glömde bort men nu ni...im back!

Foto: Olle K
Juste, att jag har en blogg hade jag faktiskt nästan glömt bort..men ni får ha överseende med det nu över sommaren...om det finns några kvar här som faktiskt kanske har saknat mitt otroligt härliga babblande varje dag om onödiga ting?! haha.
Jag ligger ju otroligt mycket efter här känner jag och kanske borde styra upp lite och visa lite bilder men ska försöka att börja skriva här nu till helgen eller efter helgen..har ju endå hänt en hel del skoj endå men också ganska tråkiga saker.
Än så länge känner jag mig inte riktigt nöjd med sommaren iaf, har inte upplevt någon härlig sthlms sommarhäng iaf och knappt hängt och badat något och faktiskt knappt upplevt någon värme i sthlm eftersom jag har jobbat varenda dag då det varit varmt..extremt bittert men har iaf hunnit med att vara på gotland, fårö i en vecka och sen varit i Toscana och Rom i lite mer än en vecka och haft det helt jävla fantastiskt, det var nästan som en dröm hela den resan. Men nu är jag ju somsagt hemma och har lite långledigt nu i några dagar fram till måndag. Får se vad den här helgen har att erbjuda...Jag har ju typ inga kompisar så får se vad jag gör. hörs snart, nu är det dags att sova.
/Madde

RSS 2.0