Ledigärskönt

Idag är jag ledig, så himla skönt. Jag har sovit läänge, fick lite ångest när jag vaknade men nu bryr jag mig inte längre. jag brukar få ångest när jag äntligen är ledig och inte gör något vettigt av dagen men det behöver jag ju fakktiskt inte få. När man är ledig så ska man ju inte göra någonting. nä, fast idag ska jag städa lite här hemma tror jag..om jag lyckas komma upp från min säng snart. haha 
Fick precis ett sms från Karin där det stod "askallt ute" , guuud nu vill jag verkligen inte gå ut. 
Ikväll blir det iaf Jazz på strand som varje tisdag, jag och Ebba ses varje tisdag, äter middag och sen hänger vi på strand och kollar jazz. Sånt är bra! Faktiskt. Nu måste jag få i mig någonting i matväg i min lilla mage. 
foto: Olle Kirchmeier
/Madde

TheCity

Wiiiieee ni som läst vet att jag älskar att slökolla på The City och The Hills, mina favoriter! förstår inte hur man inte kan kolla på det och njuta, allt är så knäppt. Men jaja i vilket fall som helst är The City tbx på fredag sååå hurra! haha. Påminner mig så mycket om vinter bara, minns förra vinter hur jag låg nerbäddad och va bitter för jag inte hade något jobb och kollade på The city och The Hills. Det var ju kul. 
/Madde

GIRLS/GIRLS/GIRLS

Igår var det Lördag och idag är det söndag, fan vad snabbt veckorna går nuförtiden. Jag har precis städat upp här hemma efter helgens festande och nu ska jag snart gå och dricka kaffe med Felicia. Det blir trevligt.
Söndagar är en sådan svår dag, alltså söndag är ju bara till för att man ska ligga hemma och inte göra någonting men jag får alltid lite ångest när jag gör det, fast jag inte ver varför. men jaja än så länge har jag inte gjort någontingalls idag. eeeeh igårkväll gick jag iaf tillslut till DebaserMedis och kollade på GIRLS, väldigt bra band. Kanske inte det bästa jag sett i live väg men dem var riktigt bra. Tror dem kommer bli jättestora i Sverige snart, eftersom att dem flesta banden som låter som dem blir det här. haha jajajaj nog snackat. nu ska jag tbx till verkligeheten.


/Madde

Cyklafixedochärsåld!






Idag har jag fått pröva Olles käraste, hans Bianchi fixed. Till en början var det lite läskigt men hörrni nu är jag helt såld, man kände sig liksom cool och jag är gärna cool så det passar mig perfekt. Sååå nu vill jag också ha en, Olle ska få fixa en till mig. hurra! Synd att jag inte kom på det innan sommaren och inte efter. haha
Och vet ni tydligen så tycker alla killar att det är superhett med tjejer som cyklar fixed, nästan så mycket att dem blir helt till sig så nu ni, nu kommer jag få alla killar att stanna upp på gatan. haha eller nja om ett tag iaf.  wiiieeeee
/Madde

Hipphipphurraälskling

Lördag idag, jag är ledig. Det är superskönt. Älskar nog lite att vara ledig på helgen, det är så skönt. Man behöver inte göra något alls. Fast idag är ingen vanlig lördag, nää idag fyller min älskling Olle år! Grattis baby!!!
Vi firade lite igår, var hemma hos mig och Karin först och åt sushi och drack öl, sen gick vi till debaserMedis för att kolla på Narcissus by pacific och det var ju väldigt annorlunda allt annat man sett men jag tyckte det var ganska grymt endå synd bara att det inte var så mycket sång som man hade velat, för liksom själva Pacific! är ju så jädra grymma!
Jaja sen slog klockan över 12 och vi köpte champagne och firade Olle, det blev verkligen galen fest! haha Alla blev nog lite för peppade tillslut. Men vi gick iaf till Helenskrog och firade lite till där sen gick vi hem och däckade. haha! Det var kul och nu är jag lite peppad ändå på att göra något ikväll, vi har tagit det så lungt idag så...jag är supersugen på att gå och se GIRLS ikväll på debasermedis men vet ingen som vill gå med mig. ledsen liksom.....


Grattis babyy!!!

/Madde

Narcissusbypacific

Seriöst skit i mig, Imorn är det fredag då har jag bestämt att det ska vara fest, superfest och lite så tror jag hela Sverige känner för att vi ska få lön och det är fredag och man är trött på att sitta och glo. Sååå imorn kör vi, efter jobbet fest hos maddekarin sen till DebaserMedis för superfest och kolla på Narcissus by Pacific! Jag hoppas och tror att det nog kan bli ganska grymt, jag vill så gärna att det ska vara grymt men vi får se. Jag ser framemot det. Jag ärledig hela helgen också så jag känner att jag borde och vill styra upp lite saker men får se hur det blir med det, min älskling fyller år på lördag också. superfest liksom!
Jaja ses imorn på DebaserMedis!!!



/Madde

Earlyinthemorning

Idag har min dag varit som en berg och dalbana, eller iaf mitt humör och sådär. Allt har liksom varit lite konstigt och lite jobbigt fast ändå inte. Alltså jag vet inte hur jag ska förklara mina känslor för er mina vänner just nu. Det är så mycket fast det inte är någonting. Det känns som att jag ska få magsår för jag är stressad hela tiden fast jag inte behöver vara det. Jag känner mig ledsen fast jag egentligen är glad. Jag känner att jag vill så mycket mer fast jag egentligen kan vänta lite. Jag känner att jag är ensam fast jag egentligen har massa med folk runt omkring mig. Jag känner mig olycklig fast jag är lycklig. Jag känner alldeles för mycket.  

Jag önskar jag var bättre på att få ner saker jag känner på papper men det är det svåraste jag vet, att skriva ner något man vill få sagt. Det blir bara fel, då pratar jag kanske hellre. Eller jag vet inte.
Det är mycket nu för mig iaf, mycket på ett sätt som inte går att beskriva. Jag är känslig helt enkelt. Och jag vill så mycket, gud det är mycket nu.

I vilketfall som helst, nu ligger jag i min säng och kollar på MadMen och drömmer mig bort. Jag önskar jag var mrs draper, eller iaf fick känna henne och kanske låna kläder av henne. Ibland känner jag verkligen för att bara ligga hemma i min säng, dricka en vin flaska, röka 100cigaretter (fast jag inte rökt på 100år) och bara tycka synd om mig själv. fast på något sätt skulle jag aldrig tilllåta mig själv att göra det. Som när min älskade pappa gick bort, det var mycket jag kände då fast jag inte kände någonting alls, jag vill inte göra någonting då bara dö själv men jag är en människa som aldrig skulle tillåta mig själv att göra det mot mig själv. Vet inte om det är bra eller dåligt, något är det iaf. Jag blir alltid såhär runt den här tiden på året, för att för nästan 4år sedan så förvandlades mitt liv så jävla drastiskt. Det dras jag med varje dag, jag visar det aldrig men oj vad ont det gör i mig, långt inne. fyfan. Det är så mycket jag skulle kunna skriva nu men mer går inte.

Pappa Jag älskar dig. Helt enkelt.
Vet inte varför jag skriver det här i den hör bloggen men gud det bara råkade bli så. Känns endå som att ingen läser och om någon gör det, skitsamma. Det är såhär jag är. Orkar inte bry mig längre.
/Madde

dör vad bra




ooh, vilken fin video. Indien? mysigt. sa ju det, killar överallt.
bästa miike snow ska spela på debaser i november. måste gå eller hur. madde har uppdaterat mig på konserter vi ska gå på nämligen deportees, miike snow, ingenting, bob hund, phoenix osv. men det är roligt eller hur.
den här veckan vill inte jag ha tråkigt med matte b längre utan bara ha kul. imorn får man pengar och då får man gå på fest!!
nu kanske alla undrar varför maddekarin inte har klubb eller varför dom inte spelar på baba varje vecka, Jo, vi laddar förstår ni!
men om ni är så ledsna att ni nästan dör så har jag ett tips. debaser medis 3 oktober. vi spelar i baren. ascool klubb som heter loftet.
aja. hej så länge

/Karin

NicolaiNicolaiNicolai

Jag och Karin ligger hemma och kollar på två kockar som pratar om gröt på tv, jag dör. Har ont i magen och orkar inte tänka på gröt. bläää. Men anledningen till att iaf jag är vaken 3timmar innan jag ska till jobbet är att vi tvättar, jag är egentligen väldigt trött men kanske är bra att gå upp lite "tidigt" någongång iaf. eller vad vet jag. 
Igår efter jobbet var jag iaf på Strandjazz (såklart) och kollade på Nicolai Dunger! Och hörrni han är ju fantastisk! Vilken jädra röst och vilken människa, jag blir helt till mig varje gång jag är på dem här jazztisdagarna och får lyssna på grym musik. 
Jag blir så jädra frustrerad när jag tänker på all musik som finns i världen som jag inte hört. Herregud det finns ju hur mycket som helst. jaja..nog om det. 
Snart är det helg igen och jag är ledig, liksom vad går det här livet ut på egentligen? man bara låter veckorna gå runt runt runt, helt idiotiskt. Men på fredag är det fest iaf, narcissus by pacific på medis och jag kan inte va mer peppad!!!! 
foto: Myspace.com/nicolaidunger
/Madde

giveittomebaby

Ibland önskar jag att jag hade lite mer pengar än vad jag har, en gång i tiden hade jag faktiskt lite mer pengar än vissa andra men inte nu längre, det suger. haha men jag får skylla mig själv.
Men anledningen till att jag vill ha lite mer pengar är att det finns så himla mycket fint jag vill ha, jag vill bara köpa köpa och köpa. Och nu blir jag även påmind om att jag faktiskt borde rensa min garderob på allvar och sälja skiten som jag inte använt på över 1år, men det är så svårt, jag är en sådan samlare. fan varför ska jag samla på saker? dumma dumma....men liksom tänk om jag vill ha den om 1år eller så? mmm juste.

Just nu vill jag ha ett par horskor som jag kallar det, är det någon som har liknande sånna som är på bilden i strlk 40-41? Säg till mig! jag dör då.

Sen vill jag även ha den här finfina saken som kostar skjortan


(Olle om du har typ 6000:- över och inte vet vad du vill göra med dem så kan du göra mig glad.......)

Nä men gud finns så mycket fint, jaja jag kommer förmodligen behöva leva utan dessa. fast kanske inte horskor? Vill ha!!!!
/Madde

Septembernumret

Sitter och googlar nybörjarkurser i internet för keyboard och synth, går sådär. Får alltid fram bra saker men sen fattar jag endå ingenting men ska be Olle styra upp, han kan allt. Vill också kunna allt.
Idag har jag jobbat i 4timmar, det var 4 väldigt långa timmar. Jag har även druckit kaffe med Ebba och Karin, köpt present till Olle som fyller år snart, ätit på Louie, ätit potatis och purjolökssoppa hemma med Felicia och Karin och självklart kollat på Holywoodfruar. Vilket fantastiskt program! Älskar det.

Nu har jag precis städat upp lite kläder från mitt golv som innan låg som en matta så man inte kunde gå, nu blir jag dock lite nojjig över att klädstången ska ramla över mig. den är sjuuukt packad, tror jag ska ta bort lite sommarkläder ifrån den snart. haha. Jag har också hunnit ta ett varmt bad, så himla skönt.
Hela den här veckan känns ganska fullbokad fast mest av jobbet, men kan nog va skönt så jag slipper tänka på saker.
Imorn ska jag kolla på Nicolai Dunger tror jag. På jazz på strand såklart, kan nog bli trevligt.

Föresten berättade jag att jag var och kollade på The september Issue på bio förra veckan? Väldigt bra dokumentär film, blev otroligt inspirerad och peppad. Se den!


/Madde

nuelleraldrig

foto: lånad från myspace.com/soundofarrows
Fan Fan Fan, får man börja ett inlägg så? skitsamma. men alltså..fan på riktigt, jag är trött eller jag känner mig trött men jag råkade dricka alldeles för mycket kaffe när jag var på kalas idag så nu kan jag inte sova, jag tänker för mycket och blir typ exalterad över jätte konstiga saker. jag har blivit ganska konstig på senaste veckan bara, vet inte riktigt vad som har hänt, men något är det. 
Helgen har varit galen iaf, det som jag trodde skulle bli en rehab helg blev en fyllehelg, haha! I fredags var jag på middag hos Malin med Ebba, otroligt roligt och kul var det och efter några flaskor vin så åkte vi till riche där vi drack drinkar och var allmänt fulla. Fast på en nivå som var ganska bra, jag skrattade mest åt allt, eller nja jag grät en tår eller två också men de blir så. är man känslomänniska så är man..herregud. Undrar vem jag ärvt det ifrån? Varken pappa eller mamma är eller var känslomänniskor..hmm. Men iaf efter riche skulle vi åka hem men vi hann komma utanför riche och inte längre förns våran vän Ola kom gående av en slump och tog med oss till skeppsbar där vi drack en väldigt onödig öl för min och Ebbas skull. Och inte där slutade festen ..nejnej Efterfest till 06.00 på morgonen hemma hos Sandra blev det tillslut. Älskar att jag och Sandra har egen efterfest i två timmar typ när alla gått och pratar om livet. ganska fint endå.
Dagen efter var vi dödsbakis och hade betongkepsar, haha och jag trodde att jag skulle få stanna hemma på lördagen men icke. Tacoskväll hos MaddeKarin för att sedan gå till DebaserMedis och kolla på Sound of arrows som var bra men synd att dem var jäkligt töntiga på scen tyvärr... annars grymt! 
Idag har jag ätit frukost på String med Kära sara, det var faktiskt riktigt grymt och det kommer jag göra om snart. supervärt lixom...65:- för frukosbuffé och man får äta hur mycket man vill. ohyes! i like it. 
nej nu måste jag kolla på ett till madmen så jag blir lite trött...herregud. jobbigt om man inte somnar. haha
föresten, jag köpte en ny kamera idag för mina försäkringspengar! så nu blir det snart bilder här igen! hurra!
/Madde

Det är ju tråkigt när saker är tråkiga

'
foto: vet ej, förlåt
Det fantastiska citatet ovan till det här inlägget står Lykke Li för, haha alltså jag dör lite. Kan inte sluta kolla på Sommaren med Lykke på PSL. Gud vilken jäkla kvinna. 
Igår sa Annapop att Lykke Li var allt hon ville va eller något i stil med det sa hon och alltså gud, jag får samma känsla. Väldigt konstig känsla men vilken inspiration. haha dör lite iaf. 
Jag har typ 13 avsnitt kvar och jag kan inte sluta titta fast jag vill titta på madmen men äsch jag börjar inte jobba förns 17 imorn  så jag kanske kan få sova lite på dagen eller typ inte alls kom jag på nu, jag måste städa. Usch det är väldigt äckligt i mitt rum men vet ni, jag tror att jag kanske har gjort mitt rum till en sopptipp nu sista veckan med mening för att jag ska kunna säga "nää jag har sjukt nycket att göra, måste städa och sådär" haha eller liksom det enda jag vill med mitt liv är ju att vara em busywoman. liksom hur svårt ska det va att uppnå det? fan måste skriva upp saker jag ska ta tag i...
mitt senaste påfynd: börja spela keyboard! Vad tror ni om det? jag framför en keyboard? supersexy eller? jag tror jag kan va grym faktiskt. Måste bara lära mig men om jag börjar nu så kanske jag är grym snart och då ni...
ja då jävlar!!
Nu måste jag återgå till den fantastiska Lykke, hörs snart. Kommer säkert vilja skriva av mig snart igen. 
/Madde

sooorrryyy

Bloggningen har inte varit på topp. jag har grävt ner mig och mått sjukt dåligt. den här helgen har varit galen. Nu ska jag äta string frukost. Vi hörs ikväll då ska jag berätta mer. kanske 100 inlägg. 
/Madde

1 2 3 4




Gud, höst alltså. Vad ska man göra egentligen. Man kan bara sitta hemma eller gå och jobba. Lite bittert. Vill bara köpa massa kläder till ingen nytta.
Jag och min systerdotter har börjat träna body pump. Efter första gången trodde jag att jag skulle dö. På riktigt alltså. Det här är så långt friskis-gympan man kan komma, jag lovar. Men idag ska vi dit igen, trot eller ej.
Och som sagt hade jag och Felli fest hemma i fredags. Det skulle bara bli en stillsam fredagskväll med lite rödvin och idol. Istället tog vi fram kahluan och vodkan och gjorde en playlist på spotify, samtidigt som vi tittade på dirty dancing utan ljud. Vid fyra däckade vi och dagen efter undrade vi lite vad som hände. Fast jag gillar det. Just nu känns det som att jag aldrig aldrig vill gå ut igen. Men man ska aldrig säga aldrig, eller hur. Hur många gånger har man egentligen inte sagt det liksom.
Sen undrar jag (som alla modebloggare) varför COS inte kan öppna i sverige. Känns som det ultimata. Fast det kanske bara är en tidsfråga? Eller?

hepåre

/Karin

Aldeles för långt borta för min smak.Magnus kära du.



En stor anledning till att jag är bitter och har x antal minus på minuslistan nu är att en utav mina bästa vänner Magnus precis har flyttat till SydKorea. Jag är självklart hur glad som helst för hans skull och jag ser sjukt mycket upp till han som vågar göra något sådant och jag blir självklart inspirerad. Men när det är en vän som står en så nära hjärtat att det är som om det är ens bror som har åkt så gör det faktiskt lite ont och det känns lite extra.
Magnus har varit min bästa killkompis i några år nu, sen vi började på gymnasiet och jag har aldrig haft en sån grym relation med någon killkompis förut som med han. Vi gled ifrån varandra ett tag men vafan självupptagen som man blir så kan det lätt bli så, men det spelar ingen roll för jag känner att jag vet exakt var jag har honom och jag kan säga precis vad som helst och jag vet att han förstår mig till 100% och jag hoppas att han vet att det är likadant åt andra hållet. I vilket fall som helst så saknar jag redan Magnus sjukt mycket. jag hann inte säga hejdå till honom på ett riktigt sätt som jag hade velat, han har ingen mobil med sig så jag har ingen aning om hur han mår nu eller hur han har det, häromdagen tog jag upp min mobil och skulle ringa honom men kom på mig själv med att komma på att han var på andra sidan jordklotet. Magnus om du läser det här, maila mig!
Jag saknar dig så himla mycket, i skrivande stund gråter jag faktiskt.
Du är värd alltför mycket för att slarvas bort. Och du är inte bortglömd, jag tänker på dig ofta. fast det bara gått en pyttestund men det är inte förns nu jag förstår hur mycket Magnus betyder för mig.
Jätteklyschigt och töntigt att skriva det här men sån är jag, känslomänniska som gärna delar med mig.

Magnus, Du är grym. Vi älskar dig här hemma!

/Madde

Whatmakestheworldgoaround



jag är inte inklippt på bilden fast det ser ut som det, jag stod faktiskt där jag stod på bilden på riktigt. Kolla han bakom mig liksom, alla va super turistiga.
Sitter i soffan där jag suttit dem senaste 6timmara ungefär. Jag har hunnit äta thaimat, smaka chips med Bea smak, Hänge med Annapop, Kollat på topmodel 12 och ensam mamma söker, nu är jag inne på Nothing hill. Och som vanligt tänka för mycket. Jag har aldelles för mycket i mitt huvud just nu, nästan så jag blir lite rädd. Jag har ingen att bolla ideér med förutom mig själv. Jag vet inte ens om jag har några ideér bara drömmar. Och jag vet egentligen inte vad jag vill. livet alltså, ibland är det för mycket.
Jag tror jag har fler minus på listan just nu istället för plus. Och det känns ju sådär. Jädra känslomässig period just nu alltså. Fan.
/Madde

superduperfestochlitesolsemester


Jag är tbx på ruta ett vad gäller festande. När jag kom hem från Florens så tänkte jag att jag skulle ta det lungt ett tag och inte dricka men vafan, lika bra att göra det nu innan man går i ide i vinter. eller?
Igår var galet iaf. Vi hade någonslags monkipersonalfest på jobbet, alla blev lite på lyret sen gick vi vidare till Weekday men gick snabbt därifrån till Kåken och herregud, vilken fest. Alla var på solsemester och speciellt jag. Men jag var på superbra humör och var superglad och peppad så hurra!
Idag mår man ju dock mycket sämre, första helgen på länge som jag inte jobbade så jag har egentligen inte gjort något speciellt alls. Bara gått runt och druckot cola och juice. Men nu ni nu är det påt igen, jag börjar liksom bli ganska peppad endå och det är ju alltid en början. Nu ska jag till Strand iaf!
Kul inatt också när jag kom hem typ 04.00 så står Karin och Felicia och dansar till någon 90tals låt och är svinfulla, jag lackade på dem det sista jag gjorde och sen däckade jag. ganska klockrent. haha Kul att jag kollar iegnom deras spotifylista från igår nu och hittar bara låtar med Britney osv...FEST!

Juste Grattis kära bästa Beatrice för bästa jobbet! kommer bli grmt men fast jag inte känt dig så länge är det endå lite sorgligt. det blir nog bra det där!

/Madde

Heybabyletsgotoflorenceagain.

Eftersom bilder beskriver mer än ord så ger jag er ett till inlägg med Florens bilder. Fuck vad jag älskar att åka iväg och inte ha några måsten. jag måste bli rik, sjuktrik. åka hela tiden, överallt. Alltid.








/Madde

Heybabyletsgotoflorence

Som ni vet var jag i Florence (det är bra med upprepningar) men iaf, Jag var där med min närmsta vän Ebba som jag varit vän med sen jag var liten. Vi har aldrig åkt på en resa tillsammans själva nämligen men det gick ju strålande! (förutom när man ska försöka hitta i en stad man aldrig varit i förut och ingen har en karta och det är varmt och man vill börja gråta) Vi bodde iaf hos en bekant till mig som heter Stefano som jag lärde känna lite när jag var där sist och öppnade AmericanApparel affären. Det är en grym stad men jag tror inte jag har tålamod med italienare längre än 1vecka. haha..









/Madde

UttråkadmedstortU

Just nu ligger jag hemma hos Olle i hans säng, han är borta och är en viktig människa och gör saker som jag just nu skulle dö för att få göra, jag ligger här..kollar ut genom fönstret. Känner att det är ganska varmt, känner mig så sjukt uttåkad och bitter, känner att jag borde göra något vettigt fast samtidigt kanske inte göra något alls. Borde fokusera på att bli helt frisk..äsch lyssnar på Beirut och drömmer mig bort. Tänker aldelles för mycket som vanligt, tänker mest på pappa. Den här tiden på året är den jobbigaste tiden för mig att vara glad och lycklig..aldelles för mycket som hände dem här 3månaderna för x antal år sen. fan.

Jag funderar på om jag ska gå och se Sempember Issue ikväll. med någon eller utan någon. kanske...
BIlder från Italien kommer senare idag. yes.



/Madde

tackföringenting


Foto: Olle när vi var i Rom förut.

yes jag är tbx från Florence, Italien. Jag kom hem inatt klockan 02.00 efter att ha åkt en skavstabuss i nästan 2h och en kvart. det värsta jag gjort. Orka köra i en hästhage när man lika gärna kan köra på den riktiga motorvägen.
Jag har haft det grymt med Ebba i Italien, vi har egentligen inte gjort så mycket..mest gått runt runt runt, ätit, druckit vin, drinkar och öl och svettats. Svettats massor. Det har varit fantastiskt varmt.
Varje gång jag har varit ute och rest och kommer tbx så känner jag mig tom, helt sjukt tom faktiskt. Jag vet inte varför får en sjukt konstig känsla i hela kroppen och känner att hela mitt liv är ett skämt. (självklart inte min kille,min familj och mina vänner) men jag undrar vad jag håller på med, jag vet inte om det har med hösten att göra (jag gillar ju höst) men något är det. Jag går bara runt och tycker ingenting om någonting och vill inte ens försöka göra något. jag behöver göra något helt nytt, något helt annat, något som får mig att vara en upptagen och viktig kvinna. Jag vill bara upptagen större delen av min vardag.

Jag tror jag behöver tid att tänka. Något bra måste jag göra av mitt liv. För min Pappas skull men framförallt för min skull. Jag vet liksom att jag kan.
Förlåt för världens mest pretentiösa inlägg men sån jag är. Jag har tänkt lite för mycket på sistone tror jag.

/Madde

ny era


foto: Petter Brandt


A men sorry, pallade inte skriva bara. ni vet när man inte har inspiration till nåt eller så glömde jag väl bort som vanligt.
nu är faktiskt hösten officiellt här. inga klubbar, inga spelningar, ingen rosé, inte så där jättejättegott med öl längre, inga spontangrejer, inte så kul med klänning osv osv. haha. men faktiskt. dessutom har min pojkvän+ bästa killkompis åkt till sydkorea, just det, sydkorea i ett ÅR. jättekonstigt. och madde är i florence. känner mig lite isolerad.. men vafan. man klarar sig alltid. dags att skaffa en ny frisyr och gå och fixa träningskort så känns allt genast mycket bättre.

/Karin

P.S kolla bilden, bästa chris på debaser på life's a beach. för visst ser man vår affisch där i bakgrunden. yes.

breakfasttime


Fan, finns ingen frukost hemma. Det är det värsta jag vet när det första på morgonen man gör är att gå ut och handla. nej usch, då får det vänta. hata hata. Idag är en fixardag, jag ska städa, fixa lite på datorn, kolla upp buss för imorn vettni IMORN BÄR DET AV TILL FLORENS MED MIN FAVVO EBBA!!! Vädret säger att det ska vara 30grader varje dag och jag kan inte vara mer lycklig. Vi ska bo hos min vän där som är italienare och det kommer säkert bli grymt!! Jag behöver verkligen komma bort ett tag! hurra.

Missa inte Fibes ikväll på DebaserSlussen. kommer bli grymt! Nu ska jag städa till tonerna av Beirut!

/Madde

Animalparty







Så här såg det ut när vi hade djurfesten på DebaserMedis, vilken fest va! Ska alltid vara ett djur när jag går ut. haha eller inte..haha men bästa var ju endå Rebecka med sitt giraff huvud. vilken grej alltså!
Idag har jag varit ledig, superskönt..gjort jättemycket fast egentligen ingenting, hatar när det är så. dkänns som jag varit i hela stockholm utan någon anledning. men jaja..Nu ska jag äta tapas på Ramblas med Sandra och Maria, fest!
supergott också! Sen måste jag nog städa mitt ledsna rum. jaja hejdå

/Madde

RSS 2.0