Dem dansande dagarna är över.

"We have decided that we will be putting Those Dancing Days to bed for a while. We have been together as a band for almost six years now and have had such an amazing time - we have grown up together, created together, seen the world together. We have been so incredibly lucky and feel so honoured that so many have appreciated our music. As a young band we have had the pleasure of being role models for other young musicians - something we have found incredibly fulfilling and important - and especially to young female musicians like ourselves. Go girls - never doubt yourselves and never stop dreaming!

After we played the Popaganda festival this last weekend we felt it was the perfect ending to the summer and a good time for us to say good bye for a while. We want to explore things on our own for a change; some of us will go back to school, some of us will be taking jobs - and without a doubt all of us will explore new musical settings.

To all our fans - thank you for being wonderful! We hope to see you again in the future and until we do - live and love!

xxxx

TDD

Those Dancing Days will be releasing "Help Me Close My Eyes" as the last single from "Daydreams & Nightmares" - stay tuned for release dates in your local market."



Det här meddelandet skickade TDD ut idag på deras hemsida. Jag visste om det men när jag läste det rann det ändå ner en tår för min kind. Känns sjukt sorgligt ändå, jag har sett dem till och från ändå fran start och alla fem är så sjukt grymma tjejer. Så fina människor och så begåvade, men jag hoppas jag får se dem på scen ihop igen någongång i framtiden. Favvobandet och favvotjejer <3

/Madde

Livet från västkusten

Henrik Berggren
Those Dancing Days
Åt på Louie Louie
Delorean
Sovpaus
ARCADE FIRE!!!!!
Hej då Poapaganda!!
Sitter hemma i mitt och Arons hem på Guldheden, jag har blivit sjuk och är förkyld och har ont i halsen. Sitter mest och kollar in i datorn och ner på mina skolböcker på golvet om vartannat. Jag har börjat skolan den här veckan och börjat på min distanskurs, egentligen har jag ganska bra koll på situationen i mitt huvud samtidigt som jag tänker att jag måste börja läsa i böcker osv, men tror jag börjar med hårdpluggandet efter denna helg. Har bara varit på en lektion än så länge och är fortfarande lite förvirrad. Tror jag tagit mig vatten över huvudet vad det gäller pluggandet då jag sammanlagt pluggar 37,5 poäng den här terminen. OCH jag har inte pluggat sen jag gick ut gymnasiet, men men. Jag är ändå pepp någonstans inom mig, bara det inte det är krångliga upppgifter och tentor som komma skall.
Popaganda var ju helgen som var, det var fantastiskt. Sjukt bra väder, bra band. Arcade Fire var det bästa jag sett live på väldigt länge och resten av banden var OK, men inget som glänste. Upptäckte dock Dolorean, väldigt bra band live.
Hade efterfesterna både dagarna, först på medis med Austra live - hon var stört bra! Och på lördagen djade jag och Karin sista 1.30 minutrarna på färgfabriken och JÄVLAR vad vi röjjde. Sjukt rolig spelning och sjukt grymt Dj-bås!!!
Nu bor jag numera i Göteborg, hur länge vet jag inte och vad jag ska göra efter den här terminen med plugg vet jag inte heller. Jag är sjukt stolt över mig själv att jag vågat flytta, byta från jobb till att plugga och lämna alla mina bästa vänner i Stockholm. Någonstans inom mig så förstår jag det fortfarande inte riktigt än. ÄVEN om jag redan nu börjar sakna mitt gäng hemma i Stockholm, det är ganska ensamt här ändå. jag har aldrig spenderat såhär mycket tid ensam och det kommer väll bara bli mer och mer framöver.
Känns som att folk hemma i Sthlm redan glömt bort mig, usch saknar stockholm ändå. jaja, det här ska nog bli bra.
/Madde

Back in Stockholm

Wiiie nu är jag tillbaka i Stockholm, sjukt hur mycket man känner sig hemma i en stad alltså. Stockholm Stockholm jag lovar att aldrig bli göteborgare. haha tror inte jag skulle passa som en heller. Jaja, igår vart det fest, lite för mycket fest. Hängde med bästa Simon hela kvällen och det slutade ju galet, haha men vad sjutton, jag har ju fortfarande semester så det är väll bara att festa på tänker jag. Dock var det inte lika festligt på tåget hit idag, mådde illa och ville spy hela tiden. Inte den bästa tågresan i mitt liv direkt. Nu sitter jag hemma hos Sandra iaf och har precis kollat på Banksy dokumetären på ettan. Sjukt bra! Kolla kolla kolla! Imorgon börjar popaganda, fest!!!
Nu ska vi kolla på en till film!
/Madde

Popaganda Efterfester dagarna två

På fredag har vi efterfesten till popaganda på debaser medis med Little majorette och Austra live och på lördag spelar vi på Färgfabriken mellan 02-04 , SUPERFEST!!!!!!!!!!
SES DÄR !!!

Äntligen

Hallo Bloggelito. Haha
ALLTSÅ ÄNTLIGEN säger jag bara, äntligen har jag packat upp allt som ska upp i lägenheten här i Gbg och äntligen känns det som att jag bor här också. Har alltså blivit Sambo nu med Aron, känns bra. Nästa vecka ska jag börja skolan. Hoppas det blir skoj. jag tror att jag kommer fatta ca ingenting men men, löser sig.
I måndags hängde jag Med Arons lillasyrra hela dagen, vi gick igenom hela Göteborg och jag hittade massa böcker till kursen jag ska gå på bibliotkeket. Hurra!
Nu Har jag suttit inne i två dagar i streck och ikväll ska jag gå ut på klubben, till Arons och Joels klubb på Yaki-DA, ska bli skönt att få se lite folk dock kommer det kännas tomt när man itne går ut med party gänget från Stockholm. jaja...
Nu ska jag träffa Lill McFaul igen, hehe. Vi ska äta hamburgare!!
/ Madde

Nerflyttad och kaos

Hejhopp! Jag har överlevt helgen med Klubb och flytta ner mitt Hornstull hem till Göteborg. Går inte jättefort att plocka upp sakerna ur lådorna osv, det mesta är fortfarande en himla röra. Jaja imorgon ska jag försöka styra upp lite saker inför att mina kurser börjar och sen ska jag försöka packa upp så mycket jag hinner. Blir nog bra det där va. Godnatt!
/Madlen

Nu flyttar jag

Javisst gänget, nu flyttar jag till Göteborg. Men ändå inte på riktigt, kommer tillbaka till popaganda och ska festa järnet. Sen är jag nere i Gbg på riktigt. Men har en del att fixa med i veckan sååå, packa upp och fixa med skola och sådär. Konstigt att plugga, hur gör man? HJÄLP!
Ikväll på life´s a beach var grymt, Noonie Bao var asbra och herregud, VOLCANO...alla som kan- BOKA!!!!!! så jävla jävla bra. bästa tjejerna <3 Jag gick hem lite tidigare pga av att flyttbilen går tidigt imorgonbitti och har en del att packa in i bilen. Hörs snart i gbg!!!
/Madlen

LAB på fredag




På onsdag djar Jag och Karin på Fritz´s Corner på Lilla Hotellbaren och på fredag är det säsongsavslutning för Life´s a beach på Debaser Slussen. Noonie Bao och Volcano spelar live och vi + malmö klubben get laid or die tryin djar. Kommer bli kul kul kul!! Ses där!

/Madlen

WOW WOW WOW WOW

Hemma i Stockholm efter min lilla semester i Göteborg. Varit där i nästan två veckor och hängt, senaste veckan var galen men väldigt rolig. Way out west var också roligt men också jäkligt galet. Första dagen såg jag Edward Sharpe, janelle monae, fleet foxes, santigold, prince och empire of the sun. Jävlar va prince var grymt, helt stört. Sprang iväg från Prince en stund också och kollade på empire of the sun vilket också var grymt!
På lördgagen var jag på Fritz´s corner möte på morgonen och sen gick jag hem och däckade för att sedan se lite jamie woon, wiz khalifa, pulp, ariel pink, tiesto och Kanye West. Alla verkar vara besvikna på Kanye och ja jag kan hålla med om att det ibland var lite trist med hans 10 minuters autotune tal men vafan, jag tyckte det var fett ändå. Jag grät till och med på slutet. Något som jag däremot verkligen blev besviken på var Ariel Pink, vad hände där? Aja..den här veckan ska jag och Karin packa ner hela våran lägenhet och sen på lördag flyttar jag till Göteborg. Sjukt. Men jag kommer tillbaka till popaganda och sådär. Nu ska jag fortsätta med det jag gjort hela dagen- absolut ingenting. höhö
/Madlen

Hej Way out west



Hej från Göteborg och hej tredje dagen irad av öl och fest, fattar inte hur jag ska överleva tills Lördag men vad sjutton, det är väll bara att köra antar jag! Nu har vi iaf hämtat ut våra Vip armband och inhandlat öl och nu ska Felicia göra hemagjorda köttbullar till oss, Bästa!!!!
Ses ikväll på någon klubb om man kommer in, har inte bestämt oss än för vart vi hamnar men något blir det väll.
hejsvejs så länge! och juste Imorgon 20-22 djar vi backstage för er som har armband, ses där!!!!!!

/Madlen

Kräftskiva

Igår hade vi kräftskiva hemma hos Anna och Alex här i Göteborg, det var min första kräftskiva så det var skoj men jag lyckades inte komma så bra överens med kräftorna men gott var det! Kvällen slutade på Yaki-Da och nu sitter jag här i min säng och försöker peppa upp mig inför ikväll då jag och Karin ska dja på Arons klubb på Yaki-Da. Känner mig redan sliten, hur ska det här sluta med tanke på att WOW börjar imorgon. JAJA ses på Yakida ikväll!!!!
/Madlen

MADDEKARIN VS GUBB SKULLE JAG VILJA SÄGA, HEHE.


Semester i skogen


Har spenderat dem första dagarna av min "semester" ute i skogen där Arons familj har land, utanför Göteborg. Det har varit så himla skönt att bara åka iväg ett tag och inte behöva tänka på något och framförallt inte gått ut och festat.Känns som att det var längesen jag var hemma en helg och inte gått ut. Och bästa av allt - deras hundvalp, världens gulligaste Billie.
Nu är det iaf tillbaka till verkligheten, den här veckan kommer bli galen har jag en känsla av. Imorgon kommer mina brudar ner och då ska vi ha kräftskiva hemma hos Anna och Alex ( jag har inte ätit kräftor på x antal år, hör och häpna), på Onsdag ska Jag och Karin dja på Yaki-Da på Arons Klubb Överfeeling och riva ner den där jäkla kaffebaren, höhö. Vi ska iaf överrösta Natalie och Miriam vill jag lova. Därefter på torsdagen, fredagen och lördagen blir det way out west och på fredagen djar vi på Backstageområdet mellan 20-22, pepp!!!!
Saknar redan mitt liv i Stockholm och ska bli väldigt kul att hänga med mina kära vänner här nere lite innan jag flyttar ner om två veckor. Har även kommit in på Musikvetenskapen och Musikjuridiken på distans så ska plugga sånt i höst och kombinera det med Monkijobbande på kompassen, kanske att jag tar på mig lite för mycket men får se hur det går. Haha typiskt mig att tro att jag är någonslags superwomen. Men vadfan man hade ju typ 10ämnen i gymasiet samtidigt, SÅDESÅ!
/Madlen

Hejdåfest

Halloj! Senaste dagarna har varit sorgliga och stressiga! Har haft hejdåfest med alla monkisar som var superroligt men också väldigt sorgligt. Nu ska hela mitt liv förändras på en månad, men först lite semester!
Är i Göteborg nu och ska åka ut till Arons land och hänga lite ihelgen och sen blir det jäkla massa häng och way out west fest!!!
Hörs snart! /Madlen

Skansen


RSS 2.0