Pappa, älskade fina Rudolf Schneps

Min älskade fina bästa pappa. Grattis på födelsedagen. (23 februari) Jag saknar dig, det går inte en enda dag utan att jag tänker på dig och mitt hjärta gör ont. Ibland förstår jag inte hur jag orkar fortsätta, förstår inte det alls..men på något konstigt sätt lyckas jag.
Häromdagen hörde jag Lambada låten på jobbet, det knöt sig i hela mitt hjärta och jag blev helt tårögd. Jag tänkte på när jag var liten och då jag en viss dag i veckan vägrade göra något förns du kom hem från jobbet och satte på Lambada på vinyl och jag stod och dansade min och din dans medans jag bad dig spela låten om och om igen...
Livet är orättvist. Det jobbigaste är att ingen någonsin kommer förstå vad man går igenom varje dag och hur jag fortfarande dagligen påminns om saker som har med dig att göra. Minnen, fina minnen, det är det jag har kvar.
Jag saknar dig något så fruktansvärt Pappa.
/Madde
(Förlåt för sorgligt inlägg bloggen men somsagt, jag lägger inte bara upp roliga inlägg om djspelningar och vardagshändelser.....)

jazzhuset e fullt med trix o coka cola-chicks osv



På torsdag bär det av mot gbg för då ska vi spela skivor på jazzhuset! Där hängde vi när vi var knappt fyllda arton år och praktiserade på dolores. Ska bara spela Broder Daniel. Det bli superkul.

Vi ses där!

/Karin


Vintern=fest


Foto: Petter Brandt

Hej igen. Jag glömmer lätt bort den här bloggen. Men ska bättra mig, okej.
FY vad peppen är stor inför fredag! Jag ÄLSKAR Natten. Ska dansa tryckare som aldrig förr. Så OSA OSA på nojesguiden.se, göre ba.
Annars kan jag säga att helgen v. 7 var himla bra. Trist bara att komma ihåg noll från fasching i fredags. Kommer i och för sig ihåg en grej. En tjej kom fram och sa att när hon var tolv år så var jag sju år, då brukade jag rita hästar till henne(?!?!). Har tänkt på det en del sedan hon sa det... Liksom vafan. Aja.
Den här veckan är annars bara kallt kallt kallt. Det är kallt ute, det är kallt inne. Så.himla.trött.på.det.
Men om en vecka är det mars och då är det vår och då är det varmt:) Ofta.

Skulle även vilja tipsa om Dante. Han kanske man känner igen från The concretes eller kanske från louie louie. Jajajaja, han har iallafall släppt en låt. Den är grym. Lyssna!!
Hej så länge

/Karin 

Nöjesguiden

Dem här ska spela på Nöjesguiden festen på fredag
Syket
Kornél Kovács
Marcus price & carli
Natten
Luciano Leiva
Hedvig Jenning
Zlobodan Zivic
Christoffer Roth
Life´s a beach
Sebastian Suarez - Golborner

Och javisst, kolla kolla kolla. VI ska spela. LIFE`S A BEACH!!! Antagligen bara för vi är så jävla bra!! Så ses där, tror man måste osa eller något för att komma men kolla på deras hemsida..lär väll finnas info där va!!!
/Madde


WOW

Än så länge gillar jag Way out west´s bokningar i år, Kommer bli fett med Wiz Khalifa :
Dock väntar man ju mest på att denna ska bli bokad: (vet att han spelade typ 2007 men Vafaaan, han får spela igen)
Annars så är det ju såklart grymt med Robyn, sist hon var där var det ju asbra, twin shadow vill jag verkligen se, fleet foxes, ARIEL FUCKING PINK osv.....kommer bli grymt! Längtar!!!!!
/Madde

Hemma och sjuk

Är hemma idag också från jobbet, har alltså legat i sängen två dagar nu. Väldigt skönt men man blir ju lite stressad av det ändå..konstigt. Varför kan jag inte bara låta mig själv vara sjuk?
Jag har varit sjuk mycket senaste tiden, och har varit exakt samma sjuk var/varannan vecka. Konstigt och sjukt jobbigt.
Nu har jag precis städat upp lite inne hos mig, nu ska jag sortera tvätt inför tvätttiden imorgon och sen ska jag vänta på att Karin kommer hem med frukt till mig så jag kan få lite vitaminer. Det är så konstigt när man legat inne och inte fått frisk luft på två dagar, jag har liksom glömt bort allt utanför, hur det känns att få frisk luft. haha Nu kom jag och tänka på när Jag var magsjuk och Olle också blev det sen, vi både låg inne hos mig och mådde sjukt dåligt och var inte utanför dörren på typ en och en halv vecka...det känns sjukt konstigt såhär i efterhand men antar att många är sjuka och ligger inne någon vecka..haha okej nu ska jag sluta babbla om det.
/Madde

Bubblegum

/Madde

Life´s a beach helgen

Såhär kul var det ihelgen på Debaser när vi hade Life´s a beach med Those dancing days + munnen live. Those dancing days var så sjukt jävla fruktansvärt bra!! Och nu är dem på turné, tack för grym kväll och grym spelning iaf brudar!!!
Dagen innan spelade jag och Karin på FAsching, innan det var vi på en liten vernissage grej på Steriksplan där det var mycket folk, trångt och billig öl. Efter det gick vi och kollade på Nina Kinert på Debaser Slussen, det var en grym spelning faktiskt! Lät jävligt bra!
Sen saomsagt Fasching som mer eller mindre spårade totalt. haha. Men vilken festhelg va, och tack DillasCorner för grym musik i djbåset.
Nu precis i denna sekund mår jag uselt, blev typ helt sjuk i hela kropp och själv. fryser och vill inte vara med. usch och blä. ska nog sova snart. Hejhej
/Madde

Superhelg

På fredag blir det fest! MaddeKarin på kör på fritz´s på fasching mellan 01-02!! Aspepp! kom dit vettja! Öppet 00-04 och lovar att det är festligt!
Sen på lördag kör vi på Debaser Medis med vårat kära Life´s a beach såklart! Those Dancing days kör live och Munnen är förband och Dillas Corner och vi spelar skivor! hurra!
/Madde

OnsdagOnsdagOnsdag

My god vad jag har jobbat idag, eller liksom har varit en ganska kämpig dag. Somnade ledsen och vaknade upp ledsen. Livet är upp och ner varje dag, varje minut, varje sekund för mig. Det kan ändras väldigt fort det där. I vilket fall som helst var jag på jobbet 08.30, hängt om butiken hela dagen för att sedan lämna allt och springa över till scandic malmen för Fritz´s corner möte för att sedan stanna och dricka några öl innan jag äntligen kom hem igen. Sen imorgon är det bara upp och hoppa igen klockan 08.00
Men är sjukt pepp på helgen och sådär så det blir säkert bra! Förresten gå in på http://www.fritzscorner.se/ och kika lite!
/Madde

lets's call this the comeback




Det är sant! Jag är tillbaka!
Våren-11 kommer bli så himla bra! Blir helt snurrig i huvudet bara jag tänker på det.
Det är nämligen så att jag och Madde har hundra spelningar och massa life's a beach-planering framför oss, för yes, i sommar är vi tillbaka!
Strunta i 20 minus grader och massa snö utanför fönstret för rätt som det är så står vi där på slussens uteservering under bar himmel, så är det bara.

Hej så länge

/Karin


VÄLKOMMEN TILLBAKA!!

Foto: Olle K
Nu är den här bloggen tillbaka där vi började. Karin börjar blogga igen, hon har lovat att posta sitt första inlägg imorgon. Tror det kommer bli asbra! Om jag känner Karin rätt kommer det bli mycket Iphone bilder och mycket musiksvammel. Jag kommer fortsätta hålla på som jag hållt på, ni vet..känslosamma jag, men även allt annat svammel för min del med. Vi kommer äga. SÅÅÅ VÄLKOMMEN TILLBAKA KAKAN!!!!!!!!
/Madde

Woop woop

Wohoooo Okej, som vanligt efter helgen. Är så jävla dålig på att uppdatera. Ska bli bättring. LOVAR!!!
Fredagen bestod av jobb för min del och sen på kvällen hade vi lite förfest hemma hos oss för att vi sedan skulle ha premiär för "MaddeKarin @ Strandbaren" på kvällen. Det var sjukt bra när vi körde där och tror fan att hela baren dansade där mot slutet, jag stod på två vinglande pallar och Karin hoppade runt bland allt folk. Det gick bra, och vi var grymma! På lördagen jobbade jag - inte lika pepp men gick bra. Förutom att jag på lunchen gick med Aron och Karin till kebabkungen på götgatan och nästan grät för att falafelrullen där var så jävla äcklig. Det var den sämsta jag ätit och coca colan jag fick var ljummen. Jag blev arg och ledsen och gick därifrån med Karin och Aron till Feca på andra sidan gatan där allt blev bra igen. haha - lördagkväll bestod av film och chips.
Söndagen var en vanlig skön och inte göra nånting söndag. Jag var sjuk också så inte mer spännande än så.
Igår var det alla hjärtansdag. Inte heller så spännande. Idag har jag varit ledig. Inte heller så spännande. Dagarna och veckorna bara går och jag är stressad 24/7. Ni kanske tänker "varför det, hon gör ju inget" men gud, det är så mycket nu att hålla reda på och styra upp att jag blir helt vimsig. jaja hörs snart. godnatt
/Madde

"Ariel Pink´s Haunted Graffiti till Way out west!!!!!"

Foto: Olle K

IMORGON!!!

Imorgon på Lilla Hotellbaren så håller jag i trådarna igen och det kommer jag göra en gång i månaden nu framöver! Jag med kära Fritz`s Corner! Imorgon har jag bjudit in kära Mimmi från Those dancing days att dja med mig och imorgon kommer även Göteborgarna Katakomb att spela live så se till att vara där!!! Pepp!!!!
/Madde

Göteborgshelgen

Ihelgen har jag varit på mini-semester i Göteborg. Det är så skönt att åka härifrån lite då och då och göra något annat och tänka på andra saker. Det är lite som att jag glömmer bort livet här i Stockholm, väldigt konstigt men också skönt.
Kom dit i torsdags med ett x2000 som först gick sönder och sen började brinna (?!) men tillslut kom jag fram och då var klockan 00.00 så då gick jag direkt med Joel till ett uteställe där Aron spelade skivor. Jag och Joel + 10 till hängde mest på andra ställen och drack öl och shots. Sen var det mycket häng på Yaki-Da både fredag och lördag och på lördagen spelade även jag och Aron skivor på Styrbord Babord. Det var konstigt mest. Men också kul. Dock en av mina sämsta spelningar på länge. haha. Tillslut så hamnade vi på Park Lane till ca 05.15 på Söndagsmorgonen så då var det dags att bege sig därifrån. Med andra ord en himlans festhelg. Men en bra helg.
Dock har jag blivit sjuk nu så jag kanske festade lite för hårt men äsch, man ska inte klaga.
Nu är det tillbaka till jobb jobb jobb och till att ha 100 saker och funderingar i huvudet.
Jag snorar och har ont i halsen och fryser. Varför får jag alltid den sjukdomen? Den som man blir så jädrans seg av. Jag har alltid velat bli sjuk en såm vecka då man verkligen inte kan bli sjuk för man är så upptagen så man kan säga "Har verkligen inte tid att vara sjuk den här veckan" men har aldrig blivit det för har aldrig haft nåt superbusy innan men nu äntligen såååå, Jag får inte va sjuk den här vecken för det har jag verkligen INTE tid med..
Godnatt!
/Madde

Januari

Tänkte att jag kanske skulle lägga upp lite bilder från varje månad över vad som hänt och vad jag gjort typ, det kan ju vara kul. Inte för jag gjort något JÄTTE spännande men lite av grejerna iaf.


Köpte Glasögon för jag fick dålig syn


Åt så jävla god Sushi i midsommarkransen med Olle


Kollade på Katakomb och spelade skivor på Debaser Slussen


Jag fyllde år, Ebba bjöd på middag och trevligheter


Var hemma hos mamma och hängde med hunden


Jobbade Monki en himla massa under kaos rean


Fick middag på tranan+drinkar på le bar rouge i födelsedagspresent av brudarna


Blev glatt överraskad av NG


Fick Oboy cravings titt som tätt

och sen blev det Februari, men alltså jag har ju gjiort mycket mer än det här, haha men kanske inte så kul att skriva om varje dag. Nu ska jag kolla på något på datorn sen ska jag upp tidigt imorgon för att jobba hela dagen och sen drar jag till GBG imorgon kväll där jag ska spela på Styrbord Barbord på Lördag. kulkul

/Madde

I´ll BE YOURS


Tisdag.




Idag har jag varit ledig. Åt frukost på Bakverket med Felicia och Karin, var på ansiktsbehandling som var det skönaste jag gjort på länge. Hängde lite med med Karin och Felicia. Träffade Olle och hängde på vapiano. promenerade lite. Gick och träffade Annika och tog en öl på ett sunkhak på Skanstull. Åkte hem till mamma och firade syster och åt middag. Somnade i soffan. Kollade på tv. Åkte hem. Och nu sitter jag här. Hunnit med en del ändå. Imorgon är en ny dag. Jobbdag. hörs då.

/Madlen

TACK!!!



Bäst just nu, finns inte så mycket mer att säga liksom. Tack Nöjesguiden!

hejdå helg.



Idag har varit en skitdag. En riktig skitmåndag. Vaknade upp och blev ledsen och nedstämd snabbt. Sprang för att hinna med bussen som bara åkte förbi mig fort som satan. Sprang till Tunnelbanan för att hinna i tid till jobbet. Fick blodsmak i munnen som jag hatar mest av allt i hela världen. Kom till jobbet, så sjukt mycket att göra. Vi var måndagströtta och måndagssura där. har varit nojjig över en grej. Varit på annat håll med mina tankar och varit nedstämd.
Dock fick jag träffa mina Life´s a beach brudar över middag och planera framtiden.
och helgen var fin den med. Fast också konstig men hängde mest, hemma hos mig och Karin, kollade på film, käka chips, lagade god mat, jobbade, drack drinkar och hängde på Strand! Nu tänker jag gå och lägga mig. Helt klart bästa grejen idag. Godnatt

RSS 2.0