ser ut och mår som skit

Har precis kommit hem från jobbet, cyklade som en galning för att hinna till min tvätttid. MEN såklart när man kommer ner så är det någon idiot som använder ens maskin...jag löste det så att jag tog ut personens tvätt. Hehe. Alltså den här dagen eller alla dagar just nu. Jag fattar verklugen inte vad det är med mig. Eller jag ljuger när jag säger att jag inte fattar för lite gör jag och jag vet lite saker jag är ledsen för och varför och på vem osv men jag är så känslig...antar att det är PMS helvete inblandat också..
Herregud, att jobba såhär många dagar i streck och börja tidigt varje dag börjar kännas i kroppen. Inatt sov jag knappt någonting, låg mest och var ledsen...Har haft stora svarta ringar under ögonen hela dagen och sett ut som skit. KUUUL! Men jag kämpar på, två dagar kvar sen minisemester till Gbg. På lördag ska jag även dja själv på lilla weekday på Södra larmgatan. Kom och säg hej!
/Madde

Loveletter

Idag fick jag ett kärleksbrev på jobbet, det ni. Hehehehehe
/Madde

Alexis weak - släpp taget

ALEXIS WEAK <3<3<3<3<3
/Madde

Matkoma plus helg

Jag sitter och har världens matkoma, jag och Karin kom precis hem efter att ha ätit världens brakmiddag på Texas longhorn, herregud. Vi åt revbensspjäll och va grabbiga. Såhär i efterhand vill jag bara rulla runt i min säng och aldrig mer äta i hela mitt liv. typ. Men iaf....helgen.
Helgen bestod mest av jobb men när jag inte jobbade så klippte jag lugg på mig själv, kände att jag behövde lite förändring. Jag var på Debaser Medis med Karin och Felicia och kollade på Britta persson och Hästpojken, dagen efter var jag med Sara (som jag saknat massor) och sen gick vi till trädgården i ca 1timme sen gick vi hem.
Jag har även varit lite ledsen, glömde min tygpåse någonstans i fredags men minns inte vart och i den ligger mina nycklar, mina nya läsgllasögon, mitt smink och lite annat som jag vill ha tillbaka...känns sådär kul.
Jaja antar väll att sånt händer alla, men har bara känts på senaste tiden som att det bara blivit lite för mycket på samma gång av allting jobbigt och dåligt men men...förhoppningsvis så vänder saker någongång.
Nu ska jag röjja upp lite här hemma sen ska jag lägga mig och kolla på nittileaks. Usch, är väldigt väldigt trött.
/Madde

LIFE´S A BEACH PREMIÄR!!!

SOMMARPREMIÄR FÖR LIFE´S A BEACH!!! 11 JUNI KÖR VI PÅ DEBASER SLUSSEN MED ANTON KRISTIANSSON LIVE!!! SÅ HIMLA PEPP!!! SES DÄR!!
/MADDE

Knarrholmen #2

Bilder tagna av Aron
Ihelgen och från onsdag i förra veckan har min kropp endast fått i sig öl, och ja såklart lite mat också men somsagt mest en jäkla massa öl. herregud, dem här dagarna har varit crazy! Men på ett sjukt bra och roligt sätt!
Åkte till Gbg i onsdags och spelade på Dillas Corner på Yaki-Da i Göteborg, Torsdagen hängde jag med mig själv och lite på Arons jobb sen spelade Aron och Alexander salzberger på en sjukt oklar bar på avenyn. Det var en del märkliga situationer som uppstod och sen gick vi (efter att ha plockat upp Ken Ring på gatan ?!?!?! ) vidare till ett annat ställe och sen fredag och lördag var vi på knarrholmen festivalen i Göteborgs skärgård, Vilket var GRYMT!
Det var fint väder båda dagarna, hängde med massa fint folk, drack för mycket öl, kollade på bra spelningar och dansade en hel del på nätterna. Kändes väldigt tomt och konstigt att komma tillbaka till Stockholm men det är ju här jag bor..glömmer bort det ibland när jag är i Göteborg. Jag tror inte jag förstått det riktigt men jag trivs nog lite bättre där än vad jag tror, känns konstigt att jag ska bo där efter sommaren men det kommer bli grymt!
Nu ska jag jobba Onsdag till Torsdag nästa vecka i rad, 8 dagar. Heja mig! Sen åker jag tillbaka till Göteborg, jäkla flängande på mig va.
GODNATT!!!! / Madde

Knarrholmen #1

/Madde

Beyoncé at bilboard awards

Om ni inte har kollat på det här så MÅSTE ni se det. Hoppa inte över en enda sekund. Jag grät sjukt mycket, sånt här blir jag blödig av. MEN DET ÄR SÅ FINT!!!!! och grymt, uppträdandet...man älskar ju henne alltså!!!
/Madde

TDD- Can´t find entrane

/Madde

upp&ner, ner&upp



Helgen alltså, fredagen jobbade jag sen var det premiär på trädgården. Var full redan klockan 20.00 så det var ju kul, Aron kom på kvällen. Lördagen bestod av superfrukost, åka ut till mina gamla hoods i Örby och gå runt, hem till mamma och David och äta Lasagne och dricka öl. Hann kolla lite på Melodifestivalen också. Sen åkte vi o kollade på Det vackra livet på Debaser Medis och sen till Jonas 30års fest på färgfabriken som var galen! Men superkul! festen slutade inte där heller, åkte med på efterfest till 07.00 på morgonen och ja hur söndagen var kan ni ju lista ut själva..

Idag är jag hemma från jobbet eftersom jag blev matförgiftad av rödbetorna jag åt igår till lunch. KUL
Nu ska jag försöka städa och packa eftersom jag åker till Göteborg imorgon efter jobbet. Sen blir det Knarrholmen fredag-lördag!!!!!

/Madde

Överfeeling

Hej på Onsdag om en vecka spelar jag med bästa Aron och bästa Joel på Yaki-Da på deras klubb överfeeling!
Det blir nog superskoj, jag kommer komma fram 22 så kommer dra direkt dit. Pepp!! Kommer verkligen vara inflygen från Stockholm...eller intågad från Stockholm...Om ni bor i Göteborg- kom dit. Om ni bor i Stockholm- gör något annat!
/Madde

Vädergudarna

Hej livet, hänger du med? Jag hänger verkligen inte med och dessutom försvinner alla dagar och timmar och minuter framför än innan man ens hunnit tänka. Var det inte måndag...typ igår? jaja, jag är iaf JÄTTEGLAD att det är fredag imorgon. Den här jobbdagen är över...9.30-20.30 JAG ÄR DÖD. Fast den gick fort dock har jag huvudvärk nu, den verkar inte gå över lika fort.
Jaja, imorgon ska jag jobba halvdag och sen ska vi ha Personal dricka-vin-i-park-för-att-sen-gå-till-trädgården afterwork. hehe. Det blir skoj, inte lika skoj att det ska va trist väder. Väder alltså, hatar väder...ska bestämma allt. Är det sol blir man glad är det regn blir man ledsen...knonstig grej det där med väder..jag är också konstig just nu känner jag. haha. Blöööö massa saker att fixa men orkar inte, ska bada sen ska jag kolla på BigBrother och äta glass..fast vet inte om jag har glass. hoppas!
Styra upp grejer skjuter jag upp till en annandag! Snart är det ju helg försjutton!!!!
/Madde

Vädermessigt?

Hejhejhejhej! Jävlar vilken dag det varit idag, tänker mest vädermessigt. Säger man vädermessigt? haha konstigt ord men ni fattar vad jag menar. Legat i skinnarviken idag med Anna och Karin och haft picknick, hängt med mamma och David och gått på Bio sen åkte jag hem till Olle och åt middag och hängde. Cyklade hem min cykel från olle också, var lite nojjigt att jag inte skulle hitta hem men det gjorde jag och jävlar vad grymt det var att äntligen få cykla igen. Gillar verkligen att cykla på den cykeln..nu blir det inge mer busskort för mig, bara cykla till och från jobbet varje dag hela sommaren. Yes!
Sommaren har itne ens börjat och det känns redan som att den snart är över...bara pga att jag måste planera hela mitt liv för i höst osv 3månader innan. Planera tågresor fram och tillbaka till Gbg för Juli typ nu och sånt där hela tiden. Börjar också redan få lite resfeber för att flytta i höst men det kommer bli asbra det där. PÅ ett eller annat sätt, berättar mer sen!!!
FÖRRESTEN!!!! ALLA NI SOM SAGT FINA ORD OCH SOM TACKAT MIG FÖR ATT JAG ÄR DJ PÅ MONKI DEN HÄR MÅNADEN!!! TACK SKA NI HA!!!! ALLTSÅ ERA FINA ORD VÄRMER SÅ MYCKET!!! KUL ATT NI GILLAR MUSIKEN!!!!!!!!
Och ni som inte vet vad jag pratar om..gå in här http://www.monki.com/world/monki-mozik
/Madde

Knarrholmen

Kom just på att jag och Aron ska åka till Knarrholmen 20-21 Maj och bo i en stuga med Emelie och hennes vänner, kommer nog bli spännande! Är väldigt peppad på det nu när jag tänker efter, det var så länge sen vi bokade biljetterna så det har liksom bara glömts bort nästan. Men vi ses där?
/Madde

Onsdag till Fredag

Sitter och lyssnar på Toro y Moi och hänger med mig själv hemma. Ska röjja upp lite inne hos mig innan jag ska gå och jobba. Sen ska jag träffa Emelie en stund sen gå hem och sova för att gå upp tidigt och jobba imorgon! yes så är det.
I onsdags var vi ju på hotellbaren iaf och spelade skivor, jag och järngänget där upp på bild 3. Det var skoj! Dagen efter kom jag till jobbet och såg mitt namn stå på Monki Mozik skylten på jobbet och dansade hela dagen till bra låtar. Det tyckte jag var kul, tydligen en del andra monki butiker också, så det gjorde mig glad.
Sista bilden är en fin bild över Stockholm igår när jag gick hem från jobbet, konstigt att jag berättade om bild för bild men haha. Bara blev så nu.
Usch jag drömde konstigt inatt, och sen när jag vaknade var jag lite vilsen och sen blev jag ledsen och nu har jag varit trött hela dagen. Fast jag har varit ute och sprungit och haft mig kommer jag ändå inte riktigt igång. Jobbigt!
/Madde

MONKI MOZIK MAY

Foto: olle Kirchmeier
Varje Torsdag-Lördag den här månaden så kan ni lyssna på grym musik inne på Monki butikerna i hela världen. FÖR DET ÄR NÄMLIGEN JAG SOM ÄR MÅNADENS DJ!!!! ASPEPPAD på att jobba hela Maj!!!!! Kommer dansa som en galning.
/madde

Hejdå Berlin

Ja som ni märkt på regnhavet med bilder jag precis lagt upp så har ni nog märkt att jag precis varit i Berlin. Jag och Aron åkte dit i onsdags och kom hem söndags. perfekt tid och perfekt resa. Det var grymt väder, vi bodde bra..hehe bodde på konstigaste hostlet men det var skoj ändå och åååh allt var bara så himla bra. Det är så konstigt när man kommer tillbaka hit och allt är helt annorlunda från Berlin, skönt på ett sätt men också så himla tråkigt och stelt allt känns i Sthlm.
Jaja nu är jag iaf tillbaka till vanliga jobb livet och allt är som vanligt mer eller mindre. Den här veckan består utav jobb, inte spendera pengar på onödiga saker, spela skivor på lilla hotellbaren imorgon med Olle, Linus och Mimmi, Jobba igen, vara lite dagledig för att sen jobba igen och sen jobba lite mer ihelgen. hehe. Men aja det blir bra, något skoj ska man väll klämma in där emellan också. Imorgon morgon tex så ska vi fota nya affischbild till Life´s a beach! Det blir kul fast det kommer säkert regna men äsch..
Jaja idag har jag haft PMS hela dagen och varit jättekonstig och velat gråta hela tiden. hmm jag är konstig.
/Madde

Hej jag var i Berlin 2

/Madde

Hej jag var i Berlin 1

/Madde

RSS 2.0