Sincerely yours. Tough Alliance.



photo:sincerelyyours.se

GÅ IN OCH KOLLA: http://www.sincerelyyours.se/video/yours0142.html

THE TOUGH ALLIANCE i mitt hjärta. för alltid.

i väntan på sommardagar...




Jag insåg precis att jag inte har något vettigt att säga. Jag längtar till sommarkvällar och dagar då man inte har bekymmer och inte bryr sig så mycket om något annat än att va glad och leva livet. Jag har för mycket ångest och stress dessa dagar att det är sjukt. Min sommar börjar påriktigt nu i veckan med klubb premiären och sen en ledig helg på det. jag hoppas mina vänner ?! vill hänga och umgås med mig, kanske..kanske inte. Nu ska jag gå o ta ett bad i väntan på min man som kommer snart.

/Mad


Al, marc & Sandy



Söndag och jag lyssnar väldigt mycket på Al, Marc & Sandy. Väldigt bra måste jag säga!

Återkommer snart. hejsvejs

Life´s a beach är tillbaka!!

Jag ville bara säga att min och mina 3 fina vänners klubb Life´s a beach är tillbaka på debaser för sommaren och premiären är nu på onsdag 2juni då Palpitation spelar live och five guys and a dog spelar skivor inomhus!! Det kommer bli grymt och jag hoppas att så många som möjligt kan komma förbi, även fast det kanske regnar. Det skulle betyda så mycket!! Så kom förbi och säg hej och häng lite. Jag kommer fira med en jädra massa bärs!! haha
/Madde

Stop the music.

Foto: olle k. Någon gammal bild från sunkig madde i sin sunkiga lägenhet.
Ok hejhejhej. Olle har googlat yrsel åt mig, jag har insett att jag mår som jag mår pga att jag har varit stressad (vet inte riktigt varför men jag är stressad mest hela tiden), haft ångest och inte tagit hand om mig själv så mycket som jag borde. Eller det är iaf det jag tror fast jag tycker att det låter konstigt. Men liksom om man jobbar och är typ 1sek från att svimma och har legat däckad i 4timmar för att man inte har kunnat resa sig upp så är det ju något som är fel. Usch, hatar att inte veta. Men Emma lät mig iaf gå hem fast jag försökte kämpa emot som jag alltid gör för jag tror att jag är stålkvinnan men som tur var tvingade Emma hem mig, tack för det <3 sen har Olle tagit hand om mig och sagt "Nej vi ska inte gå till något debaser, vi ska stanna hemma och ha det mysigt istället" Klart vi ska det, om jag går ut kommer jag trilla ihop..jag stannar hemma och kollar på Twin Peaks istället. yes!
Hoppas jag mår bättre imorn iaf, en till jobbdag framför mig. Jag måste coola ner lite, men alltså jag tycker ju att jag är nercoolad så hur gör man då? haha. Jaja alltså förlåt att mitt liv är tråkigt och ointressant för tillfället men snart så....snart så blire fest, speciellt för dig Mange. Sjukt att jag och Magnus inte har setts på 1månad, herregud alltså...så här får det inte gå till. fy sjutton.
/Madde

Lever det ljuva livet

Idag är en såndär dag som man bara älskar allt, eller liksom en sån dag då jag inte riktigt orkar bry mig om något, en ganska bra dag alltså. Jag är ledig idag och imorgon och har börjat den här onsdagen med att tvätta och sen ska jag träffa Sara och äta lunch med henne. Mycket festligt!
Idag är det en vecka kvar bara tills jag får smaka en öl igen, jag är ganska peppad. Känner mig asduktig och känner att det här var typ det bästa jag kunde göra, alltså inte ha haft ångest på en månad för att man är bakis och typ inte minns vad man gjort är ganska soft faktiskt, sen har jag iofs haft ångest för andra grejer men skit i det...Nu är det sommar..eller nja typ höst igen men det kanske blir sommar snart om man har tur. Hoppas!
Ajjjaaaaa hej och hå, nu ska ja hämta tvätt. yesyes.
/Madde

FLIGHT OF THE CONCHORDS


Foto: jesper frisk / rockfoto.nu

Alltså jag tror att jag kanske nästan glömt bort att nämna det i all hast men jag var och kollade på Flight of the conchords igår på Cirkus, och herregud så bra det var. Jag var helt lyrisk när jag gick därifrån, det höll på i 3timmar men ändå var det så jävla fett! Alltså visst, vissa saker kunde dem såklart hoppat över för det var mest trams men det var ju allr trams samtidigt som var så jävla kul!! Bret och Jemaine, jag älskar er!! Ni är mina gudar.
Nu måste jag springa till jobbet

/ Madde

BLACK LIPS - BAD KID



Kolla på den här videon och lyssna på bra låt ni som vill lära er bra musik, ni andra får gå o lägga er. haha

Söndag och regn.


foto: olle k

Mycket musik i den här bloggen nuförtiden men det är lite så jag vill vara, mer musik mindre skit. haha nää men igår efter att ha haft en himla fin dag med Annapop i humlegården med sol och picknick så följde jag med Olle till Strand och kollade på King khan + Black lips + Mighty defenders som förstås var fett!! Alltså det var verkligen grymt.
Nu sitter jag här hemma och har legat i sängen och ätit frukost och låtsas att jag är bakis så man har en anledning till att ligga hemma hela dagen, haha men det är ju så skönt och på söndagar är det ju faktiskt tillåtet!! Men nu för några minuter sen blev jag väldigt peppad och nu tänker jag försöka köra någonslags storstädning / garderobs och lådor rensning. Måste kolla igenom vad jag äger för skit skit egentligen. haha sooo looonngg.

/Madde

Dancing on my own

Robyns nya låt och video. Robyn är ju så jävla bra, hon är en sån där man alltid gillat och alltid kommer gilla, himla grym alltså. Började iaf den här lördagen med den här videon, lite hård start kanske men vad sjutton. Lördag är ju lördag, det är så konstigt att vakna upp icke bakis på helger nuförtiden, haha. Jag har redan jättemycket ångest för jag inte vet vad jag ska roa mig med hela den här lediga dagen, får verkligen panik av sånt. Alla jag känner jobbar liksom..vad ska jag göra? Jag sitter hemma och är superbitter..förstår inte ens om det är varmt ute?? aja, igår var vi på trädgården iaf, det var kul fast det är ändå något som gör att man saknar debaser så jäkla mycket. hmmm....jaja nu ska jag försöka hitta någon att leka med. hejsvejs
/Madde

Här kommer lyckan.

Foto: Olle k
Alltså varje gång jag sitter vid Olles dator så fastnar jag alltid i alla hans bildmappar, det är som ett litet arkiv över mitt och hans liv och jag hittar alltid bilder jag glömt bort eller som han aldrig visat mig överhuvudtaget. Gud alltså, fotografier. Det måste vara en av dem mest fantastiska sakerna som finns.
Jag blir helt till mig, blir helt tårögd bara för att jag påminns om saker jag inte vill minnas, kommer på saker jag glömt bort som jag blir lycklig över att komma på, hela jag fylls av både lycka och sorg. Jag ber till alla mina nära och kära. Snälla, kan vi inte göra den här sommaren fantastisk? kan vi inte ha spontana kvällar då vi går ut, dansar, ler, är fulla, är glada, är ledsna, är bakis, är allt och ingenting. Kan vi inte göra saker på vardagskvällarna då man egentligen bara vill gå hem och dö, kan vi ta vara på vardags mornar då man egentligen ska sova men då man kommer hem efter en helt fantastisk utekväll då man somnat i en park och sen vaknat och insett att livet är väll fantastiskt endå. Snälla jag vill bara få leva, leva som den lyckliga människa jag är egentligen är.
/Madde

Monotonix igen.


foto: olle K / rockfoto.nu
Alltså hörrni, hur fett var det inte på debaser slussen igår liksom? Kolla bara på bilderna ovan. Jag är så jäkla glad över att jag inte missade den spelningen..alltså verkligen, jag älskar ju all min indie och pop o rock och allt va det är men saker utöver det vanliga, utöver vardagen är nog de bästa som finns. Musik som man inte lyssnar på dagligen och som man inte skulle kommit på själv att lyssna på, det är nästan sånt som är roligast att se..jag älskar otippade band/musik och sånt som folk inte tror att man gillar men man bara älskar det..oohh va bra sånt är.
Jaja somsagt det var grymt igår, idag och att spendera dagen instängd i skrapan var inte lika fett. Jag är så sjukt trött på att jobba just nu att jag bara vill lägga mig ner och skrika varje dag. Ska bli så himla skönt att ha en ledig helg äntligen! Imorn ska jag gå till trädgården också och stödja mina fina audiofon brudar, yesyes. Nu ska jag kolla på något skoj på dattan tror jag i väntan på min kära man.
p.s Längst ner till vänster på sista bilden ser man mig i prickig tröja!! Cooolt va. haha
/Madde

MONOTONIX

Alltså jag säger bara en sak...ikväll på debaser ska jag kolla på Monotonix och satan takes a holiday. Det kommer bli det sjukaste...kolla bara på filmen från en spelning jag och Olle var på Way Out West förra året :
film : Olle kirchmeier

fina bästa cykel <3

foto Olle k
Alltsååå hörrni, jag ska försöka sluta va bitter Madde för jag är ju ändå ganska duktig, jag menar snart helt nykter i 1månad..det är ju för himla duktigt måste jag säga, jag springer varannan dag, det är sommar och vi har snart premiär för min fantastiska klubb. Jag hoppas det blir en bra sommar ändå och att det händer mycket skoj.
Hittils har ju jag missat i stort sett alla dagar när det varit dödsvarmt ute och bara för att jag ska va ledig ihelgen så verkar det ju som att jag det kommer att regna?! men jaja....då kanske man får tid att städa upp lite i sin lya. haha.
Jag längtar tills min cykel är helt klar (den på bilden ovan) så att jag kan cykla runt runt runt överallt i stället för att åka tbana eller gå...oohh cykel alltså. bästa grejen! Nej nu ska jag väcka min kille och äta mat sen bär det av till jobbet.
/Madde

Snart hoppas jag.




Foto: Olle k ( ja jag vet dem blev konstiga när jag förstorade dem men jag orkar inte bry mig nu..)

Jag tror att jag behöver Semester, vila, komma bort härifrån, värme, Sol, Fårö, Italien, Emmaboda och Way out west. Även en massa klubbkvällar, cyklande, picknickar, alkoholhaltiga drycker, grillning, bada...jaa och en himla massa saker som hör till sommaren. Jag hoppas sommaren bli fin, jag har inga förväntningar alls..jag bara hoppas...

Jag är inte bitter, nej nej.

Foto: Ingen aning om vem som tagit, hitta på min datta.
Jag vet att det här inlägget kommer sluta i ett sjukt bittert och ledset inlägg från mig fast jag inte vill att det ska det så kommer det bara att bli så..den här bloggen är ju helt knäpp, fattar inte er som läser den, jag är typ världens mest tragiska människa. Fast det kanske är kul iofs att höra vad tragiska människor gör..nää men ärligt nu säger jag inte sådär bara för att spela rolig eller så men senaste veckan har jag bara känt mig mer och mer tragisk för varje dag som går...äsch förstår inte varför jag ska försöka mig på att förklara sånt här när jag ändå inte kan det, det blir ju bara konstigt..men men, det känns så hemskt bara när man inser att om man själv inte hör av sig till någon så hör ju ingen jävel av sig till en själv..liksom hur svårt kan det vara. Det känns som att bara för att jag har en alkoholfri månad så kan inte mina vänner vara med mig, då är man tråkig och måste tydligen sitta hemma själv. Inte kan man träffa varandra nyktert en fredagskväll..nejnej det går inte.
Oh herregud, jag är så trött på den här staden att jag tror jag måste fly, på riktigt nu. Jag borde flytta härifrån typ nästa år..om inte så måste jag börja göra saker jag vill och tycker är riktgti jävla kul. Alltså det här med att va dj och klubb arrangör lönar sig ju tydligen inte i Sthlm när varannan människa tydligen är det idag, och hälften är så jävla kassa också. Stackars dem. Nej det lönar sig tydligen bara om man är en person som alla tycker är häftig, det är jag tydligen inte, näää för jag får inget f12 kort eller trädgården kort. nejnejnej. Jag är inte bitter, jag är skitglad. Herregud hela jag är en stor bitter tönt. Ehhhh det här blev typ sämst. jajaja återkommer inom en snar framtid med ett roligt inlägg.

A Serious man



Sitter och kollar runt i mitt rum, haha känns så töntigt att säga rum..som att jag har ett flickrum men så är det ju inte..eller kanske lite. Det är ju i vilket fall som helst ett rum där det är saker överallt. Jag förstår mig inte på folk som typ kan ha jättelite saker och typ jätte fint överallt. Hur gör dem? Jag sitter och kollar runt i mitt rum och är nöjd över att jag precis städat upp lite här och var och fnittrar lite för mig själv för det känns som att alla mina lägenhet osv i framtiden alltid kommer vara fyllda av saker, men endå inte kaossaker utan jag har ju ganska bra ordning och reda. Eller det är iaf vad jag vill tro. Haha.. 
Mitt liv består typ av musik, tidningar och kläder. Jag gillar det ändå, vad ska det annars handla om liksom? nääe precis. och juste...SKOR, SKOR I MASSOR...ooohh jag älskar skor. jag vill ha minst 100par till..När jag och Olle flyttar ihop måste jag ha ett eget rum för skor och kläder...hihihi. Tror han gillar det lite ändå, han ska ju ha sina cyklar på väggarna då får jag fasiken ha skor i ett rum..synligt. Jaja strunt i det.

Jag är ganska peppad fast det är måndag, tror det har att göra med att jag har städat o fixat lite och blev typ peppad på att styra upp massor och sälja av massa saker och typ fynda i min gardeob. Gud, måste verkligen styra upp med mina kläder..kläder överallt. Nu vill jag typ inte jobba 17-20 utan vill bara va hemma och fixa, älskar när man kommer in i fixar modet, som jag kallar det. Inte ofta men ibland så...fast nu måste jag duscha och klä på mig och äta lite mat innan jag beger mig till jobbet.

och helgen, ja helgen..den var lugn, vet typ inte ens vad jag gjort. Kollat på Deportees och ätit pizza med Sara och Sandra. Och kollat på The informant och A Serious man, hur bra var den sistnämnda liksom? Alltså den första var också bra men lite konstigt och den andra var superknäpp men superbra!! Alla borde se!

Nu blir det kötfärssås,  hejsvejs
/Madde

LADY GAGA JAG ÄLSKAR DIG MEN IKVÄLL ÄLSKAR JAG DEPORTEES MER...eller nåt.

Foto: Olle k /Ollekirchmeier.se
Min kille gör ju nästan så man börjar gråta, och det bara genom fotografier. Vet inte varför jag vill börja gråta men alla hans foton är som någon himla sagoberättelse, en berättelse man inte riktigt kan sätta sitt finger på. En väldigt fin saga är det iaf. Snälla rara fina Olle, sluta aldrig fota. Speciellt inte dina foton som inte är jobb foton. Dem är så fantastiska.
Nog om Olle, mer om mig! JA! haha..fredag idag, jag har ju inlett en vit månad den här månaden så jag kommer nog inte ha så mycket ångest som jag brukar ha och jag kommer kanske ha lite tråkigare än jag brukar ha också men kanske inte nödvändigtvis, vi får se. Jag ska försöka göra det bästa utav det..som igår tex, igår var jag och såg Orup på Medis, det var kanske en av dem konstigaste spelningarna jag varit på..jag kan knappt förklara så knäppt va det liksom men Orup va, han är ju fortfarande Orup liksom. hihi. Sen hamnade vi på en gratis fest på tshirtstore med gratis öl, jag drack ingen gratis öl. Jag kollade på alla andra och låtsades vara full...eller något. Nää jag var duktig. Ikväll ska jag vara mer duktig, jag ska gå och kolla på Deportees på Medis..mmm när alla andra är på Lady Gaga så blir det Deportees för mig. Dock inte självvalt. höhööh. Deportees är gratis Lady Gaga är svindyrt..såå kanske mer ekonomiskt, om man kommer in innan 22 dvs. Hoppas!
Nu ska jag bege mig. Blir nog en kort kväll för mig. Konsert sen hem. är himla tröttis faktiskt.
/Madde

Står pojkarna på rad.

Idag får man bara lyssna på en artist hela dagen och det är Orup och då kanske ni undrar varför och då säger jag ju såklart, för att orup spelar ikväll på DebaserMedis. Alltså det kommer ju bli superfest. haha är väldigt peppad..Undrar hur det kommer bli..liksom Orup. Jaja jag får uppdatera er efter!
Nu har jag precis vaknat för ett tag sen, ska klä på mig och äta frukost sen ska jag åka in till stan och hämta utt ett par skor jag lämnat in. Blir arg bara jag tänker på det, använde dem en gång och dem är typ helt sönder efter en pytttegång sen när man klagar står dem bara där o glor på en. Nej usch. sånt blir ja arg på. Jaja får se hur det går, orkar liksom inte tjaffsa riktigt. haha
Ha en fin dag. / Madde

Bianchi

bild: Olle k. ( förlåt olle , lånade bilden bara lite)
Nej nu ni, här ovan ser ni mitt nya vrålåk. haha nää men Olle har köpt en ny cykel så nu är det jag som blir med Bianchi och jag har aldrig varit gladare. En cykel är precis vad jag behöver och ännu mer en racer, en singlespeed ska jag få!! Så himla peppad. Coolaste cykeltjejen i stan, lovar. hihihi
Idag är det iaf tisdag och jag är mycket gladare än igår, igår var så jävla sämst dag. Aldrig varit mer bitter, eller jo kanske men usch och fy. Idag började jag den här dagen med att springa iaf, och oj vad jag sprang. Haha nää men jag kom på att jag måste köpa en våg..så jag vet om jag går ner något i vikt eller inte. Ska ju springa typ var och varannan dag nu vettnii.
Nej nu ska jag träffa min fina bästa Ebba <3 Ha en bra tisdag, det ska jag försöka ha!
/Madde

Familjen.

Familjen-När planeterna stannat. Kanske gör någonglad, vad vet jag.
/Madde

Godmorgon jävla skit måndag.

Godmorgon jävla skit måndag. Jag vet måndagen har inte ens börjat men jag hatar den så himla mycket redan, nästan så jag vill lägga mig ner och gråta och skrika om vartannat. Jag kan inte förklara men jag är så trött, trött i kroppen, trött för jag aldrig får sova, trött på att göra samma sak varje dag, trött på att leva som jag lever nu.
Allt pga av den här skitdagen. Måste gå och jobba tidigare idag, jag är snäll. Jag är alltid för snäll när det gäller sånt, hoppas det lönar sig i längden. Gud jag vet inte vad det är men jag känner mig helt lost just idag, helt ledsen. Och klockan är inte ens 10.00 än. Fan också.
Plus och minus den här veckan:
+
+ Jag har en vit månad. Började den 1maj håller på till 1juni.
+ Jag är ledig imorgon, jag behöver ledighet.
+ Ska se Orup i veckan och förhoppningsvis Deportees
+ Jag kommer förhoppningsvis få en cykel i veckan om vi hinner bygga klart dem.
+ Att jag har en Ben&Jerrys i frysen som ligger och väntar på mig
-
- Jag har ingen biljett till lady gaga :(
- Deportees och JJ sprlningar krockar, får lite panik.
- Jag är trött, opeppad och lite ledsen utan att sätta fingret på varför
- Så jäkla trött på Sthlm och alla runt omkring mig, måste härifrån.
- Har typ fått åldersnoja eller något. Vill typ börja styra upp mitt liv, hur gör man sånt?
/Madde

palladium, i love you.

foto: jag.
Hihi ville egenligen bara visa upp mina kattiga kläder, skoooja. Nää men kolla mina nya skor. Palladium, har dem gånger två. Dem på bilden sen har jag ett par mörkblå med svart sula. Köpte på 70%, herrstrlk, ni vet man har ju stora fötter liksom. Jag älskar dem, skorna alltså..inte fötterna. Haha. Jag ska be Olle ha en redigerings skola med mig. Vill lära mig redigera fint...i övrigt känner jag mig som världens sorgligaste och ensammast människa fast jag vet, jag är inte det men ibland får jag den känslan som nu. Och min kille, när får jag träffa han. Han har varit försvunnen på Dalarö hela helgen..jag saknar han. Nu ska jag äta Ica pizza själv och tycka synd om mig själv...jaaa men lite synd är det. Usch jag hatar att vara ensam, det är det värsta jag vet. Känner mig så liten.
/Madde

Johnossi

Bild: Johnossi myspace.
Har precis börjat lyssna på nya Johnossi skivan, gillar det jag hör. Aldrig varit det största fanet av Johnossi men alltid gillat det dem gör, hade sett framemot att gå och se dem spela på Debaser men nu såg jag att det var slutsålt. Jävla skit. Men antar att man kommer få se dem på någon festival i sommaren endå, men jag älskar ju spelningar på mitt kära Debaser...jaja. Lyssna på skivan förresten!
/Madde

....




Godmorgon! Söndag idag, jag ska åka och jobba. Är otroligt oppead. Vill bara ligga hemma i sängen och inte göra något alls. När får man göra det? Snart hoppas jag. Ha en fin dag.
/madde

Orkester.

Alltid samma visa för mig, ska försöka hitta en bild att ha i inlägget jag ska skriva i bloggen men istället blir det alltid så att jag sitter och klickar mig vidare och vidare i mina bildmappar och hittar bilder jag gillar och inte gillar och nu hittade jag den här och blev lite varm i hjärtat. Låter kanske kul att jag blir varmt i hjärtat av en bild på mig själv..haha men blev bara så peppad..typ på att vara jag, vara glad och pepp Madde. Tror många gillar den Madde mer än ledsen Madde. Och jag blev peppad på att använda min orkesterjacka i sommar igen för den är väldigt fin på men funderar nog på att kanske ta bort det som går ner bakom som man inte ser på bilden dåra och sy den så den blir kort liksom...Kan ju bli något kanske. Nog om det...vad har jag hållt hus senaste dagarna? Ja som vanligt har jag glömt att skriva men jag har mest varit ledig..i hela två dagar faktiskt och då har jag hunnit med en massa grejer..Varit på picknik med Ebba i Ulriksdal, druckit öl på Indigo och Kåken och Strand. Ätit middag på V-4 och lite mer saker emellan.
Igår var det ju valborg också som säkert ingen missade och det var ju spännande, konstigaste var att folk som var inne och shoppade på jobbet liksom var fulla..väldigt knäppt men är det valborg så är det väll, haha.
Men vi var här hemma hos mig och Karin och drack och åt mat, sen gick vi till southside för att kolla på när våra vänner spelade och sen hamnade vi på färgfabriken som var riktigt roligt faktiskt!
Fast det roligaste igår var när vi hade chatroulette och felicia välte hela matbordet när vi skulle ta en screenshot på oss och ett par som hade sex. Haha jätteskumt låter det men det var otroligt kul och lite av det finns dokumeterat...
Nu ska jag sova. Jobba imorn. /Madde

RSS 2.0