nördar

Jag älskar att allt är som vanligt sista dagen innan jag drar, Jag läser bloggar och Olle spelar tvspel..vi säger inte ett ord till varandra, han har till och med satt på mig ett par hörlurar så jag kan lyssna på musik och inte höra tvspelsgubbarna prata. Haha vi är sånna nördar, men jag älskar det.
Vi är gulliga ibland, eller nää ganska ofta men inte nuu..nejnejnej, nu är det andra bullar. Och jag är typ trött och orkar inte tänka på att jag måste packa om och allt sånt ikväll. guuuuuddddd orkar inte styra upp. Funderar på att skita i att ta med mig saker till Indien. Kanske drar med bara handbagage, haha skulle va soft. näää men jaja, jag ska iaf packa om och sen sova gott, lovar att jag kommer somna direkt när jag lägger mig. men endåå..usch vill inte vakna och inse att jag måste åka ifrån Olle...jobbigt.

/Madde

det funkar inte!

Nä, problemet är att min pappa hittat hit och undrar vad jag håller på med. Han säger att han ska hålla koll på mig genom den här bloggen. Mamma undrade också om vi kommer uppdatera på "eran hemsida" när vi är borta. Gud. Sluta liksom.
Annars flänger jag hit och dit. Klockan är inte ens tre och jag har redan hunnit ha körlektion, fixa tvätt, scanna grejer och varit hemma hos ebba och druckit kaffe. Hujedamej. Om tio minuter ska jag iväg igen på jympa. Jippi.
Ikväll är det Gondolen som gäller. Haha. Bröllopsdag för mamma och pappa eller avskedsmiddag för mig. Jag föredrar det senare.
Ha det bra så kanske vi ses om en månad.

/Karin

INDIEEN!!

Hmm vet inte om Karin dött eller något(hoppas inte för det blir ju jobbigt) eller så kanske hon inte vet hur man använder ett tangentbord längre för hon verkar inte kunna skriva iaf...men jaja
Alltså jaha det här är ju jättekonstigt, att vi åker till Indien imorgon liksom..hur sjukt är det inte? Jag har nog fortfarande inte riktigt fattat..jag tror att allt typ är fixat och sådär men haf mest ångest över vad man ska ha med sig. Jag är nog sämst i världen på att packa och dessutom hatar jag att göra det också...oohh. jaja det blir säkert för mycket men nu får det vara så. Jag kommer ju lätt ha tyngst bagage och typ göra illa ryggen och börja gråta. haha..meeeen guuud vad skönt det ska bli med värme och guuud vad jag kommer sakna Olle.
Men jaja vi ska iaf vara borta i en månad, om ni har tur och vi hittar datorer så lär vi kanske slänga in ett inlägg (eller nejnej, JAG kanske gör det..Karin är ju bara att glömma)
HA DE SÅ BRA I KALLA SVERIGEE!! SES OM EN MÅNAD!!


bild: google.se

Juste klippte mig igår också...naaajssss

/Madde

allahjärtansdag

Idag är det tydligen alla hjärtansdag och då är gatorna ute fulla med folk, jättekonstigt. Det var folk överallt idag och jag som bara skulle gå till systemet och sen hem fick typ panik. haha
Men jaja allahjärtansdag är ju ganska onödigt men för mig spelar det ingen roll, den kan ju få finnas där liksom om folk känner att dem måste visa sin kärlek lite mer på ett speciell dag. yesyes.
Jag har iaf mest städat idag och ätit lunch med Olleälskling. Ilväll ska jag Karin och Magnus ha middag här, kommer bli skoj och jag är pepp...får se vad jag vill göra ikväll sen. Nananana...

/Madde

Och jag är såååå snygggg

Ohyeess, och hur kul har inte jag det? dricker vin själv i min lägenhet, känner mig snygg och tror jag kommit på vad för tatuering jag vill ha...kanske en klassisk rockabilly tatuering , typ hjärta med banderoll ochsådär och kanske något mer..yesyes. tror jag skulle bli awsome i det. haha.
Sitter och väntar på Karin, alltså inte Karin jag bor med utan en annan Karin som är go!! Jag har fått en fin leopardsjal hemskickad så jag känner mig orockabilly och snygg i den. haha...jajajaja
Jag är ganska pepp endå, känns ju bra! Och imorn ska jag och Karin och min försvunna vän Magnus ha allahjärtans middag. haha vi ska supa oss fulla. eeeeeh jajajajaja
HALLÅÅ VILL NI HA SKIVOR ELLER? guuuddddddd GRATISSSS LIKSOMMM!!!

Såhär snygg är jag iaf...



/Madde

PermanentVacation ss09

Jag älskar faktiskt Permanentvacations kläder, alltså dem är alltid så bra. Liksom alltid som man vill ha kläder..enkla och fina. Jag gillar´t!!!

 


Bilder från permanentvacation.se

/Madde

men hallå..

Jahapp, det var ju tråkigt att ingen som läser den här bloggen vill få en cd gratis...herregud!!! Är det gratis och med en bra artist så gör man det man ska och blir glad om man får det..sååå sätt fart nu ungdomar!!

Jaja, idag har jag hängt runt på stan och kollat lite sen har jag även kollat in mitt gamla jobbs (AmericanApparels) nya butik på hötorget. den var najs! yesyes.
Annars har jag mest jobbat och nu ska jag och Olle kolla på Flight of the conchords!!! bästa!
Jag blir bara mer och mer taggad på Indien hur närmare det blir...blir nog bra. Känns så overkligt bara..Inatt drömde jag marddröm om att Karin och Felicia inte ville åka med så jag fick åka själv men ångrade mig på flyget...något sånt var det..mycket konstigt. resfeber maybe..


/Madde

Daydream Nation och Tävling!!!

Nu är det såhär att våra kära vänner Robert Brodén och LångKalle ska återigen ha sin Klubb Daydream Nation på Hornstullstrand nu på Lördag (Alla hjärtans dag) och vi har fått äran att lotta ut 5st skivor här på våran blogg!!

På lördag är det alltså Dag för dag som spelar som spås vara Sveriges nya pophopp och även Eugene McGuinness..som i skuggan av Last Shadow Puppets gjorde förra årets Brittiska popinsats.
Nu kommer han för första gången till Sverige och spelar en exklusiv solokonsert bara för alla på Daydream Nation.

SÅ ALLIHOPA , VI HAR FÅTT 5 EX AV EUGENE MCGUINNESS PLATTA ATT LOTTA UT TILL ER!
SÅ SKRIV EN MOTIVERING HÄR PÅ BLOGGEN SOM KOMMENTAR VARFÖR JUST DU SKA FÅ ETT EX SAMT DIN ADRESS SÅ KOMMER SKIVAN HEM TILL DIN BREVLÅDA!! (Om det är just dig vi väljer ut sen såklart)

Så nu är det bara att börja tävla alla som är sugna!!!


Veckans hitvarning

När jag var liten så var alltid det första jag gjorde när jag kom hem efter skolan att springa fram till tvn och sätta på ZTV och vänta tills Veckans Hitvarning kom, var det en artist jag gillade så blev jag alltid glad och liksom kände lite som att det var jag som vunnit något men om det var någon artist jag inte gillade så blev jag oftast arg och bitter och kollade inte på ztv förns veckan efter! Veckans Hitvarning var liksom det bästa inom musiken justdå...man fick någon slags bekräftelse...
Men iaf så, iförrgår så slog jag på tvn igen och upptäckte då att Hanna, Name The Pet var veckans hitvarning och sjäkvklart kändes det än en gång som en seger för mig. Och speciellt nu när jag faktiskt gillar Hanna så himla mycket som person och följt hennes musikaliska utveckling lite..hmm om man kan säga så. haha men iaf..Det är hon värd.

Name The pet- get on the bus



/Madde

Grekland 2009!!!





I sommar ska jag åka med min syster och hennes två döttrar till grekland. AA vilken dröm alltså. Jag ska försöka vara ledig så mycket som möjligt i sommar och försöka resa så mycket som möjligt. Tvärtemot den förra sommaren alltså. Den var hemsk!!
Och vet ni vad, vi ska åka till Skiathos och det är där mamma mia är inspelad!! Bara en sån sak...
OBS! En vecka kvar till Indien. Känns jättebra och jag har ingen ångest alls. Bara peppad! Jippi

/Karin

Dance with somebody

Herregud, känns jättekonstigt att säga det här men alltså...Mando Diaos nya - Dance with somebody låten är ju faktiskt riktigt bra...jag gillar den skarpt iaf. Dem har ändrats så mycket, men jaja tänkte bara dela med mig av den lite här om någon missat den...





/Madde

godmorgon

Alla borde faktiskt börja dagen, eller kanske avsluta dagen med den här fantastiska kortfilmen som Olle sa åt mig att kolla på igår..jag blev helt till mig. haha

http://svtplay.se/v/1414531/mitt_liv_som_trailer_-_vinnare_av_startsladden

Annars....Godmorgon. Fixar dag för mig sen måste jag hoppa in på jobbet tre timmar ikväll, influensan vetni!

/Madde

lilleroboten

Nämen, man kanske skulle ta och tatuera in en liten fin robotkompis på armen...hmm. LIksom...hejhej kompis varje dag.

JAG-VILL-HA-TATUERING-NU-NU-NU-NU!!!!!!!!!!!!!!



/Madde

foralonglongtimeago


foto:Olle Kirchmeier

En gång i tiden var det sommar och midsommar och jag var på fårö med Olle och hans familj och det var varmt, mysigt och perfekt. Hur mycket saknar man inte allt det där som hör sommaren till när man kollar ut genom fönstret och ser hur kallt och ruskigt det är. näää usch usch.
Jag är så himla pepp på Indien nu så det är sjukt, tänk att bara få lite sol och bad liksom...har helt glömt bort att vi kommer kunna bada och sola. Jag har typ bara tänkt på sjukdomar och konstiga boenden..men det är ju så mycket bättre än så..
oooohhhh kommer bli så bra!!
Idag har jag jobbat, nu är jag hemma hos Olle och vi har ätit indiska kötbullar, gott! nu peppar jag som sjutton för Beck!
Beck är ju det bästa varje söndag! haha

/Madde

trötttrött

Söndag idag...och jag är så jäkla trött trött trött trött. Känner mig som en zombie. Nu ska jag snart gå till jobbet, känns som att jag kommer somna på vägen...herregud, hård helg.

/Madde

pepppepppepp

Hmm undra varför jag är så peppad på ikväll...känns som jag inte varit ute på jättelänge men det har jag ju så det är ju konstigt men blir pepp när jag vet att man ska spela och få lyssna på bra musik. haha.
Nu ska jag äta fiskgratäng, haha tacky men aja. orkar inte laga något och väntar på att karin ska komma hem...jag förfestar med mig själv. Ganska kul.....nu ska jag jobba hela helgen också så jag kommer väll vara död på söndag kväll men jaja, sova kan man göra när man är gammal....tror jag.




juste, dem där platserna till ikväll jag pratade om är redan upptagna. mmmmm sorrry.

/Madde

föresten...

föresten...om någon vill gå ikväll på 2manydjs så säg till...typ kommentera eller sådär. hmm jaaaa

/Madde

Fredag

Idag är det redan fredag och jag har precis gjort mig klar för att gå och jobba, börjar klockan 11 men eftersom jag bor vägg i vägg med skrapan och Monki så behöver jag gå som tidigast 5 minuter innan, herregud vilken lyx man har det va...väldigt skönt tycker jag iaf.
Idag är jag än så länge på bra humör fast lite trött, längtar efter att jobbdagen ska vara slut så man kan gå hem och vila lite innan djandet ikväll. Längesen vi spelade inte på dansgolv utan i bar men kan nog vara lite skönt för omväxling kanske..känns som om alla som är där endå är där för att se 2manydjs så dem kanske inte bryr sig så mycket om vad vi spelar faktiskt...

Jaja, ha en bra dag allihopa

/Madde

2manyfuckingdjs

Imorgon fredag spelar ju 2manydjs på Debasermedis och vi har blivit tillfrågade om vi vill spela skivor i lilla baren..ska tydligen vara Indie-musik där och untz untz musik i stora rummet så det blir nog kul.
Vi spelar iaf där i lillabaren från 22 till 03.00 och hoppas på att vi inte får spö för att vi inte spelar elektrotyp. haha


foto:google.se

jaja ses kanske imorn!

lite cirkus och lite bitterhet

Jaja som Karin skrev inatt så var ju Sebastian Tellier väldigt skoj och sådär, han var hög och typ full på samma gång och vi var också lite lagom fulla och allt var ganska kul. Popcirkus var ju kul att va med på också, nästa vecka skulle tydligen Hanna "name the pet" vara med också och det kommer säkert bli kul grymt, går ju väldigt bra för henne nuförtiden och jag är glad för hennes skull och att jag faktiskt en gång hjälpte henne lite med att faktiskt bli signad.. jaja..hon är ju grym iaf!.
 jag vill mest härifrån och slippa bry mig om allt runtomkring faktiskt.

Idag har jag jobbat och det ska jag göra nästan varje dag nu fram tills att vi åker...nu väntar jag på att min älsklinsolle ska komma hem från debaser så vi kan kolla på gossipgirl sen ska jag sova hyffsat tidigt tror jag.


Foto:Petter Brandt

/Madde

svårt att förstå....




Gud...jag blir typ..nää alltså jag vet inte riktigt vad jag blir...jag blir typ arg, glad, förbannad, ledsen, stressad och trött på samma gång av att typ se bilder på folk och läsa folks bloggar om saker och ting. Jag vet liksom inte riktigt..Jag får typ för mig att folk gör så jäkla roliga saker, är så jäkla snygga och typ får jobb och annat utan att lyfta ett finger. Och liksom själv sitter jag och kämpar för en jäkla lägenhet, kämpar för ett jäkla jobb, kämpar för att få folk att vilja ha oss som djs/klubbarrangörer och typ allt som folk verkar ta för givet. Jag kan inte riktigt förklara men blir även så himla ledsen att jag måste följa dem vänner och människor som jag en gång hängde en del med tex genom deras bloggar, facebooks osv. Folk tar en förgivet och jag är så jäkla trött på det och på att folk inte hör av sig och inte ens kan visa uppskattning när man ses eller vad somhelst.
Jag har alltid varit en sådan som hör av mig och försöker fixa så att man ses och försöker vara jäkligt tillhands om någon behöver en men vad får man tbx? inte ett jävla skit. Jag blir ledsen, på riktigt. Bara för att jag kanske inte är lika häftiga som den och den är eller har blivit så vafan....Är så jävla trött på Stockholm och på att alla ska vara överallt hela tiden och ska vara bättre än den andra och snyggare än den och bla bla bla....jag är jäkligt less bara.

Jaja skulle bara dela med mig av det, Kan somsagt inte förklara men aja. jag förstår iaf. Indien kommer sitta jävligt fint snart!

/Madde

POP

Ikväll var vi på pop-cirkus på vårt kära Debaser Medis. Artisterna var sveriges sämsta det vill säga Laleh och Christian Walz. Sedan var det frankrikes bästa artist Sebastien Tellier som inte kan någon som helst engelska. Syftet med att vi var på debaser var för att se tellier men det blev ihopslaget på något vis.
Pop-cirkus är ett himla bra initiativ av svt över huvud taget tycker jag. Varför kan inte public service satsa på lite bättre program än typ dansbandskampen och körslaget. Kom igen liksom. Men men..
Programledarna för pop-cirkus var Per sinding larsen som har varit min idol sen jag var fjorton, typ när han gjorde Studio pop, och Kristian Luuk som sa nej(!!!!!) till melodifestivalen för att vara med i det här programmet. Det är ju bra.

Jaja. Sebastien var grym iallafall. Nu är vi lite fulla och ska sova.
Här är en idolbild på Per...



/Karin

Sebastian Tellier

Idag har vi hämtat vårat kära visum...nu börjar det kännas på riktigt, eller nä föresten. Det kommer nog inte göra det förns vi är där ju...i Indien alltså men endå, jag börjar bli peppad. bara vaccinera mig en sista gång sen såå..ska bli så skönt att komma ifrån Stockholm ett tag!
Nu ska iaf jag och Karin laga mat, sen så ska vi till Debaser Medis ikväll och kolla på PopCirkus och Sebastian Tellier...kommer bli grymt hoppas jag! Det är så bra att gå till DebaserMedis för det är kanske 2min för oss att gå. haha väldigt lyxigt. jaja ses kanske där ikväll!!


Foto: Google.se

/Madde

värt?



I sommar kommer liksom min största idol hit till Sverige, eller hon var det när jag var fem år. Hon är ju inte så soft längre kanske men ändå. Skulle vara kul att se. Det finns mycket man skulle vilja gå på i dessa tider. Men det råder en finanskris på åsögatan som sagt så vi får väl se.

/Karin

Finanskris jora

Ååååh, jag börjar nästan gråta av att läsa alla himla modebloggar och skit. Jag vill ha tiotusen att bara köpa vårkläder för! Kan inte nån ge mig det snälla snälla.. Måste spara till Indien! Ska bli skönt att äntligen komma iväg så man slipper tänka på att spara pengar jämt.
Idag har jag kört bil och det är väl det enda jag gör nu för tiden. Det är inte särkilt kul, vilket gör det svårare och jobbigare. Men det går iallafall någorlunda bättre för varje gång. Lite ångest bara att mina lektioner är slut snart så jag måste köpa nya.
Den här veckan tänkte jag bara ta det lugnt eftersom min förkylning vägrar försvinna efter två veckor. Hänga med Björn i Farsta. Hääärligt.
/Karin

Kan inte sluta tjata

JAG KAN INTE SLUTA TJATA OM BRUCE SPRINGSTEEN!!! ÄLSKAR HAN!! OOHHH!!! HAHAH GUD VAD JAG ÄR TÖNTIG NU MEN OOOHH HAN ÄR SÅ BRAAA!!!!

OCH HANS NYAAAAAA ALBUM!!! LÄNGTAR TILL I SOMMAR!!!



/Madde

festfestfest och lite helg.

Alltså hur glad blir man inte på söndagar när man inser att det har börjar gå Beck igen på kvällarna på tv4!?!? Det är det bästa som finns ju...Beck och Wallander, älskar det! Haha. Plus att min och Karins balkong var med i tv! Dem filmade där vi bor...cooolt va!!
Men jaja, helgen har iaf mest bestått av att dricka Öl tror jag...eller det är iaf så det känns. I fredags var vi lite överallt, Berns där vi skulle på den där +46festen men den sög och ursäkta mig men aldrig stött på något otrevligare än Pay...Aja skitsamma iaf sen så var och drack en öl sen gick jag , Karin och felicia till Marie Leaveau där vi skulle stödja Robert Broden och LångKalles klubb och vi hade väldigt kul. Vi hängde i ett eget viprum och hade sjukt kul...Felicia..herregud. Ska lägga upp en film här sen. haha Sen så åkte vi till konstfack på telelfonplan iaf där det var någon konstig fest och det kändes mest som att man var 17igen typ och på den tiden man tyckte såna fester var coolt men det var det inte. nej nej nej. jaja en mycket lyckad kväll. Och igår var jag och ebba på momma där BonChance hade klubb och det var ju trevligt, jag var mest glad över att få vara själv lite med Ebba, det gillar jag! Vi satt på samma stolar i typ 4 timmar och drack öl efter öl! Det gillar vi. haha
Nu är det ny vecka och då ska man jobba och styra upp saker...typ styra upp massa till indien känner jag att jag verkligen måste göra. Yes.

Oj vilket långt inlägg...jajajaj! spela roll. haha
/Madde

RSS 2.0