Ut på gatan

Woho imorgon flyttar jag ut på gatan, känns bra. blir nog ganska kallt men det löser sig på något sätt. Antingen får Olle komma med filtar och jackor lite då och då eller så får jag göra som den där killen jag såg på nyheterna och skära upp en kamel och sova i den. oooh vad jag längtar.
Föresten håller jag på att bli galen för att olle spelar Gta 4 så fort han får en ledig stund och jag tror att han snart kommer gåå runt och slå folk och skjuta folk ( tur att han inte har körkort för annars skulle han säkert börja köra över folk när han körde bil, hmm kanske ska varna hans körlärare) .
Måndag imorgon, ny vecka igen och jag blir galen igen. nej nu ska jag äta upp tom&jerry påsen jag fick av Felicia i utflyttningspresent..haha
Godnatt!

/Madde

Igår idag och imorgon

Igår gick det ju bra, blev lite kaos till och från bara men annars gick det bra, så mycket konstigt folk där bara och väldigt blandat, allhuset...hmm aja.
Idag mår man väll som man förtjänar, fast jag är inte så bakis mest trött och har typ ångest..som jag alltid har nuförtiden när jag varit ute. jag blir typ ledsen ena sekunden, glad ena, orolig och konstig..vet inte varför. Bakisångest iaf.
Ikväll kommer jag nog bara ligga hemma och kolla på greys anatomy skulle jag tro fast egentligen skulle jag nog vilja gå till spybar och signes inflyttningsfest men jag orkar faktiskt inte, och speciellt inte själv. det går ju inte..
Aja jobbig vecka som står framför mig, flytta ut till ?? (kommer bli hemlös) , vänta på svar från jobb, svar för lägenhet och aaa det är det jag kommer vänta på, väldigt jobbigt faktiskt.
Nu ska jag säga åt Olle att sluta spela GTA 4.
Hejdå

/Madde

ALLA MÅSTE KOMMA IKVÄLL!!!

IKVÄLL ÄR DET VI SOM SPELAR PÅ ACE <3 ALLHUSET MED ÖHREN OCH LILJAN , haha (Daniel öhrn och Christian Lilja) Våra bästisar..men iaf det kommer bli grymt och vi kommer vara så peppade, fast det är vi redan. men kom dit!!
29:- ölen hela kvällen, vem blir inte glad av det? haha
Och vi har massor ny musik som vi längtar efter att få spela för er.....


foto: tobe welander

haha snygg bild, vi är jättefulla och somnar. haha
Ses ikväll !!!

Torsdag

Jag var på en arbetsintervju som jag hoppas gick bra, det kändes bra och jag skulle vilja ha det jobbet..aja vi får se. Det mesta går emot mig nuförtiden s jag vågar inte hoppas för mycket.
Men igår var vi på Rätt till vård galan som vi tjatat så mycket om och det var så sjukt mycket folk men väldigt bra, speciellt Robyn och Weeping willows.
Och vet ni vad? man fick ta lotter och jag vinner aldrig på lotter men sen när dem drog vinnaren så vann jag! haha Peace&love biljetter. jätte konstigt. men aja, kan ju va bra att ha.


/madde

Onsdag

Har inte hunnit skriva någonting dem senaste dagarna men i Onsdags var iaf jag, Olle och Linus först på Solo affären och drack 100öl, haha. Vi lyssnade även på när Fibes Christian spelade några låtar. grym kille!
Sen gick vi vidare till Strand, nya Street och kollade på Nordpolen. Vi var mest fulla och glada men aa vet inte riktigt vad jag tycker om Nordpolen längre, suger ganska mycket live och ljudet var sjukt dåligt eller så var det kanske han som sjöng falskt.
I vilket fall som helst var det en rolig kväll, jag och Linus passade på att pröva varandras Dr Martens också eftersom jag har lika stora fötter som killar så det var ju kul.






/Madde

IKVÄLL


Foto: stureplan.se

Ikväll ska vi se henne. Det var ju inte igår direkt!!

1år

Hallå vet ni, idag firar jag och Olle 1år, hurra för oss!! Gulliga vi är va..haha vi ska gå och äta tapas, gott...och vet ni mer? jag fick sex and the city boxen av han i paket. gulleOlle. pusspusspuss
Har även varit med Karin idag, hon har köpt Ipod av mig, vi var på Rodebjer utförsäljningen som vi gick in på och sen vände..tråkig. Sen var vi och åt och hängde på söder.
Jag har fått två bra besked den här veckan än så länge och jag hoppas så himla mycket...jobbigt att gå runt och hoppas och inte veta liksom..sånt är trist. men strunt i det för idag är en bra dag.
Med andra ord, bra dag! haha

Nu ska jag svira om och sen ska vi åka. Ha en bra kväll, det ska jag ha!
/Madde

Snö snö snö....blääää

Snö hit och snö dit, gud vad det har snöat idag jag längtar mest till sommar, gillar inte vintern som resten av sveriges befolkning verkar säga att dem gör bara för att fast egentligen ser man på dem att dem vill att det ska vara sommar och sol.
Jag lovar...(haha tur att jag alltid vet allt)
Idag köpte jag en klänning från Idiska som jag ska ha i Indien, passande va? haha men det var en fin långklänning som jag har kollat in några ggr men nu kunde jag inte hålla fingrarna istyr fast jag inte får lön. haha

brrrrrrr jag fryser och är trött, hoppas jag inte börjar bli sjuk igen.  Sjuk är kanske det enda vettiga just nu för mig iaf, då behöver jag inte vara ledsen för att jag bara sitter inne.
Hallå föresten...Stadsmissionen reklamerna som är överallt nu, den skulle jag varit på egentligen men jag hade feber. eeh aja.

Kolla här är jag och Karin när vi är glada och tycker vi är bästa vänner i hela världen, haha. Fast iofs på den här bilden vill jag mest äta upp Karin.


Foto: Olle kirchmeier (haha kanske inte så otippat va, bara för han är min pojkvän och bästa fotografen (efter mig då)

/Madde

coool



Kolla vad häftig jag ska få av Madde imorn. Eller köpa ska jag. Det ska bli himla kul.
Kanske att jag en dag kan vara lika cool som hon. Jag har nästan inga coola grejer. Förstår ju ingenting av sånt där.
Haha.
/Karin

KALLT!

Det tar ett år att tina upp när man varit ute och såhär kommer det vara dom närmaste fem månaderna. Deppigt!
Fast för oss gör det ju inte så mycket då vi ska vara i 30+ värme i en månad. Kommer kanske längta efter lite snö. Tänka sig.
I helgen var vi som sagt på mgmt och jag blev full som en kastrull som vanligt. Jag förstår inte riktigt vad jag håller på med nu för tiden. Så fort jag druckit en öl tycker jag att det är okej att göra saker som jag aldrig skulle göra nykter.. TILL EXEMPEL gå emellan ett bråk. Haha! Det var nog det roligaste på kvällen. Inte helt okej.


/Karin

Ensam...

Oooh jag börjar nästan gråta när jag tänker på att det är sista ensam mamma söker ikväll, liksom det är ju det bästa programmet som finns varje söndag...men aja jag är pepp på sista nu ikväll iaf.
Nu sitter jag hemma själv, har precis diskat och städat..tråkigt och nu ska jag väll glo på tv eller något.
Imorn är det måndag igen och veckorna går om och om och jag gör inget, börjar få panik.
Jag får väll börja göra snögubbar utomhus eller något.

/Madde

Greys anatomy

Jag har ju varit ett stort fan av Greys Anatomy sen det började visas på tv, jag har gråtit mig igenom ungefär varannat avsnitt.
Jättekonstigt kanske vissa tycker men så är det och jag vet inte varför jag älskar den här serien så mycket men allt i den är bara så himla bra.
I vilketfall som helst så började jag för några veckor sen att kolla om på alla säsonger för att jag har missat så mycket i slutet och den nya säsongen så jag kände att det var lika bra att börja kolla om och nu är jag inne i någon slags Greys svacka.
Jag tänker Greys hela tiden, vad skulle den gjort, vad skulle en sagt osv. Jag drömmer även om operationer och om hur man gör hjärttransplationer, haha. Och det blir ju inte bättre av att jag har dragit in min kära pojkvän i det här beroendet, det enda vi gör så fort vi hinner är att kolla på avsnitt efter avsnitt vid varsin dator..men visst är det fantastiskt endå? Jag älskar tvserier som man blir besatt av, det blir som ett annat liv.....
jaja nu väntar jag bara att säsong 4 ska komma på posten, nästa vecka tror jag. Hurra och föresten hela serien blir ju inte sämre av att Patrick Dempsey är sååååå gorgeous. haha (förlåt Olle)




/Madde

synd synd






Såhär såg det iallafall ut igår på MGMT (Martin, you didnt miss anything, haha) somsagt, dem som inte fick tag i en biljett missade inte så mycket, eller alltså det var ju grymt att se men jag tror problemet var att man kanske hade lite för höga förväntningar på dem fast jag vet att dem är allmänt kända för att inte vara bra live men endå så hoppades jag så himla mycket. Jaja inte det bästa jag sett men somsagt kul att ha sett.
Jag och Karin hade kul iaf och jag vill inte tänka på hur mycket öl vi drack eller hur mycket pengar jag gjorde av med.
Tur att alla får lön nästa vecka förutom jag, jävla skit. Börjar saknar hur det klirrar i plånboken varje månaden den 25e.
Idag har jag inte gjort så mycket iaf, spelat the sims med Olle och kollat på Beck med Felicia och Robert.
Nattinatti

/Madde

FREDAG



Idag är det fredag och det firar vi med den här låten.. Fantastisk video för övrigt.
Ikväll ska vi till Debaser medis för den hundrade gången och se MGMT. Hurra!

Self Service



Jag älskar Self Service, så himla bra men kanske lite too much ibland. men så fort jag läser den blir jag inspirerad och vill börja fota igen, fota hela tiden och överallt så det ska jag nog göra. Så akta er för mig och kameran i fortsättningen.
NU- tvserier!!! eller nää juste, sova!
/Madde

Spyan



Peoplefest på spybar igår, inte så jättekul faktiskt. Helt enkelt ganska tråkigt. Nu är jag trött..skönt att sova
Godnatt

/Madde

Tips!!

För Någon timme sen var TDD Rebecka här och hängde lite i sin egen lägenhet...Ja alltså det är ju hon och Felicia som bor ihop egentligen men jag är bara en lite mupp som inte har något hem så jag fick bo här ett tag men iaf, hon var här på besök och berättade om att dem börjat blogga på djungeltrumman.se och att dem har olika dagar dem skriver på. Sånt är ju kul! Läsa om vad dem brudarna gör, så gör det allihopa...ni kan läsa det här http://www.djungeltrumman.se/tdd.aspx

/Madde


Kurragömma

Idag har jag blivit förälskad i Vampire weekend, grymt band som jag inte lyssnat alls mycket på förut. Jag är även förälskad i SPOTIFY som är det nya musikprogrammet som Olle kirra till mig, grymt! Man kan söka på vilken artist som helst och lyssna på vilken låt man vill direkt istället för att ladda ner och så. det är ju hur grymt som helst...
Annars har jag inte gjort så mycket idag förutom att Spelat guitarhero och lekt kurragömma med barn. Det var kul.




Bild 1: jag spelar guitarhero, Bild 2: Olle flyger med Igor, Bild 3: Olle gosar med Igor


Ikväll ska jag och Karin på peoplefest på spybar, lika bra att gå dit. Vad ska man göra här liksom? En öl eller två kan ju vara gott. Nu ska jag bestämma kläder och få ångest över att jag inte kan bestämma mig. haha

/Madde

Dirty days

Hmm. Madde har pratat om det några gånger redan men hmm... En resa med SJ kostar 25 kr i januari. Kanske kanske att man vill åka dit ändå. Haha. Tyvärr(nja) är vi ju inte 18 längre så det kanske inte blir lika många äventyr men vi kan ju iallafall få hänga med våra kära vänner. Ja, det här kan man ju tänka över... 25 kronor... 

 
Foto: Madde. 18 år!!! jiipppii

/Karin

ACE HJÄRTA FIGHT CLUB



Nästa fredag är det vi som gästar Ace hjärta Fight club på Allhuset. TIden är 22-03 och ölen kostar endast 29 kr. Det kan ju inte bli annat än kaos... och kul.
Vi spelar på indiegolvet tillsammans med bästa Christian Lilja. Han kommer spela Labrador-låtar och vi spelar det andra.
Sååååå, kom dit nuuudå. Alltså, nästa fredag 28 november.

Storm

HUUURRRAAAA!!! Idag vaknade jag och kollade ut genom fönstret - ingen bra syn, bara regn och storm men när jag väl kom till datorn så gick jag in igen för att kolla om det kommit upp några nya biljetter till rätt till vård-galan och det hade det!! Så nu har jag köpt en biljett till mig, en till Karin och en till Felicia. underbart va? hurra.




Jag hade också en konstig dröm inatt, drömde att jag hade en egen tatueringsstudio. haha konstigt. Jag har ju gått och funderat länge på vad jag ska tatuera när jag väl ska tatuera mig men har svårt för att bestämma mig..hmm undra vad den här drömmen ville säga mig? haha.
Jajaj idag får man väll sitta inne och glo, vill inte gå ut i stormen.

/Madde

MANAGMENT

Något som iaf är mycket mycket mycket bra och som alltid gör mig glad när jag tänker på det är att Jag och Karin ska gå på MGMT på fredag på debaser medis. DET KOMMER BLI SÅ JÄKLA BRA!!! den som missar det kommer ångra sig för resten av livet..nää men det här bandet är ju så bra. Den som inte har hört kan lika gärna gå in på youtube och lyssna nu för jag orkar inte lägga upp en video här.
MGMTMGMTMGMTMGMTMGMTMGMTMGMTMGMTMGMTMGMTMGMTMGMTMGMTMGMTMGMTMGMTMGMT






P.s min nya grej är att skriva ett bra bands namn 100ggr efter varandra i bloggen, det är väl coolt? haha

/Madde

dumma dumma dumma

Nääää, så himla typiskt, bara för att jag skulle gå in och köpa biljetter till oss till den där rätt mot våld grejen,ja bara därför är dem dumma biljetterna slut. jag lovar att det är alla norrläningar som tagit dem, dem tar alla biljetter och alla lägenheter. ooohh
Nää skämt och sido, men iaf tur att man har en sån bra pojkvän som ska försöka kirra endå...men man vet ju aldrig, blir ju lite ledsen endå.

/Madde

Bang bang you´re dead.....nanananana

Dirty Pretty things ikväll då, tredje kvällen på debaser i rad den här helgen och tre riktigt bra spelningar..mer sånt!
igår när jag var på Franz F så sa en vän till mig att det här var hans första spelning han var på, på jättelänge och att han blev helt nostalgisk av det, men jag tittade mest på han och förstod inte riktigt hans känsla just då för att gå på spelningar och konserter är liksom min vardag.
Jag går gärna på spelningar själv nuförtiden och ställer mig i ett hörn och kollar, eller gärna med en vän men att jag inte skulle gå på en spelning på ett år finns inte i mitt huvud, och det blev så konstigt när han sa så för då insåg jag helt plöstsligt att en sådan människa vill jag aldrig bli (inget fel på dem) men nä usch jag är glad över att jag får gå på mina spelningar så ofta jag kan och vill. aaah gud måste sluta skriva sent för det blir mest svammel och jag är trött.
Men vet ni vad? Nu ska jag kolla på ensam mamma söker som jag sparat till ikväll...favvoprogrammet <3 hahaha

/Madde

dream on


Foto: Google. År 2005. Såg henne på nalen. Bästa spelningen.

Jag och Matte ska gå på nån slags rätt till vård-gala om nån vecka, bara för att robyn ska vara med. Hon är min största idol. och Håkan.. eh. Men iallafall, det ska bli kul.
TDD var grymma i fredags, som sagt! Man märker att dom spelat runt om i världen det senaste halvåret, liksom, sådär säkra har jag aldrig sett dom på scen. Och så bra!
Nu börjar en ny vecka! Nya tag! Hej och hå.

/Karin

FRANZ F

FRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ FERDINANDFRANZ

Såhär känner jag mig idag!
/Madde

Konserthelg

Då var det helg igen och den här helgen inehåller faktiskt en heldel skoj för min del. Karin jobbar bara.
Men igår var vi iaf på Those dancing days spelning på debaser medis och det var ju riktigt bra och det var även riktigt kul att man kände nästan hälften av alla som var där. Mycket bra spelning iaf.
Idag har jag och Olle varit på fotomässan och gått runt runt runt 100varv, eh ja det var väll kul.
Ikväll blir det iaf Franz ferdinand och det kommer bli SÅ JÄVLA GRYMT! slutsålt sen långt tbx och kommer bli grymt att dem spelar på Debaser liksom. hurraaa!
Imorgon ska jag nog gå och se dirty pretty things också, en riktigt konsert helg! musik, det gillar vi!!


Foto: Olle Kirchmeier

/Madde

hets

Usch, vad är man för människa när man nästan får magsår av att tänka på att det är en utförsäljning man missat. Men sen försöker jag intala mig själv att det  kanske inte är så farligt att man inte fått göra ett fynd eller två. Det är alltid Ebba von sydows fel också. Måste nog sluta läsa hennes blogg. Hmm.

Idag har jag och Madde haft möte om våra skivspelningar. Det gick jättebra. Spelar på en klubb den 28 november. Mer om det senare.  Det enda vi velat i två år är att spela på spy bar. Mest bara för att. Drömmen kanske en dag slår in.. Då ni! Haha.
Ja jo, vi hade möte och sen köpte Madde cirkusklänning och vi gick på hippa affärer och pratade skit om folk.
Det vi brukar göra liksom.

Nu ska jag kolla upp lite grejer för Indien. Jag kan få lite resfeber ibland....

/Karin

Kate är min!

Idag köpte jag klänningen som jag inte fick köpa för jag inte har pengar.
Kate moss klänningen, den som ser ut som om man ska på cirkus, ni vet. oooh älskar den! jag är glad!
Tur att det är Limited edition på den för då kan inte så många gå runt i den. näää sådeså.


hahaha, jag säger då det.



Ikväll ska jag och Olle på weekday fest för några jeans och sen vet inte, men jag gillar när det iaf händer något, aa det gör jag!

Hejhejhej

/Madde

hjälp

Alltså hallå, helt seriöst..inte för att någon kanske läser den här bloggen..haha men om det är någon som råkar gå in på den
lite då och då ibland då kan väll den människan snälla säga Vart man hittar lägenheter i den här jävla staden? Jag måste ha en lägenhet innan december såååååå hjäääällllppppp!!!!
TACK!

/Madde

Pengabrorsan

Igår spelade MoneyBrother på Södrateatern och jag var där med Olles familj och kollade, självklart var det helt fantastiskt men det var liksom nästan mer än fantastiskt.
Alltså jag hatar det här att efter när man varit på en spelning och ska förklara för någon efteråt hur bra det var då går det liksom inte riktigt, för det går bara att veta hur bra det var om man varit där. haha eeeeh jättekonstigt skrivet av mig som vanligt men ni fattar. Men måste vara där för att förstå, aaaah så bra var det igår. Jag blev nästan lite kär (Nej Olle inte mer än jag är i dig) haha men blää jag kan inte förklara.
Heja Moneybrother iaf!!!



/Madde

Lay Lady Lay


Foto: Madde. För två år sedan!

Häromdagen fick jag min födelsedagspresent av Mange, en bio. Utöver det hängde vi i tre timmar och pratade om allt och inget. Glömmer bort allt för ofta hur bra vi egentligen känner varandra. I tre år träffades jag, Mange och Madde varje dag. Det var himla tur att vi hamnade i samma klass under gymnasiet. Vet inte vad jag skulle gjort annars.
Iallafall, bion, vi såg Burn after reading. Den nya coen-filmen. Grym! Se!

/Karin

Dancing shoes

Ja, helgen gick fort. Mina helger är också deppiga. Oftast ska man hinna med att gå ut, spela skivor, gå på tre middagar och kolla på film hemma. Liksom sånt man gör på helger. Men nä, då ska jag jobba nio timmar lördag och söndag. Haha. Klaga klaga. Tänk i Indien. Vi kommer bli hippies och stanna kvar. Kanske starta en klubb? Det skulle se ut det.

På fredag (jaa, det är måndag) tycker vi att man ska gå till Debaser Medis och se Those dancing days. Det kommer iallafall vi och hela våran bekantskapskrets göra.


Foto: Facebook, Astrid

/Karin

Söndagsångest

Idag är det söndag och jag märker inte ens längre att det är helg när det är helg för alla dagar just nu passerar förbi mig som om det är helgdagar varje dag. Det blir lätt så när man inte har något vettigt för sig på dagarna. gud, mina dagar ser likadana ut varje dag. jag börjar få panik.

I fredags var iaf jag och Karin med Tobias från göteborg, våran favorit göteborgare. Vi var på björn borg afterwork och drack öl, sen gick vi till Knast och drack 100öl och hade väldigt kul, Tobias är en så lätt människa att ha att göra med. Iaf sen skiljdes vi åt och jag gick till debaser medis själv för att kolla på cut copy, där träffade jag Christian Lilja som jag hängde med resten av kvällen på champs elysee. haha jag hade väldigt kul och gud så full jag var.
Lördag och söndag har sett likadana ut - tvserier i sängen. inte orkat bry mig om något annat. tragisk skulle man kanske kunna kalla mig och ja varför inte, jag känner mig ganska tragisk. och JA jag tycker synd om mig själv.

Men det är nog ingenfara, jag överlever alltid. Imorgon ska jag träffa Jack, min mammas hund. han är söt.

Här är tobbe, han är glad iaf,haha:

foto: olle kirchmeier


Hejdå /Madde

Gratttiiissssss

Grattis Signe måste man väll säga, haha det lönar sig att hänga på Berns varje kväll ;) haha.
Signe och Salvatore ska bli nya spybar folket. Då kan man ju hoppas att man får komma in iaf. haha Min och Karins gamla spybar perioder har ju varit upp och ner. Vi har ju varit världens stammisar men numera är vi bara vanliga människor.
jaja struntsamma, Grattis Signe baby iaf! (och Salvatore såklart)Det blir nog bra det där.
Det är nog iaf fler än jag som är lite Avundsjuka, men någonstans måste man ju börja. haha (jag är bara bitter för att jag inte får något jobb serverat)



/Madde

Hur kul har inte jag

Här sitter jag framför datorn och förfestar med mig själv innan ölrave, haha. Dock har jag ingen sprit att festa med på min förfest, jag har bara en vinylspelare och photoboth, här kan ni se hur roligt jag har:




Haha, guuuuuud vad kul tänker ni nu va. hurra ses ikväll på ölrave eller någonannanstans någongång.
hejdå

/Madde

Hurra!


Foto: Gary Hershorn/Reuters

Nämen vad trevligt för usa. Att sluta ha tråkgubbar som president. Men nä, vi ska ju inte säga nåt. Alltid tråkgubbar.
Ikväll är det ölrave! Det var år och dar sen. Obama kommer på besök och firar!




Såhär såg det ut när vi var med..




/Karin

Uppesittarkväll

Hallå allihopa ikväll ska man vara uppe hela natten tydligen, det säger min pojkvän att man ska så då ska man det.
Nä men seriöst det är ju faktiskt presidentval och det borde man kanske se, jag ska se så länge jag kan hålla ögonen öppna.
Det är den här gubben


mot den här


Liksom man ser ju direkt vilken man vill ska vinna!!

/Madde

Fest!

Nu skulle jag ju kunna skriva att vi spelat skivor i helgen eller varit ute eller något annat kul, men det skulle inte vara sant för istället har vi bokat resa!! I februari/mars är det vi som hänger i indien!


Foto: google


Ebba du&jag

Det här är min kompis Ebba.
Ebba har jag känt längst av alla mina vänner och hon kommer alltid vara den som känner mig bäst.
Här är Ebba med på stockholmstreetstyle. Kolla vad fantastisk hon är, med sina hattar och allt.
Ebba du&jag!!

Ebba:

Bild: stockholmstreetstyle.feber.se

/Madde

Jävla Käftis

Usch och fy och blä. Idag har jag varit hos tandläkaren för att laga hål, jag hade verkligen glömt bort hur förjävligt det är, jag hatar tandläkaren. jajaj dem gör ett jättebra jobb osv men man blir så arg när man ligger där i den där stolen och kan inte göra ett skit.
I vilket fall som helst har jag gått runt hela dagen med en bedövad mun och inte kunnat äta men det är väll sånt man får stå ut med om ens tänder ska vara glada. Hurra nu är mina tänder glada!

/Madde

Hej Stockholm Hejdå Fårö

Nu är jag tbx i Stockholm efter några dagar på Fårö, och idag är det ju Haloween och allt. Jag , Felicia och Karin ska ha en egen Haloween fest hemma hos mig och Felicia. det blir jätte kul, lovar. Haha
Ska även besöka kyrkogården idag om ett tag, Yes!



haha va? jättekonstig bild ju

/Madde

RSS 2.0