Kändes det bara riktigt på något sätt..


Bilder från Annas iphone.

Sitter och lyssnar på Håkan, såklart. Undrar när jag ska tröttna, tror typ aldrig. Det här är fan hans bästa skiva, älskar den så mycket, så himla fantastisk. Jaja ska sluta tjata om han.
Idag har jag varit på Debaser hela dagen på min praktik och när jag gick därifrån vid 18 så var det som om mitt huvud var en degklump. Hela mitt liv är lite som en degklump nuförtiden. Eller kanske inte. Äsch jag har bara blivit knäpp, igår pratade jag med Anna i telefon då sa hon till mig " Madde, du är verkligen galen" Och då tänkte jag, ja men varför ska jag inte va galen. Alltså jag tror jag har någon slags åldersnoja eller något långt där inom mig..jag tänker typ men gud jag måste göra det här nu och det där nu för sen om några år kan jag inte det och då kommer jag ångra mig. Och jag gillar att va galen, men sen efter en sekund kan det ändra och jag blir helt, "gud jag är psykist störd och någon måste lägga in mig på psykhem" Men aja. Störd är jag i vilketfall som helst men oh, tex som när jag är full, då blir jag så glad ibland och överväldigad av saker att jag gör störda saker för jag är full o glad. Alltså alkohol, haha livet hade ju varit mycket lättare men också samtidigt väldigt mycket tråkigare utan alkohol. Men oh, jaja.
Vet ni? på Torsdag åker jag, Anna och Karin till Göteborg. Jag hoppas det blir kul. Jag vill att det ska bli roligt. Men tyvärr är ju jag en sån människa som har ett stort kontrollbehov och det hatar jag mig själv för. Men sån jag är. haha

Helgen här i Sthlm var ju helt crazy också. Ariel Pink först <3 ni vet, jag behöver inte säga så mycket. Och sen lördagen först häng på stan med mamma och David för att sedan gå hem till Olle och hans syster på kalas och sen till Strand och spela skivor på rättviseförmedlingen som slutade i en väldig fylla (jag minns typ ingenting, men äsch) fast dock ett väldigt röjjigt dansgolv och med mig skrikandes var femte minut "vi är fan världens bästa djs" haha men vad ska man göra. Jag var lycklig. Söndagen var bakisångest- hejhej.

Nu MÅSTE jag packa annars vet jag inte hur det här kommer att gå.
/Madde

Coco <3




Den känslan jag får när jag ser dem här bilderna är typ att jag lika gärna kan gå och dö för jag aldrig kommer vara sådär snygg och se sådär äckligt hård men ändå sexig ut. Alltså haha det låter mer drama än vad det är men Eliot Paulina Sumner är en av dem snyggaste tjejerna och "hej jag vill va som dig" jag vet. haha Gud alltså det är måndag och jag borde gått och lagt mig för längesen, men gör det nu istället. Lämnar det här svamlet bakom mig, jag ska försöka hinna berätta om min helg och vad som händer mer typ imorgon eller något. Nu måste jag ha sömn, måste fan upp och göra matlåda imorgonbitti eftersom jag inte orkar ta tag i det nu.

Hörs snart, godnatt.
/ Madde

Ariel pink <3

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, jag är helt fantastiskt lycklig samtidigt som jag är världens deppigaste människa. Ariel Pink på Debaser Slussen ikväll var en av dem bäsata spelningarna jag sett någonsin, spelningen och allt runtomkring..jag var så lycklig. Tänkte inte på något annat än allt som hände där just då, men så fort spelningen var över ville jag typ dö. Blev deppig och började tänlka över saker som inte ens är värda en tanke och saker jag gjort till problem som inte ens behöver vara problem. Allt liksom bara vände, men äsch. Jag ska försöka skippa dem negativa tankarna och tänka på den fina spelningen.
Jag tror jag är mer eller mindre besatt nu. Hatar att bli det, jag blir så knäpp av sånt.
Godnatt / Madde

Och vad händer här?

Ja, alltså vad händer egentligen ? Den frågan ställer jag mig själv ganska ofta faktiskt. Just nu sitter jag i min säng och äter någon konstig paj från USA som Olle inhandlat i någon lika konstig affär i hammarbysjöstad. Annars så har jag börjar praktisera på Debaser kontoret. Jag sover betydligt mindre än jag någonsin gjort och jag springer mellan debaser på Ömalm och mitt kära Monki på Söder. Jag har blivit glad över praktiken, jag har blivit mindre glad över mindre sömn. Jag har velat lägga mig ner och gråta nästan varje dag över att min mage fortfarande är helt fucked up och jag ber till gudarna varje dag att det ska gå över. Jag längtar fruktansvärt efter att kunna äta vad jag vill utan att behöva springa på toa. Jag har varit på vårdcentralen, gillar inte läkare/sjukhus - folk mår dåligt och i värsta fall dör man. Usch hatar Sjukhus efter pappas bortgång. Jag har lyssnat hur mycket som helst på Håkans nya skiva. Jag har gråtit över en pinsam sak. Jag ska spela skivor på Kåken imorgon med Emelie från debaser vilket ska bli himla kul. Jag ska spela skivor med kära Life´s a beach på Lördag på Rättviseförmedlingens fest på Strand. Jag längtar ihjäl mig till Ariel Pink´s haunted grafitti på Fredag. Lite så ser mitt liv ut just nu, men mest av allt önskar jag verkligen så himla mycket att min mage börjar fungera som normalt igen, ni förstår inte hur mycket jag uppskattar att va "frisk" efter det här. Lät konstigt men vad sjutton, ni fattar.
Godnatt med er. /Madde

Skratta bäst som skrattar sist



Madlen Schneps
driver klubben Life's a Beach, 22, Hornstull
Vad skulle du inte göra för pengar?
–Bli uppköpt av ett parti, till exempel som bloggare.


Här har ni något att skratta åt, eller bara kolla på. Vad vet jag..från senaste Nöjesguiden iaf där jag var med och fick en fråga ställd till mig. Superspännande va!!

Baby Baby Baby



Foto1:Olle K , Foto2: Jag

Det här med att ha varit hemma en vecka trodde jag skulle få mig att bli typ deprimerad och få mig att börja tänka massor..tänka negativt i stort sett. Men icke, jag har fått helt sjukt mycket pepp av mig själv..eller liksom jag vill göra så mycket, det känns som jag kan göra vad som helst bara jag vill och tar tag i det (hoppas den känslan håller kvar sig länge, tror dock inte det..haha) men ska verkligen ta tag i det här med att fota tror jag. Minns när jag gjorde det mycket och jag hade verkligen kul. Och nu borde jag vilja det mer när min kära Olle är nånslags Hero på att fota liksom..jaja en sak i taget.

Hmm det har fan blivit höst ute medans jag varit hemma..dock inte mysig höst utan typ vinterhöst?! Svinkallt ute ju..fast det var iofs ganska uppfriskande men insåg att jag inte har någon riktig vinterjacka så borde kanske styra upp det innan vintern kommer. Jaja..jag ska jobba imorgon, och kolla på Dexter nu. hörs snart.

/Madde

Kolla inte tillbaka






Alla Foton: Stureplan.se

Då kanske ni undrar vad jag håller på med en fredagskväll som denna? Svaret är att jag sitter och googlar mig själv på dattan och tror det eller ej men det är ganska intressant, haha. Mest för att det kommer upp massa saker jag glömt bort hade hänt och massa saker jag glömt jag varit med i...typ att jag blivit inervjuad för en artikel i Metro om sthlms kvinnliga djs (jag var bakis och fortf full när jag gjorde intervjun så väldigt konstiga svar från min sida), att jag och karin var med i radio (sr metropol) och pratade med Långkalle, varit med i PSL och alla dessa saker ovan också såklart, alla dessa galna bilder på mig från när jag var galen..jag tänkte säga ung och dum men vad sjutton det är jag ju fortfarande och vill fortfarande vara, det är fantastiskt att vara galen ibland men då på den tiden var jag galen hela tiden, gick ut 7 dagar i veckan i stort sett och bara hade det otroligt roligt samtidigt som det självklart var lite mindre roligt ibland med..Ibland saknar jag det såklart mycket men känns samtidigt som en fas som jag är glad att jag gjort och varit med om men man måste ju gå vidare och göra nya saker också..nu får dem nya 18åringarna ta över. hahah stackars dem!!

/Madde

Man måste dö några gånger innan man kan leva



Foto1: Olle av mig. Foto2: http://convoy.tumblr.com

Första gången på en vecka som jag typ lever, skulle man kunna säga..fast såklart är det inte riktigt sant men alltså jag har legat hemma hela veckan i magsjuka och det är inte förns nu jag typ kan göra saker utan att det känns som min kropp går i bitar. haha
Det här med magsjuka är ju inte att leka med alltså, jag hoppas inte det kommer tillbaka än på ett tag faktiskt. Har knappt ätit något vettigt alls på en vecka..i stort sett skorpor och blåbärsoppa och nu har jag ett sånt matbegär att det är helt sjukt. Jag är framförallt extremt sugen på godis, det enda jag kan tänka på. haha
Vad har jag gjort den här veckan egentligen? Känns som attt jag legat avskärmad från världen, det konstiga är att jag inte gjort så mycket alls, för jag inte haft energi såklart men jag har typ knappt läst något..haha bara legat och kollat på Dexter varje dag med kära Olle som också blev sjuk :( pga av mig såklart. Och lyssnat på Håkan självklart, 100ggr om. Herrejävlar vad bra hans nya skiva är. Gillar verkligen "nya Håkan" låter mer som jag gillar det.
Snart ska jag gå ut och promenera lite, fatta jag kan gå ut utan att spy ner någon! Hurra för det alltså. haha Ja jag har blivit knäpp jag vet, jag liksom döööör av längtan efter att få gå och jobba imorn typ. haha

/Madde

Up and around we go

Tydligen det här som är meningen att man ska göra en fredagkväll...Alltså ni förstår inte hur förvånade jag är över mig själv...jag är inte ens stolt faktiskt, ska jag vara ärlig så skäms jag mest...jag kan nog inte minnas sista gången jag satt hemma på en fredagkväll för att jag skulle upp och jpobba klockan åtta dagen efter..innan har jag varit typ" äsch det löser sig, man kan bli lite full och sen gå hem" men man blir ju aldrig lite full och jag går aldrig hem i tid och sen mår man så jädra dåligt..nej nu har jag tom dissat ett av mina favvoband också, Hästpojken för att gå hem och sova...och jag lovar er..dem som känner mig bra vet att jag inte dissar martin och co om jag verkligen verkligen inte måste..men det känns ändå bra att vara hemma..jag, photobooth och Ben&jerry..och såklart..JERSEYSHORE..ett avsnitt innan man somnar. bästa!!
Alltså det händer så mycket nu, jag vet inte vart jag ska börja ens...sååå återkommer med det roliga i ett inlägg senare. Nu ska jag njuta av min fredagskväll hemma innan jag somnar...
/Madde

Cut the crap

foto: via TFS

Jag kommer att klippa mig såhär. Typ nu, snart. Ska försöka hitta en bra frisör bara. Jag vill bara få det gjort..bort med håret, bort bort bort. Jag gör alltid såhär, har långt hår när det är sommar och man svettas ihjäl och korthår och lugg på vintern när det är kallt och man vill ha långt att gömma sig bakom. Äsch...man vill ju ha lite förnyelse. Hoppas jag inte kommer se ut som en idiot.... tips på bra frisör, säg till!

/Madde

kiss kiss bang bang



Några saker bara

- Jag borde sova nu och inte vara vaken
- Jag blir äcklad av att tänka på att Svt gör en dokumetär om Rebecca&Fiona
- Jag är glad för jag tog tag i att städa upp alla kläder från mitt golv
- Jag fattar inte varför alla killar som kommer in på jobbet beter som om jag var livsfarlig
- Jag önskar jag hade lite mer pengar den här månaden än vad jag faktiskt har
- Jag ser framemot att åka till GBG....tror jag
- Jag är ledsen över massor saker men vill helst bara va glad så försöker att inte tänka på det
- Jag grät till ensam mamma söker söker igår....
- Jag betalade just min telefonräkning på mer än 1000:-
- Jag vill klippa mig men den jag vill ska klippa mig är inte hemma förns december
- Jag ser framemot att se Ariel Pink så himla mycket

NU BLIRE NATTINATTIIIII!!!!

River en vacker dröm


svt.se/psl

Jag är den känsligaste människan jag vet..känner verkligen ingen som är så känslig som jag eller har ett humör som kan vara det bästa någonsin ena sekunden men även vara det värsta någonsin andra sekunden..Jag hatar mig själv för mina humörsvägningar och har försökt att bättra mig men insett att det går inte, det är sån jag är..bara att acceptera. Insåg ihelgen att om folk runtomkring mig tycker jag är jobbig, förmycket eller något annat så kan dem faktiskt välja själva att inte vara med mig. Hela mitt liv har jag varit en människa som jag själv känner "varit lite i bakgrunden" och extremt blyg...iaf när jag var mindre så var det så. Jag har blivit mobbad och haft en allmänt svår uppväxt. Vill inte gå in närmare på saker och ting men äntligen så känner jag att jag inte är någon som faktiskt är i bakgrunden osv...istället är jag en människa som tar för mig och ja, kanske pratar lite för mycket ibland och vill vara mycket i centrum..men dock inte på ett jobbigt sätt (enligt mig) Men för första gången på länge efter den här helgen har jag börjat tänka på hur jag framstår och hur jag är när jag möter folk...folk jag känner och folk jag inte känner...Jag tycker inte man ska behöva tänka på hur man är, inte sålänge man inte är elak mot någon eller gör någon illa över hur man är. Jag är trött på att folk kan vara så jävla vidriga ibland.
Men strunsamma, jag kom precis hem från jobbet..hade fått Håkan boken "p.s lycka till ikväll" skickad till mig av Isse. blev så himla glad, blev ännu mer glad när jag kollade på Håkans nya video och kunde inte hålla mig- gråter floder. Så jävla töntigt..men blir berörd på ett helt sjukt sätt. Samtidigt som jag gråter blir jag så sjukt jävla lycklig..och ännu mer lycklig för att jag ska åka till gbg i sluten på månaden och bara hänga..jag hoppas det är höstigt med sol och sådär och att man bara kan gå runt och va..Nu ska jag göra mackor och kolla på tv. Borde städa men det får vänta tills jag fåt ett städryck.

/Madde

RSS 2.0