket för min del. Jag har insett att jag inte kan hantera vissa saker på bästa sätt så i framtiden ska jag göra om och göra rätt. Jag lägger allt dumt jag gjort bakom mig nu och går vidare, livet är endå för kort för att vara bitter och ha ångest till stor del. Jag lever hellre glatt och tänker "jag lär mig av mina misstag" ungefär.
I lördags spenderade jag halva dagen på Ebbas cafe Kahve där jag myste med mig själv för att sedan gå hem till Ebba och få en eftermiddags drink. Det är så livet ska vara!
Sen hade jag Ebba och Felicia Middag hos mig igen och sedan begav vi oss till Audiofon. Jag har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv tror jag på riktigt som igår kväll. Jag och Ebba hade en helt fantastisk rolig och bra kväll. Jag är så otroligt tacksam att Ebba finns i mitt liv. Hon är den mest fantastiska människa och vän man kan ha. Jag och Ebba hade iaf efterfest själva till 6 på morgonen och hade fina samtal. Det är precis så en utekväll ska vara , man ska ha kul, vara med dem man gillar, skratta så man storknar och bara känna att livet faktiskt är ganska fantastisk ibland endå. Ebba och jag har somvanligt stora framtidsplaner också. Jag ler när jag skriver det här och tänker tbx på gårdagen och önskar att hela sommaren kommer vara full med skrattfyllda kvällar och fantastiska efterfester till tidig morgon. Nu lämnar vi allt dåligt bakom oss och ser framåt. Jag behöver det, alltså verkligen.

Nu längtar jag bara efter min fina pojkvän.
/Madde

Tidig morgon.


Foto: Ollekirchmeier/ Ollekirchmeier.se

Har varit vaken sen 07.00 imorse, det här känns på riktigt som världens längsta dag. Den kommer liksom aldrig ta slut..alltså när man går upp tidigt då hänger kroppen liksom inte med på hela dagen. Jag har känt mig helt febrig hela dagen...Jag har iaf varit på Monkimöte, sen har jag fotat ny lifes a beach bild och sen hängt på söder med Bilal. Snart ska jag och Olle åka och klättra på telefonplan..kommer bli superkul tror jag, fast jag är lite nervös. Vet liksom inte alls hur man gör. haha sen kommer förhoppningsvis den här dagen ta slut någongång ikväll. Längtar lite till att få lägga mig ner och däcka. Jag längtar till torsdag och helg. Löning och fest och ledig. Kan det bli bättre? Nej nu ska jag sluta peppa så jädra mycket för helgen för då kommer den bara bli dålig. Ja!

Nu ska jag göra nudlar och tänka att det är supergod mat. haha hejsvejs!
/Madde

Invasionen



foto: myspace.com/invasionensweden

Invasionen- mitt nya 24/7 lyssnande. Hur bra? och lyssna på deras Deportees cover också!!! Invasionen spelar på debasermedis 16april. Vi ses där.
/Madde

Jag tänkte göra en skiva och sen dö.


Foto: Olle K ollekirchmeier.se

Måndag, känns som att det alltid är måndag när jag skriver här. Kanske för att jag aldrig hinner skriva under helgen..hmm den här helgen har varit extremt ointressant och seg faktiskt. I fredags åt jag iofs Indiskt för första gången sedan jag var i Indien och det var ett väldans stort steg för mig, men det gick ner! Sen drack jag och Mange massor med öl och sen träffade vi Anna och sen gick jag hem och sov. Hela helgen har jag jobbat och alltså inte gjort någonting. I lördags kollade jag på Broder Daniel forever och grät mig typ till sömns. <3
Igår ville jag dö när det var snöstorm igen, vad hände liksom? Orkar inte..jag börjar tappa hoppet på att det kommer bli vår. men men..snart kanske.
Nu är jag hos Olle och väntar på att han ska komma hem så vi kan hitta på något, sen ska jag jobba stängning ikväll.
Ja kul liv jag har vaa...mitt panka liv. Men nästa helg hörrni, då ska jag ha fest hela helgen. Planerar någonslags minifestival..haha nää skoja men jag ska försöka göra saker på lördag och söndag dag också så man inte bara lever på kvällarna. yesyes

/Madde

WISHLIST

På min önskelista just nu :

1. En ny cykel.



2. Massor av DJ-spelningar



3. PENGAR


Om någon vill ge mig något av detta eller har något förslag på vart jag kan få det ifrån så är jag öppen för förslag. haha förlåt för ful pengar bild också. Usch usch

/Madde

Det känns helt ok endå


Foto: Olle K

Idag har jag hängt med Emma och Montana. Montana är en hund, en väldigt liten hund, väldigt trött hund också, men väldigt gullig. Vi har gått på promenad och fikat utomhus. Kallt men trevligt endå..liksom uppfriskande. Hoppas bara inte man blir förkyld eller något pga av det. Näää det hoppas vi inte.
Idag har jag även lagt upp x antal plagg på Tradera för försäljning. Jag hoppas jag blir av med lite grejer så att jag helt enkelt får lite pengar. Fast kommer endå inte få dem pengarna förns nästa lön kommer såååå. Men endå.
Det är bra att sälja av lite saker från sin garderob då och då.
Nu sitter jag och Olle och lyssnar på Ram di dam och väntar på att vi ska få kolla på nya MadMen. Imorgon är det helg också, eller fredag och början på helgen. Jag kommer ha världens tråkigaste helg :( funderar på att köpa en flaska mousserande att dricka upp själva hemma och sen gå och däcka. Kanske dålig idé? Men om någon vill bjuda mig på fest imorgon eller gratis middag så är det helt ok. Jag önskar att jag var en människa med ett mer flashigt liv än det här men icke. Idag kom jag på att jag kanske ska göra en musikblogg på sidan av min "vardagsblogg" Haha. Det skulle väll vara kul? vi får se vad det blir av det.

/Madde

hej från horan (hornstull alltså, inte att jag är en hora)



Kolla vad fin tröja vaaaa. Vildingarna och jag. Kan inte bli bättre. Jag städar och rensar garderoben men rensandet går inte så bra för jag har alldeles för svårt för att säga "ja men den här använder jag ju inte den kan någon annan få köpa...hmm kanske gör det någongång när jag är full istället. Men lite saker ska jag försöka bli av med iaf. Det får gå som det går annars får jag tvångstabort saker ur garderoben. Måste ta hit någon som är sträng och säger SÄLJ , HA KVAR Osv. eeeeh aaa ni fattar. Nu kommer Olle, hejsvejs!

/Madde

bebisar



Jag slutar ju inte drömma. Känns som många har lyckats haffa åt sig drömskorna men inte fattiga jag. Alltså med dem här på fötterna skulle jag aldrig va ledsen. Jag vet, jag är dum i huvudet som älskar materiella ting men kolla bara på dem. dröm <3

Keep on


foto: Olle k

Älskar den här bilden, man blir så jäkla glad. Jaja i vilket fall som helst, godmorgon! Jag har varit uppe sen 09.00 men endå. Kan inte sova längre, sover sjukt dåligt och har konstant huvudvärk. Verkligen huvudvärk såfort jag vaknade. vad gör man åt det liksom? Bläää. Stresshuvudvärk men förstår inte varför jag skulle va stressad. Kanske är det bara för att jag inte är stressad. Jag är ju en människa som vill mycket och gärna göra lite extra grejer ibland men har blivit lite av det på senaste. Trist! Jag vill ha en superkompanjon som vill exakt lika mycket som jag och är beredd att kämpa för det. Någon som vill mer här i livet än bara sitta och glo. Någon som känner sig manad?

Jaja imorse hade vi iaf Life´s a beach möte inför våren och sommaren. Ett väldigt bra möte och första klubbdagen går av stapeln 10april med MotoBoy på scen. Kanske jag redan sagt men värt att nämnas igen. Idag ska jag hänga med Olle, jag ska även försöka rensa ut min garderob. Tänkte ta tag i det nu alldeles strax. Tycker bara det är så jädra svårt att ta tag i saker.
Ha en bra dag! det ska jag.
/Madde

C O S


Alltsååå COS ska öppna i Stockholm....hur braaa???????? jag dör. bästa grejen ever. plus att jag får personalrabatt på COS. HURRRRAA!!!!

/Madde

Och fest.


foto:felicia Granath

Idag är det lördag..om någon missat det. Känns som att jag skulle kunnat missat det...hmmm igår var iaf en superduperkväll eller något i den stilen. Vi var hemma hos oss och åt middag. Jag Ebba Magnus och Karin. Efter det gick jag Ebba och Magnus till Strand för att såklart gå på bästa klubben CLub Killers. Jag dog när Fibes Chris spelade..han spelade liksom Miike Snow- Animal. Så ni kanske förstår att jag faktiskt dog. Efter det och efter att både jag och Mange fått i oss lite för mycket så bestämde vi oss för att åka till Pluto och kolla och hänga med Bye Bye Bicycle och med Olle såklart. Pluto alltså, vilket ställe! Jag vet bara att jag hela kvällen försökte samla ihop pengar till öl sen vet jag inte vad jag gjorde. Men öl fick jag och jag fick bli medlem i bye Bye Bicycle också. Jag är deras tamburin tjej från och med nu. Frågar är bara om dem minns att vi bestämt det här? jag hoppas på det iaf. haha min dröm är ju att va med i ett band och stå på scen. Ehh jaja. Idag har jag levt fast ändå inte. Jag och Olle har promerat suuuppperr långt. Nää men ganska långt, det var trevligt. Jag gillar att promenera, sen har vi ätit fantastisk mat och även haft melodifestivalen kväll med familjen Kirchmeier. Jag har aldrig kollat på melodifestivalen innan, men varför vann inte Salem? Sverige är dumma i huvudet. På riktigt. Och den där snubben som hade skrivit den där Annas låt var också dum i huvudet. Liksom "hur kommer det gå för den här låten nu?" - "öööööööhhh det vet väll inte jag". OH orka. haha

Nu ska vi kolla på luftslottet som sprängdes. yes

/Madde

TELEPHONE



Skojar inte. Lady Gaga alltså, vilken kvinna. OCH BEYONCÈ liksom. Nya videon. KOLLLAAA!!!!!!

Killers.



foto: Myspace.com/clubkillers

Godmorgon eller vad man ska säga. Fredag idag, äntligen..jag är ledig ihelgen så jag är verkligen jättepeppad på helg. Älskar att vara ledig på helgen, så himla skönt. Jaja snart ska jag gå till jobbet som vanligt och sen tänkte jag och Ebba äta middag och sedan gå till Strand och kolla på Club Killers. Synd bara att jag är fattiglapp och försöker som en galning att fixa lista till ikväll, får se om jag lyckas haha. Har liksom knappt råd att äta middag så har egentligen inte alls råd att betala inträde. Men somsagt det löser sig. jag är bara så himla trött att konstant vara pank. bläää.
Jaja nu måste kag springa till bussen. Ses vi kanske ikväll? vem vet. hejsvejs
/Madde

Young Love



MotoBoy- Younglove.

Bra vakna upp musik! bra musik i vanliga fall också..Ni missar väll inte Lifés a beach med MotoBoy som kör den 10april på debaser medis? Flyer och sånt där kommer snart!!

/Madde

Tankar om varmare breddgrader


foto: Jag i Indien

Idag trodde jag att man skulle få vakna upp till ännu en dag av skinande sol och vårkänslor men så blev det. Idag drömmer iaf jag mig bort till varmare breddgrader och ett varmt sommarland där man kan gå barbent och ha fina kläder. Jag är så otroligt trött på vinter just nu och jag tror jag talar för dem flesta när jag säger det, kommer det en minstaste snöflinga igen, då känns det som att man kommer ge upp. iaf jag!
Idag är det ännu en jobbdag som står på schemat och sen tror jag att jag och Sandra ska ta en sväng förbi södra bar och dricka öl och kolla på Mattias Alkberg! Något måste man ju göra på vardagarna, jag är så trött på att bara sitta hemma och glo på kvällarna. Igår tex, vet ni vad jag gjorde då? Jo jag gick en promenad på kvällen vid 23.00 ungefär i nästan en och en halv timme. Det var fantastiskt. tror jag ska börja med det oftare faktiskt.
Nu ska jag äta frukost och klä på mig något kul. Sen åker jag till jobbet! Hoppas ni får en fantastisk dag!

/Madde

Festival




Foto: Jag på Hultsfredfestivalen 2004 eller 2005 tror jag!

Alltså jag är så himla festivalpeppad i år, haha vet inte varför. Kanske för att man blir äldre och inte har så många festival år kvar? haha eller så är det inte därför. Äsch struntsamma varför, egentligen blir jag ganska äcklad av tanken på att gå runt och va dräggig och sova i tält men vad sjutton, det är ju ganska roligt endå. Att liksom inte behöva bry sig så mycket. Man bara lever för stunden och kollar på fantastiska band och har det bra i värmen förhoppningsvis!
Jag vet inte riktigt vad jag tänkte åka på i sommar men Way out West är ju redan inplanerat, har tom tagit en av mina semesterveckor då så att man verkligen kommer iväg och sen tror jag att jag vill åka till Emmaboda om någon av mina vänner vill det?! hmmm. Annars ska vi nog också försöka boka in några dj spelningar på någon eller några festivaler. Det var så himla himla kul sist när vi spelade på Hultsfred!!
Annars så saknar jag endå ens första festivaler, när allt var så nytt och roligt. Man var väldigt full konstant och väldigt odräglig. haha. Jag och Ebba 2004 på Emmaboda är verkligen det bästa festivalminnet jag har. Allt var verkligen galet. Och nu har ju massor man känner körkort också så nu kan det bara bli ännu bättre! Jaja någon eller några festivaler blir det nog endå, vi får se när det närmar sig! Sommar sommar sommar heja heja!

/Madde

Brudar brudar brudar, alla gillar brudar.

Foto: Olle K ollekirchmeier.se
Tänker ni samma sak som jag gör? att det faktiskt kanske blir vår snart? Jag håller iaf tummarna för att det faktiskt slutat snöa på riktigt och att våren är på väg..om snön kommer tbx i veckan eller nästa vecka så kommer jag nog börja gråta, på riktigt. Man liksom känner hur vårkänslorna faktiskt lyfter upp en på riktigt och hur peppad man blir...men jaja man ska väll inte hoppas på för mycket endå.
Ehhhm det sista man hörde från mig var efter Yeasayer om jag minns rätt. Efter det har jag varit lycklig för att ha fått sätt en sådan fantastisk spelning, har även jobbat och varit på Strand och kollat på [ingenting] som också var en väldigt bra spelning och väldigt bra kväll överhuvudtaget. Söndagen bestod av jobb och trötthet för att sedan pussa på min Olle som kom hem från Åre.
Idag har jag promenerat in till stan och sen tbx till jobbet sen har vi kollat på inspelningen av Oscarsgalan! Har aldrig riktigt kollat på galan förns i år och det är ju helt fantastiskt intressant och roligt. Måste verkligen kolla på vissa filmer jag inte haft tid att se en, eller tid och tid. Glömt bort helt enkelt..jaja nu ska vi kolla på Madmen och sen sova. Imorgon - ledig. Hoppas det är vår då med!
Juste kvinnodagen också. Puss på alla brudar.
/Madde

GUTEN NACHT! YEASAYER I LOVE YOU!


foto: Olle K

Höörrniii, jag skojar inte. NU KAN JAG DÖ LYCKLIG!! Nä men inte riktigt så men alltså verkligen, vilken jäkla spelning. YEASAYER, vilket band och alla var glada och peppade och aaaaah vad bra det var. Nu är jag hemma också, i tid och nykter. En helt fantastiskt kombination..borde göra mer sånt i framtiden. Va full är bara skit. Hatar full. höhö. Jag försöker sova men går inte så bra måste jag erkänna. Inte efter den här superspelningen. Men ska upp och jobba tidigt imorgon så sova måste jag göra nu. Blä Saknar O också, han är i åre. Längtar jättemycket. Det är bra att sakna varandra. Bra för förhållandet men inte längre än 1 vecka, dö dör man. Okej nu ska jag sluta babbla som vanligt. God Natt.

föresten MaddeKarin är med här frau.se under 100 kvinnliga djs typ. de e coool

/Madde

Y E S A Y E R


foto: vet inte, googlade fram.

Dog mitt i allt städande, orkade liksom inte riktigt styra upp allt jag tänkt. Alltså jag vet, jag är väldigt dålig på att styra upp när det gäller städandet och sådär men vad sjutton. Det är liksom inte så kul..fast jag lyssnar på Bad Hands samtidigt och det är ju kul.
Men skulle bara säga att imorgon, jaaa imorgon är det Yeasayer på Debaser Medis!!! Jag kommer dö av lycka, så himla himla himla bra!! Ni som inte lyssnat...lyyyssnnnaaa!!! Jaja nu ska jag väll återgå till det här städandet och uppstyrandet. höhö guuud vill bara sova.

/Madde

Alice, Alice, Alice...




Igår spontan gick jag alltså och såg Alice i Underlanet med min kära mor. Vi åkte ut till Heron city och knep dem sista biljetterna till 3d föreställningen. Det var väldigt konstigt att gå på bio mitt på dagen men också väldigt mysigt! I vilket fall som helst så var filmen väldigt välditg bra. Se den i 3d! Vilken grej. haha Och Johnny Depp va, vilken man! Man blev ju helt kär!
Sen var jag på den där personalshoppingen som jag tjatar om så mycket också, jag köpte massa saker, så nu har jag inga pengar kvar den här månaden längre. Jag är väll för rolig jag. Men jag överlever säkert..hoppas det iaf. Efter den där shoppingen gick vi till pet sounds och drack öl och nu sitter jag här hemma i hornstull och vägrar gå ut förns snön slutar falla ner. Usch usch usch vad man är trött på snön. När blir det varmt liksom..jaja nu ska jag göra något vettigt tror jag, städa eller något. Eller kanske bara ligga i sängen och inte röra på mig..Ikväll kommer iaf min och Karins andra hälft hit. Jade och Linnea. Kul Kul!!

/Madde

Dålig på det här.


foto: Olle K

Ja alltså ibland så bara rinner tiden iväg, så har det varit för mig senaste tiden. Det har känts som att jag har haft 1000saker att komma ihåg och göra sen i Lördags fast egentligen har det inte varit mycket alls.
Efter i lördags då vi inte kom in på Beach House efter att ha stått i kö i två timmar (orkar inte dra den historien) så gick vi iaf till Audiofon. Jag blev ganska på lyset och sen fick jag den fantastiska idén att ha efterfest och den fatastiska idén har dem senaste två-tre dagarna förvandlat mig till ett deppigt monster. Jag har haft sån ångest så jag inte kunnat göra något annat än gråta konstant dem här dagarna. Helt jätte knäppt och jobbigt men aaa, vet inte men just nu har jag en extrem depp period och har inte riktigt velat skriva här eftersom jag typ bara kommer skriva "DÖÖÖÖÖ" haha eller något. Men jaja nog om det, idag är jag ledig. Så himla skönt! Jag ska inte göra något alls förutom att shoppa ikväll på personal kväll. Shoppa bort sina sorger är det bästa!
jag har iaf gett med mig och köpt biljett till Yesayer och till Jonathan Johansson! Kommer bli superbra! Men hörni nu känner jag att jag inte hat något vettigt alls att säga så jag avslutar, men så ni vet. Jag lever! Inte för att någon bryr sig men det gör jag. Jag återkommer med roligare inlägg när jag blivit roligare. Kanske tar det en timme, kanske 1 vecka men snart så! Hejsvejs

/Madde

RSS 2.0