Madde <3 Karin



Jag borde sova, för längesedan. Jag går på någonslags energi som jag absolut inte har. Den här veckan är helt knäpp i mitt huvud, ingen koll på någondag eller något alls. Allt bara går ihop till ett. Jättekonstigt faktiskt.
Imorgon är det iaf redan torsdag (!!) Jag hänger verkligen inte med. Då ska vi ha Life´s a beach klubb på Debaser Slussen med Miracle Forttrees live och Grymma Caviare Days ska vara förband. Kom kom kom! Ni vill inte missa.
Sen är det redan helg. KUL!
Jag och Kakan hade iaf ett klubbmöte i måndags om en grej som kommer komma upp i början av nästa år och det kommer nog bli superskoj. Eller vi iaf peppade, det kommer ni alla också bli. Åh jag längtar tills lite mer händer, vet inte riktigt vad men vill mest bara ha kul och inte behöva tänka så mycket. Mitt liv är upp och ner och om jag tänker börjar jag gråta. Så nej inget tänkande. usch usch usch. Nu går jag och lägger mig. Godnatt

/Madde

THE DRUMS- BEST FRIEND



Debaser 12 December. Jag längtar väldigt väldigt mycket.
/Madde

One thing's for sure, I would love you some more.




/Madde

LIGG MED MIG LYKKE

Lykke Li - Get Some (Director: Johan Söderberg) from Lykke Li on Vimeo.


Och det var den helgen.



En snabb update om vad jag gjort. Helgen som precis var hade vi besök från gbg, Alex som vanligt men nu också med Aron. Det var roligt. Drack Vin, hängde, hade fest tidig eftermiddag hos Anna, Vi gick på Håkan på Hovet (trist ändå att Håkan blivit Hockeyarena stor liksom) Efter det spelade jag och mitt Life´s a beach på Strands 2årsfest. Det var grymt kul tills en brud kom och hällde öl över en av cdspelarna...men men löste sig tillslut efter ett jäkla fixande.
Jag och Karin har även börjat styra upp oss lite vad gäller vårat djande, typ fixat så vi kan fakturera, kollat upp lite framtida saker osv. Även fast livet är upp och ner så får man försöka göra det bästa av det.
Idag har jag tex varit och kollat på när bästa författaren Erlend Loe och Bob hansson hade sagostund (haha) på södra teatern. Det var kul och annorlunda, var där med Ebba. Åh Ebba <3
Annars har jag fått jätteont i ryggen och varit hos Käftis(tandläkaren) och blivit arg. Hatar tandläkaren. Blä.

Imorgon är jag ledig. ska bli så skönt. Jag ska liksom få sova. DRÖM!!!

/Madde


El Guincho - Bombay



Kan inte sluta kolla. Kan inte sluta lyssna.

Hej nya jackan



Äger nu en sån jacka jag har velat ha i 3år typ, dock är den enorm men vad gör det..den är varm och gossig och jag försvinner i den!!

/Madde

Adrian lux- teenage crime



Det här är den enda låten förutom Håkan jag kan lyssna på. OCH som jag lyssnar på den. Grym låt. Önskar jag kunde göra grym musik. Börjar uppskatta sånt här så jädra mycket. Aja älskar den här iaf.

/Madde

Nej Nej Nej


foto: ?!
Äsch har egentligen inget vettigt att skriva alls. Det enda jag gör om dagarna just nu är att lyssna på Håkan högt i mina hörlurar ( Kan inte lyssna på något annat, blir bara arg då) Försöker fly verkligeheten..vilket inte går så bra. Varvar debaserpraktik med Monki. Försöker tänka att allt dåligt för med sig något gott. Försöker gömma min ledsna och deppiga sida. Funderar över varför jag inte skaffat körkort tidigare och varför jag aldrig kan hålla runt runt omkring mig. Har även glömt bort vad jag har för klädstil. Vill bara ha myskläder ( usch, vill hitta tillbaka till mig själv )

/Madde

Ingenting på en minut



Jag är ledsen...är du ledsen med?........

Skyller allt på våra fyllehuvuden

Ok, detta hände igår:
Gick på personalfest på Debaser för alla som haft klubbar där i år, det var trevligt och fint och gott och allt sånt. Sen hade Debaser en överraskning som jag typ var den enda som visste om (jag praktiserar ju där och fick reda på det) och jag fick inte  berätta det för någon vilket var sjukt svårt eftersom mina brudar jag har klubb med har jag liksom träffat Genom Håkan så det var ganska svårt. Men i vilket fall som helst så var överraskningen att vi alla skulle åka med buss till Håkans hemliga spelning på Tyrol och se hans "genrep" som var till för branschfolk osv.
Det var helt fantastiskt, att få se Håkan på en sån scen som igår och med den publiken var otroligt fint. Jag som har en otroligt konstig period i mitt liv just nu och som är den känsligaste på den här jorden grät såklart halva spelningen. Men det var så jädra jädra fint och bra och jag var så lycklig. Att jag fick se spelningen med Karin, Jade och Linnea som jag träffat genom Håkan gjorde det såklart ännu mer fantastiskt. Så mycket lycka, glädje, sorg, smärta kom på sammagång och jag kommer leva på den här spelningen länge länge länge nu.
Jag vet inte ens hur jag ska skriva ner det i ord. Ni som var där ni vet, ni andra. Jag är ledsen att ni inte fick gå.
Roligt under spelningen var också att Emelie som jag stod med undrade vart Håkans jeans var från och eftersom jag ALDRIG kan vara tyst så såfort allt tystnade så skrek ju jag såklart "Håååkaaan vart kommer dina byxor ifrån?" Och han svarar att han inte hör för han har öronproppar som han tar ut och då frågar jag igen "Vart kommer dina jeans ifrån?" Och han svarar "haha dem här jeansen?....eehh jaaa dem är från Tiger" varpå han säger något om att dragkedjan är dåliga på dem och sen återgår till spelningen. Men det hela var så fint och konstigt och alldeles fantastiskt.
Att jag är den jag är idag pga av att man växt upp med Håkan gör allt ännu mer känsligt. och såklart ännu mer fint.
Idag är jag så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Så nu ska jag kolla på något för att sen sova. Imorgon är det helg, känns sådär kul faktiskt.
/Madde

Göteborg- Sthlm








Foto: Anna Persson och typ Alexanders mobil

Hej världen! Jag har varit i Göteborg torsdag-söndag och igår kväll kom jag hem. Jag är helt slut i både kropp och själv men nu ska man tydligen tillbaka till verkliga livet. Det har varit så himla kul i Gbg och vi har druckit öl och whiskey klockan 16 på dagen, "spelat" skivor på café Berlin med bara en fungerande cdspelare, dansat på jazzhuset, träffat fantastiska göteborgare, shotat och festat på yaki-da, varit nära på att missa tåget hem, lämnat Anna i Sätilla med en borttappad plånbok och mer eller mindre glömt bort livet i Sthlm.

Men nu är man hemma igen och måste ta tag i verkligheten som känns sådär. Men det får lösa sig, det måste det.
Nu ska jag jobba och se hur det går.

/Madde

Godmorgon Sthlm!


RSS 2.0