Maskinen - Kärlek vid sista ögonkastet

Jag vet, som om jag tror att det här är någon himla videoblogg men alltså det är något med bra låtar och musikvideor, älskar att musikvideor på något sätt börjar komma tillbaka! Eller för det har väll varit borta ett bra tag men nu börjar det ta fart igen? Det är iaf så jag ser på det hela, men somsagt...blir en annangrej när man kan lägga upp en video till låten. Öööhh jävlar vad jag är övertrött. Inte sovit alls mycket inatt, jobbat länge och gråtit lite för mycket kvällen till ära. Jag gråter varje dag nuförtiden, jag är så sjukt känslig. aja.
Godnatt
/Madde

Grattis Fellan

Den här bilden kan få beskriva den här helgens partaj!! Felicia fyllde år, vi var hemma hos oss och hängde. Kan såhär i efterhand säga att det kanske spåra lite emellanåt. Breakdance på "dansgolv", folk som ramla genom dörrar, tårtkrig osv.
Imorgon är det måndag, jag är inte pepp.
/Madde

Alexis Weak feat. Teki Latex - Inne På Klubben

/Madde

Theopilus + Alexis

Theophilus London + Alexis Weak = Fritz´s Corner på Strand 9 april ! Om jag ser framemot det? OM JAG GÖR! Jävlar alltså. DRÖM DRÖM DRÖM !
/Madde

Väderfeeling

Det börjar verkligen kännas som vår ute nu, det gör en glad tror jag. Att väder kan göra en så himla glad eller ledsen är ju konstigt ändå, vad är grejen med det egentligen. Vad är grejen med mycket här i livet kan man ju fråga sig!
Idag har grejen varit att vara ledig. Började dagen med Life´s a beach möte hemma hos oss med kaffe och fika. Efter det gick jag och Karin ut och gick (jag råkade köpa en jacka på humana), hamnade på Louie Louie där vi hängde med Olle, Tamer och Markus och efter det gick jag och hade styrelsemöte med Fritz´s corner.
Nu har jag varit med Felicia och Karit och vi har kollat på hämnden. typ bra och sorglig. Nu tänkte jag stänga av min hjärna ett tag för att sätta på den imorgon igen när jag måste ta tag i saker. Tycker jag gjort tillräckligt vettiga grejer idag. Sova måste man också få tid för.
/Madde

mer eller mindre


Man borde fota mer. Nästan hela tiden.
/Madde

oh na na



Hallå igen.
Vad har hänt sen sist? Jo, jag och madde har spelat på ungefär hundra olika ställen och det har varit superkul, såklart. Under bron var helt crazzy och strand, älskar strand. Men nu, nu har vi lite paus från skivspelandet.
Därför har jag haft en vit helg och bara gjort ingenting. Hängt hemma hos mina föräldrar och gått långpromenader med fellan och lite så. Härligt alltså.
Den här veckan blir bra. Imorgon ska vi ha Life's a beach-möte och planera sommaren och i helgen fyller Felicia år och då är det fest.
Sen var det ju det här med att styra upp sitt liv... Men det gör vi nån annan vecka.

Obs! Finaste videon på Rihanna och drake i nyc och så himla bra låt.

Hej så länge
/Karin

Hej Göteborg



Foto: Aron

Ihelgen som var besökte jag Göteborg- Igen, jamenvisst! Det var vårigt och en väldigt lugn och härlig helg. Var ute lite på fredagen, var förbi Redbull Academys workshop på Yaki da som var intressant och konstigt på samma gång, Drack lite öl och lite shots (Jävla gbg med sina shots, höhö) Gick till Styrbord Babord en sväng.
Åkte skärgårdbåt på lördagen, myste i solen, drack Kaffe, hängde på ett kontor på vasaplatsen, hade hemmakväll framför Italian Job på tvn.
Söndagen var även den lugn och skön, hälsade på i Majorna och fick äta god mat och kolla på konstig film.
Nu är jag hemma i huvudstaden, känns alltid lika konstigt när jag kommer tillbaka. Känner mi lite som en turist i min egen stad. Ihelgen får jag göteborgsbesök. Man får även besök av pengar på kontot (!!!!) och jag ska även jobba lite.
Nu ska jag gå ut och njuta av det fina vädret innan jag måste in och jobba igen. Kom o hälsa på mig!

/Madde

Det vackra livet



/Madde

Theophilus London

Tanken på att få se denna man live 9 April gör mig iofs lycklig.
/Madde

Bergochdalbana

Foto: Olle K
Idag förstår jag ingenting, nästan som att jag faktiskt inte vill förstå någonting. Jag är förvirrad, som vanligt. Jag hatar att vara förvirrad. Jag är ensam. Jag hatar att vara ensam. Jag tänker alldeles för mycket, kan man hata att tänka för mycket?
Jag är trött på min vardag, jag är trött på hur mitt liv är, jag behöver förändring. Jag behöver åka iväg någonstans, jag behöver så mycket mer.
Nu ska jag promera till Sandra. Hejdå!
/Madde

Alexis Weak - 112

/Madde

Allting var så enkelt då

Foto: Aron
Helgen som var och även slutet på förra veckan har varit väldigt konstigt allting, först spelade jag på Hotellbaren med Olle och Linus, torsdagen bestod av jobb för att sedan dricka några öl med Emelie och en med Ebba.
Fredagen upp och jobba igen för att sedan gå hem och vara astrött för att sedan dricka öl igen och spela skivor på Strand till 03.00 för att sedan gå upp 08.00 för att gå och jobba hela dagen för att sen gå hem igen och halvt däcka men inte kunna somna för att sedan börja dricka öl igen och sen spela skivor på trädgården 01-05. VÄLDIGT konstigt allting och när jag vaknade assent i Söndags hade jag såklart ångest och undrade vem fan jag var mer eller mindre. haha. En ung och dum stockholmare med busy schema marinerad i öl, typ något sånt.
Livet är fan inte lätt ibland alltså, eller nuförtiden är det inte lätt ofta.
Aja men det var en kul helg förutom att jag var helt slut där mot söndagen. Hoppas någon av er var när vi spelade, det var kul!
Den här nya veckan har inte börjat bra alls, jag har mest bara livsångest och går runt och tänker för mycket. Idag är jag ledig och vill gräva ner mig under täcket och gråta och lyssna på nya Strokes skivan mest.
Kan inte någon bara bestämma vad jag ska göra av mitt liv? Jag har ingen ork. Och beslutsångest som heter duga. Jag borde heta "Madlen beslutsångest Schneps" AAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
/Madde

JJ- let them

/Madde

Kvinnodagen

Halloj! Har knappt hunnit återhämta sig från helgen som passerade och min lilla mini-semester i Göteborg men idag var det bara att gå upp tidigt för att bege oss mot Norrmalmstorg där vi spelade skivor klockan 11.00 under bargnvagnsmarschen mot mödradödlighet. ( uniteforwomen.se ). Väldigt annorlunda att spela på förmiddagen på ett torg men också skoj på ett annorlunda sätt! Vi spelade till och från till 13.30 sen har vi mest hängt hela dagen. Dock inte ätit några semlor, eller iaf inte jag. Jag är inte så förtjust i semlor. Hmm...Nu ikväll var jag på bio med Mamma och David och kollade på den nya tecknade filmen...vad heter den, har redan glömt..Rango? Rongo? aaa men ni vet, den var skoj! Nu ska jag lägga mig, sjukt trött!!
Kom till Lilla Hotellbaren imorgon, jag håller i trådarna under Fritz´s Corner med Olle och Linus som gäster!!! skojskoj
/Madde

Nottee

Personligen tycker jag det låter bra, bättre än tidigare!
/Madde

Framöver


stureplan.se

Såhär ser det ut framöver för oss två:

Torsdag 3 mars - MaddeKarin @ Svanen, jazzhuset göteborg

Tisdag 8 Mars - MaddeKarin @ Barnvagnsmarschen mot mödradödlighet på Norrmalmstorg

Onsdag 9 Mars - Madde + gäster (Olle och Linus) på Lilla hotellbaren

Fredag 11 Mars - MaddeKarin @ Strandbaren

Lördag 12 Mars - Life´s a beach @ Trädgården under bron

Kommer upp mer saker snart! Hej så länge!

/Madlen


Hej livet!

Jag kan tänka mig att den här hunden känner sig sådär pepp på livet på den här bilden, exakt som den känner sig så känner jag mig nu. Jag är så jävla jävla förvirrad. Har typ kramper i hjärtat för jag är så förvirrad och har sån jävla livsångest. Vad händer? ska man behöva ha det vid 23års ålder? Jag fattar ingenting.
Jag har tidigare tänkt mycket på vad jag vill göra och inte göra med/i mitt liv samtidigt som jag tänkt, äsch det löser sig det blir bra men liksom på senare tiden har jag insett att om saker och ting ska bli som man vill eller om man vill göra något skoj så finns det ju ingen annan än sig själv att skylla på i slutändan. Det är ju bara jag som kan ta tag i mitt liv och faktiskt leda det i den riktningen jag vill.
Jag har panik. Riktig jäkla panik. Vad ska man göra? vad VILL jag göra? mina tankar är kaos och jag behöver någon som hjälper mig med mina tankar just nu...det är upp och ner.
Monki, plugga, jobba, plugga och jobba extra, flytta någonstans, inte flytta, göra något oväntat, inte göra något oväntat.
Alltså jag är ung, är det någongång som man borde göra något annorlund och kul så är det väll nu...men det är så jävla svårt när man inte vet. Och när man har ett jobb man gillar och trivs med..man liksom kan sina rutiner och känner sig bekväm med situationen, dock ibland lite för bekväm. Jag vet somsagt varken ut eller in, men jag är en person som måste ha utmaningar, jag KRÄVER utmanigar och förändring.
Herregud, känner mig så jäkla vilsen och ensam.
Hej Hunden, vill du bli min vän?!
/Madlen

RSS 2.0