Påskhelgen försvann

Ja alltså dem två senaste inläggen jag postade här tyckte jag tydligen var en jättebra idé mitt i natten efter några glas öl men äsch, de bjuder jag på!
I vilketfall som helst så är påskhelgen över och jag har mest jobbat faktiskt. Och druckits öl. Ända sen i onsdags har jag druckit öl, jättebra! hehe.
Spelade ju på hotellbaren i onsdags, var hemma på minifest hos Linnea och Alex i torsdags, var hemma hos mamma på påskmiddag i fredags sen träffade jag upp felicia och Karin på indigo (har jag skrivit det här redan? isf FÖRLÅT) Lördag jobbade jag igen sen åt vi lax o färskpotatis och drack öl i lördags innan vi begav oss till Strand och kollade på Those Dancing Days live!! Som vanligt var dem grymma! Blev för full och gick hem. På söndagen tvättade jag och hängde med Karin Felicia och Ebba ute i solen medans kläderna var i tvättmaskinen. Och som avslut på öldagarna så spelade jag och Karin skivor på Debaser Slussen!!
Nu är det ny vecka och vet ni? Jag åker till Berlin inatt! Ska bara hänga, äta och dricka. hihihi.
Ses igen om en vecka!!!!!!!
/Madde

hej ränder




hejhejhejhejhej

Vi är randiga

/Madde

påskis

(orkar inte vända på bildjävlen)
Idag är det tydligen början på påskhelgen, alla är lediga och dricker öl hela dagen och alla mår bra. Förutom jag som jobbar i butik, vi har öppet hela tiden. haha fast jag mår ju såklart bra ändå. Jag får pengar och jag får dricka öl och äta mat effter jobbet så det är ju bra. Idag tex har jag jobbat och sen åkt hem till mamma på påskmat och öl/vin för att sedan åka tillbaka till stan igen för att möta upp Felicia och Karin på Indigo för att dricka två öl till och nu är jag hemma och ska snart lägga mig. Imorgon blir det jobb och sen lax hemma och sen Those Dancing days på Strand. För att sedan städa och tvätta på söndag för att sedan spela skivor på debasers uteserveirng på söndagkväll! hallååå det kommer bli grymt! kom dit!!!!!!! Inte meningen att va något skags informationsblad men vad sjutton, skriver ju det jag känner för.....
Godnatt / Madde

mixtape to monki may

Latest tracks by madlenschneps
Hej här kan man lyssna lite på ett mixtape från mig. Första jag gjort. Kan ju vara kul kanske.
/Madde

vårlivet

Göteborg igen ihelgen. Har mest handlat om att styra upp saker. Skickat in ansökan till kurser i höst. jobbat varje dag med låtar till Monki musiken. Gjort ett mixtape. Varit ute på Båten och på yaki-da. Varit på Puma fest på Shelta. Druckit alldeles för mycket öl. Sett rainbow arabia live på jazzhuset. ätit lång och god brunch. åkt hem till Sthlm igen.
Nu är det jobb jobb jobb. Imorgon spelar jag och Karin på hotellbaren 19-02 och på Söndag ska vi spela skivor på uteserveringen på Debaser Slussen!! pepp!
/Madde

Fota bild

Foto: Olle K
Idag har vi haft Life´s a beach möte hela förmiddagen och sedan har jag hängt med Olle hela dagen då han och jag skulle styra upp en pressbild till mig till en sak i Maj. Bilden blev grym och på bilden ser ni en försmak av hur det blir! Postar den riktiga bilden framöver!
När vi var klara med bilden så unnade vi oss våran första cykeltur (som jag längtat) och cyklade till McDonalds och unnade oss ännu mer där, hehe.
Nu är jag hemma och har panik. Jag och min Panik alltså. Orkar inte. Hoppas att efter den här helgen som kommer att mitt stress lägger sig lite. Tror inte det är bra för min kropp och själ.
Nu ska jag panika lite mer och sen lägga mig tidigt då jag har en jäkligt långdag med Monkijobb framför mig imorgon!
/Madde

April April April

Okej min helg bestod av Uppfrisknande från Urinvägsinfektion, Monkijobbande, Göteborgsbesök, Alexis Weak och Theophilus London på Fritz´s corner på Strand ( !!!!!! ) Vilket såklart var grymt! , promenad i vårsolen, äta glass och dricka kaffe, Laga egengjord hamburgare, träffa Ebba och laga Spenatsoppa, ha panik och nojja över diversesaker plus att jag varit jäkligt trött hela tiden.
Men det var en fin helg som försvann fort. Den här veckan är Kaosig och jag har mycket att styra upp och ta tag i.
/Madde

fredagfredagfredag

Foto Linus Bramford
Vet egentligen inte vad jag ska skriva eller säga?! Det är fredag och man ska tydligen vara glad för att det är helg. Är jag glad? Jag vet inte, jag tror det, jag ska försöka vara glad. Mitt humör kan ändras på en sekund, sån är jag.
Aron kommer över helgen, jag ska jobba imorgon sen blir det Theophilus London + alexis weak imorgon kväll sen inget på söndag. Sen är det måndag igen, fan vad tiden går fort ändå. Jaja, nu ska jag springa ut och hinna med bussen! Ha en fin helg. /Madde

Vårlivet

Hej! Idag har jag varit ledig. Väldigt kul att vara ledig när det visar sig att alla ens vänner också är lediga. Typ.
Idag hade jag iaf tänkt att jag skulle fixa massa saker men det får jag göra imorgon eller övermorgon eller nåt, för idag har jag hängt hemma hela förmiddagen, sen har Anna, Linnea, Felicia , Karin och jag ätit våfflor. Blev dö mätt. Sen kom Johan och Linus ner och åt några också. Efter det gick vi ut i vårvädret och hängde. När vi gick runt kom vi på att det skulle vara gott med öl så då gick vi till systembolaget och köpte öl sen satte vi oss på vår terass och drack öl och sen gick vi hem igen och åt pommes, bea och kött. DET NI!!! vilken perfekt ledig dag va!
Nu är jag trött och ska sova snart. Ska försöka styra upp lite saker innan jag går till jobbet imorgon. JÄTTEKUL!
Hmmm....har inte berättat om helgen men vet ni? Helgen sög! Jag hade ont i magen hela helgen, åkte in till akuten, fick träffa en gynekolog ( EN KILLE ) haha som har varit min största skräck någonsin...att ha en manlig gynekolog alltså men det gick bra eftersom jag hade så ont och inte kunde bry mig mindre...Han hittade iaf inge fel, blev nerskickad till vanliga akuten där det bara kom in akutfall hela jävla natten så efter att ha varit där från 21.30 till ca 03.00 så åkte jag, anna och Karin (TACK FÖR ATT NI VA MED) hem och sen vaknade jag morgonen därpå med lika ont och sen åkte jag hem till mamma o grät och skrek och sen på måndagen åkte jag till vårdcentralen för att kolla vad det var då jag knappt kunde stå upp och trodde jag skulle dö och då kom dem fram till efter att jag kissat i en kopp att det var urinvägsinfektion som hade gått rätt långt upp....dem skrattade åt akuten som dem tyckte var dumma i huvudet. Det tyckte jag och min mamma med. Nu har jag fått antibiotika och börjar återhämta mig. Det var min helg. JÄTTEKUL
Tack och hej
/Madde

BÄSTA NYHETEN!!!

ATT DEN HÄR MANNNEN KOMMER TILL WAY OUT WEST ÄR FÖR JÄVLA BRA FÖR ATT VARA SANT!!!!! DET HÄR ÄR DET ENDA JAG VÄNTAT PÅ!!! HERREGUUUUDDDDD VAD JAG PEPPAR NU ALLTSÅÅÅÅ!!!!!! ÅÅÅHHHHHH KANYYYEEEEEE <33333333333333333
/Madde

THEOPHILUS

CENTURY GIRL feat. Devonte Hynes from Theophilus London on Vimeo.

Ikväll kör Theophilus i Göteborg, Aron ska åka ut om ca tre timmar och hämta han på en flygplats..om jag är avis? KLART SOM FAN ATT JAG ÄR. På lördag kommer han hit och spelar hos oss på fritz´s corner på Strand, jäklar vad jag är peppad måste jag säga!

Inatt kom den här videon upp! ååååhhhhhhhh längtar!!!!

 

/Madde


RSS 2.0