Dagen efter.



foto Olle K

Alltså lite som på den sista bilden känner jag mig nu, näää inte riktigt men nästan. Sitter iaf i samma prickiga lakan. Alltid något! Sista bilden är tagen dagen efter Nyår, haha så himla klockren..jag ser verkligen helt förskräckt ut. Första bilden är tagen på jobbet, jag ser ut som en lycklig liten flicka som får hålla i ett Monki gosedjur. Jaja...
Just nu sitter jag iaf hemma, är lite bakis endå och ganska trött. Igår hängde jag hos Ebba, jag drack öl själv medans Ebba drack vatten och sen gick vi till strand där Jenny Wilson spelade. Det var bra men inget speciellt, hon är ganska samma sak varje spelning man ser..om man får säga så. Jaja sen gick jag och mötte upp Mange och gick till Nöjesguiden festen där Olle var. Det var mycket festligt! En bra kväll helt enkelt.
Snart kommer Frida och Anna hit och vi ska äta thaimat och sen dricka öl sen ska jag och Frida gå till Debaser Slussen och kolla på Beach House och Karin och Anna ska till audiofon. yesyes. kan bli en bra kväll..

/Madde

Helg, pengar, fest.


Foto: Olle K

Godmorgon. Jag har varit uppe sen halv nio, vaknade av att jag hade ont i magen så gick upp och tog ett varmt bad..verkligen underskattat att gå upp tidigt och ta det lungt och mysa lite. Äta frukost, läsa tidningen och ha radion på i bakgrunden.
Snart ska jag bege mig ut och sätta mig på en buss till jobbet. Jobbar en kortis idag eller ja sex timmar men det kommer nog gå fort..löningsfredag och allt. Kanske blir en del att göra endå. Ikväll ska jag träffa Ebba och äta middag sen får vi se vad vi hittar på..lite olika alternativ men vet inte vad jag är sugen på faktiskt. Nej nej. Imorn blir det iaf att va ledig och sen kolla Beach House på Debaser Slussen och sen Audiofon om man hinner..hoppas! Lyckas alltid missa Audiofon annars...eeehm ska för engångsskull försöka fota lite ihelgen..har ju fått låna Olles fina olympus så det blir så himla mycket roligare då vettni. jaja ha en bra dag och en bra helg för den delen!!

/Madde

In for the kill



foto: permanentvacation.se

Men allltsååå ooooohhhh jag orkar inte. Alltså jag vill bara skrika rätt ut. Det här är perfektion för mig, alltså Permanent vacation, blir aldrig fel. Fattar inte hur dem lyckas gång på gång på gång..eller jo det förstår jag men jag blir helt till mig. Och Sommar...amen jag dör. Nu ska jag va tyst. Vill ha vill ha vill ha...MÅSTE HA!!

Pemanent vacation <3

Konichiwa Bitches



Direkt när jag kom hem till Olle efter jobbet har jag suttit på golvet framför tvn med OS ( hockeyn och staffeten) och samtidigt läst BON. Jag gillar egentligen inte Bon så mycket...(eehm jag har mina skäl så att säga) och för att jag tycker att tidningen bara är jobbig. Vet inte varför men jag lyckas liksom aldrig fastna för något i den förutom i vissa fall då deras interjuver är riktigt bra ibland! I det här numret satt jag klsitrad framför inervjun med Robyn, alltså så himla intressant och så himla bra. Robyn va, vilken tjej. Robyn är och kommer ju alltid vara som en drotting för en, liksom Håkan Hellström är sveriges Kung och Robyn är sveriges drottning. haha jaja men iaf..Robyn ska släppa 3skivor under 2010 och jag är så sjuuukt peppad på dem skivorna att jag inte kan beskriva. Alltså jag hör hur dem låter i huvudet...Liksom Snoop dogg, Diplo, Kleerup, Röyksopp...alltså jaaaag längtar såå. Första skivan kommer komma i sommar. PEPP PEPP PEPP

Nä nu ska jag och Olle kolla på filmen UPP som jag lyckades hyra idag efter att ha slagits i videobutiken (haha nästan iaf) och om några minuter får man in sin lön på kontot. Herregud vad jag ska shoppa. Jag har hittat så mycket saker på nätet som jag vill ha att jag storknar...blää. Typiskt mig. Jag måste även köpa biljetter till en himla massa spelningar jag vill gå på..aaaaaah måste skriva ner allt. För mycket att komma ihåg i huvudet.

Jaja Godnatt på er allesammans. /Madde

Ambling Alp




Sitter hemma och lyssnar på Yeasayer om och om igen och blir bara mer och mer peppad på att köpa en biljett till deras spelning. Alltså att dem var grymma- det visste jag men vet inte om jag ska köpa en biljett till deras spelning på debaser. Jag vet jag borde bara göra det men just nu är jag bara bitter över att jag inte kunde få lista den här gången. Jag vet också jättetöntigt men äsch man blir så när man ofta blir bortskämd med lista..ni vet när man har klubb på debaser så blir man en sån. En riktigt tönt. Och om det är något jag gärna lägger pengar på är det Yeasayer men ooh jag är bara jobbig.
Men hörni Yeasayer alltså- hur bra? Jag är mycket nyfiken på hur det är live. Jätte jätte jätte nyfiken med andra ord.

/Madde

Beach House



Foto1: Myspace.com/beachhousemusic foto2: Jag

Ett litet tips bara! Beach House spelar på Debaser Slussen på lördag den 27februari. Jag brukar inte gilla "svår musik" i vanliga fall, eller gillar och gillar men jag brukar ha svårt för det men Beach House är faktiskt riktigt bra. I like!
Jag hoppas dock inte att dem börjar spela jättesent för jag vill hinna till Telefonplan och Klubb Audiofon! Känns som MaddeKarins andra hälft.
Men iaf Beach House på lördag är planen, jag kommer gå dit med min kära vän Frida. Vissa vänner träffar man dagligen och hörs med ofta och vissa vänner är bara sånna som man vet alltid finns där. Man behöver inte ha hörts på flera månader men när man väll hörs så är allt som vanligt. Frida och jag är lite sånna vänner, vi ses och hörs i perioder. Kan bero på att man aldrig vet var Frida håller hus eller vad hon gör också men nu vet jag iaf att hon är fast i Uppsala en längre tid så det känns ju bra. haha

/Madde

Att vara ledig.


Foto Alexandra Karpilovski när vi var i Berlin förra året.

Jag är ledig idag, hade det varit vår och fågelkvitter ute så hade jag hängt ute hela dagen men att vara ledig i ett snökaosigt Sthlm i slutet på februari innebär att vara inomhus och inte göra någonting, jag har försökt att ta tag i städning i ungefär 4timmar nu men inser att det kommer ta ca 1 timme till innan jag faktiskt tar tag i det. Men äsch det gör inget..jag har hela eftermiddag och kvällen på mig. Stressa är inget man ska göra när man är ledig, nejnej.
Städa garderoben var också något jag hade tänkt att göra men ok, bara inse jag är för slö. Jag vet somsagt inte hur man är ledig.
Jag hoppas på att jag får världens pepp och blir super kreativ när våren kommer till Sthlm, tills dess ligger jag under mitt täcke och gömmer mig. Tror det blir bäst så..fast iofs på torsdag får man lön, då jäklar ska jag fira med dunder måltid och dunder ny garderob...eller dunder ny garderob ska jag fira med när vi har vip kväll på weekday och monki. Vår skor och vår kläder yes yes yes.

nu ska jag fortsätta läsa Elle innan jag ska börja med min städning.
/Madde

Daniel Gilbert - Maelstrom




Ligger i sängen hemma hos Olle och gör inte alls mycket, har ett fönster framför mig och ser varje snöflinga virvla omkring utanför. Alltså när var det senast det var såhär mycket snö ute? det är faktiskt helt sjukt mycket snö ute och Olle försöker få med mig ut för att åka pulka och först tänkte jag aldrig i hela livet, men nu börjar jag ändra mig. Bara jag får täckbyxor och en skidjacka typ. Och varm chocklad efteråt så är jag nöjd. Lär ju endå flyga av pulkan och landa nånstans åt helvete.

Jag börjar bli sådär jobbigt stressad nu också, pga av all musik jag inte hinner lyssna på. Jag blir faktist stressad av sånt på riktigt..för det värsta som finns är att upptäcka någon ny musik direkt efter att dem tex haft en spelning här nåndag innan och allså så har man missat spelningen. Jag borde börja gå på mer spelningar där jag inte vet allt om bandet och upptäcka det direkt på plats. Älskar att upptäcka ny bra musik. Fast det är ju också himla svårt faktiskt..man kan ju inte tvinga sig själv att gilla något..men musik alltså. Undra vad min nästa spelning jag ska gå o se blir? Ni lär ju märka...Någon som iaf har gjort en väldigt bra solokarriär är Daniel Gilbert. brukar lyssna på skivan på bussen till och från jobbet. Riktigt bra måste jag säga!!

Nu ska jag fortsätta studera snöflingor. Jag tror jag börjar bli bra på det.
/Madde

Saturday night.




Haha jag ser ju för risig ut. Lördagskväll och jag sitter hemma hos Olle med skitigt hår och mjukiskläder och vägrar att röra på mig. Alltså det är ju inte så konstigt...liksom är den någon som på riktigt är ute ikväll? Jag mår verkligen dåligt av det här vädret, det drar ner mig på riktigt. Dattan och photobooth får underhålla mig ikväll, om jag har tur så kanske Olle underhåller mig lite också..eller hallå nej föresten det är ju curling snart. YES jag är förälskad i curlingen i OS, så jäkla bra! Man kanske ska börja spela det? pepp. haha


Sonia Rykiel



Imorse när jag vaknade så klickade jag mig in på Hm.se för att kolla om jag kunde beställa Sonia Rykiel skorna som jag drömt om sen jag såg dem. Det kunde jag inte eftersom klockan inte var 10.00 än. Liksom för tidigt uppe. Jag panik smsade Olle och bad han gå in och beställa dem åt mig. Och eftersom man har världens finaste kille så gjorde han det, dock fanns inte strlk 41. Så himla dåligt. Seriöst året är 2010, kom igen strlk 41 är fan inte onormalt längre. Men jaja jag hoppas på att jag kan ha strlk 40 iaf. Alltså jag verkligen hoppas hoppas hoppas. Annars börjar jag gråta. haha .

Nu ska jag återgå till mitt Kaffe, ville bara visa upp dem!! Mina nya babies. plus att man får personalrabatt på köpet också så dem blir superbilliga! Jag har det bra jag!
/Madde

Från där jag ropar.



Alltså ja jag vet, jag är en tönt. Hälften av alla artister jag är "starstrucked" i är typ svenska pop/indie band men alltså det bara är så. Jag är sån. En tönt alltså. men ooohh igår när jag kollade på hästpojken då blev jag faktiskt så himla lycklig. Martin är en helt fantastisk sångare, alltså Bad Cash. Jag ryser bara jag tänker på det så jag hoppar nog över att tänka på det mer. Yes. Men Hästpojken var riktigt bra igår faktikst! Trots att jag var döds bakis. I onsdags så drack vi vin hemma hos oss. Jag Tobias, Karin, Annapop och Olle. Alla blev väldigt glada och peppade efter några glas..haha så peppade att vi hamnade på baba. Det spårade som man kanske kan förstå. Jag har lovat mig själv att kind of sluta spåra...såå hmm ja det var inte så bra gjort.
Och igår när vi gick ut från Indigo, Jag Linus och Olle (vi var förbi där efter hästpojken) då står det en kille som är jätte full och dum i huvudet och kastar riktigt stora snö-stens-is kockor på en fullgubbe. Men han råkade missa fullgubben en gång och Linus hann ducka så istället träffade den där jävla is kockan mig och fyfan vad det kändes kan jag säga. Jag trodde någon brutit av mig armen. Nu i efterhand känns det som att jag konstant går runt med en sten liggandes på min arm. Sjukt konsigt iaf. Jag tycker lite synd om mig som ni kanske märker..men det får man. Ibland.

Ikväll tycker jag också synd om mig. Jag är ganska så ensam och övergiven. Men det blir väll så när man är jag. Ehm jag kollade på sista true blood också, MÅSTE se andra säsongen nu nu nu.
Jaja nu ska jag lägga mig. Jobba imorn! längtar inte till snökaos.

/Madde

Det är jag.



Foto: weekday.se

Alltså det här är så himla himla mycker vår för mig, lite så att jag dör. Alltså stylingen på dem här bilderna, det är liksom jag. Bli inte förvånade om jag kopierar dem här stilarna rakt av, så himla himla fint. Jag hoppas att dem här kläderna har kommit in på weekday när det är dags för personalRea i mars, då jävlar ska jag skaffa ny garderob och vet ni jag har kommit på- nu när jag är ledig...jag ska rensa garderoben och lägga upp på inetrnet och sälja. Säger till när om någon är intresserad..men jaja. Bilderna ovan jag dör, 1000ggr om. Ppå riktigt. Liksom enkelt men såå snyggt. Gillar när enkelt blir snyggt.

/Madde

Matkoma, Beck och prata i grupp.


Foto: Olle Kirchmeier

Det känns inte riktigt som att jag lever just nu, så himla död. Vi har ätit köttfärssås som jag har lagat..JAG har lagat den för att jag är påväg att bli Helenborgsgatans nya kock! Trodde ni inte va? haha. Inte jag heller för den delen. Nämen gud vad jag svamlar om ingenting. Ikväll kommer Tobbe på besök, gbg Tobbe alltså. Gillar att han är här lite titt som tätt och hälsar på. Tobias är en bra kille. det är han! Nog om Tobias, istället ska jag berätta vad jag gjort för spännande idag- jobbat! Som vanligt. Den här veckan är Emma på semester så då får man va låtsaschef, eller alltså blir ju chef men liksom det är läskigt så låtsas låter bättre..haha eller något men jaja. Var på möte med skrapan imorse, jag tänkte att det skulle va ett chillmöte och bara sitta och lyssna och dricka kaffe halv nio på morgonen..nää istället ska man va i små grupper hoit och dit och diskutera och sen även gissa varandras musiksmak, hobbys osv. Så himla jobbigt. Haha jaja sen har jag jobbat som vanligt.

Eftersom jag endast har 100:- att leva för till löning så har jag lite panik över vad jag ska göra nu när jag är ledig i två dagar men inte har några pengar? Och även vad man gör ihelgen? Funderar på att köpa vin för hälften och bli full och glad. Kan det väll va värt? Om någon vill skänka mig pengar så går det bra här 8801150221 Nordea personkonto. Tack!

Nu- nya Beck, peppppadd!! <3

Alla <3 dag


foto: Tobe Welander tror jag?

Alla hjärtans dag idag, det är ju trevligt..eller något. Jag och Olle är nog inte mer kärleksfulla än vanligt skulle jag tro, jag har tillbringat största delen av dagen själv i min säng, skönt men man blir ju rastlös alltså och städa är inget jag direkt orkat ta tag i. Olle har som vanligt haft fullt upp, spelat innebandy och haft möte. Det enda mötet jag har haft är med Bill Compton och True Blood. Mycket viktigt möte iofs.

Igår var vi somsagt och kollade på Adam Green, alltså Adam i mitt hjärta men herregud..okej att han är en Pete-rockstar men alltså hångla med alla tjejer i publiken och stagediva kanske 100ggr var inte det mest underhållande. Liksom alla 17åringar blev typ kåta i publiken och det var en väldigt märklig upplevelse. jag blev mer äcklad än tyckte det var bra. Men somsagt Adam är ju alltid Adam. Sist koksade han på scenen så vad hade jag att förvänta mig liksom? Men jag hade endå hoppats på så mycket mer.

Snart ska jag och Olle kolla på Coco Chanel och kanske Gomorra. Sen är det upp och jobba imorn igen som gäller, jag ska hänga om helt butiken. Blig nog bra.
/Madde

Hejhej hemskt mycket hej.




Hejhej, jag tänkte egentligen bara säga hejhej faktiskt! Jag sitter och väntar på min man som ska komma med mat och innan dess ska jag hoppa in i duschen..jag har längtat hela dagen efter min dusch. Varmt vatten, gud vad skönt. haha sen kommer det ständiga klädproblemet komma, hatar när man har noll klädinspiration. hatar hatar hatar.
Men jaja jag känner på mig att det här kommer bli en bra lagom kväll, fast iofs kan en kväll med Adam Green bli lagom? Om någon som känner mig ska dit så får ni säga hej. Jag känner mig ganska ensam för tillfället..men jag har ju såklart min fotande man. <3

Hejsvejs! /Madde

Adam Green- Buddy Bradley

Nu blev jag jätte peppad på att gå och se Adam Green imorgon! Sist han var här och spelade på debaser Medis så var det så himla bra, trots att han var galen och typ knarkade på scenen så var han ju inte fel att kolla på direkt och hans låtar...ooohhh jag älskar Adam Green. Alltså så himla himla bra. Jag tror det kommer bli grymt. Han är liksom fantastisk, kolla bara på videon.
Dessutom har min älskling fixat lista, tror det kommer bli en toppen kväll, precis en sån kväll som jag kommer behöva imorgon efter hårt jobbande. sååå yes ses vi där kanske?
ooooohh jag längtar. haha jaja godnatt
/Madde

You set my heart on fire.

Haha fick precis en inbjudan på facebook till en barkväll på Strand...fast det sjuka är, ORUP ska spela skivor. Alltså är inte det drömmen? haha eller är det bara jag som blir lite exalterad?? jaja synd att man inte kommer ha några pengar då men liksom...aaaa konstigt iaf, hur ofta spelar Orup skivor? Haha.
Jag har iaf precis kommit hem från Ebba, vi har hängt. Jag älskar våra MaddeEbba häng. Ebba är liksom Ebba, den mest fantastiska människa jag känner. Om det går för lång tid mellan gångerna vi setts så liksom rycker det i min jag-måste-träffa-Ebba någonting. haha i vilket fall som helst så är hon drömtjejen! Vi var på östasiatiska museét och kollade på en utställning som en stammis på henns jobb ställde ut. Det var skalbaggar, tjejskalbaggar och något sånt..jag gick mest runt och jag vet inte vad. Sen åkte vi hem till Ebba och åt mat, rödbetor med chevre och kyckling!!! Bästa maten...oooh Ebba du är så fab på alla sätt och vis, jag kommer drömma om dig inatt. Haha.
Nu sitter jag på min plats i Olles säng, har utsikt över hans tvspelande och hans fina cykelmössa, väntar på att han ska bli klar så att vi kan umgås lite innan jag däckar och ska gå tbx till platsen som jag är på hela tiden i mitt liv- jobbet. Känns som jag vuxit fast där, för jag är liksom alltid tbx där..hinner knappt komma hem. Men yes jobbet imorn. Sen vet ni? aaa då blir det faktiskt Adam Green!! så himla himla bra!!
/Madde

Bad things with you


foto: vet inte, googlade.

True blood är lite som när jag kollade på six feet under, det enda jag tänkte på var six feet under och nu true blood alltså, när jag jobbar tänker jag på vad som kommer hända i nästa avsnitt och när jag är ute så längtar jag hem för att kunna kolla och få veta vad som händer..förstår liksom inte varför man blir så jäkla sjukt besatt. För jag blir verkligen sjukt besatt, älskar verkligen bra tvserier. Och jag vet inte om jag är konstig men är det någn man är kär i så är det ju Bill Compton. Det är ju något med han alltså..oooh jag vill inte att True blood ska ta slut fast tur att det bara är första säsongen än så länge.
Jaja nog pratat om det, idag har varit en vanlig dag i mitt liv dock var jag lite mer trött och sliten än vad jag brukar. Jag tror på riktigt att jag kommer ramla ihop snart..liksom det enda jag vill är att sova och ligga hemma i min säng. Jag vill liksom inte göra så mycket annat..det är väll konstigt? eller hur. mmm jag har aldrig känt att en semester eller bara åka iväg ett tag skulle sitta mer fint än nu. Om jag inte får åka någonstans snart eller göra något roligt så kommer jag på riktigt låsa in mig på mitt rum och sova konstant i en vecka typ. Haha jaja finns säkert folk som har det värra men endå.

Nu ska jag och älsklingsOlle kolla på succéduon och madmen. Fast jag kommer säkert somna. haha
föresten....Alexander Mcqueen R.I.P supersorgligt ju.

/Madde

Born under a bad sign


foto: vet inte vart ifrån men tog från debaser.se

Nu har jag sett klart Trueblood och ska gå och duscha, Sen ska jag hem till Jade med Life´s a beach gänget (haha bästa gänget) och fika lite innan jag och Karin ska på Moneybrother ikväll på debaserslussen som jag fick av henne i 22års present! Kan nog bli skoj!! Undrar hur många ggr jag har sett Pengabrorsan egentligen men vad gör det när han både är grym att se live och snygg att kolla på! Haha..
Nu ska Olle scanna in lite Håkanbilder som jag tagit under min period som galet fan (typ 10år av mitt liv känns det som) och skicka in till dem som ska göra Håkanboken om han. Jag bidrar mer än gärna med mitt liv. haha

/Madde

Att veta eller inte veta


foto: permanentvacation.se

Vad gör man när man är ledig? jag fattar liksom verkligen inte, det är mitt största problem just nu att jag inte bara kan va ledig, jag blir så rastlös men jag är det endå. Sitter hos Olle med dattan på magen och hör hans tvspelande i bakgrunden..jag kan inte välja om jag ska läsa nya Elle först eller en "riktig" bok eller kolla på trueblood men innerst inne vet jag att det kommer bli Trueblood för har man serier på boxar då är ju det typ det bästa som finns! Älskar serier på boxar. haha och Trueblood är ju verkligen muchobra!
De är tråkigt att man inte kan göra så mycket när man inte har pengar, eller man vill inte göra så mycket då..speciellt jag är rädd för att om jag går ut i en affär komma jjag vilja ha allt så jag håller mig borta, iaf ett tag framöver.
Annars var väll helgen inte så spännande, Jobbade..åt middag med Sandra och Sara hemma hos Sandra, åkte hem och sov för att gå upp o jobba. Spelade skivor på Youth på Bonden, märkligaste stället att spela på på väldigt länge.. blev opepp och arg för att Sthlm suger en lördagskväll och för att man inte kan gå någonstans och för att ingen ville gå med..och söndagen bestod av att ligga i sängen hela dagen och inte orka göra något. Spännande liv va. Nopp tror inte det...

/Madde

Feat Nina Kinert


Bad Hands feat Nina Kinert.

Okej inte för att vara sjukt jävla jobbig men ni som inte hört, lyssna här och gillar ni inte så är ni typ sämst. Haha amen gud vad dum jag är men alltså på riktigt, jag är faktiskt frälst. På skivan är det massa grymma artister som sjuger också!!!

Godnatt glöm inte lyssna
/Madde

Youth




Hörni imorgon (Lördag 6februari) spelar MaddeKarin på Youth på Bondenbar på södermalm i Stockholm, haha!
Nä men seriöst vi är där från 20-01.00 så det lär bli superfestligt och jag kommer bara vilja spela 100 BadHands låtar ungefär. haha näää men kom förbi!! Tror det kan bli fest...eller nä det blir fest! Jag är redan superpepp! haha

/Madde

B A D H A N D S



foto: rockfoto.nu/Olle K

Okej helt seriöst, det känns som att jag vill skriva om Bad Hands i varje inlägg från och med nu. haha jag är liksom frälst på ett eller annat sätt. Jag blir sån när jag sett något som jag inte haft några förväntningar inför och sen är det bara så smashing jäkla grymt så man dör. Lite så var det igår, alltså på riktigt..jag vet att ni tror att jag överdriver men det gör jag inte.
Bad Hands som leds av Per Nordmark hade sin releasefest för skivan igår på Berns 2.35.1 och som jag sagt innan, jag är så himla glad över att jag gick dit eftersom jag först tänkte banga men jag har från och med igår lärt mig att om man har något man velar för så ska man för sjutton inte hoppa över det, I fredmtiden ska jag verkligen gå på allt trots att jag är trött eller det är snöstorm ute osv. Hoppas på att få se Bad Hands snart igen, förhopningsvis också på lite festivaler eller sådär i sommar. Yes Yes.
Igår var iövrigt en bra torsdag, var ledig och hängde med Ebba på eftermiddag..åt sushi och hade det bra, sen Berns och sen öl på indigo som var himlabra! jag gillar spontana dricka öl kvällar. Synd att jag inte har några mer pengar över..inte ens i någon liten gömma. Haha blää

/Madde

Till vildingarnas land




Idag och igår är jag ledig, jag vet inte om jag gillar det eller inte. Att vara ledig alltså, jätteskönt att få sova och inte göra någonting men jag blir så himla rastlös och jag känner att jag borde ta vara på tiden till att faktiskt göra något jag inte hinner göra annars men äsch, nu får det vara såhär. Somsagt jag vet inte vad man gör när man är ledig? jag borde egentligen sortera min garderob och lägga upp saker på typ tradera och sälja så jag får pengar men nu är jag hos Olle så det går ju inte..och när det är sånt här väder ute plus att jag inte har några pengar så känns allt gaska hopplöst.
Igår var iaf jag, Olle och David och kollade på Till vildingarnas land. Jag har inte någon större relation till boken men filmen var så himla fin, jag blev helt kär i vildingarna. Den är verkligen jättevärd att se. Himla bra!
Annars gör jag inget roligt alls, drömmer mig bort till varmare länder och ett liv då jag inte har nåra problem och där jag är bäst...höhöhö skämt o sido.

/Madde

AmericanApparel baby.





Foto: Americanapparel.net

Hörrrni, en gång i tiden var jag arbetslös och festade mycket, det var när jag slutat gymnasiet..Jag var på var och varannanfest som gick att gå på, en av festerna var grolsch block party där americanapparel skulle ha sin invigning för att dem hade öppnat på götgatan. Det var svårt att få biljett för att komma in minns jag men helt plötsligt när jag och Karin står utanför affären så kör en bil upp framför oss med massor med grolshöl i och ut kommer en tjej som går fram till oss med biljetter och säger något på engelska i stil med att hon ville att vi skulle komma på fetsen samma kväll och vi blev såklart superglada och peppade.
Väl på festen var det hur mycket folk som helst, kaos och det var något jippo med att alla skulle ha på sig american apparel kläder dem hade plockat fram sen skulle det vara någon fotografering till rodeo. Jag hade druckit några öl och var peppad så jag tog på mig något plagg och blev fotograferad, efteråt kom Iris (tjejen som hade delat ut biljetten till oss innan) fram till mig och sa något med att "you look amazing, och frågade om jag ville komma på en fotografering till amercianapparel.net i veckan?" jag sa självklart JAA! och var överlycklig. Någon dag efter var jag i butiken igen och blev fotograferad av Hanna som var Iris assistent då. Jag skulle göra en fotoshoot för sjalarna och glajjorna jag har på mig ovan och en för americanapparel fodral klänning med uringning bak. Den med klänningen var galen, nu i efterhand är jag ganska glad över att Iris dator blev snodd och det enda som fanns kvar på hårddisken hon hade var dem bilderna ovan med sjalen..som inte var så vågade alltså. DOck hade jag velat se dem andra då dem verkligen var galna och jag kan inte riktigt se mig själv va så vågad (bara lite) haha. Men jaja efter att jag blivit fotograferad kom den första bilden med på en helsida i Rodeo och jag visste inte om det och blev sjukt chovkad när jag såg den bilden. Det är något med den som jag verkligen gillar...Jaja efter fotojippot började jag jobba på Ameericanapparel och det var verkligen ett grymt första heltidsjobb, trots att allt var lite kaos och konstig och helt sjukt ibland så är jag så himla glad att jag jobbat där och fått lära känna dem människorna jag fick lära känna. Även om jag saknar vissa och inte umgås så värst mycket med någon så kommer det alltid att finnas en plats i mitt lilla hjärta...jaja ville bara dela av mig om min americanapparel modell historia, haha.

/Madde

dumma skor. dumma dumma dumma


bild: Minimarket.se

Okej hörrni, jag vet jahg bloggande om dem här skorna för inte så längesen men nu har dem kommit upp på hemsidan och det står nu vad dem kostar, 3495:- går dem på. Jag är helt seriöst väldigt nära på att köpa dem, alltså inte nu utan isf nästa månad. Och självklart ska jag leta upp dem i någon affär också (?) vilken säljer dem? typ pub kanske? och pröva dem men jag har en känsla av att dem kommer sitta perfekt. Jag hoppas nästan inte..haha eller jo vafan kan man köpa ett par skor för 3500? Jag vill så himla himla mycket ha dem. Fan jävla fashion. haha HJÄÄLPPP!

Okej förlåt. Mitt jävla skotjat. tyst Madde.
/Madde

Och helgen.


Foto: Mimmi Evrell

Måndag nu, jag och Karin har precis städat upp lite här hemma och nu försöker jag hitta den jädra radondosan som inte finns någonstans, jätte iretterade. Vi ska tydligen ha två men hittar bara en, okej jätte ointressant men endå. Snart kommer han som vi hyr lägenheten av hit, vi är nervösa. Jag tror jag måste dricka kaffe eller något..vet inte riktigt vad jag ska göra annars. haha.

Helgen var bra, i fredags efter jobbet gick jag och Olle hem till Carl på lite öl och häng sedan gick vi till DebaserMedis där jag mötte upp Ebba och vi kollade på Bye Bye Bicycle och Theodor Jensen. Mycket festligt! När Thedor var uppe på scenen sa jag till Ebba att tänk om han skulle spela Mon Amour med The Plan då kommer man ju dö. 5minuter efter hör jag hur Mon Amour med The Plan spelas av Thodor Jensen, jag kastar mig på Ebba och vi dör, haha 10000ggr om dog jag, alltså för det var så jäkla grymt. The Plan är liksom The Plan och gud vad jag lyssnade mycket på The Plan en gång i tiden. Aja det var grymt iaf sen hände det inte så mycket mer den kvällen..
I lördags spelade vi på ACE, det var så himla längesen men ganska kul endå..vi hade fest så det var trevligt, min syster som fyllde år var på besök också..ännu mer festligt. Och i söndags var jag mest död, hade betongkepsen på hela dagen och åkte hem till min mamma för att gratta min syster.

Jag har precis gått in på mitt konto och sett att jag+pengar inte går så bra ihop och speciellt inte när jag behövt betala dubbelhyra dem senasete två månaderna. Jag har 700:- kvar att leva för sen är jag finito, pank , över. Den här månaden kommer va sämst. Jag tror jag måste på riktigt sälja av saker i min garderob, sjukt mycket saker..Ska ta tag i det  veckan! köp köp köp.
/Madde

RSS 2.0