Jag säger: Skit i allt, lägg av och kom hit!

Foto: Olle K
Idag har jag tänkt mycket, fast ändå så har jag inte det..jag önskar nog att jag hade tänkt mer än vad jag gjort fast nä det gör jag inte. Jag orkar inte tänka mer på vad som är rätt och vad som är fel. Det känns ibland som att jag testas gång på gång i livet och jag orkar inte riktigt med det mer. Men struntsamma, idag blev en fin dag tillslut häng med vänner och häng med Olle. Nu är jag mest trött och tänker att jag ska försöka gå och lägga mig i tid för det händer ju inte ofta...Alltså jag är inte såhär ointressant som jag verkar när jag skriver så här tråkigt , jag är ganska kul endå men jag är så jädra dålig på att få ner det lite roligare här i bloggen, ska nog börja berätta om mer händelser istället..Typ som jag gör på twitter..men liksom twitter är trist för jag twittrar bara för mig själv känns det som såå följ mig där, det är skoj...eller lite skoj https://twitter.com/#!/maddeschneps
Idag har jag även fått lite panik över att ALLA tidningar har olika interjuver med Håkan och bilder osv och jag fattar inte, jag kan ju INTE köpa alla magazin liksom..någon måtta får det vara men jag känner mig ändå tvungen att typ köpa alla...guuuddddddddddddd dörköpamagazindöden. ha ha ha
Godnatt

Mystery Jets

Ny vecka alltså. Jag är så jävla trött på veckorna, en vecka tar slut..en ny börjar. Visst dem är ju helt olika varandra men jag blir endå trött på dem. haha. Ihelgen firade vi Olle som fyllde år och hade även besök från Göteborg, jobbade lite gjorde jag också.
Igår spelade bästa Mystery Jets på Debaser Slussen, jag skulle endå gå dit så jag och Karin passade på att spela lite skivor före och efter spelningen. Dem var väldigt bra live och det var en grym måndagskväll!
Idag är jag ledig, så jädra skönt...har sovit längre än vanligt och sitter nu i min säng och ska snart börja göra mig i ordning för den här dagen..ska ha lite möte/häng med Life´s a beach och sen ska jag på vernissage och någon filmvisning med Olle. Imorn är det Non Tiq på Hotellbaren på kvällen (Gå dit alla som kan, tror det kan bli grymt) sen är det också Palpitation på Kåken och Torsdag är det Elias and the wizzkids på bomullsklubben på SödraBar som jag skulle vilja se och på fredag är det helg. Herregud..Jag kommer vara helt slut när den här veckan är över tror jag. Men vi får se vad jag går och ser och inte ser..Jobba ska jag göra en massa också.
hörs snart. /Madde

ARIEL FUCKING PINK



Skojar inte när jag säger att jag kissar på mig 1000ggr om för jag är så peppad på när dem kommer till Sthlm och ska spela på Debaser i oktober. JAG DÖÖÖRRRR VA BRAAA!!!!!!

Lilllördag


Foto: Olle K

Lilllördag idag alltså, vet inte vad jag ska säga. Lönen kommer på fredag och jag vet med mig att jag nog inte kommer få så mycket lön för det känns som jag bara varit sjuk och varit borta från jobbet senaste tiden meeen äsch pengar löser sig väll alltid. Bara jag inte ska hålla på och shoppa och hålla på med sånt trams..nääääe. Nu när Olle har sitt körkort snart blev jag också extremt peppad på att ta körkort..liksom innan det blir försent. Typ just nu vore en helt perfekt tid sååå kanske ska styra upp det. Fast å andra sidan är jag inte så bra på att styra upp saker som jag känner "ett måste" över. haha
Men idag är jag hemma, är ledig från jobbet. Så himla skönt..alltså jag älskar verkligen att va hemma och typ mysa. Liksom hallå när man är ledig så kan man ju bara få va ledig..jag blir lätt stressad av det och tänker typ att jag måste göra saker hela tiden men vafan. Orka..fast jag ska nog försöka städa upp lite här. Känns som på tiden att jag tar tag i det..När jag väl kommer igång brukar det gå prima! Jag har blivit sjuk också..jobbigt. Tennisboll i halsen.."det har du alltid" säger Anna men vafan..ja kanske. Min hals är typ den enda jag blir sjuk i hela tiden..Jag får inte Feber och sånt men just halsen..Eh vääntaa väldigt ointressant inlägg. Men hörrni det är skönt att prata av sig. haha Jag har börjat Twittra, men det är ju skumt alltså..fattar inte rikigt förutom att typ alla pratar med sig själv..haha det är ju det som typ är grejen..konstig grej. Och alla ska alltid vara rligaste känns det som. Jag är minst roligast...Men följ mig där om ni vill också
http://twitter.com/maddeschneps

Ok nu ska ja sluta babbla, återkommer när jag har vettiga saker att säga.

/Madde

Kom tillbaks



Okej, nu känner jag mig redo igen tror jag. haha fast alltså jag är ju lite illa till mods...eller liksom jag bara går runt och är helt vimsig och fattar inegnting längre. Ena sekunden mår jag asbra andra sekunden dör jag hela tiden, men det är väll så livet är antar jag.
Idag ligger jag mest hemma i sängen och lyssnar på regnet mot rutan. Är lite bakis också fast endå inte..orkar inte göra något, ska kolla på Jersey Shore tills det blir kväll och jag förmodligen ska träffa Frida och äta middag..eller förhoppningsvis. Jag hoppas det för jag menar såhär kan jag inte lika hela dagen..haha och just precis nu kom jag på att jag inte har någon att gå ut med ikväll. Jag är tragisk, extremt tragisk. Kul att veta va?! haha .
Men jag lovar..jag ska rycka upp mig. Meen först Jersey shore...återkommer om ett tag!!

Skit i allt

Dungen- Skit i allt.
Lyssna på den här så länge. Jag lyssnar ihjäl mig på Dungens nya skiva. så himla himla bra.

Livet

Jag vet. Dålig uppdatering som vanligt. För tillfället är inte mitt liv det lättaste och inte det mest roligaste heller för den delen. Ibland händer saker som man inte kan styra över eller som man behöver ha tid till för att fixa tillrätta.
Jag vill blogga glatt och fint. Så jag återkommer alltså snart. Men jag hoppas ni är med mig ett tag till endå.

RSS 2.0