1987



Fibes oh Fibes! Släpper nytt på Onsdag och sjävklart spelar dem Live på våran klubb Life´s a beach på Debaser Slussen då! Det är gratis och tror dem går på runt 21.00 men va där i tid, lär bli galet! Öppet till 01.00 på Onsdag och vi kommer spela skivor såklart!!
Det är säsongsavslutningen för våran klubb också! Hoppas vi ses där, längtar!

/Madde

Filmnärdenärsombäst




Imorse vaknade jag av att solen lyste in i Olles rum runt halv 10 och jag var pigg, för första gången på länge var jag riktigt pigg och tänkte att jag var tvungen att göra något vettigt innan jag skulle börja jobba 13.00 så det gjorde jag, gick ut och sprang och herre min gud vad jobbigt det var men ack så värt. Det ska jag försöka göra nu minst 3ggr i veckan efter jag kommer hem från Italien. Man känner sig så jäkla grym efteråt. Hurra för mig.
Efter jobbet var jag, Olle och Staffan och såg inglorious bastards och herre vilken film! Den som inte går och ser den snart snart snart kommer jag personligen
låsa in i en biosalongen och jag lovar den personen kommer inte ångra sig. AAAAHH måste ses!!!!! Den var sjukt grymt men
också helt sjukt crazy.

Ikväll blir det nog en tidigt kväll, ska sova snart. Har massor med planer att hinna med imorn. yeesss

/Madde

Pooooppppaaaagaaannddaa

Den galna veckan som bestod av mycket avslutades med Popagandafest gånger 10000! Älskar popaganda, så himla bra festival och bra band. I år tyckte jag iaf att det var grymma band, kanske inte lila stora som innan men mycket bra småband. Det som satt sig på min näthinna och som inte vill försvinna är självklart MIIKE SNOW!! Vilket jäkla band, varför har jag inte lyssnat på dem innan? Alltså herre min gud, riktigt grymma. Nya favoriterna!
Sen var LYKKE LI så jädra grymt och det blev ju bara bättre av att miike gästade henne. haha och sen var Markus K grym med Mauro Scocco som gäst och sjäklart mina drömmar i Deportees. Jag är mycket nöjd iaf!

Det som kanske inte var så bra var att när vi spela skivor på efterfesten på Strand så lyckades jag ramla över en högtalare som stod på marken och ramlade raklång fram på scenen med huvudes först och skrapade upp halva sidan av ansiktet och började blöda ur munnen och fick världens fläskläpp, så det känns sådär nu med tanke på att jag ska till Italien på Torsdag och vill helst slippa att se ut som Shrek tills dess. men jaja det löser väll sig men annars var spelandet på Strand grymt och vi hade kul.

Igår avslutade vi popaganda med att se Bye Bye bicycle på Clarion och det var riktigt bra! Jag och Olle gick hem tidigt och däckade, skönt eftersom jag jobbade idag! Nu ska vi kolla på MadMen och ta det lungt. yes.


Deportees

Lykke Li

Miike Snow Alla foton: Rockfoto.nu

/Madde

intebussyanymore


Foto: Linus Bramford, bilden är tagen på hulsfred, älskar mitt afro jag har på bilden. haha

Äntligen är den här galna veckan över, det har hänt en himla massa grejer vettni. Jag har bla varit med i Metro weekend där jag blivit intervjuad om klubbar och tjejer som spelar skivor typ. Sen har jag och Karin varit med på PSL bloggen som veckans internetkosumenter, kolla in det vettja! det kan ni göra här http://blogg.svt.se/psl/ och sen har vi (ganska sjukt när jag tänker på det) varit med i Radio på SR metropol. Där pratade vi också om klubbar och djs i sthlm tillsammas med Långkalle. Ganska sjukt och gud vad nervöst det va, tror jag sa ganska puckade grejer men sjukt stort att va med i Radio liksom..haha vilka är vi egentligen. galet! Sen har vi ju varit på Popaganda och spelat skivor på Strand men det får vara i ett eget inlägg snart.

/Madde

randigajag

oooh nya permanentvacation kläderna för hösten har kommit upp på deras hemsidan. jag dör lite..så här vill jag och såhär tänker jag se ut hela hösten. Kanske redan imorgon om jag hittar något liknande. Bästa PV!! grymma kläder, grymt märke.




Imorn är det popaganda mina små björnar. Ni kommer väll till strand efter? kommer bli SUPERFEST!!!!!!!!

/Madde

Miike snow- animal

Det enda jag lyssnar på just nu, dag in och dag ut. Jag älskar att jag har fått alla att börja lyssna på dem! Kommer bli fest när dem spelar på popaganda!!


/Madde


Life´s a beach igen!!

Imorgon Onsdag kör vi sista riktiga life´s a beach på DebaserSlussen, vi kommer smyga in en till gång nästa onsdag men då blir det mer gästspel av lifes a beach när Fibes Chris kör live!
Imorn alltså på debaserslussen, 18-01 ute och inne till 03.00 THO WHITE HORSES SPELAR LIVE ute vid 21-22 tiden och Våra favorit göteborgare Sand in the vaseline djar inomhus!!! Alla måste komma GRATIS INTRÄDE!!!



/Madde

Festtisdag!



Idag är det löningstisdag då är det såklart fest för hela slanten!! Jag var ledig igår och idag och är ledig imorgon också, det gör mig himla peppad faktiskt. 
Igår spenderade jag dagen med Olle på stan, vi kollade lite saker till olles cykel, hängda på debaser humlegården och åt och drack cola och kollade runt i lite affärer. Det är ganska trist i alla affärer just nu måste jag medge, finns ingenting som faller mig i smaken, inte ens på H&M där man brukar kunna hitta något iaf. nää usch booring istället köpte jag ett par jeansshorts och ett par skor på secondhand. mycket roligare..På kvällen var vi på debaserslussen och drack öl med Linus och hans vän! mycket trevlig måndag. 
Idag har vi bara hängt hemma hos Olle, jag kom nyss hem efter att ha cyklat från enskede, Alltså känslan när man cyklar är så himla skön, man känner sig så fri. jag låter som en nörd men det är verkligen en grym känsla. Ska alltid cykla!!

Nej Ikväll blir det Middag och Jazz på strand med Ebba och Malin tror jag , jag är superpeppad och nu blir det att betala räkningar! superkul!

/Madde

bravader i veckan

Foto: Olle Kirchmeier (bilden nedan också)
Från och med onsdag händer massa saker och det ni inte ska missa är det här:

ONSDAG 26/8 - Life´s a beach på DebaserSlussen Gratis inträde hela kvällen och two white horses spelar live
TORSDAG 27/8 -  MaddeKarin spelar på SMC neworder grejen på lilla hotellbaren. vi kommer köra 21-23 och om man vill komma in gratis får man säga tills oss så ska vi fota er med en flyer så får man gratis inträde. hurra!
FREDAG 28/8- MaddeKarin & JadeLinnea alltså life´s a beach spelar på Popaganda efterfesten på strand! alla måste komma! 

Fredag & Lördag är det popaganda också MISSA INTE DET!!! kommer nog bli grymt, så mycket bra band. 

Hörrni sen är ju sommaren slut, superdeppigt. men vi ska försöka se till så det blir en grym klubbhöst endå. På ett eller annat sätt. 
Nu får jag inte sitta här längre för nu ska Olle blogga. jaja hörs imorn!!
/Madde

Animal


Igår var det Life´s a beach med djurtema. Superfestligt var det, synd bara att stockholmare är så tråkiga och inte vågar klä ut sig lite ibland. Vi var iaf utklädda och det var those dancing days också, bäst var Rebecka som hade gjort ett giraffhuvud. Så himla klockrent. Bilder kommer nog sen, jag har ju ingen kamera så jag går mest runt och är ledsen men snodde Cissis och fotade lite. yes. 
På onsdag kör vi igen med Tho white horses live och gbgkillar i djbåset. 
Idag känner jag mig helt slut i kroppen, jobbat och varit hos mamma som fyller år idag. Nu är jag ledig i tre dagar som ska bli så himla skönt sen onsdag-torsdag-fredag-lördag blir det en jäkla massa jippon. 

Dagens låt: Miike snow- Animal

/Madde

Djurtema

På lördag kör vi alltså igen! Life´s a beach! på DebaserMedis och vi kör på djurtema..haha får se hur det går. kommer bli galet hoppas vi. Tror dock inte att så många kommer klä ut sig men kanske någon...typ jag. haha och THOSE DANCING DAYS blir THOSE DANCING DJS för en kväll och ska spela skivor tillsammans med CheapBeat. det blir säkert skooooj!!



/Madde

fantastiskt

igår var det alltså Babasonic, det var galet. Och då menar jag verkligen galet..aldrig sett så lång kö på baba innan, det var heeelt sjukt faktiskt. Liksom veckan innan löning och kidsen var endå galnaaaa. älskar baba, haha lätt det roligaste stället att spela på om man bortser från alla jobbiga som önskar magnus uggla-kung i baren hela tiden och alla som säger att dem fyller år, herregud på varje baba fyller alltid någon år. Men jaja det var fest och vi var glada.Kanske lite för glada till och med, jag fick som vanligt för mig att efterfest är ju kul så alla snälla kom hem till maddekarin och hängde. Det var mest jag som höll låda tror jag..gud jag var lite för peppad, haha sprang runt med en björnmask och leopard öron och ett glatt leende hela morgonen till 06.00 men jag menar är det fest så är det. haha lyssnade på offspring också. gud bästa på länge. Idag har jag mått hyffsat bra endå, varit ganska party.

Imorn är det jobb som gäller igen. gud kommer bli massa fest också. Imorgon är det ju Grolsch får se om man pallar, liksom 2000 som osat till alla ställen typ. haha och sen på lördag är det ju lifes a beach. ännu mer galet.

jajajajajajajaajajajjaajajaj.

/Madde

go to work

Börjar jobba om 5minuter men eftersom jag bor 2minuter från jobbet så hinner jag om jag går om 2min, det är ganska sjukt faktiskt. Karin är i skolan, haha undra hur hon tycker det känns måste kännas trist att börja plugga igen eller vad vet jag. Usch jag vill inte plugga, kanske sen någongång när jag blir peppad men inte nu.
Olle ligger och sover brevid mig och det ser väldigt skönt ut...hmm idag ska jag jobba hela dagen sen ska jag och Karin bli fotade för någon grej vi ska spela på. kan bli kul..eeeehm min bästa vän EBBA fyller år idag. GRATTIS BABY!!! hon är bäst i världen. yesyesss

nu måste jag gå till jobbet, kom dit om ni vill. jag blir glad.
P.S är det höst nu? buhuuuu

/Madde

ingenting

Det här känner jag redan nu kommer bli ett inlägg som bara kommer bestå av massa svammel men vafan, det spelar ju ingen roll. älskar svammel. Ibland kan jag sitta och trycka runt på olika sidor på internet tills jag tillslut hamnar på någon sida som får mig att antingen bli lycklig eller få mig att känna mig illa till mods, nyss gjorde jag det och hamnade på en som får mig att känna det sistnämnda och vid sådana tillfällen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Helst vill jag gråta och känna att någom klappar mig på axeln och säger att allt ska bli bra men det går inte alltid. Oftast är jag ensam vid sådana tillfällen så då är bästa medicinen att lyssna på musik man gillar och får en att bli lycklig.
Idag tex när vi åkte tåg från gbg lyssnade jag på Deportees nya skiva högt i hörlurarna och kollade ut på allt vackert som vi åkte förbi när solen lyste in i fönstret. Då just då i den situationen kände jag mig som världens bästa och lyckligaste människa...om endå sådanna tillfällen kunde hålla i sig längre. Älskar att musik kan göra sådär med en..fan älskar deportees. Fast typ alla hatar dem, dem är så himla bra! nog pratat...jag ska sova. Work tomorrow.


/Madde

Back to baba

Wohoooo på onsdag blir det fest och inte lite fest heller utan MaddeKarin ska spela på vårt kära BabaSonic och vi vet ju att alla innerst inne älskar det, haha så alla måste komma. Kommer bli grymt. Massa fest iaf!!


foto: tagit från trädgårdens hemsida

Onsdag 22-03 är tiden. gratis innan 23.00 och 60:- efter. 18år

/Madde

Tbx från wow

Alltså dör, helt mör i kroppen efter dem här festdagarna som Karin skrev innan så var det grymt på WOW och aldeles för mycket stress och för lite chill, tråkigt men man har ju endå betalat för att se band men ibland orkar man bara inte springa fram o tbx och va överallt. Men hann se typ allt känns det som. Mycket grymt dem spelningarna jag kommer minnas mest var nog Robyn och DrAlbans gästspel, så jäkla klockrent. Och igår var vi på FinalFantasy i en kyrka, det var så mäktigt. Typ ett av de grymmaste jag sett liksom i en kyrka 02.00 i natten. så himla bra. Och det jag kommer minnas mest är nog Monotonix på sticky fingers, helt sjukt band. Kan inte förklara, Olle filmade ska lägga upp sen men det är tre irländska killar som spelar i publiken och inte på scen och har på sig små kalsonger typ och kastar sig på alla i publiken och hoppar på väggar, spottar på folk , kastar öl mm. Det tar aldrig slut. det var grymt!


Foto 1 Final Fantasy rockfoto.nu och den andra Monotonix och vet ej från vart

Nu är man tbx i sthlm och verkligheten och vet inte om jag är så pepp på det. Jobba jobba jobba. usch. Ska nog sova snart..

/Madde

Fest i dagarna tre


Foto: LLC Robyn och Lykke Li


Åter igen är vi hemma efter en mycket mycket intensiv helg i Göteborg efter festivalen way out west! För mycket bra band och för lite tid till att chilla. Men det var såklart grymt. Bäst var robyn med dr albans gästspel. Andra bra var Glasvegas, Lily Allen, ingenting, fever ray m.fl. Hjälp, kommer inte ens ihåg vad vi såg.
På kvällarna var vi på klubbspelningar och sedan var man tvungen att gå hem för vi hade ingen lista till den coola festen. Men så kan det vara. Sjukt bra festival ändå. Helt överlägsen. Nu har vi kommit hem iallafall och har ätit donkenmat och avslutar helgen med massa sex and the city-avsnitt. Nu är hösten nära.
Hej då

/Karin

luggblevdet

Jag klippte lugg, jag är glad för att jag gjorde det. nu måste jag lägga mig ner. Det här går inte.



P.S såg reklam för Beck filmen ikväll, tror inte jag sett den. fanfanfan. Älskar ju Beck

/Madde

ingenmerafest

Ameeeen vafan kom hem från jobbet vid åtta, helt sjuk trött och död. Ont i halsen har jag också och det sista jag vill nu är att bli sjuk inför Göteborg och way out west på torsdag, det får inte hända. nejnejnej.
Så funderar på om jag kanske ska gå och lägga mig nu men vill ju se Beck på tv också. Och sen saknar jag min Olle massa också, han och jag jobbar om varandra så hinner aldrig ses. jätteledsen.
Nu sitter jag liksom och kollar på Lotta på liseberg när dem sjunger det gör ont och Pål Pots sitter på scen och ser väldigt frågande ut...ahmeeeen guuud. går och lägger mig. Och vart fan är Karin? och en sak till, orkar inte gå ut något mer nu-..haha är så trött på Stockholm och allt som har med Stockholm att göra.

Foto: Olle Kirchmeier - Linus med gråtandebarn tavla som han samlar på

/Madde

hejdålivet

Nu är det över...mitt liv alltså. Dem senaste veckorna har jag spenderat framför datorn kollandes på six feet under innan jag ska gå och lägga mig. Och igår såg jag sista avsnittet efter mycket om och men, jag funderade på att spara det men när jag väll sett klart det kände jag mig helt tom. Liksom min familj, mina bästa vänner för ett tag är helt borta. Vad lever man för nu? ge mig serier, dem måste va minst lika bra som six feet annars får det va..ooohh saknar dem redan!
Får vänta två år och kolla igen då. längtar!

Hejdå familjen fischer!!!!



/Madde

florencebaby

Florence i september med min kära Ebba. Vi ska åka dit och bara leva och hänga, jag lägntar, det kommer bli så skönt. Sist jag var där så var jag där i jobb och öppnade en AmericanApparel buktik. Jag rörde mig mest mellan butiken och hotellet och sen såklart till något ölställe men mer än så blev det inte och gud vad jag är peppad på att få gå runt runt och sätta mig överallt för att dricka en kaffe eller ett glas vin och bara må bra. Vi ska vara så snygga också. älskar det.



/Madde

Superglad

Kolla vad bra det verkar, Alice i underlandet 2010. Tim Burton. Johnny deep. sagovärld. oooohh älskar den redan.





/Madde

superfest

Dem senaste dagarna har jag mest varit ledig och druckit öl typ, och badat. Gud super härligt att bada, älskar det! Men jag önskar man hade körkort och kunde åka bil någonstans utanför Stockholm och bada och ta det lungt, det skulle va något du.
Annars så var jag på gräsfolket på kåken i onsdags, det var super fest, sjukt mycket folk och typ kaos men vi hade skoj, hängt med Sandra och Maria, varit på debaser och druckit öl, ätit tapas, ätit pizza, hängt massor på min balkong och igår var vi på trädgården. Det var superfest igen. Men nu ni ska jag bara jobba och försöka städa upp lite här hemma tills vi drar till göteborg och wow på torsdag. Kommer bli superfestligt ju!!!!



/Madde

bobhundiloveyou

Alltså Olle var ju på emmboda och när han var där så smsade han mig och bara"jag har köpt en present till dig" och jag fick vänta i 3dagar på att få se vad det var men kolla vad fint(det var värt väntan) Jag fick ett BobHund örngott av han! världensfinaste liksom!!! jag dog lite. så nu ska jag sova på det ikväll. bra va?! Och vet ni, Bobhund kommer spela på strand den 10Oktober!! fest gånger 10000. pepppepppepp


/Madde

klippaellerinteklippa?

Alltså jag funderar på att klippa mig själv för jag orkar inte vänta tills någon utbildad ska klippa i mitt hår och jag orkar inte leta upp någon bra frisör för jag har ingen egen som tydligen varenda en som bor i sthlm har. Hatar alla som har en egen frisör. haha nää men vill framför allt ha håret lite kortare bara rakt och lugg, jag saknar min lugg, borde jag skaffa luggen igen?? sääääggg vad jag ska göra. 

/Madde

sämstatjejerna

Alltså Karin bloggar ju aldrig och kommer typ inte göra det så skit i henne men jag är ledsen för jag svikit er, haha men har haft så mycket på sistone. massa jobb och varit överallt och ingenstans. Det har iaf varit massor med fest och det gillar vi ju!!
Vi hade våran klubb i fredags på debaserMedis och vi var lite oroliga att inga skulle komma men massor kom ju och det blev en superkul kväll. jag var glad peppad och lite full. jaaaa! Så som det ska vara. 
Annars jag jag typ längtat efter Olle som varit på emmabodafestivalen, gått ut och varit kalasfull, hängt med mange och ätit pizza och kollat på twilligt och wrestler och typ sovit. 
Vi letar också boende till wayoutweat (jag och Karin har fått accredetering till way out så vi är superpeppade på att åka dit och hänga backstage) jaaaa!!!! men är det någon som har ett boende till wow över så betalat vi gärna!!! ingenstans att bo..buhuuu. 
Nu ska jag kolla på six feet under. jag uppdaterar er snart igen om mitt liv!!



/Madde

RSS 2.0