Popaganda.

Foto: Rockfoto.nu
Önskar jag hade några bilder från popaganda jag tagit men har mest bara massa knäppa bilder på telefonen..men men, popaganda var jag på och det var kul. Dock inte så kul kanske som jag hade tänkt mig..eller jag vet inte. Nu förtiden blir saker aldrig riktigt som jag vill eller som jag tänkt mig..ungefär som att man har blivit vuxen och mer ansvarsam...HATAR det. Usch har sån ångestnoja att jag dör typ...vet inte varför. nej nej nej. Men strunt i det..Bäst på Popaganda var iaf Belle and Sebastian, Hot Chip, Hästpojken och Robyn typ. Resten såg jag mest hälften av spelningarna på eller så hade jag redan sett dem på WOW eller någonannanstans nyligen så orkade inte..första gången jag var typ "meeen jag orkar inte stå här..." tror det var för att det var typ iskallt också och för att jag ...hmm nää jag vet inte. Något var det med mig iaf. Jaja saknar redan sommaren fast det känns som att den knappt har varit..jag var liksom bortrest när det var som varmast här så för mig har sommaren varit ganska grå varje dag och känns inte som jag gjort speciellt roliga saker..tyvärr. Men mycket har jag kanske glömt bort...Har knappt hunnit använda några sommarkläder heller. Nu är det höst..GUD VAD KUL.
Nu ska jag kolla på fångarna på fortet sen ska jag dra bort min fina pojkvän från sitt maffia 2 och sen ska vi kolla på gossipgirl säsong 3 <3 innan jag somnar. Alltså att jag varit vaken från 07.00 och fortfarande är vaken..bra jobbat.
/Madde

Quiet



Non Tiq- Quiet Jag gillart, gillar ni?

Tidigt.


foto: Olle K
Jag gick upp 07.15 idag..det var jobbigt och inte skönt alls, bara jobbigt. Ibland kan jag tycka att "oh vad skönr att gå upp tidigt" men nää. Nu kommer hela dagen vara lite konstig känns det som..som att man går på någon slags energi som man inte har...äsch jag vet inte vad jag pratar om. Ni ser ju!
Jag var iaf uppe och var till doktorn och kolla mitt hår (låg historia och ganska ointressant) och även kollade min fot som gjort ont sen WOW...den var eller är inflamerad tydligen så jag fick någon medicin som man får gaser av..KUL!
Nu ska jag snart gå och träffa Sandra på Louie och sen ska vi hänga...sen kommer jag nog åka hem och däcka, brukar bli så när man går upp såhär tidigt.
juste..popaganda var ju ihelgen..återkommer om det senare!

/Madde

Det var jag

Alltså...finns så mycket bra musikvideos nu som jag vill visa och så mycket bra musik jag har hittat men börjar med den här! Olles kompanjon eller vad man säger som regisserat den. Många tror att den kommer vinna en grammis, det tror jag med! Lyssna , kolla och var glada!!
/Madde

Lata dagar och Gröna lund.

Alltså jag vet, hur lat kan man bli tänker ni, men det ska ni veta att jag också tänker. Jag förstår faktiskt inte var all min lathet har kommit ifrån på senaste tiden?! Kanske har det att göra med att semestern fortfarande sitter i. Det är sjukt att jag varje dag tänker "nu ska jag göra det och det..." men att det alltid slutar med att jag surfar runt på datorn eller bara ligger och stirrar upp på taket. Skärpning på mig. Javisst.
Igår hade jag iaf en förträffligt trevlig dag, Jag olle och Frida gav Linus en liten suprise och satte på han Hörlurar och ögonbindel och begav oss till Gröna Lund..utan att han visste om det såklart. Gröna lund var ju verkligen superkul..dock lite tomt på saker man kunde åka..borde göra ett besök på Liseberg snart kanske. Yes.
Sen åt vi iaf på Bröderna Olssons och vi alla 4 dog i princip av matkoma och orkade inte hitta på något efter. Men mycket trevlig dag allt som allt. Idag har vi haft Life´s a beach möte/träff haha och sen hängt. Hämtat ut våra band till popaganda..Alltsåå inte för att vara sån men älskar att få gratis biljett till festivaler. haha. Bästa grejen!
Vi ska ju ha efterfesten imorgon på Debaser medis så då får ni allihopa komma och dansa! Tror det kommer bli superkul!
Juste, mamma fyllde år häromdagen. Grattis bästa mamma <3 (det var därför jag valde bilderna jag valde till inlägget, höhö )
/Madde

WOW var WOW

Foto: Karin
Karin som tagit alla festliga bilder på mig från Way out west, höhö. Alltså Way out west och Göteborg var såklart fab men endå så är det något såhär i efterhand som får mig att vilja gråta hela tiden. Jag vet inte vad det är med mig men alltid när jag varit borta och ska komma hem så får jag panik och blir superdeppig och bitter. Jag antar att det kanske är för att jag inte har det så bra som jag vill ha det men liksom endå, vad har jag att klaga på?! Bortskämda mig. Meen oohh jag vill berätta så mycket om Way out west men vet inte var jag ska börja liksom..Massor med bra spelningar, jag grät 2 ggr under Håkans spelning, blev förälskad i the drums, gick vilse i en skog i 1 timme med Alex, hängde med Nils och co, kom inte in på klubbspleningar och blev arg, det blev för lite fest än det jag hade velat, Våran backstage spelning var typ en av dem bästa någonsin, det var GALET!!!Alex skarsgård dansade! Kirsten dunst, kate Bosworth , Skarsgård, Joel Kinnaman osv..ja alla dem stod man en centimeter ifrån typ hela tiden. Meeeen oohh jag vet inte. det var ju bra men endå så himla konstigt. jaja....
Nu har jag iaf blivit sjuk, men det känns som att det börjar bli bättre fast min kropp är helt ledsen..den är trött och vill inte röra på sig. Vad är det med mig och att vara trött hela tiden? näää det vet jag inte, men så är det. Jag är ledsen för jag är hemma från jobbet idag och inte kan gå på kräftskiva på felicias land, buhu. Och vet ni vad det värsta är? att jag känner mig helt vilsen i min egen hemstad och känner mig extremt ensam. Känns som alla glömt bort mig.....jaja. Usch jag vill bara va hemma och sova varje dag typ. Det är så skönt.
Jaja...återkommer säkert senare idag. Nu ska jag försöka städa.
/Madde

pocketful of money

Foto:Sara högberg
Ja alltså dem senaste dagarna som varit nu har jag ju haft ganska så fullt upp. Först har jag jobbat som en liten tok, sen hade vi Life´s a beach på debaser Slussen i torsdags med Maja Gödicke och Ludwig bell live, dagen efter satte vi oss på tåget till malmö och hade klubb på Debaser Malmö där Elias + forest and the crispian spelade live och sen direkt när jag kom hem dagen efter så sprang jag till Strand för att kolla på Jens Lekman som var så himla himla himla bra, drömmer fortfarande om det! Så i vilketfall som helst så har jag nu äntligen fått sova ut och komma tbx till verkligeheten som jag upptäckt faktiskt är ganska tråkig, haha eller jag har semester den här veckan och jag har ingen lust att göra något roligt eller hitta på något annat än att vara hemma och glo på serier...haha usch för mig. Men ibland tappar man all lust till allt..fast det är nog bara idag förresten..imorgon kommer jag nog tillbaks! Ja..ni ser ju hur ja svamlar..semester alltså..jag vill alltid ha semester!
Nej nu ska jag fortsätta kolla på Solsidan <3
/Madde

okej okej

Foto: Linus B
Okej, jag erkänner..att blogga på sommaren är ju inte det lättaste alltså, mest för att jag typ kommit in i något slags semester beteende och bara vill slappa och logga i soffan, orkar inte städa, orkar inte läsa, orkar inte laga mat, orkar ingenting typ. Bara roliga saker...som att vi ska ha grillfest hos Olle på Onsdag, det är ju superkul liksom och att vi ska ha Life´s a beach på Torsdag på Debaser Slussen och sen Life´s a beach på fredag fast i malmö...superroligt ju!!! Men först ska det jobbas lite...mmmm inte så kul men måste göras.
Helgen har varit ganska festlig..eller lite fest i fredags på trädgården och sen sommar (?!) igen...vet inte varför men ja hamnade där iaf, slutatde ungefär exakt som senast, blä ångest..sen har jag kollat på pride och sen har jag varit med Ebba. Och med Olle men det är jag ju oftast sådeså.
Olle har lovat mig god mat men han kommer aldrig hem så jag sitter här och väntar och svälter ihjäl...hoppas han kommer snart iaf..medans jag väntar ska jag lyssna på arcade fires nya !! superbra ju!!
/Madde

RSS 2.0