Hultsfred + Dodgeball

Nästa vecka åker jag till hulstfred för att spela dodgeball hela veckan men jag ska även spela skivor backstage en av dagarna..det kommer bli grymt!
jag är peppad och hoppas verkligen att vädret kommer hålla i sig för regn orkar man ju inte riktigt med.
Nu ska jag och Karin åka till långholmen med Ebba och bada och steka ihjäl oss, jag ska bli så himla brun..haha älskar lediga dagar mitt i veckan!! yesyes.

Ni som inte fattar vad dogeball är, det är nog inte många kan kolla på den här lilla filmen..man blir glad av den, den är kul.


/Madde

Drömmen


Jaaaag dööörr liksom lite varje gång jag ser dem här, det här är min nya kärlek. drömmarna no 1. Dem ska användas flitigt vill jag lova.

/Madde

fotboll eller inte fotboll

Sitter och lyssnar på Regina Spektors nya skiva..jag gillar den men som på alla andra av hennes skivor så har ho några riktigt bra höjdarlåtar och resten är lite sådär. Känns väldigt typiskt Regina Spektor men grym är hon ju, något annat kan man inte säga.
Idag har varit en väldigt bra dag, vaknade typ 10 och ringde Annapop och väckte henne för att sedan åka hem till henne och äta frukost..efter det åkte vi till långholmen där Martin och Bilal och Karin var så solade i några timmar och sen hängde jag Med Bilal hela dagen och drack öl och vin..vädligt trevligt måste jag säga. Roliga killar det där..
Nu sitter jag hos Olle och väntar på att fotbollen ska sluta, han kom hem från peace&love idag men istället för att vara med mig och gosa lite så försvinner han iväg direkt till tvn och fotbollen...typiskt killar måste jag säga. På tal om fotboll så blev jag himla pepp idag på att spela fotboll igen efter mina 12år som fotbollsspelare och nu helt plötsligt inga..jag gillar ju fotboll. fan...korplag kanske skulle va något. 

Nu ska jag nog sova snart..

/Madde

förlåt för dålig uppdatering

Förlåt förlåt förlåt. Jag och Karin har varit sååå dåliga på att hålla ställningarna här, vi har bara jobbat (eller jag har jobbat Karin har typ kört bil och glassat runt) sen har vi fixat inför våran klubbkväll vi hade igår och hörniii va vilken jävla kväll det blev. Helt fantastisk. Jag har inte haft så kul på länge, för igår var verkligen en sådan kväll då jag bara älskade allt (eller inte till en början för då var det verkligen kaos) men senare på kvällen när man kunde pusta ut. Så synd för er alla som inte kom igår men hurra till alla som faktiskt kom. tack tack!
Nästa gång kör vi 15juli på Slussen igen med Montt Mardie!!

Jaja annars har jag mest haft ångest över om jag skulle köpa ett par whyredskor som var på rean, jag har köpt världens snyggaste Dr Martens på rean som jag önskar jag kunde bo i för alltid. och sen typ jobbar somsagt. jaja nu ska jag dricka öl. hörs snart igen. hejsvejs

/Madde

midsommar #2 (fårö)






lägger upp lite fler sen...

/Madde

Midsommar #1

Nu är jag iaf hemkommen från Fårö, känns sådär. Eller först var det ganska skoj sen var det ganska trist men nu blev jag helt galen och har fått för mig att jag ska styra upp mig jätte mycket, typ städa mitt rum här hemma jättefint någongång i veckan, ta en annandag till att typ rensa bort ALLT som är skit och sedan rensa min garderob och verkligen ta bort det jag inte använder och typ sälja på tradera (gick ju bra sist)sen ska jag ju springa också osv...jag ska helt enkelt börja styra upp mig och ta tag i saker..vi får se hur länge det håller i sig. haha men jag är ganska pepp på den här veckan.
Eftersom min olle är fotograf så kommer man ju inte undan med fina bilder från den här vistelsen från fårö så jag lägger upp lite här, dem som är på Olle har jag tagit också..för jag kan också. hurra.






/madde

soooon I´ll be gone

Jag och Olle var ute och cyklade tidigare idag, vi tänkte oooh vad mysigt och trevlgit att ta en liten cykeltur och kanske spela minigolf...mm nää inte riktigt va..det började ösregna alltså nästan monsun regna på oss och när vi efter lite om och men äntligen kom hem igen så var vi helt genomblöta och jag frös nästan ihjäl..menmen det är väll så svensksommar är i guess. jävla skitsverige! Undra när det ska bli riktigt varmt (iofs ska det bli det nästa vecka i Sthlm) så man får väll hoppas att det håller i sig efter det...yesyes.
Nu har vi mest suttit inne och kollat på Six feet under och tinat upp , det är ju alltid trevligt. Nu börjar det dessutom bli fint väder igen...hurra.
Imorgon åker vi tbx till lilla Stockholm, tråkigt!
Ni som inte hört Jennie Abrahamson som ska spela på våran klubb får lyssna på henne här och nu:


/Madde

Midsommar

Glad Midsommar på er allihopa!
Just nu sitter jag i en stuga på fårö och har precis ätit melon, mums! Mina två senaste midsomrar har varit lugna och olivliga, det gillar jag nog mer än galen midsommar då man ska supa ner sig och va full osv...
Gillar att va hos Olle med hans familj på fårö på Gotland och bara ta det lungt..har mest läst och cyklat och promenerat och ätit massor med mat. Nästan det enda man gör är att äta mat hela tiden..jag klagar inte eftersom jag älskar mat..haha
Synd att vi ska åka hem härifrån redan på söndag och då ska jag tbx till jobblivet. Men nästa vecka kommer bli skoj och det ska vara bra väder och jag och karin ska spela skivor på torsdagen somsagt på DaydreamNation på Strand och på fredagen har vi ju premiär för våran fabtastiska klubb på Debaser Slussen..hurraaa!! Då MÅSTE alla komma annars blir vi ledsna..Skit i Ace grejen på medis och skit i Addictshjärta fightclub på Strand...Fredagen den 26juni är våran kväll!!!!

Nu ska jag nog gå och gosa lite med Olle alternativt gräva ner mig i soffan med Broder Daniel boken. Jag älskar BroderDaniel och indiepop osv..alltså jag är så glad att jag blev en sån nörd när jag var mindre och fastnade för just den här sorts musiken..yesyes

Ha en fortsatt trevlig midsommar. hejsvejs / Madde

Stockholm har blivit kallt

Det har blivit oktober. Ser iallafall så ut. Hela stockholm är öde och det är typ bara jag kvar i hela stan, eller så känns det bara så för jag är ensam hemma. Madde är på fårö nämligen.
Idag har jag kört bil, hängt på Kahve i två timmar (jag var den enda gästen, sa ju öde), köpt jeans och hängt med Mange.
Hänga med Mange är inte lika självklart som det var för två år sedan. Nu för tiden hänger vi högst två gånger i halvåret. Men det är okej, för när vi väl gör det är det kul.
Imorgon är det midsommar och jag ska till Rosersberg. Det är typ landet. Synd att jag inte har några stövlar.
Lite uppdaterande  om våra spelningar: 25 juni. Strand. Kom dit och häng i baren. Blir grymt
Glad midsommar

/Karin

jazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Jag är knäpp, Ibland kan jag snöa in mig på olika musikgenrer utöver mitt kära pop och Indie och sitta och lyssna på samma genre dag efter dag timme efter timme och nu har jag blivit Jazz kär. Jag vet inte mycket om Jazz och har aldrig varit en jazz lyssnare men jag blir så facinerad och så avslappnad av jazz. Det är så fint, så bra så vackert. Jag liksom bara älskar det.
Jag önskar dock att jag var en person som visste mer om jazz och typ hade jazz i blodet liksom..men det har man väll bara om man är uppvuxen med det osv. Men skitsamma jag kan lyssna på det endå och låtsas och drömma mig bort. jaaaaaaaaaaaa



haha ful bild men skitsamma.
/Madde

Tystatjejen.

Sitter i lägenheten och kollar på alla saker som ligger runt mig och inser att jag verkligen borde städa upp här nu medans jag är ledig men alltså man orkar ju verkligen inte..Och jag förstår inte hur måndagar kan göra mig så jäkla seg, liksom allt är så himla segt fast man försöker gaska upp sig men orkar ju verkligen inte. Idag blev jag utnämnd till tysta tjejen också tror jag på Ebbas jobb och det var även det lite skumt..vet inte varför jag skriver om jättetrista saker men ibland ska man göra det också.
Jaja råkade iaf handla två klädesplagg på weekdayrean och ett hänglås till min fina cykel, sen gick jag även förbi Salvation tattoo och visade upp tatueringen jag ska göra och gud vad jag är nervös, det börjar närma sig nu liksom..läskigt.

Annars har jag mest hängt hos Ebba på hennes jobb (enda chansen man får att träffa henne på tyyp)
Helgen var bra också, tog det lungt men hann med och göra en hel del endå. Hängde på Strand mest tror jag och kollade även på film med Karin och olle. Benjamin button var ju riktigt bra! Allt flyter var ju kanske lite sämre. Hehe.

Ooooohh jag vill ha fint väder. Det här vädret är ju helt sjukt deppigt. trist!

Nu ska jag hitta på något att äta innan jag somnar.

/Madde

cykel cykel fina cykel

Vad är grejen med att jag inte fått mina skattepengar än? Så jäkla typiskt, alltid såhär när jag ska få något..speciellt pengar. funkar ju inte. sämsta grejen! Förra året fick ja dem i typ augusti så kommer säkert få dem typ då i är också..jaja.

Just nu sitter jag hemma och kollar ut genom balkongfönstret och ser på min fina röda cykel som står där, den är så fantastiskt fin. Jag är så göad över att jag äntligen har en fin cykel och en hyffsat bra också tror jag..haha alltså det är en vanlig röd kronan dam cykel men dem är sååå fina. Sen ska jag ha den med min cykelkorg och cykla överallt. Hmm...måste bara köpa typ två stycken dunder super cykellås för jag orkar inte med att någon ska sno de som någon säkert kommer göra. Buhuuu.
Jaja nu ska jag gå till jobbet,kanske lika bra att jobba nu när det endå är så trist väder...man vill endå inte göra något annat. haha jaja det är bara 5 timmar tills jag slutar så jag ska nog inte klaga. nääääää


/Madde

Drömmen



Först var drömmen den här klänningen och yes nu har jag den.
Dröm nummer två är dom här skorna:



Men dom är för dyra. Men vem vet. Kanske....  Vi får se.

/Karin

Dressman går bort

Men oooh denna ständiga Dressmanreklam på tv, jag orkar inte. Jag hatar dressman från och med idag...mm juste.
Igår var det fest igen, haha det var kul. Alltid kul när vi är fulla, jag och kakan. Igår var vi med John, Ebba och Mailn! Det var riktigt kul och gud vad vi drack. Idag mår jag inge bra inte Karin heller kan jag ju säga. haha.
Vi körde en helkväll, först var vi hemma hos oss sen gick vi till Strand sen gick vi till Riche sen till bern och sen spybar. ni kanske förstår hur den kvällen slutade..haha jag som vanligt- riktigt full. Men som Ebba sa idag "vadå om man går ut kan man ju lika gärna bli jättefull" och liksom jaaaa. Alltså hon sa inte exakt så men hon menade så och liksom JA! lika bra, orka va nykter. haha nää men oohh orkar inte förklara men ni fattar.

Idag har vi varit lediga och haft en bakisdag-en bra sådan! Vi ska kolla på film och äta pommes snart. goootttt.

Alltså mitt nya löfte- köpa trisslott 1gång i veckan!! Bästa grejen!

Idag är det WTAI och vi får inte gå. tråkigt. jag ville gå dit men jag fick ingen gratisbiljett...jag orkar inte betala. triiissst!!
Nästa vecka åker jag till Fårö och jag längtar såå! Ska bli en drömvecka. såå skönt att bara få vara med GoseOlle. mm jag gillar Olle. bra va!

/Madde

BroderDaniel forever igenigenigenigen

Den 3juli smäller det. jag ska tatuera mig OCH BRODER DANIEL DOKUMENTÄREN KOMMER UT PÅ BIO!!! vilken superdag säger jag..jag kommer dö två ggr. hjällpppppppppp
Måste smälta det här nu, haha.


foto:olle k

/Madde

Lifes´s a beach!



Dem här affischerna hänger över hela södermalm! Och jag kan inte sticka under stolen med att jag älskar att dem gör det!
Fantastiskt att se sig själv nästan varje dag överallt, haha. Och hur somrig är inte den här affischen och visst blir man glad?

Jaja för er som inte vet- Jag och Karin och vårat UppUppUppNer kommer att ha klubb ihop i sommar på debaser med Audiofon brudarna. Det kommer självklart bli grymt och vi är redan såååå sjukt peppade.
Den 26juni är det premiär på Slussen och då kommer Jennie Abrahamsson spela live och Kärleksjohan kommer spela skivor och självklart ska vi spela för er också!
Det kommer bli en grym kväll- längtar redan.
Gå med i våran grupp på facebook om ni inte gjort. Föresten har Olle tagit bilden och logga + allt annat har Carl du rietz gjort. Tack!!!

/Madde

Grodeli Grodeli

Alltså Kjell har dem bästa uttrycken i världen, lovar!
Nu har det gått en hel dag sen jag skrev sist och jag är fortfarande lika trött som jag var igår vid den här tidpunkten..herregud. På tal om igår vid den här tidpunkten, INTE OK! jag har aldrig varit så sur över att spela skivor som jag var igår. Alltså jag är jätte tacksam över att vi fick spela och sådär men kom igen. Klubb Dislocated var ett skämt. Hur kan man som klubb arrangör vara så jäkla ointresserad över att djs och band och besökare ska vara nöjda? helt sjukt. Orkar inte ens lägga ner tid på att förklara men hade ni varit där så hade ni förstått. Basko Sthlm får en eloge iaf för dem var bra och trevliga.

Nu har äntligen Olle kommit hem, men han är lika snurrig som vanligt och datanördig som vanligt så det var inget nytt på Olle fronten att rapportera. Och deras musikvideo får jag inte se och ingenting om Gbgresan får jag veta förutom att han ätit 3hamburgare och varit inne på weekday (?)

Jag är trött. väldigt trött och väldigt glad över att jag nu är ledig i två dagar. kommer bli fab! Kan det bli lite sol iaf? snällaaa.

hejs
/Madde

hejtisdaggudvadjagärgladellernåt

Jag och Karin har precis ätit Sushi...mmm vad gott det är! Jobbat hela dagen, trött i hela kroppen men det får man bortse ifrån, ska ju faktiskt jobba ikväll också. Spela skivor på Debaser Slussen på Basco Sthlms releasefest. Kul att dem frågade oss, sånt blir man ju glad för..hoppas vi kan göra dem nöjda. Jag jobbar ju somsagt imorn så måste ta det lungt, men just nu är jag ganska sugen på en liten öl. yes.
Det är fint väder ute, det blir man ju peppad av..nä gud vi måste ta på oss kläder och sminka oss. haha sånt som vi gör ni vet...guud jag orkar inte ha på mig kläder. kan man spela i typ strumpbyxor och en luvtröja? haha nääää
Jaja i Spybar i lördags var jag såhär gullig:


foto:signe siemsen

/Madde

Helgrapport


Foto: Michael Spicey

Helg betyder som sagt fest för oss här på Åsögatan och denna gång innehöll den alltså Bruce Springsteen och Strand.
Jag var på Bruce i torsdags tillsammans med Felicia, Robert och Felicias föräldrar och syster. Det var grymt. Fast väldigt kallt och regnigt. Efter det gick jag, Fellan och Robert till Riche. Det var trevligt. Det var hip hop och vi skålade i champagne för Robert fyllde år.
Sen skulle jag gå på toa och i hippa sthlm går man ju aldrig säker.... Ja, herregud vad ska man säga. Säger ingenting.
Igår hade jag och Madde myskväll med söndagsparty och godis. Håkan var ju med. Han är sååååå bra.
See you later.

/Karin



måndag igen

Måndag igen idag..jag gillar ju verkligen inte måndagar,allt är bara konstigt och knäppt på måndagar faktiskt och nu när jag vaknade för ett tag sen så insåg jag att jag är riktigt jäkla trött idag så den här måndagen kommer bli sjuuukt låång. Den här veckan också.
På tisdag ska vi spela skivor på en releasefest på debaser slussen och jag ska jobba dagen efter så jag ska ta det lungt. Tror inte jag ska dricka någon öl alls kanske..mm jag skat ta mitt ansvar. haha
Sen kommer väll olle hem hoppas jag också, han är i Gbg och spelar inte Potrait painters nya musikvideo, väldigt bra låt faktiskt..den nya alltså.
Hmm...ja sen vet jag inte, jobba jobba och jobba sen drar jag till Gotland nästa vecka..ska bli såå skönt.
Jaja nu måste jag bestämma kläder och duscha, fast inte i den ordningen. Tvärtom! haha.

Jag borde ju berätta om helgen också. Bruce och sådär men det kanske alla förstår..att Bruce var FAB!!! helt galet. den mannen..jag ska äta upp han. nää men grym gubbe alltså. Jag fick en tshirt också. den är fin!
Sen efter spelningen var vi på strand sen rockbåtens efterfest..där var det galet och BlackLips spelade. Blacklips är ett väldigt bra band måste jag säga. YES!
I lördags fick jag träffa Annika som just kommit hem från USA!! det var grymt, Annika är en fantastisk människa..grym tjej det där...Efter det gick jag till Strand igen och blev full. Jag och Karin hade en grrrym lördagskväll. Vi hade så jäkla kul med varandra. haha ni borde träffa oss när vi är fulla, vi är härliga. eller...jaja

/Madde

oh my god

Min Kille är världens grymmaste kille han är bäst i världen. Kolla när man ser den här bilden på Bruce som han tog ikväll kan man ju inte bli annat än sjuuukt peppad. alltså gud skojar inte, jag kommer kissa på mig imorgon. haha Bruce och jag vi kommer äntligen mötas imorgon..på riktigt. vilken grej det kommer bli, kommer inte kunna sova inatt. buhuuuu


Foto. Olle K

Vilken jädra energi bossen verkar ha. AAAAAAAAAAAAAAAH PEPP PEPP PEPP

/Madde

lite peppad iaf

Hemma efter en lång dag på jobbet som egentligen kändes ganska kort, det var en bra dag idag skulle jag vilja säga..jag och Bea hade skoj och sånt är ju alltid trevligt. Bra att kombinera jobb med att ha kul! yesyes.
Jag känner mig redan lite mer pepp än jag känt på ett tag och det känns som att helgen kanske blir gansk trevlig endå..Annika en gammal kär vän från högstadiet kommer hem från USA där hon varit i 1år på lördag! Komer bli skoj att träffa henne efter jobbet. Och sen är jag ju väldigt glad också för att jag inte är på Bruce idag utan imorgon, hoppas det blir lite bättre väder imorgon iaf..jag tror på imoorn! Hade nog inte pallat stå där i regnet idag men gud vad jag är laddad för imoorn! yesyes..kommer bli grymt. Ser sjukt framemot att se the boss liksom.

Jag är också sjukt glad och peppad över att jag och min bästa Ebba som jag känt sen jag var ett Kid ska göra vår första resa utomlands själva tillsammans (det är på tiden) Vi ska nämligen åka till Florence i September och jag är sååå sjukt peppad. Kommer bli helt perfekt. oooh så kul det kommer va. jag ska bara gå runt och va snygg hela dagarna sen ska vi fika 100ggr per dag och dricka 100liter vin! jaaaaa!!!! pepp.



Nu ska jag ta ett bad. sköööönt.
/Madde

Kjell

Imorse när jag vaknade så kom jag på att nya avsnittet av Kjell hade kommit ut, det sista för den här säsongen och det är ju lite sorgligt men grymt var det! Som alltid.
Jag blev lite förvånad när det slog mig att jag och Karin aldrig skrivit om Kjell här i bloggen eftersom det känns som att vi är Kjells typ största fans. haha kan låta lite nördigt men alltså vilken serie! För er som inte har sett Kjell och inte har någon aning om vad det är så tycker jag att ni ska börja kolla på dem gamla avsnitten som finns på youtube och säkert på eskilsjunkerfilm.se skulle jag tro. Efter det kan ni börja kolla på dem nya..
Det är väldigt kul att Kjell har börjat sändas som barnprogram på barnkanalen och på svtplay på internet. Jag tror iofs inte att några barn fattar ett jota av vad dem snackar om men oj vad kul det är.
Jag och Karin kan sitta och kolla om på varje avsnitt flera ggr på rad och hitta nya grejer att skratta åt varje gång.
Och Birgitta och Peter ska vi inte ens tala om...se det helt enkelt!!


foto:Oskar karlin

/Madde

En annan dag

Man glömmer ju bort lilla bloggen när man är ledig och fri från sitt arbete. Jag har varit ledig i två dagar nu och har absolut inte gjort något vettigt alls, trist tycker jag men endå väldigt väldigt skönt. Det behövs. Det har också varit trist att jag inte fått njuta av värmeböljan som var ihelgen. Jäkla typiskt va. Såhär kommer det fortsätta hela sommaren...blä.
Jaja jag köpte iaf ett par finfina springskor häromdagen och ska snart börja mitt nya liv. Jag tänkte att jag skulle börja det idag men ska försöka mig på att börja springa imorgonbitti istället men kommer säkert inte hända, haha.
Kommer nog bli opepp om det regnar och har sig. Jag njuter av att alla som ska på Bruce Springsteen imorgon kommer få regn på sig (enligt smhi.se) och på fredag när jag ska gå så ska det inte regna på kvällen (enligt smhi.se) så hoppas hoppas jag vill va torr när jag ser Bruce min HEROOO!!!! aaah jag är sjukt peppad.

Jajaj men nu ska jag och olle krypa ner i sängen och kolla på bästa serien just nu SIX FEET UNDER!! hej och hå!!


Foto: Olle k

/Madde

When they come



Idag konstarerar vi att Deportees nya skiva "Under the pavement -the beach" blir sommarens soundtrack. Den blir bara bättre och bättre för varje gång man lyssnar på den. Det är alltid dom bästa skivorna.

/Karin

RSS 2.0