Nya debaser kan bli grymt, jo men det tror jag nog.

"Nu blir det uteservering för luncher, sena middagssittningar eller soft häng i baren till långt efter att solen gått ner. Förutom en härlig sommarmeny med olika trerätters och ett spännande utbud av vin och fantastiska drinkar kommer vi också att kunna bjuda på skön musik från DJ-båset. Där kommer du att återfinna några av Stockholms allra bästa plattvändare under några kvällar i veckan. Du kommer också att kunna köpa picknickkorg (med filt) eller bara take away om du vill sitta i andra delar av parken under din lunch eller middag. Du som besökt oss på Slussen, Medis och Debaser Malmö kommer att känna igen dig i atmosfär och pris. Allt är som vanligt! Bara lite grönare och lite mer på landet liksom."

Det skriver debaser om nya debaser i Humlegården. Kan nog bli bra det där. (Nya trädgården..?) Vi kommer kanske få spela några gånger. Får se. Har ju ganska mycket annat att tänka på om man säger så.
På lördag är det Cirkusfest och jag har fortfarande inte hittat en zebradräkt... Vill ha ett zebrahuvud i plast. Skulle vara det ultimata ju.

Jag och Madde går om varandra hela tiden nu för vi jobbar helt olika tider men ikväll ska vi och Fellan gå till Riche och vara lite hippa. Alltså se Lisa Millberg och Robbans nya projekt. Kanske lite rosé på det också. Kan bli kul.
Förresten idag var jag jätteduktig på att köra bil.
Over and out.. haha. /Karin

skojarinte

Alltså skojar inte att den här veckan kommer gå snabbt och bli kaos. haha eller jag vet inte men det bara känns som det efter den här dagen med alla kids som fått barnbidrag och skpringer och ska köpa kläder på Monki. (Hade jag haft en pistol hade jag skjutit varannan människa idag) Helt ärligt....guuuuud. Äntligen sitter jag i soffan och njuter. Stirrar mer eller mindre ner på åsögatan och undrar vad alla människor egenligen gör...springer fram och tbx, hit och dit. hmm....
Jag är ganska pepp på att göra något ikväll, kanske ska dricka en öl...men får se. tror jag kommer somna snart...och guuud ORKAA GÖRAA MAAAAT!!!! 

P.s idag har jag och Karin beställt tygpåsar genom våran maneger Olle. haha näämen ooooh hoppas dem blir grymma för då ska vi sälja dem på premiären för Uppuppuppner. JAAAA

/Madde

promenad i vår solen yesyes







Nu ska man jobba hela veckan när det ska vara fint väder, blää tråkigt. Men jaja pengar behöver man ju..jag är endå ganska pepp på den här veckan. Det händer så mycket saker...juste valborg också men det är inte så kul. haha Det var ju bara jätteeekul när man var yngre av någon konstig anledning.

/Madde

sommarvårnågontingärdetiaf

Våren här i Stockholm har ju nästan gått över till sommar fast bara nästan och jag blir lite smått iretterad på alla som har bara ben och linnen och tror att det är typ 30grader..mmm inte riktigt va. haha typiskt svennar. men jaja..idag har jag inte gjort så mycket värt att nämna..jag har promerat med olle iaf och sen vartit hemma. Inte så kul..nää men skönt kanske.
Nu kollar jag på söndagsparty, Thorsten Flinck..haha läskigkille.





/Madde

fest


Såhär ser det ut när vi spelar skivor. Karin sover och jag spelar...näää men alltså det här var iaf från festen på edenborg som carl och ofelia hade. Det var ju kul. 
Igår var det också fest...satt hemma hos mig med Felicia och Ebba och drack vin och sen gick vi till clarionhotell för att överaska Karin och hennes syskon och sen gick vi till Marie Leaveau, jäkligt mycket folk ute igår alltså men det var ju kul endå. Jag hade ganska kul. Fast Marie Leveau är ju lite konstigt, bara skumt liksom. 
Idag har iaf jag och Felicia haft perfektaste dagen, bara hängt i vitan och ätit glass och sen ätit thaimat hemma hos mig. Väldigt trevligt och skönt. Nu ska jag kolla på Robinsson sen ska jag hyra film till mig och Karin...juste måste diska och städa upp i mitt rum också.

/Madde

jag är iaf bättre än dig

Jag har inte gjort något kul på senaste tiden..eller jo igår spelade jag och Karin skivor på carl och Ofelias fest! det var ju kul..alla blev firmafest fulla och vi skrattade mest åt alla. Men det var en kul kväll!
Annars jobbar jag bara i min monkivärld, kulkul. Imorn är det helg och jag är ledsen för jag har ingen att va med ihelgen fast jo det har jag visst, jag trodde att jag inte hade det men nu har jag det..Imorn ska jag vara med Ebba och på lördag med Felicia och Karin. kulkul.
Jag är lite ledsen också för att jag glömt att köpa biljetter till yeahyeahyeahs och nu är det slutsålt. Är det någon som har en biljett över till mig? Snälla...pleasee. SNELLLAAA haha.
Jag ska iaf gå på NOZE på debaser 15maj, det ni. typ min dröm!!! haha..bästa grejen. Och jag ska även gå och boka tid hos en tatuerare snart tror jag. är så himla pepp på att ha en tatuerng. jajajaj



/Madde

Loppisgänget

Det här är jag och mitt kära loppisgänget! Vi har fotat lite pressbilder ifall vi skulle hamna i lite tidningar och så..mensomsagt så missar ni väll inte den 10maj på strand? det skulle inte jag göra iaf...för det kommer bli så bra så bra så bra!!!





/Madde

Upp Upp Upp Ner

Den 9Maj på DebaserMedis är det premiär för våran klubb Upp Upp Upp Ner och spelar kommer Deportees göra med Armand Mirpour som förband.
Ute i restaurangen spelar SuperBueno-tjejerna och i dansgolvet spelar ju sjäkvklart vi (Upp Upp Upp Ner -Crew)
Såhär kommer våran logga se ut och det är Carl Du Rietz som gjort den! grymt jobb tycker vi!



Alla måste komma, det kommer finnas ballonger och tygpåsar som alla MÅSTE köpa..haha

/Madde

Born under a bad sign


MoneyBrother - born under a bad sign

Jag gör som Olle och lägger upp den här videon. Alltså seriöst hur kan man inte bli kär i Moneybrother efter att man sett den här videon och hört den här låten?
Fyfan vad MoneyBrother är grym..helt seriöst. my goooddddddd + sjukt grym video. typ den bästa!

/Madde

styraupp

Min hjärna går på högvarv hela tiden känns det som, det känns som att även när jag sover så får min hjärna jobba järnet. Det känns som att det är så mycket att ta tag i och fixa just nu att jag kommer tuppa av snart fast egentligen är det ju inte så mycket men om man känner mig väl så vet man att jag inte är den som låter någon annan fixa utan att jag tar tag i saker själv och gärna kollar upp och styr upp saker, sån är jag. Jag måste ha kontroll på saker och ting och veta. Skulle aldrig orka leva om jag la ansvar på andra hela tiden. nej usch nej. Tror även det är därför jag fixar mycket med bloggen och sådär. Känner ju ett ansvar gentemot dem som läser att dem ska ha något att bli glada över (haha) nä men jag äslkar att hålla på med saker och ha mycket på gång som nu..Men det här med att styra upp klubb blir ju en hel del..nu ska vi styra upp tygpåsar också och herregud..jaja. 

Idag har jag jobbat och det känns som att jag har varit helt borta hela dagen..har typ varit helt trött och sömnig och knappt orkat prata..jätteknäppt. Men imorn ska iaf jag och Karin spela skivor på Ofelias och Carls födeösedagsfest..det blir nog skoj med massa folk!

/Madde

kaffekaffe och lite mer kaffe

herregud har druckit så mycket kaffe idag att jag inte kan tänka just nu..haha iofs ganska kul eftersom jag ska jobba snart och vara själv i affären i tretimmar så kommer va helt speedad. jaja. 
Idag har jag och Karin hängt på louie med långkalle. kulkul. Sen har vi fixat klart det mesta till premiären av våran klubb den 9maj på debasermedis. kommer bli kul! alla måste komma då! 
jag är så peppad justnu på typ allt, allt känns så kul. speciellt våran klubb och loppisen. men gud jag känner mig helt full just nu..fast på Kaffe. måste sluta skriva. 

/Madde


Söndag idag.

Söndag igen och jag har kommit fram till att jag inte gillar söndagar, jag har alltid tagit söndagar som en bakis dag och en dag man bara ska slappa på men vad gör man om man inte är bakis på en söndag och inte vill slappa? Ingenting. Precis det jag gjort idag och jag har mer eller mindre blivit galen av det. Olle är nog rädd för mig just nu..haha men jag blir galen av att inte göra någonting när jag vill göra något..aaa gud vilket problem va...men det blir så när man jobbar på vardagarna när andra gör saker...

Men vi har iaf fotat en pressbild till loppisgruppen idag. Det var det enda roliga. Den får ni se när Olle orkat redigera den. 
På tal om loppisen det är helt sjukt mycket folk attending på facebook och det är bara efter 3dagar som den kom på. Helt sjukt kul ju...jaaa. Det kommer bli succé tror jag! 
Vi kanske är dem grymmaste loppisanordnarna som någonsin funnits...nää men nästan. 

Nu ska jag kolla på Flight of the conchords. jaaaaaa


Ja&Linus på dodgeballen

/Madde

och jag mår bra

Tack godegud att vi har fått en soffa..haha så sjukt skönt. Jag ville tydligen inviga den inatt och låte Olles kompis Staffan sova i den (?!) eeeh ja fråga mig inte. liksom jag är så konstig när jag druckit några öl. usch usch. haha fast det var ju endå kul att jag ville att han skulle sova i soffan jättegärna. jaja...
Igår på Sweptaways var det iaf sjukt kul...vi hängde mest i logen och drack öl. Sen spelade vi ju lite skivor också..haha det var också kul. Jaa men idag mår man lite sämre..blev ganska full där mot slutet.

idag har jag spelat dodgeball och hängt på louie..stackars karin som jobbar. haha
Alltså ligger i soffan och kollar på

I survived a japanese game show

(hahaha jag kopierade namnet från tv.nu och nu blev det sådär stort när man klistrade in det...tyckte jag var kul så det får ståkvar..haha)
men alltså vad är grejen med det programmet? sjukaste jag sett...herregud alltså.



/Madde

Festfredag

Idag är en ledig men fullspäckad dag. Imorse tränade jag och var tvungen att duscha på friskis. Offentliga duschar är verkligen inte min grej. Dessutom hade jag glömt strumpbyxor. Haha. Fick bli klänning och träningstajts. Härligt.
Sedan mötte jag upp min systerdotter Anna och åkte till Skärholmen och Ikea. I skärholmen fanns tydligen jättemånga affärer och sen kunde man köpa varm majs i en kopp för 20 kronor. Jättekonstigt men jättegott. Haha.
Nu är jag hemma och väntar på Matte för vi ska ju spela på Kägelbanan ikväll.
Det blir nog kul.
Ses

/Karin

Loppis

Igår hade vi möte med Strand för våran framtida loppis och det kommer bli av den 10Maj på hornstullstrand klockan 11-17.
Vi är sjukt peppade och om någon vill hyra ett bord för 100:- så maila [email protected]
mer info finns på våran grupp på facebook!!

Det kommer bli så himla kul...jag måste bara samla på mig lite skräp, sålde allt senast...haha



/Madde

sweptaways

Jag kanske inte är på toppenhumör idag men skitsamma, jag får helt enkelt bli på toppenhumör. Nu äter jag frukost och snart ska jag till jobbet för att jobba ihjäl mig...nääää. men vet ni? Ikväll är det fest, det är sweptaways releasefest på kägelbanan och alla som vill komma får komma. kommer ju bli grymt. kostar 60:- i dörren och musiken står vi för!! iaf hälften av den. haha
Men kom dit ifall ni vill...HURRAA!! Parken är förband också, kan bli grymt.

/Madde

Mine was real (bästa vårlåten ok?)

Som sagt är det mycket som händer nu. Allt bara snurrar runt runt runt. Men det är då allt är som roligast. Tack gud att det blivit vår också. Det har ju typ varit sol varje dag på senaste tiden. Allt blir mycket enklare så.
De närmaste fem veckorna finns saker inplanerade varje helg. Mycket födelsedagsfester och djspelningar. Idag tänkte jag att jag skulle nog behöva säga upp mig från jobbet för allt annat är mycket roligare. Men pengar är ju pengar och det måste man ju ha.
Imorn är det loppismöte och vi ska äntligen få en soffa.... Yes, kul ska vi ha.
Hej då God natt.

P.S
Jag vill också gå på bio. Vill ju se män som hatar kvinnor och indienfilmen och beyoncefilmen... Kirra det åt mig. Snälla.

/Karin

tjejertjejer



En kväll när vi va hemma, jag och Karin alltså så satt vi och kollade på olika saker på internet och av någon anledning som jag inte minns kom vi in på audiofons myspace och alltså...herregud. jag har inte skrattat så mycket på länge, speciellt när 0.34 in i låten är...alltså gud jag dör, kolla på Linnea liksom. jaja grymma tjejer iaf! haha

/Madde

Slumdog millionare



Slumdog millionare, alltså vilken film. eller liksom jag vet inte jag blev bara så glad av allt i filmen, jag sitter fortfarande och ler...aaaa men faktiskt den var ju helt sjukt mycket indien (alltså ja den är inspelad i indien men liksom den var bara så klockren) aaaa gud jag gillar den iaf. sjukt värd att se! jävla gulle indier. haha

Nu sitter jag, Olle och Karin och glor i en varsin dator och leker viktiga. jaja dags att sova snart, upp och jobba imorn!

/Madde

allt är fantastiskt

Jag tänkte börja det här inlägget med att säga att gud vad jag har mått bra på senaste tiden...eller jag tror det iaf. Liksom allt känns så himla kul och bra. Jobbet känns bra, lägenheten är fantastisk, vädret är grymt, Olle är grym, mina vänner är grymma, alla är så snälla, loppisen kommer bli av (mer info snart) och framförallt vi har så jäkla grymt planerande till en grym klubb och dj sommar. alltså...jag känner mig så glad. oooohhh bra bra bra! visst är det bra? mmm tror mycket kommer bli bra i sommar och sådär.
Jajaja, idag var jag ledig, mycket skönt. jag och karin har varit runt på stan..jag råkade få med mig en orkesterjacka hem..men alltså ärligt..jag älskar den. med risk för att låta som något elin kling fan men helt ärligt. oooohhhhh vilken grej att ha i garderoben va! och vilken grej att ha till cirkusfesten va...mmmm säger då det. den är nog värd varenda öre.

Ikväll ska jag och Olle gå och se slumdog millionare, jag är pepp pepp pepp! eftersom biografen är 10meter från mitt hem så 'är jag ännu mer pepp! jippi. nu måste jag äta något. pusssss


/Madde

namn, någon?

OOOH inget kul att skriva i den här dumma bloggen när ingen kommenterar, dumma er. men alltså vi behöver hjälp,seriöst nu...KAN NÅGON KOMMA MED ETT FÖRSLAG PÅ ETT BRA NAMN TILL KLUBB??? SNÄLLLAAAA. jag dör , orkar inte tänka, oooohhhhhhhh

/Madde

FärjanHåkan


foto:Färjan-Håkan

Alltså en annan sak, hur kul är det inte att jag och Karin tydligen bor grannar med FärjanHåkan? haha helt sjukt kuul. Vi har aldrig sett han, jättetråkigt. Den dagen alltså...längtar.
Men ser ni det orangehuset med runt och stor balkong? i en sån lägenhet bor vi, det här är baksidan på vårat hus men liksom endå..han bor i huset över gatan! gud ja...jag blev iaf glad. haha

/Madde

six feet under

Ja alltså igår var ju en intressant kväll, jag och Felicia åt mat och drack tequila och drinkar hemma hos mig redan klockan åtta, bara den starten på kvällen bådade inte gott men vi kom iaf fram till strand tillslut där vi mötte upp Karin och hennes systerdotter Anna. Det var väldigt kul att hon följde med,haha lilla gulle tjejen. Those Dancing Days spelade och det var grymt, dem är grymma. jag höjde dem till skyarna med en tår från ögat (?!?!) haha fråga mig inte...jag blir så känslosam när jag är full vet ju alla. men iaf så träffade jag massa folk jag kände och det var en bra kväll enda tills jag bestämde mig för att följa med några till spybar..haha varför liksom? Men jaja när man väl kom dit så var det ju exakt som man tänkt sig, sjukt mycket folk så man knappt kunde röra sig och 10000personer man kände. Helt sjukt många faktiskt men det var kul. Jag pratade mest med Signe, det var så längesen jag träffade henne och sedan tog vi en taxi tillsammans till skrapan där jag insåg att jag gett nycklarna till porten till olle så jag fick ringa och väcka Karin. Sen stod jag i kanske 30min och berättade för Karin om hela kvällen medans hon sov tror jag. Jättekonstigt. Fick iaf en hamburgare av Olle när han kom hem från jobbet. jaja det var en kul kväll iaf.

Idag har jag jobbat, sjukt jobbig dag. var så trlött och seg.
Vet ni? Jag har fått six feet under säsong 1 av Olle i påskpresent idag, så himla bra. älskling <3




/Madde

påsksommarblommorflamingo





GLADPÅSK!
Alltså gud typiskt va att jag ska jobba när det är sommar ute, herregud idag på lunchen höll jag på att dö för att det var så sjukt varmt. härligt. Nu börjar man bli pepp på sommaren!
Idag har jag gett påskägg till Olle, han blev jätteglad. han fick ett jättestort ägg med skor i. lillegullekillen. Jag har inte fått något ägg med gotte, ledsen. haha Karin fick också ett av mig såklart.
Nu är Felicia här och ska laga mat sen ska vi tycligen dricka drinkar och sen ska vi till strand och träffa hela gänget! Those dancing days spelar på strand, kommer bli grymt! Ses i dimman..haha skoja..eller? Fan jobbar imorn, men 12 ska nog gå bra att börja.

/Madde

Fibes



http://se.myspace.com/fibesohfibes   LYSSNA!!!!!!!!

Alltså att börja dagen med den här låten, sol och en kopp kaffe är en perfekt start på morgonen!
Idag har jag spelat dodgeball, vi hade turnering. det gick sådär men kul endå. Usch jag är ganska seg nu, har haft 2 hårda lediga dagar. haha meeeen imorn är det tbx till jobbet. Nu ska jag på påskmiddag. gott. SILL!!!!!!!!

/madde

Tjejfest igen

Titta vad grymt! Kom dit för bövelen.




Tjejfest

Och nu ska ni få höra. Igår var vi ute. Alltså vi var ute väldigt mycket. Det började med att vi drack en vinare var hemma och fick för oss att gå till Marie Laveau för att sedan avsluta kvällen på Spy Bar(?). Det var faktiskt kul och det var sjukt mycket folk ute. Till och med folk man kände. När klockan slog fem och lamporna tändes gick vi och köpte en korv och tog bussen hem.
Idag har vi varit lite trötta och haft möte om sommarplaner. Det kommer bli jättebra verkligen. Kul att det händer saker. Men mer om det senare!
Nu ska vi hem till vår gamle vän Magnus som fyllde år igår. Han bor tydligen i Solna nu för tiden. Ska bli kul att se.
See yaa
/Karin


morningtime


foto:jag

Jag är vaken, Olle sover och Karin jobbar, det är tråkigt när man börjar ett för då hittar man knappt göra nånting innan jobbet, men måste liksom hetsa med allt man ska hinna med. jag tror jag iaf ska gå och köpa tulpaner nu och sen köpa vin till ikväll.
Ska även försöka få upp lite kartoner på vinden men behöver Olles hjälp och han ligger ju bara och sover. typiskt killar.
Jag lyssnar på Coop och drömmer mig bort till solen. haha fan om det inte är sol imorgon när jag är ledig, då blir jag rasande.

/Madde

springtime


Foto:Madlen Schneps(jag)

Våren och all sol och braiga väder gör ju verkligen så att man blir gladare, liksom alla blir gladare fast iofs är det ganska negativt för  mig för jag vill bara shoppa saker när jag blir glad och vädret är bra, jättekonstigt men så är det. På senaste tiden har jag nog shoppat minst två saker per dag alltifrån tidningar till kläder och skor. Olle tycker jag är knäpp det tycker jag med men vet ni? Idag har jag efter jag kom hem från jobbet städat och kollat igenom hela min garderob och sådär och nu känns det lite bättre för jag la ner lite kläder i lådor som jag inte använder men endå vill ha kvar och nu ser man iaf vad jag äger och det är ju bra. Juste råkade köpa ett par nya skor idag, hon i affären på nilssons sa att det var just det paret som hade varit med i sofis mode haha jag skrattade lite och blev mest sur för att alla säkert kommer ha dem då men icke sa hon, det fanns bara ett fåtal av dem. hurra sa jag och drog mitt kära visakort!

Ehm, ja det händer inte så mycket annars, jag jobbar mest i min färglada affär i skrapan, kollar ut på det fina vädret och hoppas att det ska va fint väder när jag är ledig (men det är det inte, inte hittils iaf,jag håller fingrarna) Jag längtar efter imorgon kväll då jag karin och Ebba ska ha vin och middags kväll. min bästaste finaste Ebba har kommit hem och det ska firas! Eftersom jag är ledig på torsdag och fredag är jag peppad och på Torsdag ska vi på middag hos Mange som fyller år.
På Torsdag ska även jag och Karin ha ett vikrigt möte, hoppas det kommer bli bra (mer info kommer sen) aaaah sen är det påsk och på lördag ska vi till strand.
Ja men det var väll kul, nu vet alla vad som händer i min vecka. jaaaaa!

Nu måste jag sova så jag orkar gå upp och va trevlig mot alla kunder imorgon!
just nu sitter Olle och berättar allt som han får upp på wikipedia och spelar någon jäkla ryskbalkan musik. jag får huvudvärk och ska slå han nu så man kan sova.

Oj vilket inlägg. jaja. en sak jag alltid undrat, vem läser här? kan inte någon skriva iaf..för det är ju tydligen en del. shyrraaa

/Madde

The Sweptaways


Foto hittat på södrateaterns hemsida.

Vi har blivit tillfrågade av The Sweptaways att spela på deras releasefest för deras nya skiva som dem ska släppa, och det är ju vi sjuktpeppade på, det är den 17april på kägelbanan och det kan nog bli kul. Parken ska tydligen vara förband och Asha Ali ska va gäst. Men eftersom dem gjort skivan med gästartister som Moneybrother, robyn, pelle almqvist mfl så kanske det blir massa härliga kändisar där. haha jag är lite nervös. fan måste ladda ner ny musik men ooooh neeeej det går ju inte för helvetesskiten går ju inte längre för då åker man ju fast (ursäkta mitt agg men blir så arg) jaja får spela samma tråkiga musik. haha
Men iaf så såg jag nu på södrateaterns hemsida att man kan köpa biljetter dit, kostar 60:- och det kan nog bli kul så om någon vill komma så gör det. vi blir glada!!!

/Madde


skor skor och ännu mer skor



Foto: whyred.se

Hmm var i stan idag med Olle och hans nya flickvän Staffan, haha nää men iaf det var kul, var inne på PUB och kollade på whyred, kollade lite extra på dem här två skorna ovan och har fått ett litet ha begär när det gäller dem, eller iaf dem första fast problemet är att jag inte vet om jag kan gå i dem, dem under kommer jag ju kunna gå i men dem är inte lika fina. Ooooh jag vill ha dem första, såå fina. I vilket fall som helst så har jag insett på senaste att det skulle vara mycket roligare och jag skulle känna mig snyggare om jag lärde mig gå i lite högre klackar än typ 3cm haha. Men det borde jag ju kunna göra. hmm får se det som mitt nya projekt. Men det är ju bra, då kan jag köpa dem första och ha dem som övningsskor hemma..oooh jag vill. Fan.

jajaj köpte iaf en till matta till balkongen också, så nu har vi två helt plötsligt istället för ingen. Det var ju den som flög bort så nu har jag och karin köpt nya från indiska. jippi!!
Juste, i fredags var jag och Karin ute på debasermedis och kollade på Franke, fast jag kollade nog inte så mycket, vi var mest fulla. haha men efter fick vi iaf spela två låtar med cristian och daniel, haha det var kul. usch dagen efter jobbade jag och försov mig typ menmen..jag överlevde dagen iaf. på något konstigt sett.

/Madde

Tjejer!!!!





Häromdagen var jag och Madde på Megastore, kommer inte ihåg om Madde nämnde det här nedan men det var iallafall 50% på allt. Hallelujah liksom men sen när vi väl var där kanske det inte var så mycket att hurra för.
Jag kom iallafall över en Dusty Springfield-skiva, en Lill Lindfors-skiva och en Monica Zetterlund-skiva. Det känns så befriande att inte lyssna på ny hipp musik och komma på att det faktiskt gjordes väldigt grym musik förr i tiden.
Dessutom är Dustys duett med Pet shop boys den bästa danslåten just nu.
Nu ska jag vårstäda!!
Sees

/Karin

leopard i love you

Alltså ja den här är gammal och omtalad sen långt tbx men fick bara syn på den på en bild nu och herregud, alltså verkligen herregud...jag tror jag behöver den. Jag tror min kropp behöver den...aaaaaah jag ryser. lite samma känsla som med katemoss klänningen. oh my goooddddddd riktiga modebloggscravings här alltså. hahah jag är såå kuuul
(Olle älskling, du vet hur mycket jag tycker om dig va? jag skulle gilla dig lite mer om du bara råkade köpa den här till mig)

haha ok förlåt den här är sooo last year nu. okok nu tbx till april 2009. yes kycklingdräkt hejhej!



/Madde

Somers town

Har precis kollat på filmen "somers town" som regissören till this is england som enligt mig är en helt sjukt grym film gjort. Den här filmen var inte lika bra men endå helt ok. Jag tyckte den var väldigt gullig iaf och jag fick mig några skratt ibland också.
Jag är iaf ensam hemma nu i våran lägenhet, Olle jobbar och Karin är på rymmen. Imorgon kommer det iaf bli helg och jag ska jobba men imorn kväll ska vi iaf till debasermedis tror jag och kolla på FRANKE, jag har inte lyssnat så mycket på dem men det är ju kul att gå ut och dricka öl, det gillar jag iaf! haha. Har varit så sjukt peppad hela veckan på att dricka öl och vin, blir kanske så av solen. Något jag kommit på är att det är så jsukt mycket skönare när det är just sommar att gå i skola, för då får man ju sommarlov och är fri hela sommaren och kan bara glida runt, liksom nu måste man jobba på sommaren, jättetrist ju. Och eftersom jag gled runt hela sommaren och inte jobbade så är jag lite ledsen för jag måste typ jobba hela sommaren och det känns faktiskt helt sjukt trist. Liksom aaa näää usch. Kommer nog bli en ganska trist sommar för min del.......


Foto: Olle Kirchmeier

/Madde

vår och jobba

Idag sitter man inomhus när det är vår ute, trist men jobba maåste man tydligen också göra så det gör jag. haha
Men man blir så glad av sol och bra musik så jag blir nästan lite sugen på att gå ut ikväll och dricka vin med alla jag känner men det kommer ju inte gå och nej det ska jag inte göra. jag ska spara pengar och jag tänkte nog gå ut imorgon istället. yesyes, nu måste jag tbx ut till affären.

/Madde

Avner

Alltså en sak som är kul eller egentligen vet jag inte ens om det är kul men jag känner iaf för att skriva om det. För ett tag sen hjälpte jag till lite när Olle skulle fota Avner-den gula artisten till People och det gjorde vi på Operan. Det var väligt häftigt och väldigt fint där bakom i alla rum och gångar osv. Men i vilket fall som helst så blev det väldigt bra bilder och nu läste jag i nya djuneltrumman om han och kom på att jag kanske skulle lyssna på han för det har jag ju inte gjort och nu har jag gjort det och det är väldigt kul att Tough Alliance ska släppa hans skiva på deras skivbolag. haha gud vilket konstigt inlägg det här blev men skitsamma...lyssna på han här myspace.com/artistavner


Foto:Olle Kirchmeier

/Madde

Vårsolvårsol

Vår och alla är glada, även jag. Känns skönt att ha varit ledig lite nu när det varit vårväder annars brukar jag alltid ha otur med sånt där och va ledig när det är snö och så. Idag har jag ätit brunch med Olle och sen har jag hängt på söder med Linus, Ofelia, Tamer och Petter. Det var trevligt. Jag har även först blivit lurad av mamma att jag fick tbx 15000 i skatt för att först skickade hon sms och skrev att jag skulle få tbx 15000 i skatt men sedan smsade hon och sa april april och då blev jag ledsen men sen efter ett tag smsade hon tbx igen och skrev att jag visst skulle få set. så summan av kardemumman (haha) är att jag helt enkelt kommer få tbx 15000 i skatt(tror jag) hur grymt är inte det? liksom jag får hela Indien resan tbx i sommar. Är så glad!!! hurraaa. jaja imorgon ska jag jobba igen och nu tror jag att jag ska föröska läsa lite shantaram, bara 200 sidor kvar av 900, man är ju grym!






/Madde

RSS 2.0