Azealia Banks-212



Så bra!!!!
/Madlen

Jan Lööf

Igår var vi på Jan Lööf utställningen på Konstmuseét här i Göteborg, det var roligt och nostalgiskt! Sen bjöd min man mig på hamburgare på Rover, asgod burgare och asgod öl. Sen gick vi vidare till Publik och sedan till Pustervik. Vet inte vad som hände men kul var det, nu är det sådär kul. Ska diska och städa lite här och försöka skriva ner lite saker till min tenta om jag kan tänka.
Ikväll blir det Quisadillas och ihelgen blir det att jobba jobba!
/Madlen

STAFF BENDA BILILI

Säkert inte bara jag som lägger in ett gott ord om den här dokumentären just nu som precis var dox dokuemtären på svt1. sjukt bra. Kul att dem finns på spotify också. Jaja värt att kolla in!
Godnatt

Bowlingen från ingenstans.

Hmm, märklig dag ändå. Gick upp 07.30 (!!) vilket för mig är sjukt tidigt, var i skolan för att sedan åka och möta upp Sara för att fika på Zenit. Sjukt kul och gillar Sara väldigt mycket. Hon nämde iaf i förbifarten att hon ville att jag och Aron skulle vara med och bowla på söndag och det är jag såklart sjukt peppad på, pappa tävlade i bowling och brukade ta med mig till bowlinghallen för att spela och lära mig lite saker. Jag har varit peppad på att spela ett tag, eller iaf ända sen jag flyttade till gbg så kom jag o tänka på det och nu idag för ca 10min sen så var jag inne på Facebook och helt plötsligt lägger min farbror upp den här bilden ovan på facebook vilket jag tyckte eller tycker känns konstigt. Pappa sitter iaf på raden nästlängst ner ovanför ungdomarna. Andra från vänster, ovanför rödtotten! Bilden och allt bowling tänk är som ett konstigt ttecken på ett konstigt sätt. Hmm undra vad pappa försöker säga mig. Jag har iaf en sak att säga. Pappa ja jag ska spela bowling och pappa, jävlar vad jag saknar dig.
Nu ska jag kolla på dokumentär på svt1. Fats jag borde plugga.
/Madlen

FRAN OCEAN GÅNGER TVÅ! <3 <3

FRANK OCEAN [swim good] from nabil elderkin on Vimeo.

 

Frank Ocean - Thinking About You (music video) from High5Collective on Vimeo.

 

SÅ JÄVLAAAA BRAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!


Life of a fattig student.

(Bild: Håkan på Liseberg)
Kul när man kollar igenom bloggen och inser två saker. 1. att alla inlägg ser förjävliga ut för jag inte fattar någonting teknikmässigt men det är charmen med min blogg säger vi och 2. att jag inte kan skriva? herregud. Jag skäms. Jaja
I vilketfall som helst så har även denna helg passerat och det har inte hänt mycket ska jag säga, jag har varit och sett Håkan på liseberg efter att jag var och drack öl på djungeltrumman kontoret med en del folk. Ölen var god, Håkan var inte lika god. Eller Håkan är ju alltid Håkan och han kommer alltid ha en stor plats i mig men livemässigt...njaaaaa inte så skoj den här gången tyvärr.
Sen har jag jobbat min första helg på Monki kompassen och det var ju trevligt att vara i Monki miljö igen, men kändes också konstigt att inte vara med mitt gäng hemma i Sthlm. Men det tar ju sin lilla tid att komma in i det såklart. Igår åt vi middag hos Arons farmor och idag åt vi hos familjen McFaul. OCH som vanligt - regn regn och regn. Ny vecka - jag är pank, Aron med. Vi ska försöka överleva, jag längtar mest efter Tacos och att åka till Ullared...fråga mig inte varför jag plötsligt fick ett sug efter Ullared. Jag ska plugga och vad ska jag göra mer? vara ledsen för ingen av mina vänner i Sthlm hör av sig och skriker och gråter för dem saknar mig så mycket..näää istället får jag sms av Karin om vilken festhelg hon haft och vad kuuuuuul hon har och vad mycket tacos hon äter.
Kommer aldrig åka tillbaka, ska ruttna här. Nä men skämtosido. Det gör inget om man hör av sig och saknar mig lite och kanske frågar om jag lever.
Nu ska jag sova. Godnatt

HÅKAN IKVÄLL!!!!



HÅKAN PÅ LISERBERG IKVÄLL!!!!!!!!!!!! ALDRIG VARIT MER GLAD FÖR ATT BO I GÖTEBORG!!! SES DÄR!!! Och imorgon börjar jag jobba på Monki Kompassen , blir säkert kul. har typ aldrig varit mer glad för att jobba helg heller. haha , gbg vad har du gjort med mig? hejsvejs!

/Madde

R.I.P DJ MEHDI

R.I.P Dj Mehdi.

BOKA MIG GÖTEBORG!!!!!

Mycket tjat om för få tjejer som Djar, det tycker inte jag. Tycker det är sjukt mycket tjejer nuförtiden. Annat var det på den tiden då jag och Karin spelade våra första låtar på skeppsbar i Stockholm. Inte en enda dj tjej syntes till.
Men iaf, det är ju bra att fler vågar visa sig. Att dja är ju något av det roligaste jag vet och speciellt tillsammans med Karin. Så HEJ GÖTEBORG! JAG VILL DJA SÅ MYCKET JAG FÅR OCH HAR NÄSTAN ALL TID I VÄRLDEN! BOKA MIG! Vet inte om det är så många göteborgare som läser här men jag finns och är väldigt duktig om man får säga så själv, inte så duktig rent tekniskt men har inte fått så mycket tillfälle att öva heller, det ska jag göra i höst och vinter. Men med mig bakom spelarna är det itne en lugn stund direkt. Och tillsammans med Karin är det oslagbart. Nu blev det här någonslags annons men jaja, får väll bli det då. maila mig [email protected] eller skriv på fejjan!
/Madlen

Ansiktet- x ( cocotaxi remix)

Bästa , bästa , bästa remixen av Cocotaxi. Såg nu också att efter lite tips från bästa Stockholmaren med kollen = jag så har min kära kille och hans och Joels överfeeling bokat in dem till 9 november. Kul kul.
på tal om November, då ska jag till Stockholm och ha klubb och pussa på mina vänner. Och Snart kommer min kära Sandra hit och hälsar på! Hurra!

Söndagshittepånumero 2.







Yes, blev en gå i skogen söndag den här helgen också. Var först i fredags på vernissage och gock sen vidare och drack öl på flera olika ställen, blev full och gick hem och sov. Lördagen bestod av att ligga i sängen och söndagen bestod av backluckeloppis där jag köpte massa gamla bilder som man inte vet är värda något eller inte, och vissa vet man inte ens vart dem är ifrån eller vem det är på, men fina var dem! Sen en promenix i skogen och en dricka kaffe ur termos paus för att sedan gå hem och laga sjukt god lasagne. Det här med att laga mat - jag gillar det! tro det eller ej. haha
Gud mina helger är så deppiga nu tillskillnad från mitt Sthlmsliv, usch får ångest när jag tänker på det. äsch tänker inte sitta här mitt i natten och ha ångest, nä nä. Nu ska jag kolla på Entourage med A och sen sova. Skola imorgonbitti. Oh No.

/Madlen

SPOEK MATHAMBO !!!!!!!!





Ett Skype samtal med Olle som är i Brasilien senare och jag är helt besatt av den här människan. Ska fixa hit han till Sverige SNARAST!

/Madde

Hej och välkommen hösten

Bloggar inte dagligen för att jag inte vet vad jag ska skriva, gör absolut INGET värt att skriva om men kanske det jag ska skriva om ändå, vad man gör när man inte har något att göra. Min Göteborgs start har inte varit den roligaste och mest spännande direkt. Det har regnat konstant och jag försöker fatta hur man gör när man ska plugga och läsa böcker.
Annars sitter jag mest uppe på guldheden och undrar över hur jag hamnde i Göteborg så snabbt och vad jag egentligen gett mig in på. haha. Och det här med att plugga, det är ju intressant men jag tror verkligen inte student livet är något för mig egentligen, men ja ska ge det en chans. Och vad händer i Sthlm? Jag känner mig fruktansvärt bortglömd, tror aldrig jag känt mig så bortglömd som just nu. Ingen som hör av sig från Sthlm, trist. Jag som saknar allt och alla extremt mycket. Här är det så fruktansvärt tomt. Jag har en väldigt stor känsla i hela kroppen att jag kommer bli deprimerad i höst pga av ensamhet och sådär men man vet ju aldrig, åh livet! Ibland orkar jag inte med dig. haha
Och Håkan Hellström spelade i Sthlm igår, känns sjukt konstigt när jag vet att folk från sthlm var där och inte jag, och klart han ska ju spela här på liseberg på fredag och jag borde väll vara glad och tacka och buga för att jag får se han i hans hemstad men för mig känns det bara konstigt, känns på något sätt bara rätt för mig att se han i Sthlm. Här kommer det inte kännas hemma, inte som med mina vänner. Som när jag och Karin kan gå och stå tysta under hela spelningen men veta exakt vad vi båda känner och vad vi tyckt varit dåligt och bra. Jaja, jag ska gå dit och lyssna och le och båda skratta och gråta inombords. På något sätt känns det som att den här flytten är slutet på så fruktansvärt mycket men också början på så mycket. Jag vet inte, kanske gjorde jag ett stort misstag när jag flyttade, kanske inte. Men vad sjutton, man måste väll pröva på något annat också som kanske inte innebär trygghet till 100% . Och jag hoppas mina vänner finns kvar i sthlm när jag behöver er, eller det vet jag men aaaaa....Och gud så jag saknar min mamma. Usch jag hinner tänka så mycket här i Gbg, det är min värsta grej, att få tid till att tänka. Då blir jag deppig till 100% och just när hösten kommer också och dagen då pappa dog kryper närmare och närmare så kommer jag alltid in i någon slags depp-jobbig-tänka-för-mycket-period.
Nej, nu ska jag sluta tänka och gå och lägga mig. Godnatt
/Madde

Söndagshittepå.

Sjukt lugn och skön helg, förutom fredagen dåra men tur att det hände något annars hade jag väll blivit galen. Igår var det 26 grader i Göteborg (?!) och förmodligen sista dagen på sommaren. Vi gick en skogspromenad med McFaularna och lille hunden, sjukt skönt att röra på sig längre en till mataffären och sjukt längesen jag gick runt i skogen så kändes som en perfekt söndagssyssla. Jag gjorde även söndagsbrunch till mig och Aron, snäll som jag är.
Måndag idag, det har regnat hela dagen och jag är inte förvånad. Tänkte först ligga hemma i sängen hela dagen och läsa mina skolböcker men sen tog jag tag i mig själv och packade ner mitt pick och pack och gick upp till guldhedstornet ocg pluggade där istället. Kaffe, köttbullemacka, böcker och jag. Det blev något av den här måndagen tillslut ändå. Usch jag måste ta tag i mig själv och försöka gå upp tidigare, är så bekväm och lat utav mig.
Förstår fortfarande inte hur man gör när man pluggar, kommer väll förstå det lagom tills den här terminen är slut.
Snart ska jag laga mat och sen ska jag försöka göra min första uppgift till distanskursen, hmmm.....
/Madde

Särö

Igår åkte jag och Aron ut med bussen till Särö för att kolla på när Ebbot, Augustifamiljen, martin mcfaul, meja och titiyo spelade på blomstermåla. Det blev en väldigt konstig men väldigt rolig kväll. Vi drack Ebbot öl och kollade på massa spelningar. Idag har jag spenderat dagen med Stella på kommersen och ätit lunch på lasagnerian. Bästa stället i Gbg, det får bli mitt nya Louie louie. haha
Nu sitter jag på Arons jobb och väntar på att han ska sluta i brist på annat att göra, höhö. Blir nog en lugn kväll ikväll, just nu vill jag bara äta tacos och kolla på film.
/Madlen

plugghöst

Det här plus cirka 3-4 böcker till och några kompendium blir min höst, plus lite extrajobb på Monki dåra. Gud, vad har jag gett mig in på? vem av mina vänner kom på den briljanta idén att jag skulle plugga? Jaja tur att jag inte har någon att va med här så jag kan umgås med mina böcker helhjärtat. höhö. Gäller bara att komma igång, imorgon ska jag börja läsa en hel del, fredagsläsning, JIPPIII!!!!!!!!
Nu väntar jag på att Aron och Joel ska komma hit så man kan få mat någongång, hejsvejs!
/Madlen

RSS 2.0