Fårö





Fårö med Olle och hans familj. Riktigt skönt fast tråkigt väder.

/Madde

Alla bara babblar i mitt öra




Mmm. Snyggt också att Kate Moss ser ut som Debbie Harry gjorde på 70/80-talet på den första bilden. Det kanske inte ens är meningen? Jaja.

Håkan igår då, klart det var bra. Håkan är alltid bra. Men jag och Madde konstaterade att det nog var något alldeles speciellt med konserten igår. Bara det att Plura blev lockad upp på scenen med ett glas whiskey och att de sjöng "Gatan fram", en låt av Eldkvarn. För att sedan spela många låtar han annars nästan aldrig spelar live. Typ "Jag har varit i alla städer" och "Inte skyldig nån nåt". Personligen tycker ju jag att han gärna får skippa låtar som "ramlar" vilket han gjorde.
Det var en mer personlig konsert, till skillnad från sommarens festivalspelningar. Tur.

/Karin
 

Kate

jajaja jag vet, det här är säkert jättekonstigt men liksom det här är ju en blogg om allt så jag får visst skriva om kläder och jag bara måste säga (som alla andra 100 modebloggare såklart redan gjort) men jag är helt kär i dem här två klänningarna från kate moss kollektionen (den nya alltså) som ska finnas på topshop. Faktiskt, mina pengar kommer försvinna direkt om jag ser någon av dem två.




/Madde

Dom kallar oss artister

Ikväll var det start för nya programserien "Dom kallar oss artister" och såklart satt jag bänkad då Håkan Hellström var med, mycket roligt och intressant program. Man blir ju så pepp på att se Håkan H imorgon på Cirkus när man ser den lilla sparveln på tvn och det är ju tur för mig och Karin att vi ska gå dit imorgon på den RIKTIGA spelningen. (vi är lite sura på alla som varit där idag och köpt extra biljetter) det är ju liksom inte äkta, haha.
Men imorgon, herregud det kommer bli så grymt...Håkan på cirkus, fantastiskt!
Jag älskar Håkan Hellström!



foto: Olle Kirchmeier

/Madde

Britney fucking Spears

Haha idag har den varit en dag som alla andra i mitt liv när jag mest bara går runt och inte gör så mycket (det är så mina dagar ser ut nu för det mesta av tiden) men idag har jag varit med min vapendragare Karin, vi gillar att vara med varandra för man behöver inte bry sig så mycket när vi är. Vi går ju mest runt och pratar om massa konstiga saker men som vi båda förstår. Sånt är kul. Vi gick även förbi Hannes Fosbos Britney Spears utställning på galleri kocks, lite konstig men endå väldigt kul. Det är gratis så dit kan man gå och köpa en Britney målning om man vill. haha.


Foto: Hannes Fosbo

/Madde

Vampyrer och blod.

Igår var jag och min kära pojkvän Olle och såg "låt den rätta komma in" på bio. Vampyrer och blod säger jag bara, men är det något du tycker om så gå och se den. Jag gillade den mycket, snyggt gjord också. se se se!


foto: google.se

/Madde

ACNE JEANS

Acne har definitivt överträffat sig själva denna höst. Vill ha allt!



Hittade denna uuurfina blus, fast i svart, på outleten i Barkarby häromdagen. Den var lite felsydd men märktes knappt. 300 kronor gick kalaset på.
Ibland ska även jag ha tur! Tack tack. Hur fint är det inte med volanger liksom. Mmm.



fin!







/Karin

amores perros

Eftersom att jag fortfarande är sjuk och inte gör mycket annat på dagarna än att kollar på datorn, tvn eller på filmer så kollade jag på ännu en film idag och den var riktigt bra så jag tänkte dela med mig av den.

AMORES PERROS - älskade hundar. kolla på den!





/Madde

Dans dans dans

Jag vet att den här videon är sjukt uttjatad på alla bloggar som finns, nästan, men den är ju så fin.
Sjukt egentligen att det var nästan precis ett år sedan vi såg henne i pet sounds bars källare och nu vet hela världen vem Lykke li är. Aa, man kan ju aldrig sluta förvånas.



skojar inte

Häromdagen fick jag ett meddelande på facebook från min kära vän Ebba Lagersten. Hon skrev något om att länka till varandras bloggar för att man blev känd på det sättet, enligt blondinbella alltså. Hm. Iallafall, jag trodde hon skämtade först men sen gick jag in på hennes blogg och den är ju fantastisk. Jag skrattar högt när jag läser den. Så här Ebba, nu kommer du bli jättekänd! Kolla in bloggen här. 
/Karin

computer love

Nä nu förstår ni, jag har ju alltid skyllt på icke datorinnehav då jag bloggar för sällan. Men nu! nu kan jag inte skylla ifrån mig längre för jag har fått ta över min pojkväns skruttdator. På den ska jag ladda ner all musik som finns och alla nördiga serier i världen, tills den kraschar!!!  Men tänk vad kul vi kommer ha tills dess.

/Karin

ACE på Lördag!!

På Lördag (löningshelg, hurra!) spelar MaddeKarin skivor på Ace på mangobar som ligger på Sveavägen! Det kan ju bli kul.



Såhär står det om oss i deras nyhetsbrev:

"På indiegolvet är det äntligen dags för några tjejer att tar över skivspelandet. Därför har vi bjudit in Madlen Schneps och Karin Sandström för att spela skivor på lördag. Musiken dom spelar är väldigt blandad, mest pop och indie som tex Pacific, MGMT, Parken och en himla massa Håkan Hellström! Men räkna även med en massa gamla klassiker som man glömt bort att man gillar. MaddeKarin lovar iallafall allsång och dans, som det brukar vara när dem spelar skivor."

Så..kom gärna förbi och dansa med oss.

Höstförkylning.

Jag vet inte vad det är men såfort det går från en årstid till en annan så blir jag direkt påverkad. Alltid får jag den dumma förkylningen som är blandad med halsont och feber. Fast det är sommar. Synd om mig.
Så idag har jag legat i sängen hela dagen för så fort jag rest på mig har allt jag sett snurrat och hela mitt huvud har dunkat.
Men när man är sjuk får man ligga i sängen hela dagen och läsa modetidningar och kolla på konstiga filmer. Som idag tex "superzebran" och "hemmabäst". Konstiga filmer.
Dags att sova och bli frisk. Godnatt

/Madde

Permanent Vacation

Ett märke som verkligen alltid funkar är helt klart en av våra favoriter Permanent vacation. Dem två göteborgs tjejerna bakom märket gör nu också egna kollektioner till Monki. We like We like!!



"PERMANENT VACATION are inspired by the classic gentleman's way of dressing; dapper, shapely, comfortable and useful, garments aimed to love, wear out and repair.
The collections so far has their origins in the moods we’re in when we create, or the mood we would like to be in. "

http://www.permanentvacation.se

Hot lips

Igår var vi först på Debaser Medis för att kolla på They live by night, Parken och Nordpolen. Själv tycker jag att Parken var riktigt grymt live medans Nordpolen och They live by night var sådär. Nordpolen- lite för mycket falsksång men jag gillar det på skiva.
Efter Debaser gick vi till Spybar där man verkligen inte har satt sin fot på år och dar. Blev lite nostalgisk men insåg snabbt varför man slutat gå dit. Kvällen till ära var det Green room sessions och Robert Broden stod för djandet och Pacific för live framträdande.
Pacific- Gud jag insåg hur mycket jag älskar Pacific men igår, på spybar..Nej usch det funkade inte alls. Dem hade tagit in någon tjej som skulle dansa och sjunga. Det var det värsta jag hört och det förstörde allt. usch usch usch....



/Madde

Åt helvete med himlen



Till helgen blir det att gå och se Parken på Debaser Medis. Kolla på det här klippet och förstå varför!

Style by Mats

Haha finns det någon roligare än Style by Mats? Jag tycker iaf inte det. Jag skrattar så mycket att jag dör.
Kolla bloggen och filmer på http://www.1000apor.se/blogs/stylebymats

APROPÅ

Apropå musik! Den 29 oktober är det vi som går och ser den här mannen för femtioelfte gången. Alltså jag lovar, säkert hundrade gången.
 
Men hur kan man låta bli? 




Musik





Måndag och jag har spenderat pengar på att köpa ett av mina stora intressen. Musik!
Flight of the Concords. Elliott Smith. Pacific och Mgmt får stå för dagens musik.
Jag skulle kunna spendera alla mina pengar på konserter, skivor, vinyler. Det är så mycket mer värt än att ladda ner.

/Madde

Söndag




Fantastiskt väder. Perfekt för en söndag.
Jag och min kära vän Ebba gick på en promenad på söder för att sedan ta en fika i det ljuva vädret.
Sushi och "Ensam mamma söker" fick avsluta min härliga dag.

/Madde

Yesterday

Igår..ja igår hamnade vi först på Indigo, sedan Ljunggrens och sedan Debaser slussen där det var flyktsoda. Det var en mycket trevlig kväll vi hade men dock lite besviken på musiken på debaser. Mer pop mindre konstiga elektro remixer av konstiga låtar. Ja tack!
hmm, känns som det var längesedan jag och Karin spelade ute men det var ju bara en vecka sen. Fan får styra upp någon spelning snart tror jag. undra vart bara? Stockholms uteliv suger ju.

Nu- The hills, duscha , klä på mig. sedan ska jag till Ljunkan för att äta och dricka vin. gud jag kommer svimma. haha
Ha en trevlig kväll!

Friday im in love



Fredag idag. Jag och Karin sitter i soffan med Vin, tacos och Idol. Det ska föreställa någon slags förfest tror vi eller bara en hemmakväll. Vi får se hur den här fredagen slutar. Men helg gillar ju alla.



Foto: Olle Kirchmeier

Just love it

När ens pojkvän jobbar på nätterna och man inte gillar att vara ensam då kan man krypa ner i sängen med sina andra pojkvänner - tv serierna.
Just nu kan jag inte slita mig från Entourage, Gossipgirl och den kanske lite otippade The Hills. Just love it!



/Madde

TIPS




Som sagt spelade vi på Those dancing days releasefest i måndags och det var kul. Det bästa på kvällen var att dom hade en akustisk spelning med bongotrumma och piano. Lite ovanligt sådär.

På måndag släpps äntligen deras debutalbum och vi kan säga redan nu att det är grymt, gå och köp!

Hannabanana



"Basically what Im trying to do is to rip techno down, make it dirty and make it pop. And add some heartbroken lyrics to it."

Hannahannahanna.com

Sommar

Höst är ju mysigt men sommar och utomlands....JA TACK!





Italien. Rom. sommar 2008.

Foto: Olle Kirchmeier


ÅRETS JULKLAPP?


Foto: happysocks

Har aldrig brytt mig om strumpor... men HALLÅ! Hur kan man inte bry sig när man går in på den här hemsidan??
Hur fina som helst ju.

ThoseDancingDays



THOSE DANCING DAYS.
Releasefest ikväll. MaddeKarin spelar skivor.
Dock endast för inbjudna men vi är så glada över att få spela skivor att vi bara vill få sagt att dem här fem tjejerna är helt FANTASTISKA!

Tunisien. Sommaren 2007.







Värme. Mat. Marknad. Pool. Bada. Sola. Bränna sig.
Djerba. Tunisien.

Trädgården. Sommar 2008.

Tack alla som var där. UppUppUppNer var namnet.






Foto: Olle Kirchmeier

NY KLUBB



Ikväll spelar maddekarin på Peter Ruckerts nya klubb i Helenés källare.
Tiden är 22-03.
Kom dit! Kan bli grymt! Gå in HÄR för mer info.


RSS 2.0